Shigeru - Base State:Nie widać tu jakichś drastycznych zmian, bardziej w cieniowaniu niż proporcjach. Włosy wyglądają lepiej, mimo to dalej bym się tu z nimi jeszcze jakoś pobawił. Może być lepiej. Cieniowanie twarzy mogłoby być również ciekawsze, daj więcej tego najciemniejszego odcienia. Średni odcień ma go wygładzać, a nie przeważać na całej pracy. Klatka piersiowa wygląda zwyczajnie słabo. Zbyt sztucznie jak na Ciebie. Na prawym ręku więcej zaznaczania mięśni najciemniejszym odcieniem niż tego całego średniego. Jeżeli chodzi o cieniowanie spodni to te bazowe zwyczajnie nie pasują. Proponuję zrobić własne base, nowe, wiem że potrafisz i masz skilla. Na nim wtedy zrób Shigeru.
Shigeru - forma w której przepełnia go dobro :<:
Jak wyżej jeżeli chodzi o błędy dotyczące tego co poniżej głowy. Pomijając tu oczywiście prawą rękę i mięśnie, bo z takim tatuażem ich nie zrobisz. Bardzo podoba mi się zmiana jaka zaszła we włosach. Wyglądają ciekawiej, fajniej, a nie jak mieszanina kilku pixeli i totalny chaos. Świetna robota.
Shigeru - Visored:Maska i włosy do siebie pasują. Są dobrze wykonane, ogólnie cieniowanie mi się podoba. Widać znaczącą zmianę jaką charakteryzuje się nowa wersja Shigeru i starsze jego wydanie. Poniżej głowy - patrz wyżej.
Shigeru - Vasto Lorde (?):No, no.. Tu zmiana jest ogromna. Szkoda że nie zmodyfikowałeś jakoś maski. Może ten dodatkowy róg byłby jakimś ciekawym urozmaiceniem? Całość prezentuje się nie źle, ale mięśnie prawej ręki i stopy to tragedia, koniecznie do poprawy. Mięśni nawet nie widać. A do poprawy jeżeli chodzi o stopy to na pewno prawa. Lewa, jak chcesz. Włosy wyglądają dosyć fajnie, ciekawe urozmaicenie. I zasada - "Im dłuższe włosy, tym większy kox." - idealnie się tu sprawdza ^^
Wewnętrzny Iester Shigeru:patrz. "Shigeru - forma w której przepełnia go dobro :<". Pomijając tutaj jednak prawą rękę która teraz mogłaby wyglądać lepiej.
Wewnętrzny Iester Shigeru - Kox Mode:Wygląda super z tą kamizelką, ale błędy ma podobne do Vasto Lorde jeżeli chodzi o prawą stopę. Reszta, patrz po prostu wyżej xP Ale włosy przyznam, udały się. A kamizelka dodaje mu tego gangsterskiego uroku xd
To coś niebieskiego:Pomysłowe. Ale zbyt słabe przejście między średnim i najciemniejszym odcieniem jeżeli chodzi o ten śnieżno niebieski kolor. Włosy też nie wyglądają jakoś ciekawie. Tu raczej zrobiłbym coś w stylu wewnętrznego Iestera. Całość prezentuje się fajnie, ale problem z mięśniami ten sam co wyżej. Prawa noga wydaje się za gruba. A może to wina stopy? Nie wiem, zrób coś z tym.
Hollow Shigeru:patrz. "Shigeru - Base State".
Ogółem..