Łaaaa! Śmierć!
Zatem...
Kaptur na początku wydawał się fajny i oryginalny, jednakże przypomniałem se kaptur Yoha i nieco mi go przypomina może głównie przez to że blisko krawędzi kaptura ciągnie się taka krecha no, aleskoro mówisz że to 100% custom to niepozostaje mi nic innego jak uwierzyć ci na słowo, nieco kaptur okrąglasy, ale może być a cienie są nawet dobre.
Twarz blada, i dobrze skoro to ma być śmierć, ,jednakże mogłeś zrobić taki stary motyw, że to by był kościotrup, jednakże uważam że trudno by go było zrobić xd, wracając do oceniania no to oczy mogą być, cienie twarzy również.
Bluza fajna z wygladu, czacha również, cienie jaknajbardziej są w porządku. Pasek normalny, może być.
Dżinsy?... Pod względem wyglądu normalne, cienie dobre i ogółem gitez majonez, nie mam się zabardzo czego tu przyczepiać. Buty normalne, dobre, mogą być.
Końcowy wniosek:
Ogółem OPAR, jest fajny jednakże, skoro ma to być "Mroczny kosiarz","Ten który zabierze nasz na drugą strone" poprostu "Śmierć", no to tak jak dla mnie jej obraz wyglądał by inaczej np: jakaś czarna szata nieco postrzępiona przez ząb czasu, jakaś mega koksiarska kosa, a nie dżinsy i bluza z czachą. Nie chodzi o to że mi się nie podoba tylko, że ja sobie ją poprostu inaczej sobie go wyobrażałem.
No i jeszcze to że tyle nawijam o tej "śmierci", a nawet nie wiem czy to ona czy tylko gostek sie tak nazywa ^^. Jeśli jest tak że to tylko imię no to zignoruj poprzedni wniosek ^^.
Ocena jak na ciebie no to 7,5/10
KP: 2
/f