-Słyszałem że zabiłeś naszego ojca. Nie chciałem się narażać...
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
52 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:24 pm
Ketsu
Notowany
Oczy Ketsa zmieniły kolor na czerwony.Skóra zaczęła robic się czarna.Od Ketsa emanowała olbrzymia mroczna, energia.
Patrzył na Szarka tak, jakby chciał go zaraz zabic.
Patrzył na Szarka tak, jakby chciał go zaraz zabic.
53 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:25 pm
Szark
Mazoku
-K...Ketsu? Co ci jest? Ciebie też nawiedził Cheaser?
54 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:27 pm
Ketsu
Notowany
Tak...Ale - nie mam kontroli TYLKO nad przemianą w formę demona.Cheaser robi to gdy jestem zdenerwowany, myśli, że wtedy ma okazję przejąc moje ciało - jest w błędzie. - Powiedział Ketsu głosem Ketsa i odmienił się w Ketsa
Ojciec...on..stracił panowanie nad sobą..Cheaser przejął nad nim kontrolę..musiałem go zabic. - tłumaczył się Ketsu
Ayami wszystko obserwowała z góry, wolała się nie wtrącac w sprawy rodzinne.
Ojciec...on..stracił panowanie nad sobą..Cheaser przejął nad nim kontrolę..musiałem go zabic. - tłumaczył się Ketsu
Ayami wszystko obserwowała z góry, wolała się nie wtrącac w sprawy rodzinne.
55 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:33 pm
Szark
Mazoku
Nagle Szark powiedział głosem Cheasera.
- Głupcze! Twój Cheaser nazywa się... nie powiem ci! Ale pamiętaj... gdy opanuje jego ciało nie będę miał litości...
Szark znowu mówił normalnym głosem.
- Czuje się dziwnie... Ketsu! Nie możesz mnie zabić!
- Głupcze! Twój Cheaser nazywa się... nie powiem ci! Ale pamiętaj... gdy opanuje jego ciało nie będę miał litości...
Szark znowu mówił normalnym głosem.
- Czuje się dziwnie... Ketsu! Nie możesz mnie zabić!
56 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:35 pm
Ketsu
Notowany
Hej, Ketsu ! Musze odpocząc, jeśli chcecie - trenujcie.
Lecimy z Tobą ! Chodź Szark! - powiedział Ketsu
Wszyscy polecieli na wyspe Rueda//teraz tam pisz Szark ;d//
Lecimy z Tobą ! Chodź Szark! - powiedział Ketsu
Wszyscy polecieli na wyspe Rueda//teraz tam pisz Szark ;d//
57 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:34 am
Ketsu
Notowany
Ketsu poleciał w stronę Eminy.
58 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 3:20 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu leciał w stronę wyspy Rueda.
59 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:01 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu i Ayami polecieli w stronę wyczuwanej energii..
60 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:01 pm
Szark
Mazoku
Szark poleciał w stronę wyczuwanej energii.
61 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 7:13 am
Ketsu
Notowany
Ketsu pojawił się nad oceanem, zamknął oczy i czekał na przeciwnika.
Aah..jeśli mam zginąc, to tylko tutaj..
Po tych słowach Ketsu uśmiechnął się i zacisnął pięści.
Aah..jeśli mam zginąc, to tylko tutaj..
Po tych słowach Ketsu uśmiechnął się i zacisnął pięści.
62 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 10:47 am
NPC
NPC
W pewnym momencie, przed Ketsem pojawił się biało-włosy wojownik z czerwonym pasem na prawym oku.
- Kadonomaro Ajibana. Ciekawe miejsce, nieprawdaż? - zapytał spokojnie unosząc się nad wodą.
- Kadonomaro Ajibana. Ciekawe miejsce, nieprawdaż? - zapytał spokojnie unosząc się nad wodą.
63 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 11:13 am
Ketsu
Notowany
Gdy przeciwnik pojawił się, Ketsu otworzył oczy i uśmiechnął.
Butarata Kyuketsuki..
Wiesz co, wcale nie musimy walczyc, wystarczy, że wylecisz z tej planety i nigdy tu nie wrócisz... - powiedział Ketsu.
Ketsu ściągnął 10 tonowe ciężarki lecz nie uaktywnił 100% swojej mocy.
Wiedział, że niedługo to nastąpi ale wolał jeszcze nie ryzykowac.
Można powiedziec, że jestem najsłabszy z wszystkich zebranych na pustyni.Jako miejsce śmierci, wybrałem ten cudowny ocean..
Ketsu był gotowy na unik lub obronę..
Butarata Kyuketsuki..
Wiesz co, wcale nie musimy walczyc, wystarczy, że wylecisz z tej planety i nigdy tu nie wrócisz... - powiedział Ketsu.
Ketsu ściągnął 10 tonowe ciężarki lecz nie uaktywnił 100% swojej mocy.
Wiedział, że niedługo to nastąpi ale wolał jeszcze nie ryzykowac.
Można powiedziec, że jestem najsłabszy z wszystkich zebranych na pustyni.Jako miejsce śmierci, wybrałem ten cudowny ocean..
Ketsu był gotowy na unik lub obronę..
64 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 11:23 am
NPC
NPC
- Zregenerowałeś się używając butelki wody, także nie musisz wciskać mi kitu że wybrałeś to miejsce przypadkowo. Ma to związek z twoją mocą, nie mylę się? - odpowiedział, a jednocześnie zapytał Kadonomaro.
Przeciwnik wzbił się wysoko w powietrze i ze złożonymi rękoma jedynie uśmiechnął.
- Zaczynajmy. - po tych słowach z niewyobrażalną szybkością ruszył w stronę Ketsa zadając mu tym samym potężne uderzenie w twarz. Chłopak odleciał kilka metrów dalej i wpadł do wody, jednak szybko się z niej wynurzył.
*Boli Cię ząbek
Przeciwnik wzbił się wysoko w powietrze i ze złożonymi rękoma jedynie uśmiechnął.
- Zaczynajmy. - po tych słowach z niewyobrażalną szybkością ruszył w stronę Ketsa zadając mu tym samym potężne uderzenie w twarz. Chłopak odleciał kilka metrów dalej i wpadł do wody, jednak szybko się z niej wynurzył.
*Boli Cię ząbek
65 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 12:48 pm
Ketsu
Notowany
Co...? Skądże.. - powiedział Ketsu i uśmiechnął się.
W jednej chwili pojawiło się około tysiąca wodnych klonów Ketsa, były bardzo słabe ale było ich na prawdę, w cholerę.
Chłopiec rozkazał wszystkim klonom użyc Ice Clawa, sam też użył tej techniki.Następnie zamienił się w wodę i wpadł do oceau.
Gdy przeciwnik//super imię ma xd// robił unik, lub też nie robił uniku//gdy po prostu zignorował atak// Ketsu w wodzie używa techniki Mega Ice Claw //'Mega Ice Claw - większy, silniejszy i twardszy niż zwykły Ice Claw.W dodatku, w pobliżu wody nabiera jeszcze więcej energii..im więcej wody, tym większa energia..'// Po ataku nie wynurza się dalej z wody tylko czeka na ruch przeciwnika, mimo to jest gotowy na unik czy tam obronę.
W jednej chwili pojawiło się około tysiąca wodnych klonów Ketsa, były bardzo słabe ale było ich na prawdę, w cholerę.
Chłopiec rozkazał wszystkim klonom użyc Ice Clawa, sam też użył tej techniki.Następnie zamienił się w wodę i wpadł do oceau.
Gdy przeciwnik//super imię ma xd// robił unik, lub też nie robił uniku//gdy po prostu zignorował atak// Ketsu w wodzie używa techniki Mega Ice Claw //'Mega Ice Claw - większy, silniejszy i twardszy niż zwykły Ice Claw.W dodatku, w pobliżu wody nabiera jeszcze więcej energii..im więcej wody, tym większa energia..'// Po ataku nie wynurza się dalej z wody tylko czeka na ruch przeciwnika, mimo to jest gotowy na unik czy tam obronę.
66 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 12:55 pm
NPC
NPC
Kadonomaro nie zdziwił się masą klonów, jak i Ice Clawem. Kiedy tylko jakiś Ice Claw pojawił się pod nim, mężczyzna momentalnie aktywował swoją aurę, a energia dosłownie rozsadziła wszystko co było pod nim.
Nic sobie nie robił z ataków chłopaka.
- Wiesz.. Oceany to doskonałe miejsce do walki, jeżeli chodzi o mnie. - odezwał się. W pewnym momencie poczuł energię Trenza.
- O kur.. On chyba nie chce niszczyć tej planety póki na niej jesteśmy..?! - krzyknął i zamieniając się w wodę, dosłownie wpadł do oceanu.
*Nie wiesz gdzie jest, nie wiesz czy nie spieprzył do Trenza czy dalej jest w oceanie. Musiałbyś się skupić naprawdę mocno by wyczuć jego energię.
Nic sobie nie robił z ataków chłopaka.
- Wiesz.. Oceany to doskonałe miejsce do walki, jeżeli chodzi o mnie. - odezwał się. W pewnym momencie poczuł energię Trenza.
- O kur.. On chyba nie chce niszczyć tej planety póki na niej jesteśmy..?! - krzyknął i zamieniając się w wodę, dosłownie wpadł do oceanu.
*Nie wiesz gdzie jest, nie wiesz czy nie spieprzył do Trenza czy dalej jest w oceanie. Musiałbyś się skupić naprawdę mocno by wyczuć jego energię.
67 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 3:01 pm
Ketsu
Notowany
//Zajebiście -,- wykoxszony atak też sobie aurą odbił ..to samo z Trenzem, wszystko Yoh musi wykończyc..nikt tylko on może pokonac bossa, Hydra, Shigen, Gemmei, Trenz..mniejsza -,-//
Spierdolił ?
Heej, Trenz ma was w dupie..
Ketsu poczuł, że energia Yoha zniknęła.
Ummm...
[Dobra, mam jeszcze fasolkę..ale nie będę marnował energii jeśli mam walczyc jeszcze z tym bydlakiem..hmm, przydałby się Clock up Viega..]
Ketsu był teraz bardzo skupiony i szukał energii przeciwnika, teraz chciał jak najszybciej zakończyc swój pojedynek.
Spierdolił ?
Heej, Trenz ma was w dupie..
Ketsu poczuł, że energia Yoha zniknęła.
Ummm...
[Dobra, mam jeszcze fasolkę..ale nie będę marnował energii jeśli mam walczyc jeszcze z tym bydlakiem..hmm, przydałby się Clock up Viega..]
Ketsu był teraz bardzo skupiony i szukał energii przeciwnika, teraz chciał jak najszybciej zakończyc swój pojedynek.
68 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 3:48 pm
NPC
NPC
Przeciwnik Ketsa wcale nie uciekł. Kiedy tylko energia Yoha i Trenza zniknęła, wynurzył się w jakiejś wodnej postaci z oceanu.
- Cóż.. Może nie mam już tu czego szukać, ale rozpoczęliśmy walkę i nie odejdziesz póki ona się nie zakończy. - odpowiedział, po czym w chłopaka wystrzelił słup wody.
Ketsu dosłownie wpadł do wody, a zaraz za nim jego przeciwnik, rozpływając się.
//Gemmei rozwalił Viego, Shigena wszyscy, Hydra była prowadzona przez Feliego. Trenz to inna historia.//
//Właściwie, to Hydrę załatwiła Genki Dama.
I tu raczej Ketsowi chodzi o to, kto zadał final hit.
Hydra - Yoh (via Genki Dama). Zakończone zgonem.
Gemmei - ja (via Kintaiyōkage). Zakończone przez K.O.
Shigen - Wojak, Ketsu, Mikidius, Rayem, Zeng i ja. Zakończone zgonem.
Trenz - a się zobaczy.//
- Cóż.. Może nie mam już tu czego szukać, ale rozpoczęliśmy walkę i nie odejdziesz póki ona się nie zakończy. - odpowiedział, po czym w chłopaka wystrzelił słup wody.
Ketsu dosłownie wpadł do wody, a zaraz za nim jego przeciwnik, rozpływając się.
//Gemmei rozwalił Viego, Shigena wszyscy, Hydra była prowadzona przez Feliego. Trenz to inna historia.//
//Właściwie, to Hydrę załatwiła Genki Dama.
I tu raczej Ketsowi chodzi o to, kto zadał final hit.
Hydra - Yoh (via Genki Dama). Zakończone zgonem.
Gemmei - ja (via Kintaiyōkage). Zakończone przez K.O.
Shigen - Wojak, Ketsu, Mikidius, Rayem, Zeng i ja. Zakończone zgonem.
Trenz - a się zobaczy.//
69 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 4:56 pm
Yoh
Site Admin
Słyszycie Silvię dzięki Bakudou #77 - Tenteikuura.
- Smoku, Rayem, Toshi i Ketsu oraz Wasi przeciwnicy! Jeżeli mnie słyszycie, zatrzymajcie się na chwilę. Trenz miał zamiar zniszczyć Terrę, Yoh przeniósł się z nim więc na inną planetę by do tego nie dopuścić. Noriko jest tu z nami, postanowiła dołączyć do grupy która wyruszy na planetę na której przebywa Yoh z Trenzem wraz z innymi, używając techniki Instant Transmission. Bardzo przydałaby się nam teraz Wasza pomoc, zważając na to że nawet tu czuć moc Trenza! Ma on całe Gidayu głęboko w dupie, w przeciwnym razie nie chciałby zniszczyć Terry. Miał inny plan, ale Yoh mu go chyba zepsuł. W każdym razie, zaprzestańcie walki jeżeli jeszcze je toczycie, bowiem będziecie je mogli zakończyć kiedy indziej. W tej chwili trzeba skasować Trenza. Czekamy na Was w Eminie.. Dzięki.
- Smoku, Rayem, Toshi i Ketsu oraz Wasi przeciwnicy! Jeżeli mnie słyszycie, zatrzymajcie się na chwilę. Trenz miał zamiar zniszczyć Terrę, Yoh przeniósł się z nim więc na inną planetę by do tego nie dopuścić. Noriko jest tu z nami, postanowiła dołączyć do grupy która wyruszy na planetę na której przebywa Yoh z Trenzem wraz z innymi, używając techniki Instant Transmission. Bardzo przydałaby się nam teraz Wasza pomoc, zważając na to że nawet tu czuć moc Trenza! Ma on całe Gidayu głęboko w dupie, w przeciwnym razie nie chciałby zniszczyć Terry. Miał inny plan, ale Yoh mu go chyba zepsuł. W każdym razie, zaprzestańcie walki jeżeli jeszcze je toczycie, bowiem będziecie je mogli zakończyć kiedy indziej. W tej chwili trzeba skasować Trenza. Czekamy na Was w Eminie.. Dzięki.
70 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Lis 02, 2010 7:11 pm
Ketsu
Notowany
[Cholera..myślałem, że będę z nim dłużej walczył..]
Ketsu wyleciał z wody.
Heej, Ty ! Dokończymy walkę potem..teraz muszę gdzieś leciec..Jak chcesz możesz dołączyc, kto ostatni ten frajer..
Ketsu uśmiechnął się i bardzo szybko poleciał do Eminy.
Ketsu wyleciał z wody.
Heej, Ty ! Dokończymy walkę potem..teraz muszę gdzieś leciec..Jak chcesz możesz dołączyc, kto ostatni ten frajer..
Ketsu uśmiechnął się i bardzo szybko poleciał do Eminy.
71 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Wto Mar 22, 2011 8:22 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu leci spokojnie w stronę miasta, rozgląda się dookoła.
72 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Kwi 20, 2011 10:41 am
Versil Perihelion
Site Admin
Leci nad oceanem, prosto do Eminy.
//@edit//
Wraca na Latające Miasto.
//@edit//
Wraca na Latające Miasto.
73 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Pon Maj 02, 2011 6:59 pm
SmokuXD
Observer
- Co? Nie nadążasz ?!
- Chciałbyś ! Polecieli w kierunku wysp.
- Chciałbyś ! Polecieli w kierunku wysp.
74 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Pią Maj 06, 2011 8:34 pm
Rayem
KOX
Ray znalazł się nad oceanem. Spojrzał na wodę, a po chwili złapał powietrze i pewnie zanurkował. Będąc parę minut //saiyańskie geny rox XD// pod wodą zauważył jakiegoś olbrzymiego szczupaka. Podpłynął do niego i złapał go za ogon. Nim ryba zdążyła się odwrócić, Ray już ciągnął ją na górę i po chwili wynurzył się z nią i wzbił się w powietrze. Zatrzymał się na pewnej wysokości, by przyglądnąć się zdobyczy.
- Chyba będzie dobra, możne nawet i za duża...
Ray trzymając rybę za ogon, poleciał z powrotem w stronę biwaku.
- Chyba będzie dobra, możne nawet i za duża...
Ray trzymając rybę za ogon, poleciał z powrotem w stronę biwaku.
75 Re: Ocean Legandia - temat ogólny Sro Lip 13, 2011 3:56 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Keiji zwolnił tempa i leciał obok Maxa. Czekał tylko gdy ten oznajmi, że są już niedaleko kuli. Było dość zimno, w końcu znajdowali się nieopodal lodowego kontynentu.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: