Włosy wyglądają całkiem dobrze, ale zdecydowanie kilka rzeczy bym poprawił. Po kolei. Między dwoma najwyżej położonymi kosmykami włosów umieściłeś jeden dodatkowy pixel, że niby odstający włos. To jedynie psuje wygląd tych włosów. Nie pakuj na siłę tak pixeli. Kolejnym błędem jaki popełniłeś jest tył włosów, gdzie zrobiłeś dwa odstające od siebie kosmyki włosków. Źle to zrobiłeś. Skasuj ten dolny pasek pixeli odstający od włosów, jak mówiłem wcześniej, że niby kosmyk włosów. Postaw jeden pixel na skos '', a myślę że uzyskasz nieco ciekawszy efekt. Popracuj również nad tyłem włosów, całość powinna iść niżej, a nie kończyć się na uchu postaci. Z cieniowaniem twarzy nieco bym się pobawił. Postaw jeden pixel pod prawym okiem, w ciemniejszym kolorze skóry. Skasuj również pixele w tym ciemniejszym kolorze, między oczami. Zostaw jeden przy prawym oku. Nie popełniaj tego błędu jaki popełnia dość duża ilość osób, a mianowicie - 'Im mniej najjaśniejszego odcienia, tym lepiej'. Tego musi być właśnie całkiem duża ilość. Masz cieniować, nie robić z niego czarnucha. Popracuj nad ogólnym wyglądem klatki piersiowej. Chodzi mi o najciemniejszy kolor skóry na klatce piersiowej. Popracuj nad tym, tors nie powinien być tak mały. Więcej miejsca zrobiłeś na kaloryferek, niźli piersi. Cieniowanie podkoszulki dosyć słabe. Popracuj nad całością.. To znaczy, zmień cieniowanie całego Gi. Biała część na rękach jest dobrym pomysłem, ale na jego lewej łapce zrobiłeś zdecydowanie za nisko tą część. Skasuj jeden pixel i zastąp go ciemnym kolorem skóry, niech to jakoś wygląda. Opaski na rękach mogą być, całkiem dobry dodatek. Jeżeli chodzi o same ręce.. Podnieś o jeden pixel lewą rękę. Dolna część OPAR'a jest podniesiona z lewej strony w górę, a mimo to obie ręce są na tej samej wysokości? Coś mi tu nie gra. Wiesz chyba o czym mówię, prawda? Lewa ręka musi być o jeden pixel wyżej podniesiona niż prawa. A skoro przy rękach jesteśmy, to na prawej nie widzę żadnych mięśni. Nie rób tutaj plastusia, który nie może mieć mięśni bo nie tego chcemy. Cieniowanie dłoni ujdzie, choć z prawą bym się nieco pobawił. Cienie na spodniach są całkiem dobre i fajnie wyglądają. Mimo to, pobawiłbym się tu nieco z cieniowaniem lewej nogi oraz poprawił nieco prawą. Jeżeli sam nie zorientujesz się gdzie popełniłeś błąd, to nie musisz tego poprawiać. Wygląda stosunkowo dobrze, ale mówię jedynie że mogłoby być jeszcze lepiej niż jest. Z cieniami butów bym się pobawił. Sam pomysł jest dosyć nudny, ale wygląda dobrze więc nie mam się do czego tutaj doczepić. Sam go dość często stosuję.
Ogółem..
Całość wygląda dobrze, ale jak widzisz, kiedy człowiek się przyjrzy, widać poważniejsze błędy. Postaraj się je poprawić jeżeli chcesz użyć tej pracy jako wzoru do stworzenia nowego Sprita