Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 12]

151[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Kwi 06, 2013 11:57 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Bardzo przypomina mi Goku oczywiście, tak jak już zostało to zauważone jego prawa ręka jest zbyt długa. Proporcje twarzy ok, ale:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 32068017971009853328
http://iv.pl/images/32068017971009853328.png

Rozumiem, że jakiś pryszcz mu wyskoczył, bo według mnie to tam nie potrzebne 9 Włosy fajnie zrobione, nie są jakieś przekrzywione czy coś. Koszulka i 'kurtka?' zrobione w porządku, spodnie jak najbardziej ok. Pasek spoko, ale zastanawia mnie ten znak na nim :) Jeśli chodzi o ręce, to lepiej by było jakby bandaże były na obu, ale to tylko moje zdanie 4
Jeśli chodzi o cienie, to nie mam zamiaru się czepiać, bo sam nie umiem cieniować, jak na razie podobają mi się :)

Oby tak dalej 4

152[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Kwi 15, 2013 12:44 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za komentarz.

[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Sketch___grimmjow_jaegerjaquez__face__by_yoh92-d61t32s
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Sakura_haruno___sketch_by_yoh92-d61t3aw
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Videl___sketch_by_yoh92-d61t3ec
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Kuchiki_byakuya___sketch_by_yoh92-d61t3g1
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Gregory_house___sketch_by_yoh92-d61t3hd

Wszystko poza Grimmjowem wykonałem podczas pobytu z matką w szpitalu ;s
Trzeba było w jakiś sposób zmarnować czas xd

153[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Kwi 15, 2013 1:00 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
No to po kolei.

Grimmjow wydaje się mieć dziwnie płaską twarz, mój mózg odmawia wyobrażenia sobie tego w trzech wymiarach i interpretuje to jako płaszczyznę. Niekoniecznie mu się dziwię.

Sakura całkiem nieźle, ale nieco alienowate ułożenie oczu i ta jej prawa ręka wydaje mi się dziwnie mała.

Videl w porządku, ale ma dziwne usta.

Byakuya. Ruloniki na kłaki powinny być nieco oddalone od osi symetrii głowy. Sama głowa wydaje się mieć dziwny kształt, trochę przypominający pierwszą kreskę Kubo w Wybielaczu. Niekoniecznie to się za ładnie prezentuje.
Plus, głowa dziwnie nie pasuje do reszty ciała. Wiem, że szyja być musi, bo to nie Broly, ale trochę tu za długa wyszła. Zobacz, gdzie jest broda, a gdzie się zaczynają ramiona. Plus ułożenie ciała i głowy względem niego daje wrażenie, jakby to były dwa osobne rysunki, w ogóle ze sobą nie powiązane, ale tak wrzucone na jedną kartkę.

Yo dawg, I heard you like hospitals, so a guy who works in a hospital made a drawing of another guy who works in a hospital while being in a hospital, so you can-
Dobra, tyle. Dziwny kształt głowy, strasznie szerokie usta i duże oczy. Mr. Popo?

Samochód koślawy, a do czerwonobluzego się nie mam za bardzo, gdzie przyczepić.

3kp

154[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Kwi 15, 2013 1:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Grimmjow wydaje się mieć dziwnie płaską twarz, mój mózg odmawia wyobrażenia sobie tego w trzech wymiarach i interpretuje to jako płaszczyznę. Niekoniecznie mu się dziwię.
Rysowany podczas powrotu ze szpitala... w autobusie. Nasze kochane, polskie drogi od razu dawały mi się we znaki.

Sakura całkiem nieźle, ale nieco alienowate ułożenie oczu i ta jej prawa ręka wydaje mi się dziwnie mała.
Okej.

Videl w porządku, ale ma dziwne usta.
Okej.

Byakuya. Ruloniki na kłaki powinny być nieco oddalone od osi symetrii głowy. Sama głowa wydaje się mieć dziwny kształt, trochę przypominający pierwszą kreskę Kubo w Wybielaczu. Niekoniecznie to się za ładnie prezentuje.
Plus, głowa dziwnie nie pasuje do reszty ciała. Wiem, że szyja być musi, bo to nie Broly, ale trochę tu za długa wyszła. Zobacz, gdzie jest broda, a gdzie się zaczynają ramiona. Plus ułożenie ciała i głowy względem niego daje wrażenie, jakby to były dwa osobne rysunki, w ogóle ze sobą nie powiązane, ale tak wrzucone na jedną kartkę.
Od początku miałem wrażenie, że szyja wydaje się zdecydowanie za długa. Ale nad wszystkim jeszcze będę miał okazję popracować.

Dobra, tyle. Dziwny kształt głowy, strasznie szerokie usta i duże oczy. Mr. Popo?
Pierwszy rysunek przedstawiający ludzką mordę. Wiedziałem, że niekoniecznie mi wyjdzie xd W każdym razie, za głowę wiń aktora, który grał House'a. Usta i oczy spróbuję w najbliższym czasie poprawić. Nie, to nie jest Mr. Popo, ani nie ma z nim nic wspólnego.

Samochód koślawy, a do czerwonobluzego się nie mam za bardzo, gdzie przyczepić.
Trochę poćwiczę, to i błędy poznikają. Teraz są normalną rzeczą, ze względu na fakt, że dopiero wystartowałem. Cały czas próbuję szlifować te swoje zdolności.

Dzięki za komentarz, V.

155[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Kwi 17, 2013 1:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Poprawiona oraz pocieniowana twarz House'a:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Gregory_house_by_yoh92-d620ugt

156[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Kwi 17, 2013 1:17 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Nie widzę dolnej krawędzi dolnej wargi. Przez to wydaje się, jakby albo miał dziwnie małe usta, albo gigantyczne. I wciąż odrobinkę się wydają być za szerokie. Chyba że się wypowie ktoś, kto uzna, że tak ma być.
Dziwne rysy twarzy (+ te usta) dają mu wygląd podobny do jakiejś małpy.
Oczy na różnym poziomie, prawe ucho ma dziwny kształt. Chyba że Laurie ma takie ucho. Nie przyglądałem mu się za bardzo.

Czemu nikt tu nie pisze postów? To nie mój temat, tylko Yoha, do roboty ludzie.

KP: 1
/Feli

157[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Kwi 17, 2013 2:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hehe, dzięki Viego.
Cóż, nie ukrywam, że na chwilę obecną jest to szczyt moich możliwości jeżeli chodzi o rysowanie ludzkich twarzy. Być może kiedyś będzie mi to lepiej wychodziło, ale na razie będą takie małpiatki xd

158[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Czw Kwi 18, 2013 8:30 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Viego, ja swoje napisałam Yohowi na DA.
Nie mam ochoty się powtarzać xD

Yoh
ĆWICZ ĆWICZ ĆWICZ ĆWICZ ĆWICZ ĆWICZ
Nie zapomnij o wskazówkach jakie ci dałam.
Coraz lepiej ci idzie.

Ostatnio zmieniony przez Safari dnia Pią Kwi 19, 2013 2:37 pm, w całości zmieniany 1 raz

159[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Kwi 19, 2013 3:18 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Videl - progress:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Videl__progress__by_yoh92-d627et7

Szkice kilku "znajomych" narysowanych w stylu Toriyamy-sensei:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Sketches_by_yoh92-d627f06

160[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Kwi 20, 2013 10:25 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Widze, że praca przy Videl wrze. Ciekawi mnie czy uda ci się to drzewo zrobić tak by oddać jego fakture kory. Masz zadanie bojowe: narysować drzewo tak by wyglądało jak drzewo xD

Ciekawi mnie kogo narysowałeś na tych szkicach ?
Ten koleś po prawej pasowałby do ciebie. Ten jego dziwny wzrok... Trochę mnie przeraża xD

Tej lasce troche schrzaniłeś linie twarzy. Jakby ktoś jej przywalił w ten polik.
Kształty twarzy poćwicz, bo jeszcze nie do końca ci wyszło. Jednakże pomysł fajny ^^

/Feli

161[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Kwi 21, 2013 1:34 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kształty twarzy poćwicz, bo jeszcze nie do końca ci wyszło. Jednakże pomysł fajny ^^
Spoko, dzięki ^^

Ciekawi mnie kogo narysowałeś na tych szkicach ?
Ten koleś po prawej pasowałby do ciebie. Ten jego dziwny wzrok... Trochę mnie przeraża xD
Ma konto na forum, ale... to niestety nie jestem ja xd

Widze, że praca przy Videl wrze. Ciekawi mnie czy uda ci się to drzewo zrobić tak by oddać jego fakture kory. Masz zadanie bojowe: narysować drzewo tak by wyglądało jak drzewo xD
Chwilowo stoi w miejscu, jak wszystko inne poza luźnymi szkicami ^^ Ale dzięki za komentarz, Safciu. Widzę, że ktoś postanowił tutaj zmienić avek xd

162[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Kwi 21, 2013 10:48 am

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Chwilowo stoi w miejscu, jak wszystko inne poza luźnymi szkicami ^^
Mam nadzieje,że zdołasz skończyć tą Videl, bo ładnie się zapowiada.

Widzę, że ktoś postanowił tutaj zmienić avek xd
Yoszek, ja często ava zmieniam ^^ Oczywiście jak go zrobię xD A akurat wczoraj mi się zachciało.

163[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Kwi 21, 2013 12:27 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Tak bardzo nie chce mi się tego oceniać, skoro każdą pracę i tak po trochu oceniam na DA. Powiem tylko, że masz skill'a, który czasami jest dobrze wyeksponowane, jednak zdarzają ci się nadal takie prace, którymi zaczynam w ciebie wątpić. Pierdykniesz jakąś uber prace, a za kilka dni wrzucasz koślawy szkic. Serio? No cóż, ćwicz. Jak będziesz miał skilla zostaniesz moim Gogetą Jr. a ja twoim salagirem i stworzymy coś genialnego xd. A może po prostu kolejnego hentaia... Nieważne.
/Feli

164[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Kwi 22, 2013 7:48 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jak będziesz miał skilla zostaniesz moim Gogetą Jr. a ja twoim salagirem i stworzymy coś genialnego xd. A może po prostu kolejnego hentaia... Nieważne.
Bercik no baaaaakaaa! xD
Cóż, jak już nabędę odpowiedniego skilla, na pewno zacznę rysować komiks o międzywymiarowych przygodach Yosza i czasami maznę scenkę z PBFa, która mnie zainteresuje swoją zajebistością. O ile znajdę czas, to proszę bardzo - może kiedyś coś wspólnie stworzymy.

Ale, ale... Berciak, też ćwicz!
Potencjał jest, lecz chęci brak xd

165[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Kwi 23, 2013 5:00 pm

Qulob

Qulob
Zbanowany
Zbanowany
Yoh napisał:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Videl__progress__by_yoh92-d627et7
Powiem krótko, zwięźle i na temat. Twarz jest w miarę proporcjonalna. Szyja jest za długa, dlatego powinna mieć głowę postawioną trochę niżej. Powinieneś to zauważyć rysując. Słabo się postarałeś z rękoma, widać że nie chciałeś ich ujawniać. Mogłeś to trochę bardziej zakamuflować tzn. zrobić gęstszą trawę. Pozatym ta praca jest lepsza od następnych prac więc jak najbardziej życzę ci powodzenia. Nie będę oceniał następnej pracy, ponieważ nie podobają mi się, a jak mówisz, że są zrobione jakimś specjalnym stylem to nie mam zamiaru udzielać się do tego.

1kp

166[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Kwi 30, 2013 2:02 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Bardzo luźny szkic, wykonany w około 15 minut. Zastanawiam się czy narysować to tradycyjnie, czy w wersji digital...
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Vsxd

167[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Kwi 30, 2013 2:12 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Nie wygląda to źle i pewnie byłbyś w stanie to dużo lepiej dopracować przy pewnym nakładzie czasu.

Tylko co to do diabła jest to po prawej. Po lewej mi to coś przypomina, ale jeśli to nie ten bydlak, to ilość moich innych pomysłów wynosi Cero.

168[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Kwi 30, 2013 2:32 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Po lewej stronie jest Yammy Llargo z Bleacha, a z prawej Kolosalny Tytan z Shingeki no Kyojin.
Yammy jest lepiej wykonany, ma ładniejszą kreskę, Tytan ma nieproporcjonalną dolną część twarzy, małe oczy i słabo wykonane zęby.

169[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Kwi 30, 2013 2:36 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Po lewej stronie jest Yammy Llargo z Bleacha, a z prawej Kolosalny Tytan z Shingeki no Kyojin.
Yammy jest lepiej wykonany, ma ładniejszą kreskę, Tytan ma nieproporcjonalną dolną część twarzy, małe oczy i słabo wykonane zęby.
Miałem to napisać xd

Powodem jest fakt, że kreskę Bleacha i Dragon Balla trochę ćwiczyłem, natomiast kolosalny tytan jest pierwszą postacią wykonaną zupełnie innym stylem, do którego de facto nie jestem w ogóle przyzwyczajony ;v

170[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Maj 08, 2013 6:50 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kolejne rysunki, tym razem wykonane w pracy.

Chi Chi
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Chi_chi_by_yoh92-d64ifdk

Vegetto
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Vegetto_by_yoh92-d64ifgo

171[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Maj 08, 2013 11:22 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Patrząc, jakie robisz rysunki, nadaję ci tytuł Kalkulatora.

... No co?

Początkowo myślałem, że Chi-Chi ma za szeroko odstające od głowy włosy z tyłu, ale przyjrzenie się screenom z DBZ wyprowadziło mnie z błędu.

A Vegetto wyszedł nieźle.

Kolejne rysunki, tym razem wykonane w pracy.
Czyli mam rozumieć, że powinienem ci odebrać tytuł Kalkulatora?

Jeśli tak, to jeszcze lepiej wyszło.

/Feli

172[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Maj 08, 2013 11:25 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Chi-chi jest trochę papuśna i wygląda jakby miała trochę świński (albo po prostu mocno zadarty) nosek (ten trójkącik, który nie mam pojęcia jaki tworzy efekt, ale występuje też w oryginalnym DB, jest chyba ciut przy szeroki... albo coś). Dziwię się, że nie ma gigantycznych cycków. Dlaczego? Rysowałeś to Ty 9. Nie no, ale mogłeś dać jakiś minimalny chociaż zarys prawej piersi, bo lewej coś tam jest.
Poza tym nie mam zastrzeżeń - wygląda przyzwoicie.

Vegetto też jest spoko, choć coś mi w nim nie pasuje... Nie wiem, może ma trochę wybity swój prawy bark. W sensie, że jest jakoś nienaturalnie to ramie wysunięte.

Generalnie jest spoko. Przerysowywałeś czy z pamięci?

@edit
Spojrzałem na screeny z DBZ. Chi-chi nie jest jednak zbyt papuśna xd.

Gdybym wiedział, co oznacza to określenie, może bym go użył.

A skoro już tu jestem, 2 kp.

Papuśna = odrobinę puszysta. W sensie, że nie gruba, tylko taka... nnnoooo... papuśna xd.

Ostatnio zmieniony przez Jataman dnia Sro Maj 08, 2013 1:11 pm, w całości zmieniany 1 raz

173[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Maj 08, 2013 12:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Przerysowywałeś czy z pamięci?
Przyglądałem się screenom z telefonu komórkowego. Dostrzec jakiekolwiek mniejsze elementy to tragedia. Z pamięci jeszcze nie potrafię tak rysować xd

174[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Maj 10, 2013 7:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kolejna dostawa 4
[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Pikachu_by_yoh92-d64s44m

175[Rysunki] by Yoh92 - Page 7 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Maj 11, 2013 7:19 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Wszystkie prace są wykonane bardzo ciekawie.Widać u ciebie niesamowitą umiejętność dopasowywania stylu do anime.W DBZ bardziej oostry i te stojące włosy,a tutaj taki słodziak pikachy z całkiem innej bajki.Właśnie to mi się najbardziej podoba.Nigdy człowieku nie wiesz czym cie teraz zaskoczy :D.
To chyba tyle co chciałem napisać nie będę dogłębnie się zagłębiał xD
Ponieważ moje rady i tak ci nic nie dają.Jesteś BOOSki.

/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: