Muszahusza trzeba nabić dużo KP.
No więc tak, zacznijmy od Old Yoha.
Normal:
Włosy - kształt jest dobry ale cieniowanie leży, nie podoba mi się wcale. Te górne trzy kosmyki też nie zadowalają.
Głowa - Dziwne, wszystko am trzy cienie tylko skóra ma dwa? ale co się dziwić podobnie zrobiłem mojemu Hirokichiemu xd.
Bluza - Jest dobra, ciekawy pomysł i efekt z dołem bluzy. Nie podobają mi się mankiety?? No nie wiem jak to nazwać. Cieniowanie jego prawej reki mi się nie podoba.
Spodnie - Są spoko ale nie we wszystkich pozach, jest późno i nie mogę się dopatrzeć czy ma 3 czy 2 cienie.
Buty - buty jak buty.
Szczerbaty:
Nazwa za cholerę nie do wymówienia dla mnie. Napiszę bez patrzenia kilka opcji. Berserek, Bererserk, Berserk, Bereserk. Tak czy inaczej mało zmian. Źrenice na środku, za dużo kawy wypił? Roześmiana morda - moje też 2 sprity taką mają, pociesze cie, to nie jest krzywy zgryz to tylko za dużo czekolady, o to może tez wyjaśniać te oczy. Krwiste combo spoko.
Hollow aka Vizard:
Mało póz, mało ataków, dodana tylko maska. Maska jest fajna ale tylko jedynie w full hollow. Sprit niczym się nei różni od dwóch poprzednich. Podoba mi się tylko Hollofikacja.
SSJ:
No więc tak, włosy się nie unoszą? Skąd ja to znam... Też tak robiłem. Tu też nic się nie zmienia tylko ilość ataków i póz. Nie podoba mi się "KI Rage bomb"
Vampire:
No i miało zrobić się ciekawie. Różowe włosy? Myślałem, że tylko ja tak potrafię -_-, mój miał jeden plus, miał je na normalu. Nic nadzwyczajnego, jak wcześniej, podoba mi się nietoperz i picie krwi.
New Yoh
Normal:
Włosy wyglądają już lepiej, cieniowanie nadal mis ie nie podoba. Trszy cienie skóry, widoczna poprawa. Inny kolor bluzy i poprawione cienie, ale te mankiety! Spodnie lepsze cienie i ogólnie kolorek. Dużo lepiej. Buty też lepsze.
Kaioken:
Photoshop czy gimp, kilka minut roboty.Jednak pozy są fajniejsze i ten Pudzian trans owni. Jak w każdym spricie tj. jego scenkach za dużo Hihoriego, nie podoba mi sie to!
SSJ:
Bardzo ładne włoski i cieniowanie. fajne ataki. SSJ2 kox! nei podoba mi się transformacja z normala w ssj. Pomysł z rozjaśnieniem ubrań ciekawy ale efekt słaby.
Dodatki:
2yoh, nic ciekawego.
First ssj może byc
Hollow no i to jest coś co lubie.
Dobra lecimy dalej!
Epoka ARS.
Normal.
Sprit najebany w trzy dupy, za dużo tego troche. Feceset dobry, tylko nie odpowiada mi cieniowanie włosów, jest dobre ale coś mi tu nie gra. Póz i ataków dużo i sa one zajebiste. Nie podoba mi się ta czarna kopuła i te naelektryzowane Kamehame. Cieniowanie włosów baldzo doble, baldzo doble. Twarz tez ma fajne cienie, nei jestem pewny czy cieniowanie bluzy się zmieniło. Jebane Mankiety! Argh! Bardzo ładny spritek.
Kaioken.
Chwilka roboty, mniej ataków. I gdzie Pudzian Form?! Nieeee! Po pierwsze zwiększ masę!
Vampir.
Tu też zajebiste picie krwi i ten nietoperz. Hmmm. Brak scenek w czasach ARS? To dobrze!
berserker
Ha! Skopiowałem nazwę! Brak źrenic, to znak, ze to jednak nie było od kawy ani od cukru czy tam czekolady. Włosy ida w górę, robimy postępy! Pozy i Combosy zajebiste tylko mało ataków, ale koxy nie potrzebują masy ataków, c'nie?
To małe coś z ogromną głową.
Za duża głowa! Nie podoba mi się, pozy jak stoi chyba sam robiłęś, jest dobrze.
Historia.
Jest tak późno, ze oczy mis ie zamykają i nei moge doczytac.
Pucek.
Przypomniało mi się to co ostatnio zobaczyłem w archiwum do tego kolesia co spamił tym gifem xdd. A ten łuk spoko.
Tv. Tak fajne i to bardzo, daj mi zezwolenie na użycie! muszahusza!
To chyba wszystko, c'nie? Miałem się bardziej rozpisac po te KP no ale bywa, ze nie zawsze tak wychodzi. To jeszcze rozpisze się an pożegnanie, moze to weźmiecie pod uwagę. Czekam na kolejne transy Yoha tylko nei przesadzaj z nimi bo się gubię. z tego co patrzyłem na PBF to nei brak ci pomysłów na nie.
@Edit
Wkurwiajace jest zapisywanie uptejdów majac cały czas stare wersje potem mis ie pierdoli. mam z 20 jak nei więcej twoich spritów na kompie.
/Y
+3KP