Po 1- ty z tego wszystkiego masz zrobione sprity? o_O
Po 2- o co kaman z tymi otoczkami w niektórych "transach"
po 3- Nie wiem po co ci tyle tych transów...
po 4-
Bo co mam robić jak się nudzę?
Rozbierz się i ubrania pilnuj o.O.
Najlepsze z tego wszystkiego to pracki nr 1,2 i fuzja. Reszta jakby na siłe robiona tylko po to by miec ich jak najwięcej...także ocienie tylko te 3 pracki.
1.Włosy może i oryginalne(uważam tak bo nie widziałem podobnych), ale mi się za bardzo nie podobają, cienie moga być, opaska na czoło może być, cienie twarzy dobre jak na mój gust. Podkoszulek normalny pod względem wyglądu, za to cienie juz dziwne, lecz nie są najgorsze. Ręka doś dobrze umięśniona oraz pocieniowana, rękawiczka może być, ale mi się nie podobają te trzy jasne piksele. No i teraz spodnie... spodnie jak to spodnie wygląd normalny jedynie ten czerwony pasek z boku dodaje mu trochę inności od innych spodni, cienie są dośc dobre, chyba najlepiej pocieniowana część tej pracki. Na końcu buty, są jakie są,mogą być i właściwie pocieniowane.
2.Tu to samo tylko bez podkoszulka, więc pozostaje mi ocenić klatę która jest nie najgorsza jedynie cienie są dość dobre, mogą być.
3.Fuzja jest chyba najlepsza z tych wszystkich prac, włosy niezbyt zmienione jedynie nieco więcej kudłów u góry. Jest tu sporo od twojej pracy więc zabardzo co oceniać nie ma bo juz to zrobiłem,bluzka twoja a jej kolor z drugiej pracy + jakieś rękawy, spodnie twoje, ręka i rękawiczka twoje, buty są z tamtej pracy, ale nie są najlepsze ;d.
Reszta to tak... klata z nr 2 i 3 jakieś słabe włosy no jedynie włosy ssj4 są dość dobre reszta słabe, jakies porąbane otoczki i nie istniejące w anime ssj 5,6,7...666..., no a ostatnia forma to jakis zacieszający michę czerwono skóry otoczkowato ogoniasty koleś...
Ja tam się tylko dziwie że przez te wszystkie transy od mocy rozwaliło mu podkoszulek a spodnie całe... chyba że jest jak Gray Fullbuster i nie lubi nosić bluzek,koszulek i tym podobnych.
Zatem:
praca nr 1 7/10
praca nr 2 to tylko lekka zmiana nr 1 więc oceny niema po co dawać.
Fuzja 7,5/10
No i to by było na tyle.
@edit
Chcesz to możesz się pobawić fuzją z moją pracką.
3kp
Btw, on naprawdę to robi tylko po to, żeby mieć więcej transów od Yoha.@ty co napisałeś oliwkowo żygowatym kolorem
xd, to dlatego daje bezmyślnie te transy z zupełnie niepotrzebnymi otoczkami i kazdy trans daje w dwóch lub trzech wersjach... teraz życie ma sens ;O
OJP, tak ciężko rozszyfrować nasze kolory? Już Ci pomagam:Kolor Dasego,
Kolor Viega,
Kolor Yoha,
Kolor Coolta , i
mój Kolor.
/feli
@Feli
Dziękuje za wyjaśnienie.