Cóż.. Ocenię wyjątkowo wszystkich, bo zależy mi na KP xd I jeżeli mogę liczyć na twoją ocenę w moim temacie to byłbym bardzo wdzięczny.
Sameyaro Umisora "verszyn łan"Ogólnie dziwnie wykonana postać. Włosy ujdą pod względem kształtu, gorzej z cieniowaniem. Skóra głowy jest pocieniowana na serio chaotycznie, dobrze byłoby gdybyś dokonał tutaj pewnych modyfikacji.
Bluza normalna, w dodatku słabo pocieniowana. Mam nadzieję że nauczysz się inaczej cieniować, bo taki styl po prostu nie wygląda dobrze. A szybko się uczysz więc, jestem pewny że uda Ci się czegoś więcej w LSW dokonać
Spodnie dziwnie pocieniowane, nie skasowałeś nawet kresek ze spodni S-H. Cóż.. Początki. Popatrz jak cieniują spodnie inni i albo bierz z kogoś przykład, albo zmieszaj kilka stylów tworząc własny i niepowtarzalny.
Butów nie oceniam bo są zwykłe. Cieniowanie dwutonowe świadczy o tym że je już robiłeś na odwal się. A nie powinieneś. Jest to równie ważny element co włosy czy bluza. Także się liczy
Sameyaro Umisora "verszyn tu"Cieniowanie włosów o wiele lepsze, ale dalej wymaga poprawek. Poprawiłeś natomiast cienie twarzy. Co prawda nie są one wykonane mistrzowsko, jednakowoż widać zmianę. Zmianę na lepsze.
Bluza po modyfikacji wygląda o wiele lepiej, jednak jeszcze troszkę pobawił bym się z jej cieniowaniem. Nie twierdzę że jest ono złe, ale mimo wszystko może być lepsze i chciałbym by takie było.
Nie podoba mi się prawa ręka. Postaraj się inaczej zrobić rękawek bluzy, bo teraz wygląda dziwnie. A sprawia tak samo że prawa łapka wydaje się jakaś.. dziwna ^^'.
Pasek zmodyfikowałeś, dobre. Zmiana na lepsze, ale może być jeszcze lepiej. Zrób mu jakąś fajną klingę i postaraj się żeby nie wyglądał źle.
Cieniowanie spodni się poprawiło, ale dalej jest słabe. Wiem po sobie że spodnie są jednym z trudniejszych elementów do wykonania bo często rzucają się w oczy oceniającemu. U siebie użyłeś za dużo najciemniejszego odcienia, a za mało średniego i jasnego. Jak mówiłem wcześniej, popatrz na cieniowanie spodni u innych Userów i wymyśl własny, dobry styl
Buty.. No, niema co. Widać poprawę w wyglądzie. Nie są już szare i nudne. Jednakże.. Lewy but jest zbyt duży. Zmniejsz go, bo wygląda jakby teraz Sameyaro miał płaskostopie ^^'
Brat Sameyar'a Takoga UmisoraCieniowanie twarzy identyczne jak u Sameyaro. Postaraj się je odrobinę zmodyfikować, bo jest trochę nudne
Podobają mi się włoski, ale ich cieniowanie mogłoby być trochę lepsze. Rób jak uważasz.
Bluza jest oryginalna, podoba mi się. Cieniowanie ujdzie, ale pobaw się jeszcze z tym na klacie. Reszta jak powiedziałem, ujdzie.
Spodnie i buty mają identyczne błędy jak u Sameyaro powyżej.
Ręce naprawdę fajnie wykonałeś, choć poza jednym mięśniem, reszta jest niewidoczna. Zmień to
Pasek jak u Sameyaro, jakaś klinga czy zmiana ogólnie wyglądu i będzie dobrze.
Ogółem, jak na pierwsze OPAR'y nie jest źle. Serio.
Głównie masz problem z cieniowaniem i to musisz zmienić. Proporcje poza niektórymi szczegółami wychodzą Ci naprawdę dobrze.
Ogólnie, myślę że w LSW jeszcze się wybijesz, ale musisz ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
!
Za całość mogę dać.. Hmm..
5/10/f
KP: 3