Safari przentuje się naprawdę zajebiście. Co prawda, nie jestem wielkim fanem formy „Super Saiyan 4”, ale ta „szopa” na głowie w Twoim wykonaniu wygląda naprawdę świetnie. W sumie… Często widuję Rapsleya w normalnej, bazowej postaci – zrób arty przedstawiające wszystkie jego formy, łącznie z Oozaru
Art przedstawiający matkę Goku, to naprawdę przedni pomysł – wnioskując po linkach, miałaś w zamierzeniu nieco więcej wersji tej postaci – między innymi, duże podobieństwo do Raditza. Aktualny redesign jest po prostu świetny – łączy w sobie cechy jej obydwu synów. Trzeba cofnąć Yoha w czasie i puknąć żonę Bard-… ekhem… wracając do tematu… Nie podoba mi się to lekkie wysunięcie prawej stopy do przodu. Początkowo miałem zastrzeżenia do jej wielkości, ale popatrzyłem na różnego rodzaju rysunki w internecie, lub chociażby na wykonanie projektów postaci w DBO – stąd jedynie uwaga do tego „wysunięcia”, if you know, what I mean ^^
Wyraz twarzy – bezcenny. Niczym Silvia, która ma zamiar skatować Yoha za jakąś głupotę.
Portret skomentowałem Ci już na dA – efekt jaki uzyskałaś przy wykonaniu włosów jest świetny. Takie samo zdanie mam na temat okularów. W przypadku Iron-Mana, jedyna uwaga jaką mam, to nieco zbyt „jajowaty” hełm. Hej, wiem doskonale, że lubisz prace „z jajem”, ale lekka krytyka nie zaszkodzi xd
Z oczami Shigeru jeszcze trochę bym się pobawił – jeżeli znajdziesz czas, spróbuj uzyskać lepszy efekt. Ewentualnie, wyślij mi poprzez prywatną wiadomość plik .sai, to mniej więcej pokażę Ci, co mam na myśli. Nie, to żadna zapowiedź powrotu do rysunków czy spritów >.>
Dziwne, że nikt nie skomentował Ci prac przez tyle czasu – musiałem zebrać się w sobie i to zrobić. Swoją drogą, miałem też inny powód – dalej masz na mnie focha i jestem zablokowany na GG, którego nie odwiedzam od dobrych dwóch tygodni? xd
/„Oceniam Kreatywnie”
/3 KP