Kurde dzięki ludzie za ocenki... odwdzięczyć się mogę tylko oceniając wasze pracki, jak tylko dacie coś nowego to wam ocenie.
Tymczasem daje nowe wersje Gina co nieco pozmieniałem, w każdej wersji dałem nieco inny wygląd pelerynki powiedzcie który najlepszy według was... buty... zmieniłem je na dwie wersje takie "shinigami'owe" i "Arrancar'owe" tylko z mniejszym efektem szachownicy.
Oraz tam kilka detali.
Co do kilku waszych uwag:
-Tuffle
Opar prezentuje się nieźle ,gdy przybliżyłem sobie go na paincie to nie widzę błędów naprawdę bardzo ładnie ci on wyszedł,cienie na pelerynie są naprawdę bardzo dobre,te cienie na włosach są trochę dziwne zaraz nad czołem takie paski,ale ogółem opar jest na wysokim poziomie ocenka.4/5
Dzięki twojej ocenie zmieniłem nieco włosy może teraz będą lepsze, nie wiem sami powiedzcie a co do tych kresek nad czołem to nie jestem pewien ale chodzi ci chyba o jego oczy, Ichimaru Gin przeważnie ma oczy zamknięte co zobaczysz na samym dole tego postu.
-Alex
Wszystko bardzo dobrze wygląda.
Rękaw jest trochę za szeroki, i buty niepocieniowane. (może miało tak być ale brzydko wygląda). I czemu on nie ma oczu ? I jeszcze jedno, to mi się nie podoba mógłbyś to usunąć.
A reszta wygląda na dobrze 8/10
Co do rękawa to go nie zmieniam i chyba zmieniać nie będę, ale jeszcze zobaczę dla mnie wydaje się dobrze odwzorowany z tego obrazka z którego robiłem Gina, na butach dało się zauważyć brak cieni bo bo z tym efektem szachownicy jakoś nie było miejsca za bardzo na cienie. Co do "braku oczu" to on ma oczy tylko że zamknięte... może powinienem zrobić te zamknięte oczy czarnym kolorem zamiast takim nieco przyciemnionym kolorem skóry... może później sprawdzę jak by to wyglądało, jak dla mnie wygląda dobrze, ale liczą się wasze oceny.
-Filike
YYYEEEEAAAAHHHH .! W końcu OPAR godny mojej oceny Razz. Od razu zacznę od włosów. Kształtem wyglądają dobre. Nie są nigdzie zbyt płaskie ani nic w tym stylu. Cienie na nich są dobre. Nie mogę jednak zrozumieć tych 2 najciemniejszych kresek na środku włosów. Może tak miało być, ja się za bardzo nie znam. Cieniowanie twarzy, oczywiście bardzo bardzo może być. Ubranie. Ładnie zrobione fałdki i cienie. Podoba mi się szczególnie tean no ta..te te zwisające coś.. nie wiem co to jest :<. Ładnie wykonane i pocieniowane. Pewnie się dużo napracowałeś nad tym, i to widać. Spodnie, czy cokolwiek to jest. Też wyglądają dobrze chociaż ich całych nei widać. Ten sznurek tak samo. Buty mi się nie podobają jako jedyne z tej pracy. Nie wiem czemu ale wyglądają jak szachownica. Ogólnie opar dobry. Ocena 8/10.
Kurde dzięki, że uważasz mój OPAR za godny oceny... ale wiesz są różne gusta innym może się podobać... innym nie, co do tych najciemniejszych kresek na środku włosów to próbowałem zrobić taki efekt jakby... no nie do końca umiem to ubrać w słowa, ale najwyraźniej mi to nie wyszło no to zmieniłem nieco włosy. Co do "no ta.. te te zwisające coś..." to to jest taki pas czy tam szarfa z resztą zobaczysz na końcu posta jak to miało wyglądać. Aż tak dużo nad nim nie siedziałem może 1h? Dla niektórych może to dużo dla mnie nie za bardzo, ale ciesze się że niektórym ten efekt mojej pracy się spodobał. Dzięki za zwrócenie uwagi na buty, dałem dwie inne wersje.
-Zbir
Ty akurat sporo napisałeś więc cytować mi się nie chce bo post byłby jak wieża Aifla.
Dzięki za to że chociaż ty pamiętasz że Gin ma przeważnie zamknięte oczy ;].
Co do kołnierzyka mówiłeś, że nie poprawię, ale jednak to zrobiłem w wersji numer dwa cofnąłem go nieco żeby więcej było widać twarzy, mało zmieniłem, ale zawsze ;p.
Em nie do końca wiem o co chodziło z:
-Główna część ,tzn. tors coś mi nie pasuje. W okolicach klatki piersiowej ,z daleka wygląda tak ,jakby miał założony krawat z jakąś białą koszulą .Chodzi mi o miejsce gdzie jest rozpięta ta biała szata kapitanów
Ja tam za bardzo koszuli z krawatem nie widziałem xD może chodziło o to co pokazywał alex, ale mniejsza o to zmieniłem to.
Em i jeszcze to nie wiem co ty masz z tym "kapitańskim ubrankiem" xD przecie jest on w ciuchach które nosi przy inwazji na Fake Karakura ; d. a to raczej nie jest "kapitańskim ubrankiem" chyba że się mylę to zwracam honor ;]. A i dzięki za szacunek, za to że podjąłem się "trudnej" pracy , dla mnie aż tak trudna nie była tylko przeznaczyłem na nią jakieś 20-30 min więcej niż na inne.
Nowe wersjie Ichimaru Gin'a
Ichimaru Gin(obrazek na którym się wzorowałem)