Hm... mi obie wersje podobają sięjednakowo :3.
Obie mają swoje zalety, ale ocenię revampa.
Włosy, większe i masywniejsze w porównaniu do podprzednich, nie wiem czy uznać to neutralnie, czy za minus... Szkoda że cieniowanie nie więcej tonowe, bo chociaż 3-tonowe to duże odstępy między odcieniami stwarzają dziwny, nie koniecznie dobry efekt :/ neutral.
Opaska, lepiej ułożona i lepiej pocieniwowana w porównaniu do poprzedniej, + :3.
Twarz, jw. jest lepiej. Ciekawsze cieniowanie, chociaż nie pasuje mi ta czarna krecha na lewo od (z naszej strony) lewego oka. Nadal +.
Kamizelka, bardzo fajny pomysł. Dużo lepiej pocieniowana, w porównaniu do poprzedniej. Rękawy, dobry miałęś na nie pomysł i dobrze je wykonałeś, za obie rzeczy duży +.
Ręce, dużo lepiej dopracowane dłonie, wyglądają bardziej realistycznie, ale przywróciłbym większe rękawiczki , czy cokolwiek to jest. Tak że zasłaniały jeszcze te 1-2 pixele wyżej. Uważam że stwarzało to fajniejszy efekt. Neutral.
Pasek, z kolei ten jest większy...3 pixelowy z konturem, jeszcze wygląda, ale 3-pixelowy bez kontura jest taki.... duży. Moim zdaniem znacznie lepiej wyglądałby jako dwu pixelowy. neutralo-minus.
Spodnie, fajniej wygląda jak są takie długie. Bardziej realistyczne, i kontur już nie zajmuje połowy spodni.. Cieniowanie jak najbadziej spoko. +!
Buty, dobrze że nie ma konturu od spodu, teraz jest fajniej. Buty, lepsze od poprzednich :3. +.
Jednak... Ten pierwszy ma to zwykłe coś co lubię ^^. Jest bardziej podobny ddo zwkłego opara. Drugi jest bardziej custom. Oczywiście customy lepiej się prezentują, ale ja mam sentyment do tych zwykłych,starych oparków.
Ogólnie, good work!