Ehh nie za bardzo się znam na ocenianiu base, tym bardziej base dziewczyn,
no ale ty mi oceniłeś OPARY, więc jak mówiłem w temacie tobie też ocenię
jednak tylko te panie zrobione na base, jak już zrobisz ostateczną wersję
base to ci wtedy ocenie a ty czasem...
Dziewczyna numer 1
Włosy nawet fajne, wygląd ich naprawdę fajny, no podobają mi się ale mógłbyś wymyślić jeszcze lepsze^^.Cieniowania na pierwszy rzut oka to tam prawie nic nie ma, dopiero po przybliżeniu jakoś widać, ale i tak włosy wyglądają ładnie. Z twarzy raczej dobra, oko naprawdę fajnie wygląda jak dla mnie, prawie w ogóle cieni nie ma, ale aż tak to nie psuje OPARA. Jedyne do czego się przyczepie na razie to kolorystyka skóry jakaś taka... no niby może być, ale mogło by być lepiej.
Ubranko, ŁAŁ pomysł miałeś niezły, ubranko wygląda bardzo ładnie. Kolorystycznie jak i w wyglądzie pasuje do OPARA, górna część ubrania niezła, cienie dość dobre, spódniczka ładna, może być za bardzo się nie mam czego doczepić, cieniowanie jest dość dobre i nie psuje tu za wiele.
No i niestety teraz ta ręka coś co ci najgorzej wyszło :/, strasznie dziwna się wydaje, bark jakoś z byt wysoko jak na kobietę, ręka wygląda jakby była w pozie bojowej lecz reszta postawy OPARA tego nie pokazuje więc nieco dziwnie to wygląda, to różowe coś na ręce, wiem co to jest tylko nie wiem jak się to nazywa, no niezły dodatek, dłoń nieco brzydko wygląda mógłbyś poprawić to, poza tym cieniowanie może być.
Rajstopy czy tam podkolanówki mogą być, pasują do tych cośków na rękach, a cienie mają wystarczająco dobre. Buty z początku wydawały się takie dziwne, ale jakoś się przyzwyczaiłem i aż tak źle to nie wygląda, z cieni są dobre.
Opar bardzo fajny spodobał mi się gdybyś poprawił kilka drobiazgów i posiedział nad nim to byłby lepszy. 7,80/10
Dziewczyna numer 2.
W tym OPAR'ze od razu rzuciły mi się w oczy jej włosy, takie nieco jakby u trunksa z DBZ xd
Zatem... włosy jak już wspomniałem wyglądają jak dla mnie jak u trunksa. Oczywiście nie chodzi że są brzydkie tylko se tak powiedziałem z czym mi się kojarzą, w górnej części włosów wygląda jakby miała guza, pewnie to było zamierzone ale mi się jakoś średnio to podoba, poza tym to włosy z kształtu okropne nie są ani przecudowne, na pewno nie lepsze niż te u dziewczyny numer 1(jak dla mnie). Kolorek fajny, cienie również nie są złe.
Teraz twarz... no tutaj jest zdecydowanie więcej cieni, jednak kolorystyka nadal jakaś taka... przez nią ta dziewczyna jest blada jakby zaraz miała zemdleć, mógłbyś wysłać swój base albo te dziewczyny na plaże czy coś żeby się z deka opaliły. Idąc dalej...
Emm ten nos mi kompletnie psuje OPARA usuń go, wiadomo starałeś się ale w OPARACH lepiej nie robić nosów bo przeważnie zachwycająco t nie wygląda, no i niestety tobie się nie udało tego zmienić. Oczy no niby złe nie są, ale wole te z poprzedniego OPARA.
Ubranko... no tutaj też miałeś niekiepski pomysł mundurek nieźle się prezentuje z wyglądu, z cieniowania także nieźle wygląda. Bark teraz jest chyba nieco niżej, i lepiej to wygląda, ale za to reszta ręki wydaje się być taka sama no i jakoś najlepiej to nie wygląda, ale koszmarnie tez nie. Cieniowanie na ręce jest w miarę dobre. Spódniczka wygląda nieźle, może być z wyglądu jak i cieni.
Buty, hmm w tym oparze naprawdę fajne zrobiłeś, podobają mi się z wyglądu, z cieni raczej mogą być.
Opar ma kilka wad ale słaby nie jest 6,85/10
Dziewczyna a może kobieta (bo ta wygląda jak wściekła mama) numer 3.
Więc...
Włosy z wyglądu... no nie powiem, że kiepskie, pomysł ciekawy, jednak kolorek włosów jakiś zbyt mocny, jaskrawy, nasycony?(któreś z tych) Pomijając ten kolor cienie ładnie zrobione (jak dla mnie). Twarz raczej dobra, o kolorze skóry już mówiłem, cieniowanie może być, oczy pro złej matki =d? Mogą być. Suknia niezła, wygląd raczej nie aż tak zaskakujący, ale nawet pasuje, i ma dość fajnie pocieniowany spód. W tej wersji bark chyba najlepiej wygląda =] ma tak zostać, lecz reszta ręki :/ no tak jak w poprzednich pracach, + nawet pasująca bransoleta. Buty... no pomysł taki sobie, ale wykonanie na jej prawej nodze :sss, wbija mi to widelec w oczy >.<. poza tym ok, no i cienie dobre.
7,5/10
po kiego tyle miejsca pod postem zostawiasz xD?
3kpA dlaczego w niektórych krajach zostawia się ciastka i mleko dla św. Mikołaja?Bo Mikołaj to gruby sadysta. /Feli |