Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 19]

151Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 12:52 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray znowu odwrócił głowę w stronę dziewczyn.
- To bardzo w jego stylu.
- Niech go szlag...
- powiedział uśmiechając się wesoło.
Następnie spojrzał na Ayano.
- Hej, Ayano. Interesują cię statki kosmiczne? Czy pierwszy raz taki widzisz?

152Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 12:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Cały on. - powiedziała z uśmiechem Silvia.
- Pierwszy raz widzę taki statek kosmiczny. To jest super.. Naprawdę! - powiedziała dalej zachwycona Ayano.

153Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 12:57 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Nie dziwię ci się. Jak mój ojciec pokazał mi statek, którym w wieku 17 lat przybył na ziemię, też się tak zachwycałem ^.^
- Ale byłem mały i nie pamiętam, gdzie on teraz jest... :/
Ray wyciągnął książkę ze zrujnowanej biblioteki i zaczął ponownie oglądać fragment o Sky Pillar.

154Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:01 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Jesli ktoś cokolwiek zdziała to mi powiedzcie.Tymczasem pomedytuje.-Mikidius usiadł i zaczął medytować.
Kiedy zamknał oczy czuć było od niego tylko mroczna energie i lekko zbladł.

155Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:31 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Z wnętrza statku słychać trzaski, koło połączenia leci co chwila sporo iskier. Viego wychodzi po chwili z mniejszego statku.
- No, gotowe. przejście jest, a połączenie jest tak wzmocnione, że nawet jeden foton się nie prześliźnie bez mojej zgody. Możecie wchodzić do głównego modułu. Ma na parterze miejsce do treningu, jest tam umieszczony główny komputer i generator ciążenia ze skalą od 1 do 200 razy ziemskie ciążenie. Poziom niżej jest magazyn. Poziom wyżej jest centrum kontroli i miejsce do odpoczynku. Tam też jest przejście do drugiego modułu. Na najwyższym poziomie jest część sypialna. Przynajmniej na razie, dopóki mamy tylko dwa moduły. Z drugiego modułu może być obserwatorium, wieżyczka artyleryjna czy śluza do wyjść w przestrzeń. Oba moduły wyglądają niepozornie, ale w środku jest naprawdę dużo miejsca. Rozgośćcie się.
Wyskoczył i podszedł do Raya.
- Mówiłeś coś o statku. Masz jakiś zbędny? Im więcej modułów będzie mieć stacja, tym lepiej. Ale w sumie chyba nie wystartujemy na orbitę bez odpowiedniego przygotowania, no i oczywiście, bez Yoha. No, zapraszam na pokład, a ja się wezmę za kalibrację oprogramowania w obu statkach.
Wleciał do środka przez drugi moduł.

156Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:38 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ayano wbiegła na statek i zachwycała się jego wnętrzem.
Silvia poszła według wskazówek Viega na górę gdzie mieściła się sypialnia i się położyła, rozmyślając o tym kiedy zacznie trening.
Po chwili Ayano dołączyła do niej i obie usnęły na jakiś czas.

157Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:40 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Nagle mroczna aura sie dosłownie rozpadła,zanikła.
No dobra zobaczymy jak wygląda to cudo od środka.-Mikidius wstał, porozciągał sie i wbiegł do statku.

158Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:44 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Tak mam. Mój ojciec przybył z planety Trunks (czyt. Tranks) w wieku 17 lat. Był Saiyan'em czystej krwi, a nawet kapitanem statku wojennego. - odpowiedział odwracając głowę w stronę Viega.
- Tym właśnie statkiem wojennym przybył na Ziemię, ale systemy ataku były uszkodzone, jednak statek latał i posiadał sonar wykrywający energię.
- Niestety... Ojciec pokazał mi go, gdy miałem jakieś 5 lat i zapomniałem, gdzie jest. - powiedział opuszczając głowę.
Lecz po chwili ją podniósł i dodał z entuzjazmem.
- No! Nie ma czasu na ulepszenia! Trzeba brać się za trening! - krzyknął i wbiegł do statku.
Od razu podszedł do komputera i włączył generator ciążenia. Ustawiał bardzo szybko, aż doszedł do x100.
- Kurna... Ale ciężko... - powiedział z trudem, ale po chwili się wyprostował i stał normalnie.
Jazda! Na maksa...
Chłopak przestawił do x200. Ale musiał się zmienić w SSJ, by móc się poruszać.
Rayem rozpoczął trening...

159Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:50 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Nagle Mikidius zachwiał sie.
Whoaaa mogłeś mnie ostrzec że włączasz generator ciążenia.Lepiej sie przemienie w ssj bo troche trudno może tutaj być.-powiedział Mikidius lekko usmiechając sie i zamieniając sie w forme ssj.
Odpoczne se po wszystkim.Teraz jest najlepszy czas na trening.
Mikidius zabrał sie za trening.

160Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 1:53 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
As he went closed to the ship, he looked more supprised.
-Hoooolllyyy Nugget. he said, before getting inside.
-Okay, what the FUCK did you do?

161Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 2:20 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego zszedł z drugiego modułu do Tendou.
- Tylko je połączyłem według planu. Przez ten czas nazbierało się w kopule wystarczająco dwutlenku węgla, że mogłem z niego zrobić wystarczająco włókna na połączenie obu modułów. W przyszłości może dodamy jeszcze kolejne moduły. Aż tak źle wyszło? Czy może trzeba go przemalować i napisać "Stacja wyjebana w kosmos"?

//In case you're not sure, "wyjebane w kosmos" is one of the ways to say "fanfuckingtastic". And as it's thought to be a space station...//

162Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 6:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia i Ayano się podniosły, kiedy usłyszały że reszta trenuje.
- Słyszałaś o co prosił Nas Yoh-kun? Zabierajmy się za trening.. - powiedziała Silvia do siedzącej obok Ayano.
- Dobra.. - odpowiedziała dziewczyna.

Dziewczyny zeszły na dół, kierując się do pokoju treningowego. Zważając jednak na fakt że był on zajęty, a one nie trenowały na takim poziomie jak reszta, po prostu wyszły przed statek i zaczęły walczyć.
Pierw walka wręcz, szybka wymiana ciosów. Walka była niezwykle wyrównana, choć Silvia pod koniec i na początku miała widoczną przewagę nad Ayano.
Dziewczyny wylądowały naprzeciwko siebie w odstępie mniej więcej 5 metrów.

[Muszę stać się silniejsza.. Pomimo przeszkód, nie mogę się poddać!]
Silvia stanęła w pozycji bojowej.
- Ta technika.. Nauczył mnie jej Yoh.. - powiedziała i przesunęła ręce do tyłu, składając dłonie tak aby formowały kulę.
- Ka... Me... Ha... Me.... HAAA!!! - krzyknęła. W stronę Ayano poleciała pokaźnych rozmiarów fala energetyczna. Dziewczyna jej uniknęła, ale nie spodziewała się że Yoh nauczył Silvii aż tyle. Bowiem, Ayano po uniknięciu ciosu dostała porządnego kopniaka od Silvii i odleciała na kilka metrów.

Po chwili dziewczęta dalej toczyły wyrównaną walkę wręcz.

163Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 7:35 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Po kilku godzinach treningu. Ray zrzucił poziom SSJ i na normalnym poziomie mocy zaczął ciężko stawiać kroki, aż wyszedł z pomieszczenia treningowego.
Ray był zmęczony i gdzieniegdzie widać było krople potu.
Nie było aż tak źle.
Zaczął szukać ręczników, żeby się otrzeć. Gdy już to zrobił sięgnął do kieszeni i wyjął komórkę.
- Już noc. Mam nadzieję, że księżyc jest w pełni...
Powiedział i zasłaniając wcześniej ręką przestrzeń nad oczami, wyszedł ze statku.
Dobrze, że zasłonił wcześniej oczy, bo by narobił sobie problemów. Zobaczył Silvię i Ayano walczące przed statkiem.
- Dziewczyny, co wy? Bijecie się o chłopaka, czy jak? Czemu nie trenujecie w sali?
Ray chciał je "wgonić" do statku. Zamierzał skorzystać z pełni i zmienić się w Golden Oozaru, a następnie w SSJ4. Ale chciał to załatwić spokojnie.

//Przypominam, że w DBZ Vegeta trenował przy obciążeniu 300G i to bez SSJ. Tak więc opuszczenie pomieszczenia o sile 200G w normalnej formie, nie było jakimś strasznym problemem.//

164Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 7:41 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius po długim treningu odmienił sie w normalną forme.
Teraz będzie o wiele lepiej-powiedział po czy wrócił do treningu typu pompki i różnego rodzaju uderzenia.

165Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 7:42 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Trenujemy tutaj.. Nie to że nie chcemy, ale trening w zatłoczonej sali treningowej z samymi mężczyznami.. No.. Jakby to.. - powiedziała Silvia i zastanawiała się jak skończyć.
- No, nie jest nam zbytnio na rękę. - dokończyła za nią, Ayano.

Dziewczyny przestały walczyć i poszły odpocząć.
- Hmm.. Jeżeli chcesz się przemienić w Super Wojownika 4 poziomu, odejdź dalej. Yoh o ile dobrze mi się wydaje, ostatnio zrobił trochę.. bajzlu. - powiedziała Silvia i poszła za Ayano, która już usiadła na piachu patrząc na księżyc.

166Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 7:56 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Oh... - powiedział lekko ponuro.
- Więc wiecie o co mi chodzi...
Ray zaczął iść dalej przed siebie.
- Ale obiecajcie mi, że jeśli nie zapanuję nad tym... Od razu schowacie się w statku. - powiedział zatrzymując się na chwilę i obracając głowę w stronę dziewczyn.
Zaczął iść dalej.
- Może wam to faktycznie nie odpowiadać. Ale powinnyście się wzmocnić przed walką.
- Nie chcę, żebyście zginęły...
- to zdanie dodał gdy już praktycznie zniknął zza pola widzenia. Dziewczyny mogły go nie usłyszeć lub usłyszeć jakby powiedział to szeptem.

Gdy odszedł dość daleko od statku, przestał zasłaniać oczy i pewnie spojrzał na księżyc.
Jego serce zaczęło bić niesamowicie mocno a oczy powoli stawały się czerwone. Nagle całe oczy zrobiły się czerwone jak krew, kły urosły, a zaraz po nich mięśnie. Chłopak zaczął się wydzierać jak jakiś potwór i zmienił się w Oozaru. Uderzył parę razy rękoma o klatę.
//Jak to małpa... xD//
Po chwili jego furto stało się złotawe i zaczął niszczyć wszystko wokół.

//Na razie pobawię się jako Oozaru. Taka szansa nie zdarza się byle kiedy xD//

167Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 26, 2010 11:57 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Ah, no no, it's 'kay. And about the name, i was never into it. Got something that generates some dummies, or stuff? That's one thing that would he helpfull now.

168Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 6:34 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Oooooo szlag by to. Uważajcie, tamten koleś zmienił się w Złotego Oozaru. Jak ktoś nie kojarzy nazwy, niech no tam popatrzy, to się dowie, co to za futrzak. Bądźcie gotowi na wypadek, gdyby się wymknął spod kontroli.

169Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 8:46 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ja pierdole nawet chwili, chwileczki pieprzonego spokoju...
Powiedział bardzo zdenerwowany.
Co chiwlę dawało wyczuć się od niego jakąś dziwną energię, a on przy tym łapał się za piersi jakby coś miało rozerwać go od środka.

170Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:15 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu teleportował się na pustynie.Zobaczył wielką małpę
Yo, co tam ?

171Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:18 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
TOshi oparł się o statek ciężko oddychając...
-Nic ciekawego-odpowiedział na pytanie Ketsa

172Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:29 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wyszedł ze statku.
A więc Rayem chce sie zamienić w ssj4...to może być ciekawe.
Oparł sie o statek i przyglądał Ooazaru.

173Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:33 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Mikiudus możesz przekazać mi odrobinę swojej czystej enegii ?
Spojrzał na Mikiudusa z nadzieję że trochę mu jej odda.

174Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:37 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray jako rozwścieczona małpa zaczął robić niezły bajzel na pustyni. Tzw. bawił się w wielkiej piaskownicy.
Nagle otworzył paszczę i pojawiła się w niej kula ognia. Po chwili zaczął miotać ogniem po całym horyzoncie. W pewnym momencie "język ognia" uderzył w piach jakieś 50 metrów od statku. Nikogo jednak nie zranił. Gdy skończył zabawę miotaczem ognia podbiegł do statku i patrzył na dziewczyny siedzące nie daleko. W pewnym momencie chwycił Ayano 1 ręką i patrząc na Silvię zaczął wykonywać "małpi taniec". Nie ściskał jej jakoś niewyobrażalnie mocno, ale na tyle, by nie mogła się uwolnić. Nagle przerwał "taniec" i podniósł obie ręce do góry, spoglądając jednocześnie na księżyc.
Stał tak chwilę. Mogło się wydawać, że się uspokoił. Ale tak nie było. W pewnej chwili rzucił Ayano w kierunku na prawo od siebie, ale bardziej w powietrze niż ku ziemi. Następnie uderzył tą samą ręką w piach tuż obok Silvii. Nie zranił jej, ale przysypał piachem ją, Mikidiusa i wejście od statku. Po wszystkim uderzył się parę razy o klatę, ale nie atakował statku, bo wziął go za nie ciekawy cel. Nagle poczuł jakiś zapach i pobiegł za nim bardziej na południe.

175Południowa część pustyni - Page 7 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 9:41 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu poleciał w górę i złapał Ayano którą zaraz po tym odstawił na ziemię.
Hmm..co on robi ?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 19]

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Pozwolenia na tym forum: