No, mam okazję odwdzięczyć się za ocenienie Sangera. I dużo mam do ocenienia.
Włosy - teraz cieniowanie jest na tyle dobre, żeby go użyć w tym spricie, brawo, że je poprawiłeś.
Żadnych nowych ataków nie widzę, żebyś dodał przy okazji.
Dalej jest jeden widoczny błąd - uderzenie z prawej pięści i to samo z Ki Blastem - postać patrzy nie tam, gdzie trzeba. Zamiast patrzeć prosto przed siebie, patrzy pod kątem na prawo.
Kaioken x2 wyszedł całkiem ładnie, przynajmniej nie jak po kąpieli w pomidorowej.
Kaioken x5... zapomnij co mówiłem o pomidorowej xP
Nie no, musi się jakoś odróżniać od x2. Ale brakuje dwóch ważnych rzeczy w Kaiokenach. Kaioken Kamehameha (nie zwyczajne Super Kamehameha, ale ma być ten dodatkowy power z Kaiokena) oraz jakiegoś combo fizycznego wykorzystującego ten speed, jaki dostaje się z Kaiokenem. Nie wiesz, jakie combo? Goku ci to wyjaśni.
Wampirek... Weź rób Super Saiyana, bo te recolorki powoli nudzą. Combo "Znaj swoje miejsce"... Cóż, nazwa trochę do życzenia pozostawia. Wiesz co? Albo wszystko dalej będziemy robić po angielsku w spritach, albo wprowadźmy polski, przynajmniej na ARS. (btw, "people" już jest liczbą mnogą, "peoples" używa się w wyjątkowych sytuacjach, jak mówienie o grupie grup ludzi, jak np. społeczeństwo. Tutaj po prostu "people")
Wampirkowi brakuje reverta do formy bazowej, dodaj go niedługo. Nietoperzyk, skoro dałeś, że pojawia się patrząc w nasze prawo, to weź już go w jego własnych pozach też daj w prawo, bo takie coś robisz od pierwszego Yoha xd
A przy okazji, skoro to wampir, nie uważasz, że przydałby mu się okrzyk? No wiesz, zaczynający się na "W", a kończący na "YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY"
Cóż, dużo ataków tu przeniosłeś z poprzednich wersji, może jakaś odmiana?
/Y
+3KP