51 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:12 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu widząc że Yoh rzuca genki damę jak najszybciej potrafił wzbił się wysoko w powietrze.
52 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:12 pm
Krychu269
Paramecia User
[Cholera kończy mi się energia!Jest ze mną źle!]
-Dobra czas na..THUNDER STO..-Shane nie dokończył słowa bo odpadło mu gorsza ręka od ciała
[FUCK!]
Shane szybko poleciał po spadająca ręke.Złapał i usiadł na jakiejś wysepce
-Zaraz dołącze!-Krzyknął Shane do kumplów
-Kokyunage!-Shane zaczął się leczyć
-Dobra czas na..THUNDER STO..-Shane nie dokończył słowa bo odpadło mu gorsza ręka od ciała
[FUCK!]
Shane szybko poleciał po spadająca ręke.Złapał i usiadł na jakiejś wysepce
-Zaraz dołącze!-Krzyknął Shane do kumplów
-Kokyunage!-Shane zaczął się leczyć
53 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:13 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Viego, nieco zmęczony szybkim używaniem silnych technik, przepuścił wyładowania elektryczne przez swoje ciało, by mięśnie i układ nerwowy wróciły do stabilności i obserwował, jak Genki Dama leci na hydrę.
- Narka, hydro.
W międzyczasie spokojnie czerpał energię dochodzącą ze Słońca, by odnowić swoje zasoby.
- Narka, hydro.
W międzyczasie spokojnie czerpał energię dochodzącą ze Słońca, by odnowić swoje zasoby.
Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Sro Cze 30, 2010 9:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
54 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:13 pm
NPC
NPC
Cobra Blaze, uderzyła w jedną z głów z Hydry, było to tak mocne uderzenie że Głowa hydry odleciała w górę jednak w środku miała znowu naładowaną energię lecz nie mogła znaleść wylotu i wybuchła! Był to potężny wybuch, który odczuł każdy z wojowników, a szczątki z dużą szybkością poleciały w stronę Yoha.
Ten wybuch sparaliżował, tricepsy oraz bicepsy przeciwników.
Hydra jest teraz z 2 głowami, ale te akurat są w dobrym stanie. I jak na razie Hydra ma siłę, na dalsze ataki.
Ten wybuch sparaliżował, tricepsy oraz bicepsy przeciwników.
Hydra jest teraz z 2 głowami, ale te akurat są w dobrym stanie. I jak na razie Hydra ma siłę, na dalsze ataki.
55 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:15 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus po ataku szybko odleciał w górę.
56 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:16 pm
NPC
NPC
Hydra, błyskawicznie zanurzyła się pod wodę i płynęła w dół. Była do tego przyzwyczajona bo kilka razy dziennie, to robi ponieważ żyje na głębokich głębokościach.
Hydra próbuje uniknąć Genki Damy, jeszcze szybciej już w wodzie płynie coraz to głębiej.
Hydra próbuje uniknąć Genki Damy, jeszcze szybciej już w wodzie płynie coraz to głębiej.
57 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:17 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu chciał użyc Ice Clawa aby dosięgnąc Hydry lecz nie miał już siły..
Oby twoja Genki Dama zadziałała - zawołał do Yoha
Oby twoja Genki Dama zadziałała - zawołał do Yoha
58 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:18 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Viego zbiera trochę swojej energii i wystrzeliwuje Jitsuhō w miejsce, gdzie zanurzyła się hydra, a gdzie leci Genki Dama.
- Skoro na razie za wiele nie zrobię, chociaż przełamię napięcie powierzchniowe wody, żeby poszło gładziej.
- Skoro na razie za wiele nie zrobię, chociaż przełamię napięcie powierzchniowe wody, żeby poszło gładziej.
59 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:20 pm
Yoh
Site Admin
Chłopak unikając lecących kawałków wyjął z kieszeni jedną z kapsułek. Nacisnął ją, po czym w jego ręku pojawił się Zanpakutou, Zangetsu.
Czekał na dalszy rozwój wydarzeń.
- Na pewno go trafi.. A jak nie, mam inny plan. W ostateczności oddalicie się, a ja użyję Seven Swell. Kto jak kto, ale energii mam trochę więcej niż Wy.. - powiedział.
Czekał na dalszy rozwój wydarzeń.
- Na pewno go trafi.. A jak nie, mam inny plan. W ostateczności oddalicie się, a ja użyję Seven Swell. Kto jak kto, ale energii mam trochę więcej niż Wy.. - powiedział.
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Cze 30, 2010 9:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
60 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:20 pm
Krychu269
Paramecia User
-Tak!Tak trzymajcie!-krzyknął Shane do pozostałych
[moją ręka jest prawie uleczona ale reszta ciała nie będe miał już energi!]
[moją ręka jest prawie uleczona ale reszta ciała nie będe miał już energi!]
61 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:21 pm
NPC
NPC
To podziałało, i Genki Dama była już w wodzie.
Kilka metrów dzieliło jedynie Bestię od Wielkie Kuli Energi, Hydra szybko obróciła się patrząc jak jest daleko Genki Damy. Była zaskoczona że tak szybko nagle leci, i w efekcie walki o życie nagle dostała skoku energii, i nadal dzielnie walczyła o życie. Płynąc ciągle w dół.
Było to już około 100 metrów.
Kilka metrów dzieliło jedynie Bestię od Wielkie Kuli Energi, Hydra szybko obróciła się patrząc jak jest daleko Genki Damy. Była zaskoczona że tak szybko nagle leci, i w efekcie walki o życie nagle dostała skoku energii, i nadal dzielnie walczyła o życie. Płynąc ciągle w dół.
Było to już około 100 metrów.
62 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:22 pm
Ketsu
Notowany
Taak, nie ma to jak zabawa z hydrą... - powiedział pod nosem Ketsu..
63 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:23 pm
Yoh
Site Admin
- Żegnaj, hydro. I spoczywaj na dnie tego cholernego oceanu. - powiedział patrząc się w dół.
Dobrze się stało, bo nie na rękę byłoby używanie Seven Swell w takim miejscu.
Dobrze się stało, bo nie na rękę byłoby używanie Seven Swell w takim miejscu.
64 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:23 pm
Krychu269
Paramecia User
-Heh.Ta hydra jest szybka!Sparaliżuję tą wodę!-Shane krzyknął i włożył ręke do wody i wpuścił do niej elektrycznośc żeby sparaliżowała hydrę
65 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:27 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- Pomogę ci.
Obniżył lot i dotknął wody.
- Raikai.
Jak Shane, wpuścił ładunek elektryczny do oceanu.
Obniżył lot i dotknął wody.
- Raikai.
Jak Shane, wpuścił ładunek elektryczny do oceanu.
66 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:28 pm
Krychu269
Paramecia User
-O right moją ręka już "naprawiona"-powiedział do siebie Shane
Shane wstanął ale natychmiast wpadł do wody przez to ,że ma mało krwii w organizmie
[teraz tylko ktoś musi mnie uratować]
Shane wstanął ale natychmiast wpadł do wody przez to ,że ma mało krwii w organizmie
[teraz tylko ktoś musi mnie uratować]
67 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:29 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus odpoczął i dalej przyglądał się całej sytuacji.
68 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:29 pm
NPC
NPC
Bohaterowie, mogli spokojnie wszystko obserwować z góry, również postęp Genki Damy, ponieważ wytwarzała ona wielkie światło i dawała znak gdzie mniej więcej jest.
Nagle.. Stało się nie przewidziane.
Hydra, nie miała wyjścia naładowała tyle energi w swoim pysku że nacisk był tak silny że zanim go wystrzeliła w stronę Wielkie Kuli-Genki Damy wybuchł w niej. Co miało wpływ na Genki Dame która również wybuchła. Nagle wielkie tony wody wzbiły się na ok. 12km nad ziemią, a w oceanie na dnie powstał wielki krater.
Z miasta było tylko widać coś niebieskiego na niebie, i dużą lukę w jednym punkcie.
Uderzenie promienia oraz wybuch genki damy, był tak silny że spowodował zniszczenia na 10tysięcy kilometrów. Wszyscy bohaterowie odczuli nacisk taki jak przy tornadzie tylko 20krotnie silniejszy i wlecieli do wody.
Wielkie tony wody, masowo wylatywał w góry, przy brzegu ucierpiało strasznie miasto Emina.
Zostało ono całe zalane, ok. 2 tysiące ludzi zginęło. I wszystko było zdewastowane przez wodę.
Nagle.. Stało się nie przewidziane.
Hydra, nie miała wyjścia naładowała tyle energi w swoim pysku że nacisk był tak silny że zanim go wystrzeliła w stronę Wielkie Kuli-Genki Damy wybuchł w niej. Co miało wpływ na Genki Dame która również wybuchła. Nagle wielkie tony wody wzbiły się na ok. 12km nad ziemią, a w oceanie na dnie powstał wielki krater.
Z miasta było tylko widać coś niebieskiego na niebie, i dużą lukę w jednym punkcie.
Uderzenie promienia oraz wybuch genki damy, był tak silny że spowodował zniszczenia na 10tysięcy kilometrów. Wszyscy bohaterowie odczuli nacisk taki jak przy tornadzie tylko 20krotnie silniejszy i wlecieli do wody.
Wielkie tony wody, masowo wylatywał w góry, przy brzegu ucierpiało strasznie miasto Emina.
Zostało ono całe zalane, ok. 2 tysiące ludzi zginęło. I wszystko było zdewastowane przez wodę.
69 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:30 pm
Krychu269
Paramecia User
-Ł............ŁAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!-krzyknął Shane podlatując w górę za siłą fal
70 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:31 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu zaczął płynąc w dół żeby wyjśc z wody, następnie poleciał z dala od oceanu...
71 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:32 pm
Yoh
Site Admin
- KU.. - nie skończył bo wpadł do wody. Natychmiast z niej jednak wyleciał i poleciał tak w górę by widzieć wszystko z "lotu ptaka".
- Cholera.. Nie spodziewałem się tego. Zaraz.. Ale czy ona zginęła? - zapytał samego siebie.
- Cholera.. Nie spodziewałem się tego. Zaraz.. Ale czy ona zginęła? - zapytał samego siebie.
72 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:32 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus zregenerował, ale mało, woda w nadmiarze mu szkodziła, więc nieprzytomny płyną coraz niżej.
Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Sro Cze 30, 2010 9:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
73 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:33 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- Eh, szlag, muszę wykorzystywać rezerwy. Zetsukyū.
Zaczął czerpać więcej dostępnej energii i podleciał do Shane'a, po czym go zatrzymał i wzlatywał do góry, by woda nie dosięgła ich zbytnio.
- Jasna cholera, pół miasta idzie się jechać...
Zaczął czerpać więcej dostępnej energii i podleciał do Shane'a, po czym go zatrzymał i wzlatywał do góry, by woda nie dosięgła ich zbytnio.
- Jasna cholera, pół miasta idzie się jechać...
74 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:35 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus ockną się 6 metrów pod wodą ale był sparaliżowany, ale umiał wstrzymać oddech na dość długo. Po pewnej chwili odzyskał siłę w mięśniach i wypłyną na powierzchnię.
Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Sro Cze 30, 2010 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
75 Re: Ocean- Gdzieś na środku Sro Cze 30, 2010 9:37 pm
Krychu269
Paramecia User
-Dzięki Viego- powiedział do Viega
-Chwila!A co z Maximusem?
-Chwila!A co z Maximusem?
Ostatnio zmieniony przez Krychu269 dnia Sro Cze 30, 2010 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: