Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 4 z 23]

76Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 7:30 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Sorry ,że się nie odzywałem musiałem trochę się uleczyć-powiedział Shane

-Pomuc ci?-zwrócił się do Ketsa

77Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 7:51 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Możesz kruszyc lód który ja będę zamrażał, będzie szybciej.
Butarata nie przestawał zamrażac lodu.

78Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 10:54 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Ok!-krzyknął Shane do butarataty

-Chidori!-krzyknął Shane i w ręce zaczęła mu się zbierać elektryczność

Shane zaczął latać tam gdzie ketsu zamrażał lód i zaczął go kruszyć za pomocą chidori

79Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 11:49 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tylko tam uważaj, żeby ci to Chidori nie "wypadło" do wody, bo wtedy osobiście cię w niej utopię.
Leciał do zachodniej części miasta, żeby zabrać się za usuwanie wody stamtąd.

80Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 12:05 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Ok!Będe uważał!-Krzyknął do Viega.
Shane dezaktywował chidori i zaczął ładować swje energy kicki i zaczął na zmiane wystrzeliwać w lód swoje energy kicki

81Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 12:25 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zamrażał lód a jego energia powoli malała ale miał jej jeszcze wiele.
Eh..nudzi mnie już to.. - powiedział pod nosem Butarata

82Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 3:49 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh będą nie daleko Ketsu i słysząc co mówi, powiedział:
- Nie narzekaj tylko rób.. To nasza wina, i musimy odpokutować. Następnym razem pomyślimy bardziej w starciu z takim ... czymś. A przynajmniej Ja pomyślę przed użyciem takiego ataku.

Chłopak zamrażał dalej i sam rozkruszał zamrożoną wodę. Było to męczące, ale nie odpuszczał. Nie zwracał uwagi na nowo przybyłego Tendou.

83Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 4:22 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Well, since V flied away, I guess I will just crush the ice.
//Krychu is crushing Ketsu's, Viego filed away, nobody crushes Yoh's ice. :P//
He then flied up to the level of ice, and unleashed a barrage of supprisingly fast punches //something like Hokuto Hyakuretsu Ken//

84Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 5:20 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-czas zmienić taktykę.Energy kick zużywa za dużo energi więc zmienie taktykę na ki blasty-
Powiedział do siebie Shane.
Shane podlatywał teraz do lodu i strzelał nimi serią ki blastów

85Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 5:35 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Zeng, ice was supposed to crush by itself, because when water is freezes, its volume raises. So all of you just didn't read what I wrote to the point where you really understand it.
Już wam tłumaczę, Ludzie Bez Słowników. Lód miał skruszyć się sam, bo gdy woda zamarza, jej objętość rośnie. (właśnie dlatego pełna butelka wody w zamrażarce może wybuchnąć) Więc wszyscy po prostu nie czytaliście tego, co pisałem, do takiego stopnia, że to naprawdę zrozumiecie.//

Viego dalej robił swoją część zadania, rozmyślając.
[Ciekawe, jakby to było, gdybym użył Kasaitachi do jednorazowego, szybkiego odparowania całej wody... A co tam, całą grupą idzie szybko, nie ma po co się samemu spieszyć.]

86Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 5:38 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane zauwarzył zamyślonego Viega
O czym on rozmyśla?Powoli się męcze cholera!

Mogę ci dać więcej energii tylko poproś

Zamknij się!]

Shane kontynuował swoje zadanie

87Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 6:13 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu dalej zamrażał lód
(Ogień, co ?) - rozmyślał Ketsu patrząc na Viega
(Już mnie wkurwia) - pomyślał ( Butarata nie cierpi ognia ;p)

//OOC:
W pbf nie znam imienia Viega ale napisałem żeby nie było nie potrzebnych pomyłek.//

Ostatnio zmieniony przez Ketsu dnia Czw Lip 01, 2010 6:34 pm, w całości zmieniany 2 razy

88Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 6:13 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus latał koło Viega i pomagał mu w pracy.

89Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 01, 2010 6:17 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
//Well, to be honest.. I sorta skiped most of the posts. x.x I was really tired. Ignore my last post, then.//
Tendou used his Hoeverboard, to transpot everyone to a rather highter place.

90Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 11:42 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok leciał w kierunku swojego domu

91Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 12:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak robił co robił, zamrażał wodę i rozkruszał samodzielnie. Postanowił jednak chwilę odpocząć, dlatego też usiadł na jednym z pobliskich budynków po turecku.

[- Możemy Ci z tym pomóc, ale zamiast Nas kontrolować, daj nam pełny dostęp do swojego umysłu i ciała.
Dzięki, ale nie.
- Jeszcze będziesz tego żałował. Na razie damy Ci spokój, bądź co bądź udało Ci się Nas pokonać, ale uważaj.
Nie chcę z Wami walczyć, dlaczego nie możecie stanąć po mojej stronie?
- Phew! Twojej stronie? Nie rozśmieszaj mnie. Mamy być dobrzy, skoro cel w jakim powstaliśmy rodzi jedynie zło? Hah!
Jeszcze zmienicie zdanie, a tymczasem siedźcie w tych cholernych klatkach. Nie mam zamiaru Was skrzywdzić, ale nie pozwolę Wam także nad sobą zapanować.
- Phew!
]

- Cholera. Żadna z tych destrukcyjnych mocy nie przyda mi się w tym wypadku.. A zamrażanie mnie już nudzi i męczy.. - powiedział do siebie samego. I tak dużo zrobił, takie zużycie energii nawet w jego przypadku było odczuwalne, choć nie tak mocno jak np. u Ketsa.
- Dlaczego mam dziwne przeczucie że wkrótce stanie się coś jeszcze gorszego niż to..? - zapytał samego siebie.

[Wy też macie takie uczucie..? Jakby się miało stać wkrótce coś złego?
- Nie, ku**a nie mamy. Żyjemy w Tobie i ku**a nic nie czujemy! Nie żartuj sobie. To co czujesz Ty, czujemy i My.
Za.. ZARAZ! CZUJECIE TO CO JA?!
- Chyba logiczne, nie? Nas nie zmienisz. Jeżeli tak sądzisz to pieprzysz bez sensu. Użyczamy Ci mocy tylko dlatego że Nas pokonałeś.
Nie. Wiecie że jeżeli coś się stanie Mi, Wy zginiecie. Jeżeli jeden z Was osiągnie pełną transformacje, reszta wraz ze mną w cholerę zniknie. Chcecie tego uniknąć więc nie chcecie przejmować nade mną takiej kontroli żeby dokonać pełnej transformacji. Przejrzałem Was.
- G.. Gó.. GÓWNO PRAWDA!
Hahaha! Wiedziałem! Jednak macie w sobie kawałek dobra! Nie chcecie się wzajemnie wyeliminować!
- ...
]

Chłopak uśmiechnął się i wstał.
- Jeszcze kiedyś pogadamy, teraz mam inny problem. Pożyczcie mi trochę swojej energii, naprawdę potrzebuje jej niewiele. - powiedział do siebie. Nagle automatycznie "włączyła się" dziwna, czarna aura z czerwonymi wyładowaniami elektrycznymi. Było czuć mroczną energię, jednak o dziwo.. Nie było czuć by była źle nastawiona.
Aura zniknęła, natomiast Yoh zeskoczył z budynku prosto w wodę którą po dotknięciu zamroził w obrębie 1-2km.
Kiedy woda zamarzła, pękła w jednym miejscu, z którego wyskoczył Yoh.
- A teraz, rozkruszanie! - krzyknął i cały lód się rozkruszył. Powtarzał to jeszcze kilka razy, aż do skutku.

[Dziękuję Wam.
- Phew! To jednorazowa pomoc!
Tak, tak, oczywiście. Heh..
]

92Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 1:26 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Kontynuował robotę.
- Nudaaaaa... Ej, jak wam tam idzie?
//Może NPC na przykład to określi?//

93Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 9:24 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Całe miasto, było ratowane przez bohaterów. Ludzie byli nadal w wielkim szoku lecz, odetchną z wielką ulgą. Całe te zdarzenie zapewne zapamiętają do końca życia.
W końcu, po długim 'sprzątaniu', miasto wygląda jak normalne. Sytuacja się uspokoiła, Emina była dość słonecznym miastem więc jak najbardziej to sprzyjało. Wreszcie, miasto wyglądało pięknie, może nie jeszcze idealnie ale rozkruszany lód prawie cały stopniał.

Ludzie, mogli odetchnąć. Niektórzy zbierali się grupami, do pojedynczych bohaterów i dziękowali im.

Miasto uratowane.

94Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 9:27 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak z powietrza popatrzył na zadowolonych ludzi, po czym uśmiechnął się i aktywował aurę. Poleciał czym prędzej do swojego domu odpocząć po tym wszystkim.

- Mam nadzieję że następnym razem nie będzie czegoś takiego.. - powiedział do siebie lecąc na ulicę Panoramio do domu.

95Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 9:32 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- No, po krzyku. Do zobaczenia, ludzie!
Poleciał za Yohem w kierunku ulicy Panoramio.

96Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 9:52 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
[i]- No w końcu! Do domu, do domu... Maximus wzbił się w powietrze i poleciał do domu.

97Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 02, 2010 9:53 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou landed, tieing his Hoverboard to his back //Even if it's too heavy, still a good strenght training//
-I wish I could fight the Hydra, oh well.
And walked around the City taking care of stuff.

98Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Lip 04, 2010 5:48 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Going back forward his house, with a bag full of stuff he bough, placed on his hoverboard which was, hovering //Hope you don't mind me posting stuff I bought, you know//, he, walking next to it.
-I think this should do for atleast two days.

99Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Lip 05, 2010 9:32 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak szedł jak normalny człowiek, po chodniku.
- Hmm.. Muszę ich w końcu odnaleźć.. Nie. Muszę odnaleźć Silvię. - powiedział do siebie po czym lekko wzbił się w powietrze. Nie przyglądał się zdziwionym ludziom, po prostu unosił się w powietrzu.
- Waroyra? Tak..? Tam zacznę. - powiedział do siebie, po czym aktywował aurę i poleciał w stronę oceanu.

100Miasto Emina - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Lip 06, 2010 6:43 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou started running around the center of Emina, in a typical, running suit, with a hood and stuff. He looked rather casually, and didn't care about all the people staring at him.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 4 z 23]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

Pozwolenia na tym forum: