Masz u mnie dużego plusa, gdyż starasz się robić Customy.
Ale do dzieła.. Nie będę Cię chwalił, gdy ocena czeka :LSW1:
Zacznijmy od głowy. Widzę że chcesz przełożyć się na inne, lepsze cieniowanie włosków. Same cienie ogólnie do mocnej poprawy, a o kształcie nawet nie chcę wspominać. Rada: Poświęć na stworzenie włosów najwięcej czasu, a nie rób je krócej niż całego OPAR'ka. To one są najistotniejszą częścią.
Na skórze mógłbyś zmienić trochę odcienie, jednak tutaj nie będę się aż tak czepiał. Widzę, że jest w miarę, dobrze.
Klata to coś, co najbardziej mnie zaniepokoiło. Wygląda ona naprawdę dziwnie.. płasko. Cieniowanie na bardzo, ale to bardzo słabym poziomie. Za dużo ciemnego odcienia spowodowało efekt głupiej klatki.
Ubranie jest źle pocieniowane, a przynajmniej tak wygląda. Popraw cienie na koszulce. Prawa ręka jest krzywa i wygląda jak złamana. O co tu chodzi? Płaska klata, krzywa ręka.. Zrobiłeś z niego niepełnosprawnego OPAR'a.
Cieniowanie spodni dziwne. Naprawdę dziwne.. Ale z daleka wygląda całkiem nieźle. Z bliska natomiast.. Już wiesz czemu mówię że dziwne
?
Buty.. Takie.. Takie.. Yoszowe..?
Ogólnie, powoli przerzucaj się na Customy, ale ćwicz jeszcze na Base. Myślę że z biegiem czasu, twoje prace staną się o wiele lepsze. I choć ten OPAR nie udał Ci się tak jak myślałeś to wydaje mi się, iż jest on przepustką do tego, a żeby twoje prace były coraz to lepsze.
4/10Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3KP.
/Y