Dzięki, że choć jeden coś napisał
Next opary (może wipy):
Next opary (może wipy):
To prawdopodobnie wina tego że wrzuciłeś aż tyle prac. Cóż, mam nieco wolnego czasu więc Ty znajdź go trochę więcej żeby przeczytać nową 'lekturę'.Dzięki, że choć jeden coś napisał
KP: 3 /Feli |
Na spodniach drugiego OPAR'a, ten biały pasek.Dzięki za ocenę, ale nie wiem gdzie ty tam pasek widzisz :Razz:
KP: 2 /Yoh |
KP: 2 /Yoh |
KP: 1 /Feli |
Nie namęczyłeś się więc za bardzo. A siedząc nad tym dłużej, uzyskałbyś na pewno ciekawszy efekt. Powracając do skrzydła.. Cieniowanie nie zachwyca, jest zbyt "proste". Jeżeli mam być szczery (a tego chyba oczekujesz, nie?) to cieniowanie skrzydeł wyszło tragicznie. Same skrzydła, albo raczej skrzydło, po skasowaniu cieni ma zbyt dużo outline'u, a to źle. Mimo to, gdyby się uprzeć i inaczej to pocieniować niż zrobiłeś to Ty, wyszłoby zapewne lepiej. Użyłeś najprostszego sposobu.KOPIUJ --> WKLEJ --> PRZERZUĆ/OBRÓC
Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^' Mówiłem o zupełnie nowym OPAR'ku, którego wykonasz w całkiem innym stylu, a nie jak zawsze. Te spodnie robią się nudne, pakowanie w niego coraz większej ilości sterydów również. Serio.. Zrób coś nowego.Yoh pisał, że poprawiam ciągle Maximusa, to zrobiłem coś dla odmiany [...]
KP: 3 /Feli |
Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^'
Chodziło mu o to ,że jest na tyle podobny stylem wykonania jak i samym pomysłem ,że można uznac ,że to mimo wszystko kolejna forma Maximusa ,tyle .Brajan napisał:Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^'
A kto tam pisał, że to forma Maximusa?
KP: 2 /Feli |
KP: 3 /Yoh |
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Maj 20, 2011 12:20 am, w całości zmieniany 1 raz
I to mnie dosłownie roz*****a :FUUU: !Wiesz co? Już chyba żadnych nie będę wstawiał.
Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Wto Maj 31, 2011 2:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: