Ketsu w jednej chwili zesmutniał bez powodu//xd//.Popatrzył się na wszystkich i czekał dalej..
27 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:00 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Dolatuje gdzieś w okolicach największego z Jezior Rakai.
- Shiden, a powiedzieć, czemu się wam tak spieszy to nie łaska? Czasu jest pod dostatkiem.
- Shiden, a powiedzieć, czemu się wam tak spieszy to nie łaska? Czasu jest pod dostatkiem.
29 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:05 pm
NPC
NPC
- No właśnie nie pod dostatkiem.. Bo widzicie..
//Opowiada Wszystko identycznie jak w tym temacie:
https://anrevosprites.forumpl.net/ocean-legandia-f87/plaa-nad-oceanem-t2077.htm //
- I właśnie dlatego tu przybyłem.. A Yoh ma podobno jakiś plan, więc mimo wszystko wolę iść za nim i zobaczyć co to za ciekawy plan.. - powiedział.
//Opowiada Wszystko identycznie jak w tym temacie:
https://anrevosprites.forumpl.net/ocean-legandia-f87/plaa-nad-oceanem-t2077.htm //
- I właśnie dlatego tu przybyłem.. A Yoh ma podobno jakiś plan, więc mimo wszystko wolę iść za nim i zobaczyć co to za ciekawy plan.. - powiedział.
30 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:06 pm
Ketsu
Notowany
Też pójdę za nim, może byc ciekawie..
31 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:08 pm
mikidius
Shaman King
No Yoh czekamy na twój plan-powiedział Mikidius
32 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:08 pm
Yoh
Site Admin
- W sumie, chyba już wszyscy.. - powiedział i wstał. Uniósł się nad jezioro i stworzył jakąś wodną kopułę, dużych rozmiarów.
- Czułem stąd dziwną aurę jako ApocDestroyer. Musimy zlecieć jak najniżej, jednak nie możemy lecieć szybko. Właśnie dlatego stworzyłem kopułę, w której będziecie mogli oddychać i oczywiście wszystko widzieć. Będę się męczył z utrzymaniem kopuły, więc patrzcie na wszystkie strony. Okey? - powiedział i stworzył dziurę w kopule, aby wszyscy mogli wejść.
- Zapraszam na pokład. - rzekł, kiedy Silyano wchodziła do kopuły.
- Czułem stąd dziwną aurę jako ApocDestroyer. Musimy zlecieć jak najniżej, jednak nie możemy lecieć szybko. Właśnie dlatego stworzyłem kopułę, w której będziecie mogli oddychać i oczywiście wszystko widzieć. Będę się męczył z utrzymaniem kopuły, więc patrzcie na wszystkie strony. Okey? - powiedział i stworzył dziurę w kopule, aby wszyscy mogli wejść.
- Zapraszam na pokład. - rzekł, kiedy Silyano wchodziła do kopuły.
35 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:11 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu wszedł do wodnej kuli
Hm..niezły bajer - pochwalił Yoha, spodobała mu się ta technika xd
Hm..niezły bajer - pochwalił Yoha, spodobała mu się ta technika xd
36 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:14 pm
Maximus
Dragon Slayer
//NPC kieruj mną jak coś, bo już dziś mnie nie będzie. Z góry dzięki.//
37 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:14 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- I o co ta cała afera z Dłońmi Boga?... Znajdziemy je i rozwalimy, co za problem. Mi niespecjalnie zależy, żeby je mieć, chociaż koncepcja tworzenia czegoś z niczego by bardzo pomogła z Projektem Perfecta*.
Popatrzył na wodną kopułę Yoha.
- Mam nadzieję, że będziemy mieli możliwość unoszenia się w tej sferze bez dotykania jej brzegów. W razie ataku zawsze mogę atakować piorunem, a to by było do dupy, gdybym kogoś z was przysmażył. No cóż, ale obserwować będę na pewno. Odczyt Wszechrzeczy** to w końcu moja specjalność.
Wszedł do wodnej sfery Yoha.
//Projekt Perfecta - jeden z pobocznych celów podróży Viega i Cass po wymiarach. Dowiecie się o nim więcej niedługo w moim komiksie.
Odczyt Wszechrzeczy - taką polską nazwę wymyśliłem dla Worldwide Reading/Zensekai Doku. Ktoś kiedyś powiedział: "Tłumaczenia są jak kobiety. Piękne nie są wierne, wierne nie są piękne."//
Popatrzył na wodną kopułę Yoha.
- Mam nadzieję, że będziemy mieli możliwość unoszenia się w tej sferze bez dotykania jej brzegów. W razie ataku zawsze mogę atakować piorunem, a to by było do dupy, gdybym kogoś z was przysmażył. No cóż, ale obserwować będę na pewno. Odczyt Wszechrzeczy** to w końcu moja specjalność.
Wszedł do wodnej sfery Yoha.
//Projekt Perfecta - jeden z pobocznych celów podróży Viega i Cass po wymiarach. Dowiecie się o nim więcej niedługo w moim komiksie.
Odczyt Wszechrzeczy - taką polską nazwę wymyśliłem dla Worldwide Reading/Zensekai Doku. Ktoś kiedyś powiedział: "Tłumaczenia są jak kobiety. Piękne nie są wierne, wierne nie są piękne."//
38 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:15 pm
NPC
NPC
Shigen wszedł do kopuły. Mniej więcej wiedział co Yoh planuje.
Kiedy wchodziliście do jeziora, poczuliście coś dziwnego. Nie potrafiliście tego opisać, ale uczucie było dziwne. Jakby ktoś Was wsadził do zimnej wody, a następnie powoli ogrzewał.
Kiedy wchodziliście do jeziora, poczuliście coś dziwnego. Nie potrafiliście tego opisać, ale uczucie było dziwne. Jakby ktoś Was wsadził do zimnej wody, a następnie powoli ogrzewał.
39 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:17 pm
mikidius
Shaman King
//jesli mozna NPC mna też steruj jeśl mozesz bo kończe będe około 8/9 rano//
40 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:21 pm
Yoh
Site Admin
//Zanim wyruszymy, to chyba i tak do rana się zejdzie ;d//
- Wiesz Viego.. Mimo to, powinno się je znaleźć. A czy zniszczenie ich będzie takie proste, to ja nie wiem. - powiedział, czekając aż wszyscy wejdą do kopuły.
- W każdym razie, pierw trzeba to znaleźć. - dodał.
- Wiesz Viego.. Mimo to, powinno się je znaleźć. A czy zniszczenie ich będzie takie proste, to ja nie wiem. - powiedział, czekając aż wszyscy wejdą do kopuły.
- W każdym razie, pierw trzeba to znaleźć. - dodał.
41 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:25 pm
Ykmo
Sniper
Wszedł do kopuły.
-Ruszamy ?-zapytał się cicho.
-Ruszamy ?-zapytał się cicho.
42 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:26 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- Nie ma rzeczy niemożliwych w tym popieprzonym kwantami wszechświecie. Hmm, przyjemny chłodek. Zaczynam obserwację, wspierajcie mnie z pozostałych stron. Nie obejmę pełnych 4π. Worldwide Reading. Za Warudo! A właśnie, Tendou nie wszedł na pokład. Yoh, otwórz mu jakieś wejście od góry.
Rozpoczął skan otoczenia.
//O co chodzi z 4π?
Steradian to miara kąta bryłowego. To odpowiednik zwykłego kąta, ale w trzech wymiarach.
Steradian to kąt bryłowy o wierzchołku w środku kuli, wycinający ze sfery pole równe kwadratowi promienia (analogicznie do radiana, gdzie łuk między ramionami jest równy promieniowi).
Pełny kąt bryłowy, czyli pełne 360° we wszystkich osiach trójwymiarowych (jeśli można to tak w uproszczeniu określić) jest równy 4π steradianów. Pole kuli to w końcu 4π*r^2.
Jeśli ktoś nie załapał jeszcze tego kształtu, π to pi.//
Rozpoczął skan otoczenia.
//O co chodzi z 4π?
Steradian to miara kąta bryłowego. To odpowiednik zwykłego kąta, ale w trzech wymiarach.
Steradian to kąt bryłowy o wierzchołku w środku kuli, wycinający ze sfery pole równe kwadratowi promienia (analogicznie do radiana, gdzie łuk między ramionami jest równy promieniowi).
Pełny kąt bryłowy, czyli pełne 360° we wszystkich osiach trójwymiarowych (jeśli można to tak w uproszczeniu określić) jest równy 4π steradianów. Pole kuli to w końcu 4π*r^2.
Jeśli ktoś nie załapał jeszcze tego kształtu, π to pi.//
Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Wto Sie 10, 2010 8:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
43 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:31 pm
Yoh
Site Admin
Chłopak zamknął wejście z przodu i stworzył kolejne z góry kopuły.
Powoli zaczęli się zanurzać.
Powoli zaczęli się zanurzać.
44 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:33 pm
Ykmo
Sniper
Ykmo rozglądał się do okoła.
[i]Trochę ciemno.-powiedział lekko smutny
[i]Trochę ciemno.-powiedział lekko smutny
45 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:36 pm
Akagi Shigeru
Genin
Tendou arrived, looking around.
-Yeah, I pretty much lost sight of them.
He then, noticed something like a water tunnel //Nobody described it, soo.// which he then, quickly flied into.
-Yeah, I pretty much lost sight of them.
He then, noticed something like a water tunnel //Nobody described it, soo.// which he then, quickly flied into.
46 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:38 pm
Yoh
Site Admin
Kiedy Tendou wleciał do kopuły, Yoh zamknął górne wejście. Kopuła zaczęła szybko spadać w dół, jednak po chwili Yoh opanował sytuację i spowolnił kulę.
- Jak coś zobaczycie, mówcie. - powiedział i sam się rozglądał, utrzymując jednocześnie kontrolę nad kopułą.
- Jak coś zobaczycie, mówcie. - powiedział i sam się rozglądał, utrzymując jednocześnie kontrolę nad kopułą.
47 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:42 pm
Ykmo
Sniper
Rozglądał sie uważnie, lecz nic nie dostrzegał.
A właściwie to czego szukamy ?-zapytał rozglądając się.
A właściwie to czego szukamy ?-zapytał rozglądając się.
48 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:47 pm
Akagi Shigeru
Genin
Tendou started looking around.
-Hands of the God, it's mostly likey a golden pair of big ass glovers with knuckles.
-Hands of the God, it's mostly likey a golden pair of big ass glovers with knuckles.
49 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:48 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- Raczej wątpię, że znajdziecie na widoku Dłonie Boga czy choćby kolano. Szukajcie jakichś niezidentyfikowanych śladów energii.
50 Re: Największe jezioro Wto Sie 10, 2010 8:49 pm
Ykmo
Sniper
//Niestety musze spadac, NPC steruja mna
Pozwolenia na tym forum: