Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 9 z 14]

201[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pią Sty 21, 2011 5:49 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki, że choć jeden coś napisał :)
Next opary (może wipy):
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Beztytuumu

202[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pią Sty 21, 2011 10:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki, że choć jeden coś napisał :)
To prawdopodobnie wina tego że wrzuciłeś aż tyle prac. Cóż, mam nieco wolnego czasu więc Ty znajdź go trochę więcej żeby przeczytać nową 'lekturę'.

#1 OPAR
Pomysł ogólnie tradycyjny, jeżeli chodzi o Ciebie. No, ale nie pomysł mam ocenić, a wykonanie. Włosy z kształtu wyglądają w miarę dobrze. Tu miałbym jedynie zastrzeżenia do tego kosmyka z przodu. Powinieneś zachować odpowiednie proporcje i skoro prawa część OPAR'a ma takie, nie inne włosy, tu powinieneś nieco powiększyć i poszerzyć całego kosmyka. Przy tych wystających przed nim, na samym dole jest zbyt pusto. Dorób tam takie same dwa pixele jakie masz wyżej w tym omawianym kosmyku. Cienie nie zbyt ciekawe. Musisz całość pocieniować od nowa, proponuję skorzystać jako wzór z moich OPAR'ów. Będziesz wiedział w ten sposób w jaki sposób pocieniować włosy tak, by wyglądały dobrze. Tu zwyczajnie nie da się powiedzieć co masz poprawić, bo całość trzeba zmienić. Dalej.. Twarz. Ogólne cieniowanie twarzy jest dobre, ale zdecydowanie za dużo średniego odcienia. Umieściłeś go w takich miejscach w których był zbędny, a jak na złość tam gdzie jest potrzebny najciemniejszy odcień i właśnie średni, nie ma ich. Między oczami nie rób żadnych innych pixeli, poza najciemniejszym kolorem skóry umieszczonym przy prawym oku, tak jak to zrobiłeś. Średni odcień właśnie tu jest zbędny. Pod lewym okiem wstaw jeden pixel najciemniejszego odcienia skóry, żeby twarz była węższa i ładniejsza. Zdecydowanie za dużo odcieni w kolorze skóry na prawej ręce. Jak lewa wygląda całkiem, całkiem, tak prawa to tragedia. Rozumiem że chciałeś w ten sposób zaznaczyć mięśnie, ale nie przesadzaj bo to zaczyna wyglądać coraz gorzej. Ten odcień brązu jest tu całkowicie zbędny. Cieniowanie podkoszulki do poprawy. Za mało najciemniejszego odcienia, za dużo średniego i dodatkowo całość źle rozmieszczona. Nie powiem Ci co masz tu poprawić, bo mówiąc szczerze, cała podkoszulka jest do poprawy. Rękawiczki są całkiem ciekawym dodatkiem do OPAR'a, ale do ich wykonania, a właściwie cieniowania mógłbym się przyczepić. Wygląd całkiem oryginalny, ale same cienie to porażka. Za dużo tego najciemniejszego odcienia w niektórych miejscach. Największą porażką są jednak spodnie. Nie rozumiem jak mogłeś popełnić taki błąd. Całość do poprawy i tutaj odsyłam do tej części poradnika, umieszczonego na portalu ARS. Buty wyglądają dosyć dobrze, ale z cieniowaniem bym się jeszcze pobawił. Zwłaszcza tej białej części.

#2 OPAR
Tutaj te same błędy co powyżej, pomijając jedynie podkoszulkę, która de facto została zmieniona. No, ale zaczynając od góry. Dodałeś w tej wersji opaskę na głowie, nie zmieniając przy tym cieni na twarzy czy włosach, mądrze ~Ironia~. Cieniowanie opaski wymaga poprawy, a jeżeli chodzi o wygląd całości, to zdecydowanie za daleko ją pociągnąłeś. Jednakże! Właśnie.. Jednakże, nie wygląda to tragicznie. Same cienie wymagają poprawy. Kamizelka nie wygląda tutaj zbyt ciekawie. Cieniowanie koniecznie do poprawy, za dużo również odcieni na tych białych elementach. Dwa w zupełności by wystarczyły. Klatka piersiowa to całkowita porażka. Cieniowanie, jak i wygląd do poprawy. Tu również mogę odesłać Cię do poradnika, do którego link podałem wyżej. Tu nie ma co poprawiać, całość trzeba robić od zera. Pasek na spodniach to u Ciebie dość często spotykany dodatek, czyżby przyzwyczajenie? Wygląda dobrze, urozmaica wygląd całości. Przy spodniach dodaj jeden pixel, bo wygląda jakby zsuwały się na jego lewą stronę. Nie zbyt ciekawy widok. Kolory na butach lekko zmienione, ale i tak cienie powinny być rozmieszczone inaczej.

Ogółem..
Obie prace mają niezbyt ciekawe błędy. Większość przy cieniowaniu, ale jak w przypadku włosów, widać znajdują się też takie które dotyczą proporcji. Całkowicie spieprzyłeś cieniowanie niektórych elementów, jak spodnie czy wykonanie klatki piersiowej. Tutaj proponuję poczytać poradniki i wyciągnąć odpowiednie wnioski.

[O-S-W] By Maximus - Page 9 Traini

KP: 3
/Feli

203[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sty 22, 2011 8:10 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki za ocenę, ale nie wiem gdzie ty tam pasek widzisz :P

204[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sty 22, 2011 3:34 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za ocenę, ale nie wiem gdzie ty tam pasek widzisz :Razz:
Na spodniach drugiego OPAR'a, ten biały pasek.

205[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Sty 23, 2011 8:21 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Myślałem, że ci o inny pasek chodzi :P

206[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Sty 23, 2011 10:51 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Zrobiłem mu Power Up, no i Tytan Form, ale jak mu koszulkę rozrywa zrobię potem :P :
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Beztytuulr

207[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Sty 24, 2011 9:02 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki za oceny. To że jest wrzuconych pare na raz, to nie znaczy, że je wszystkie oceniać.
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Wips
Nie oceniajcie tylko tak se wrzuciłem.

208[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Wto Sty 25, 2011 1:08 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Do poprawy cieniowanie niektórych elementów, głównie spodni i skóry. Mięśnie dość fajnie wykonane i zauważalne, ale moim zdaniem są one zbyt mocno zaznaczone. To zwyczajnie psuje prace. W 'PAKER MODE' do poprawy cieniowanie rąk, zwłaszcza w ostatniej formie.
Proponuję skupić się na tworzeniu także innych prac, a nie tylko aktualizowaniu 'Maximusa'.

209[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Mar 17, 2011 4:40 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Wipsr

ten 3 czarny jest z ogniem. Chyba wyszedł nie?

210[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Mar 19, 2011 6:58 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Łokej, ocenimy ci tego czarnego.
Włosy ( ? ) są źle pocieniowane. Wygląda to bardzo, bardzo ale to BARDZO kiepsko. Kształt ujdzie ale lepiej popraw. Twarz jest czymś zakryta albo ma czarny kolor. Jesli to skóra to czemu reszta skóry jest innego koloru? :X
Kurtka ma dosyć dobre wykonanie ale cieniowanie już gorsze. Całe idzie do poprawy. To samo tyczy się spodni. Fajnie wygląda ten biały pasek.
Cieniowanie butów popraw. Ogólny ich wygląd dobry.
Cieniowanie skóry jest w miare dobre. Fajnie prezentują się te ognie. Miły dodatek.
Ogólnie to opar troche "ciemny" ( xd). Dotaj troche jasności np: rozjaśń kolory bo wszystko się zlewa. Popraw cieniowanie. Trenuj i trenuj.

KP: 2
/Yoh

211[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Wto Mar 22, 2011 8:22 am

Pucolini

Pucolini
Silver Saint
Silver Saint
Ocenie Ci te na zielonym tle.
Pierwsze co wpadło mi w oko to to że jest to SPAR (?) / Wip / Opary w "starym stylu" czyli wszystkie czarne pixele są na swoim miejscu. Bardzo fajne cieniowanie (takie w moim stylu xD bardzo mi się podoba ). Mięśnie fajnie pokazane na rączkach i klacie. Fajne dresy , tylko buty jakoś tak mi nie pasują do całej reszty. Ale ogólnie Spar/Wip/Opary dla mnie są po prostu świetne.

/Yoh

212[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Mar 23, 2011 3:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Mimo że w twoich pracach widoczna jest poprawa, to dalej popełniasz miejscami głupie błędy. Ale po kolei.. Włosy wyglądają bardzo fajnie jeżeli chodzi o kształt, tu nie mam zastrzeżeń. Co innego ich cieniowanie, bowiem to po prostu spieprzyłeś. Zamiast umieszczać nad opaską masę najciemniejszego odcienia, powinieneś go po prostu rozmieścić tak by tworzyć kosmyki włosów. Średni odcień odpowiednio użyty choć przydałby się jeszcze w niektórych miejscach. Cholernie nie podoba mi się w twoim stylu cieniowania to że do mięśni używasz aż czterech różnych odcieni. Trzy w zupełności wystarczą jeżeli są odpowiednio rozmieszczone co przecież pokazał Sołtys w swoich pracach. Klatka piersiowa wygląda sztucznie, i po przypakowaniu i przed nim. Za dużo brązowego odcienia. Spójrz na moje prace, z użyciem trzech odcieni można przecież uzyskać całkiem ciekawą klatkę piersiową, trzeba jedynie pomyśleć. Na opasce w zupełności wystarczą dwa odcienie. Jest to niewielki element z którym nie należałoby się za bardzo pieprzyć. Kolejną rzeczą w twoim stylu za jaką nie przepadam jest cieniowanie spodni. Tu zwyczajnie pieprzysz po całości. Podobne spieprzenie zastosowałeś na kapturze, a przecież oba te elementy mogłyby wyglądać lepiej gdyby tylko się do tego przyłożyć. Buty ujdą.

Ogółem..
Praca trzyma dosyć słaby poziom, ale bez cieni są to naprawdę fajnie wyglądające OPAR'y. Pracuj przede wszystkim nad cieniowaniem, tu popełniasz bowiem fatalne błędy, niekiedy nawet śmieszne.

3kp

213[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Kwi 13, 2011 8:47 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Yoh pisał, że poprawiam ciągle Maximusa, to zrobiłem coś dla odmiany:
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Beztytuuevx
Credit:
S-H
SmokuXD

Są tam Smoka włoski i paleta kolorów, reszta moja :D.

Proszę o ocenki.

214[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Kwi 13, 2011 10:22 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Słabo ;< Jedyne co moge pochwalic to kontury skrzydeł reszta zleksza słaba.
Cienie na skrzydłach słabe duzo do poprawy. Lewy róg zaduży, obydwa słąbe cienie. Spodnie słabo pocieniowane. Ogon krzywy i słabo pocieniowany. Połączenie klaty z ręką jakieś dziwne. Chodzi mi o pache. Klata sama w sobie jest okey. Mięśnie rąk słabo widoczne, prawa ręka wygląda jak nie ręka. Wielka szkoda że skrzydła robione metodą KOPIUJ--->WKLEJ--->PRZEZUC/OBROC :< Mogłes obydwa zrobić oddzielnie. Ogólnie praca to mi do gustu nie przypadła, nie chodzi o pomysł bo był ciekawy ale o wykonanie które bądź co bądź spartaczyłeś.

KP: 1
/Feli

215[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Kwi 14, 2011 8:07 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Przede wszystkim, lepszy efekt byś tu uzyskał cieniując pracę dwu-tonowo. Niektóre dodatki, tak jak to pomarańczowe "coś" na jego klatce piersiowej są zbędne i po prostu psują pracę. Samo cieniowanie uległo lekkiej poprawie jeżeli porównywać z wcześniejszymi pracami. Podoba mi się cieniowanie włosów, szkoda że zostały zakryte tak słabymi rogami. Szkoda jednak że aż tak bardzo je wydłużyłeś, a z tyłu gdzie zaczyna się ogon mamy białe pole ; ) Rogi są wykonane dosyć słabo. Nie tylko pod względem cieniowania, ale również proporcji. Możliwe że taki efekt chciałeś uzyskać, ale niestety nie wygląda to zbyt ciekawie. Nad cieniowaniem klatki piersiowej bym popracował. To samo tyczy się mięśni prawej ręki, bo wyglądają tragicznie. Przy ogonie, nieudanym zresztą, użyłeś zaledwie dwóch odcieni z trzy-tonowej palety. Sam ogon nie wyszedł w ogóle. I jeżeli chodzi o proporcje i cieniowanie. Myślę że musisz tu trochę dłużej posiedzieć i postarać uzyskać się zamierzony efekt. Teraz mogę Ci powiedzieć że jest on zdecydowanie za gruby, zbyt kanciasty i przy nogach za szybko się zgina dając nieciekawy efekt. Jeżeli chodzi o skrzydła, to ocenię tylko jedno. Jak powiedział Ykmo, tu użyłeś metody:
KOPIUJ --> WKLEJ --> PRZERZUĆ/OBRÓC
Nie namęczyłeś się więc za bardzo. A siedząc nad tym dłużej, uzyskałbyś na pewno ciekawszy efekt. Powracając do skrzydła.. Cieniowanie nie zachwyca, jest zbyt "proste". Jeżeli mam być szczery (a tego chyba oczekujesz, nie?) to cieniowanie skrzydeł wyszło tragicznie. Same skrzydła, albo raczej skrzydło, po skasowaniu cieni ma zbyt dużo outline'u, a to źle. Mimo to, gdyby się uprzeć i inaczej to pocieniować niż zrobiłeś to Ty, wyszłoby zapewne lepiej. Użyłeś najprostszego sposobu.
Zrób, pocieniuj, skopiuj, wklej, obróć i połącz z pracą.

Ogółem..
Praca szczerze mówiąc nie prezentuje się tak wspaniale jak na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać. Prawda, włożyłeś w jej stworzenie zapewne dużo czasu i właśnie dlatego trzyma poziom, to nie jest coś co może wykonać początkujący w LSW, grafik. Mimo to praca ma bardzo dużo błędów które należałoby poprawić. Właśnie te błędy sprawiają że jej poziom się obniża. Szczególnie mam na myśli tu właśnie te nieszczęsne cieniowanie.

Yoh pisał, że poprawiam ciągle Maximusa, to zrobiłem coś dla odmiany [...]
Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^' Mówiłem o zupełnie nowym OPAR'ku, którego wykonasz w całkiem innym stylu, a nie jak zawsze. Te spodnie robią się nudne, pakowanie w niego coraz większej ilości sterydów również. Serio.. Zrób coś nowego.

/Feli

216[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Kwi 14, 2011 2:17 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^'

A kto tam pisał, że to forma Maximusa? :P

217[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pią Kwi 15, 2011 6:27 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Brajan napisał:
Ale to bynajmniej nie jest "odmiana", a kolejna forma Maximusa ^^'

A kto tam pisał, że to forma Maximusa? :P
Chodziło mu o to ,że jest na tyle podobny stylem wykonania jak i samym pomysłem ,że można uznac ,że to mimo wszystko kolejna forma Maximusa ,tyle :P.
Jeżeli chodzi o mnie ,to także od razu kojarzy mi się z Twoim staruteńkim Maximusem ... połączonym z WIP'em Smoka. CZemu Smok ? Patrząc na wykonanie włosów i te rogi nie mam żadnych wątpliwości ,że się nim inspirowałeś. Rogi są niesymetryczne ,jeden obrócony inaczej ,drugi jest zdecydowanie mniejszy od drugiego ... nie wygląda to dobrze. Podobnie jest ze skrzydłami. Te akurat powinny być po pierwsze inne kształtem ,przecież skierowane są w dwie różne strony ... wiem ,że praca nad tego typu elementem nie jest prosta ,ale jeżeli nie ma się nawet minimum chęci i zapału to się do tego nie beirzemy ,OKYYYYYYYYYYYYYY? Druga sprawa to fakt ,że są zdecydowanie za duże. Trzecia to cieniowanie ... ,to akurat jest spieprzone na całym oparku. Niestety ,ale tak jest. Raz jeszcze powtarzam to samo. Używaj w największych ilościach koloru najjaśniejszego ,średni traktuj jako przejście pomiędzy najjaśniejszym a najciemniejszym. Kiedy na krawędziach konturów odpowiednio ułożysz najciemniejszy i średni odcień koloru ,spowodujesz ,że linia będzie bardziej gładka. Po prostu staraj się na zagięciach ie dotykać bezpośrednio konturów najjaśniejszym tonem. Co do doboru kolorów - staraj się nie robić tak dużych różnic jaskrawości jak przy tej fioletowej skórze ,bo będzie Ci trudnej osiągnąć łagodne przejście w cieniowaniu. Koloru będą się odznaczać ,co nie wygląda tak dobrze.

/Feli

218[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Maj 14, 2011 9:10 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Zrobiłem Namka sprowadzonego, przez pewnego gościa na planetę Hyperion.
Kule też zrobiłem, ale to żaden problem.

Dragon Guardian:
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Beztytuufmpr

@edit

Kurwa! Zapomniałem cieni na rękach zrobić! Dobra później...

@Edit!

Zrobiłem cienie na rękach, wiem, że są dziwne.

[O-S-W] By Maximus - Page 9 Beztytuudi

219[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Maj 15, 2011 7:34 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zacznijmy od tego że OPAR wygląda stosunkowo słabo. Jak na jednego z pierwszych Customów, bowiem tych wcześniej u Ciebie nie widziałem za dużo, nie wyszło tragicznie, ale błędów jest masa.

Betonowy fotel, albo ogólnie to na czym on siedzi.. Nie jest pocieniowany. To znaczy, w dolnej części cienie są, ale cholernie żałosne. Wyżej nie ma nic. A taki ciekawy dodatek przecież odpowiednio pocieniowany mógłby naprawdę zajebiście wyglądać. Tu po prostu się nie przyłożyłeś, tyle. Głowa.. Po pierwsze, rasa Namek'jin miała nieco dłuższe uszy i nie zakończone jak jakieś skrzaty, a raczej lekko podobne do elfów. Dodatkowo, samo ucho jest zbyt chude w dolnej części. Po drugie, twarz powinna być nieco szersza. Samo cieniowanie wygląda wręcz żałośnie. Popatrz jak wygląda Piccolo, zobacz jaką ma głowę, oczy, uszy i zmodyfikuj odpowiednio Saichoro. Chyba tak się nazywał Nameczański Guru którego tutaj wykonałeś. Na szalu jest zbyt słaba różnica odcieni, nie wygląda to za dobrze, uwierz mi. Jeszcze na chwilę wracając do głowy.. Brak zmarszczek, usta i zamknięte oczy. Te elementy sprawiają że głowa wygląda niemalże tragicznie, wybacz, ale to prawda. Na rękach brak mięśni, wyglądają jak jakieś opadające jelito grube. Dłonie nie są nawet podobne do dłoni. To białe ubranko wygląda wręcz okropnie. Aby dobrze pocieniować dwu-tonowo tak duży element trzeba mieć talent, Tobie go zwyczajnie brakuje, albo inaczej.. Jeszcze nie masz na tyle wyćwiczonego skilla by wyszło to fajnie. Dolna część to tragedia, za grubo nasrane z cieniami, na górze, przeciwnie, za mało cieni. Całość wygląda płasko i pusto. Buty.. Zdecydowanie za wielkie. Chyba że on ma stopę wielkości głowy przeciętnego Nameczanina. Cieniowanie.. Słabe, bardzo. Mógłbyś się do tego przyłożyć, byłoby lepiej.

Z powodu limitów, nie mam jak wklejać przez najbliższe kilka dni Naszej ulubionej Haruhi. Tak więc..

Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ciężko ćwicz!

/Yoh

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Maj 20, 2011 12:20 am, w całości zmieniany 1 raz

220[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Maj 15, 2011 8:12 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Wiesz co? Już chyba żadnych nie będę wstawiał.

221[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Maj 15, 2011 9:13 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wiesz co? Już chyba żadnych nie będę wstawiał.
I to mnie dosłownie roz*****a :FUUU: !
Poddajesz się po jednej ocenie? Napisałem co jest źle, praca wygląda po prostu słabo. A Ty sobie odpuszczasz jakbyś wiedział że na nic więcej Cię nie stać.
Nie oszukujmy się, praca jest słaba.

Ale to nie przekreśla Twoich umiejętności w LSW. Zrób inne pracki niż edycja Maximusa na jakimś Base, po prostu na customy wydaje się dla Ciebie jeszcze trochę za wcześnie. Albo popracuj nad własnym base żeby jakoś poćwiczyć..

Jak chcesz się poddać, proszę bardzo.
Ale moim zdaniem nie powinieneś tego robić i tyle.

222[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Maj 30, 2011 7:06 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Wiip

Wystarczy, że napiszą chociaż 3 osoby który wybrać, proszę GTW o nie dawanie upomnień/warnów za krótkie posty, ale tylko za trzy po tym poście.

@edit

Credit to:
S-H

Że nikt się nie zaczaił :D?

Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Wto Maj 31, 2011 2:32 pm, w całości zmieniany 1 raz

223[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Wto Maj 31, 2011 5:37 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Little credit za pomysł xd? Żartowałem. Aż tak szczegółowi nie bądźmy. W każdym razie, jestem pewien że druga wersja jest lepsza. Na opasce nie jest tak pusto, a samej postaci dodaje to tego jakiegoś uroku.
Tak więc dwójeczka.

224[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Wto Maj 31, 2011 11:31 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Także sądze że powinieneś dalej pracować nad dwójką.

225[O-S-W] By Maximus - Page 9 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Cze 06, 2011 12:13 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Overcome Demon & Overcom Demon Stadium 2
[O-S-W] By Maximus - Page 9 Wiip
Credit:
S-h

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 9 z 14]

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Pozwolenia na tym forum: