Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 13 z 23]

301Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 7:01 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius otworzył jedna butelke napił sie łyka i powiedział
-W moim kraju wszyscy którzy podróżują maja takie pojemne kieszenie.Mam w niej jeszcze troche Senzu i pieniędzy.

302Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 7:03 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- S.. s. Super
Powiedział pijanym tonem Diwan.
- Chyb.. chyba mi się j.. ju. już skończeła wodka.
Po tych słowach zasnął na ławce.

303Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 7:05 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
W moich stronach ludzie sa tez dłużej wytrzymali niż tu...
Wypił cała butelke i powiedział
Ooo więwulką O.o i usnął po tych słowach

304Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 7:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh zauważył trzech pijaków, ale nie dosiadł się do nich, o nie! Był mądrzejszy!
Zachciało mu się zrobić zamieszanie, więc pokierował się do najbliższego sklepu, który bądź co bądź był zamknięty.
Pijanemu obrońcy ziemi to jednak nie przeszkadzało. Pewnym krokiem powędrował więc do najbliższego sklepu, choć ten pewny krok oznaczał kilka upadków, a to na tyłek, a to na plecy.
- Babhcia! NATHOTSE! - krzyknął unosząc rękę z flaszką w górę.

305Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:04 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidus obudził jakiś hałas.
Aaah coto za hałas?
Poszedł w strone hałasu.

306Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:12 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wrócił do Diwana ale lezał na jego ławce jakis pijak...
Wziął go za szmaty i rzucił na ulice.
Aaah nie jestem spiący posiedze se tu.

307Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jakiś pijak leciał w stronę Yoh'a, więc ten odruchowo odkopał go w pierwotne miejsce.
- Dziotki s niepha. Łał! - powiedział i poszedł dalej, pijąc z gwinta flaszkę. Nie przejął się tym że odkopał jakiegoś człowieka gdzieś.. //xD//

308Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:19 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius patrząc na pijanego człowieka pomyślał sobie.
(Do jakich ja stron przyleciałem...)
Tylko sie nie przewal -powiedział po cichu lekko usmiechajac sie Mikidius.

309Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:20 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Diwana obudził krzyczący pijak który leciał w jego strone.
- Moja głowa... Co to? CHOLERA !
Pijak uderzył w Diwana po czym Diwan stracił przytomność.

310Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:24 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
O ja pierdole Diwan!-krzyknął Mikidius szybko podbiegł do Diwana.
K*rwa menele sa niebezpieczni!A szczególnie ten pijak co do sklepu sie dobijał!
Niewiem czy pomoże ale masz Senzu.Zaraz on jest nieprzytomny!Chuj włozyłl Senzu do ust Diwana a potem wlał troche piersiówki to ust żeby popił to.

Kiedy Diwan juz popił Mikidius czekał.

Ostatnio zmieniony przez mikidius dnia Pon Sie 09, 2010 8:29 pm, w całości zmieniany 2 razy

311Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:28 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- Ahh.. Ah.. Co się stało? Straciłem przytomność? Pamiętam, że jakiś menel leciał w moją stronę.

312Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:31 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Tak...dostałeś menelem w łeb.Jakis inny menel kopnął go w twoją strone ale ten menel był silny.Włączył tylko ssj a rozwalił sie radiowóz i 2 policemanów.Dobrze sie czujesz?
Zapytał Mikidius siedząc na ulicy.

313Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:33 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- Boli mnie głowa od wódki, ale poza tym chyba nie odniosłem żadnych obrażeń.
- Yyyy... Czemu na mnie leżysz? Zapytał wzburzony Diwan.

314Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:35 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
To nie ja tylko ten menel co nim w głowe dostałes ja siedze tu-powiedział Mikidius siedzący koło Diwana.

315Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:38 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- Aaaaaaaa! Krzyknął Diwan po czym odepchnął go od siebie.
- Dlatego nie lubię spać na ławce, ciągle mi się to zdarza... Jak zbudują mi dom możesz u mnie spać, oczywiście na materacu.
//xP//
- Spróbuje zasnąć. Diwan legł na ławkę i zasnął.

316Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:41 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Eeeh ja tez musze iść spać.Musze być silny do jutrzejszego treningu.I może spotkam tego Menela.Zapytam go skąd ma taka moc.-Mikidius usiadł na ławke poczym odrazu runął na nią i zasnął.Nagle pojawiły sie 3 wodne klony które maja strzec ich przed takimi wydarzeniami jak te przedchwilą.

317Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:45 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wstał i pomyślał
Muahaha wezme łóżko Reizerowi xD Diwan idziesz?Zabierzemy łóżko Reizerowi.

318Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:47 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Diwan się obudził.
- yy.. co? Czemu nie? lećmy, mam nawet pomysł, ale powiem ci jak będziemy u reizera.
diwan poleciał do domu Reizera.

319Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 09, 2010 8:48 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius poleciał za Diwanem.

320Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 10:30 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu wyszedł z restauracji i szukał energii gdy znalazł udał się w tamtą stronę..

321Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:06 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius iezauważenie polecial w strone Atolu nad morze.

322Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:11 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu leciał w stronę nieznanej przez niego energii..

323Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:28 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane poleciał do atol Yaritoma za mikidusem

324Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:51 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius leciał w strorne eminy z Diwanem na plechach

325Miasto Emina - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:52 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wylądował w mieście i połozył Diwana na chodniku i czekał na Shana.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 13 z 23]

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next

Pozwolenia na tym forum: