Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 3 z 4]

51Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pon Paź 03, 2011 2:28 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Pierdolone gnojki !-wykrzyczał patrząc w miejsce gdzie był portal.
Całe ciało go bolało, nie był on w stanie nawet iść, unosił się więc lekko nad ziemią i kierował się w stronę ulicy Panoramio. Liczył że tam otrzyma pomoc.

52Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pon Paź 03, 2011 2:52 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Żeby nie robić z siebie cheatera jak Yoh dałem moim postaciom 1 turę na dotarcie i proszę bardzo. Lecąc z prędkością bliską prędkości światła nie mogę dotrzeć zanim wszystko pierdolnie.

Od teraz cheatuję jak on, zobaczycie.//

Viego i Kaylin dolatują tuż po sprawie.
- Kurwa
- mać. Wybuch na Panoramio, idziemy.
Kaylin otworzyła przejście i oboje wskoczyli do środka.

53Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Paź 21, 2011 2:27 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro pojawił się w okolicy i podszedł do tablicy, zerknął na tablice i chwycił za zlecenie "Menos Grande w Rebo!"
-To będzie prościzna a zabije jakoś czas.- Wzniósł się w powietrze i poleciał w stronę Rebo.

54Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Paź 28, 2011 3:27 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi przeszedł spoglądając na jakąś tablicę... Po chwili się wrócił i zobaczył:
Zabij i przynieś głowę członka rodziny Sawako.
- Hmm... Skąd ja to nazwisko znam? Nieważne...
Po chwili jego wzrok przykuła uwaga o laboratorium, sprawdził miejsce i wzleciał bardzo wysoko, bo nie znał przecież jeszcze Terry.
- To będzie tam...
Spojrzał się w stronę gór i poleciał.

55Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Sob Paź 29, 2011 6:36 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Chłopak wyszedł z portalu. Popatrzył się na okolicę.
[Trochę się zmieniło, ostatnio byłem tu pół roku temu... Miło, że miasto zostało już w całości odbudowane.]
Obrócił się i spojrzał na tablicę z przeróżnymi zadaniami.
-Zabijać nikogo nie będę, puści są już nudni, niech jakiś Shinigami się nimi zajmie... No to może to! - Aki szybkim ruchem ręki zerwał kartkę z napisem "Złam pieczęć Qerta".
-O ile się nie mylę to miasto Yatras jest gdzieś tam. - chłopak wskazał palcem w północno-wschodnim kierunku i jako, że nigdy nie był w tym mieście, a znał je tylko z map i książek, to wzleciał w górę i z wielką szybkością zaczął się przemieszczać w wyznaczonym już wcześniej kierunku.

56Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Sob Paź 29, 2011 8:48 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray spokojnym krokiem doszedł do tablicy ogłoszeń. Im dłużej obserwował zadania, tym bardziej był zaskoczony.
(Rety... minął ponad rok, a połowa zleceń z tamtego okresu wciąż tu wisi. Cóż...)
Ray uważnie przeczytał wszystko jeszcze raz.
(Wulkan, co? Mam nadzieję, że jeszcze nie wybuchł... Spróbowałbym się tym jakoś zająć, ale tutaj lepsza okazałaby się kontrola nad lodem, a to nie moja działka.)
(Zapewne częściowo by była, gdyby ci głupi bogowie pozwoli ci na ceremonię.)
(Pewnie tak, ale mniejsza o to. Nie mam zamiaru ich o nią prosić. Poza tym, gdy będę miał więcej czasu i stanę się silniejszy złożę im wizytę. Bardzo niemiłą wizytę...)

Ray zauważył kolejne zadanie, które wymagało szybkiej odpowiedzi, a mianowicie "Zły piesek!".
- Eh... Ludzie to mają problemy...
Chłopak bez dłuższego namysłu, wzbił się w powietrze i poleciał w stronę Nondos. Nawet jeśli po półtora roku nikt tam już nie przeżył, to przynajmniej pobawi się ze zmutowanym psiaczkiem?

57Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Sob Paź 29, 2011 9:48 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Otwiera się portal, wypada z niego Viego, wychodzi za nim Kaylin.
- Po co tak nerwowo... O, czy to nie miejsce, które uległo porządnemu zniszczeniu? Ładnie je odbudowali.
- Chyba nie liczyłeś na ruiny. O, jest coś ciekawego na tablicy ogłoszeń. Uspokojenie wulkanu w górach.
- Tego, który tak mruczał od dłuższego czasu? Jak dotąd puszczał tylko troszkę gazów i pyłu, jak było przez ten rok?
- Parę beknięć było. Chodźmy, przynajmniej coś zrobimy. Otworzę przejście...
- Nie trzeba. Tekquan!
Viego złapał Kaylin za rękę i w pewnym momencie podskoczył z nią do góry. Z dużą prędkością nadleciał Tekquan, który ich przechwycił i na nim polecieli w stronę gór.

- Dało się szybciej na wiele sposobów.
- Ale ten jest fajny.

//Moc lodu? Łeeeeeh xd//

58Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Nie Paź 30, 2011 8:13 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak pojawił się przed tablicą i zaczął przeglądać ogłoszenia.
- Znowu zadyma w piekle, znów zły wojownik... Mogłoby być coś ciekawszego. O! To zadanie może być - powiedział po czym zerwał kartkę z ogłoszeniem Wioska Sulgaur.
Chłopak zniknął.

59Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Nie Paź 30, 2011 9:17 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak powolnym krokiem doszedł do Tablicy w centrum miasta.
(No prosze... Naprawdę ciekawe rzeczy się dzieją.)
Przyglądał się wszystkim zadaniom kusiło go żeby któreś wykonać.
(Znowu piekło ! Chyba już wiem co będę dzisiaj robił.)
Odszedł w stronę ul. Panoramio.

60Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pon Paź 31, 2011 10:46 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro ledwie pojawiając się nad miastem od razu podleciał pod tablice ogłoszeń by brać się za kolejną robotę.
-Zobaczmy...to nie...tam to też nie...bla bla bla... Smoczy ogień, hmm może to.- Wziął ogłoszenie i poleciał na sweet street.

61Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Czw Lis 03, 2011 2:29 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray przyleciał do Eminy. Jako, że od razu chciał wykonać kolejne zadanie, wylądował zaraz przy tablicy ogłoszeń.
- Rayem!
Chłopak był nieco zaskoczony. Horor przy tablicy ogłoszeń? Nowość. Ray spokojnie podszedł do chowańca.
- Horor, co tam? I tak właściwie... co robisz przy tablicy ogłoszeń?
- Słyszałem, że pojawiły się jeszcze nowsze zlecenia. Byłem ciekaw jakie, więc przyszedłem zobaczyć.
- Aha... i co tam ciekawego?
- Ciekawego? W sensie dla ciebie, czy w ogóle?
- ._.
- Dobra... rozumiem... Piekło. Znowu pojawił się jakiś problem. Idziemy sprawdzić?

Tym razem Rayem wyglądał na naprawdę zaskoczonego.
- Też idziesz? No dobra. Do piekła!
Horor złapał się Raya, który używając Instant Transmission, przeniósł ich do Zaświatów.

62Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Sob Lis 05, 2011 6:16 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego i Kaylin wychodzą z Puerta.
- O, popatrz. Misje mają teraz ranking. Hmm... Myślałem, że uspokojenie czegoś takiego jak wulkan będzie ważną sprawą. Priorytety ludzi mnie naprawdę zadziwiają...
- Zabójstwa, zabójstwa, totalne zniszczenie... Eh. O, poszukiwania. Księga magii, zleceniodawca jest w Evo. Może to?
- Dobra, weźmiemy to. Intryguje mnie jednak ta niżej.
- Smocze Kule? No, to ciekawe, że ktoś jeszcze o nich wie...
- To też, ale zobacz jeszcze niżej. Wyrwa w przestrzeni w Anteques. Ranga ZERO.
- Kuszące...
- Zajmiemy się tym później. Teraz lećmy do Evo. Alister, możesz lecieć z nami, jak nudzi ci się tam wysoko.
(poprzez WDG):
- Zauważyliście teraz czy wcześniej?
- Przy kraterze.
- Nie dziwi mnie to. Idźcie przodem, ja się rozejrzę trochę po okolicy i dołączę do was na miejscu.

Na niebie było widać smugę - odlatującego Tetvarina z Alisterem za sterami. Viego i Kaylin zaraz po tym przeszli przez portal.

63Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Czw Lis 10, 2011 10:03 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi pojawił się przy tablicy:
To nie... To też nie... O może ten. Maximus patrzył na te ogłoszenie:
Zły wojownik #2
Zleceniodawca: Tokara Gawanabe
Miejsce w którym rozpoczyna się zadanie: Wyspy Kuril, Skalista wyspa.

Po czym użył Instant Transmission, żeby się teleportować.

64Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Lis 11, 2011 9:07 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Chłopak doszedł do tablicy ogłoszeń i zaczął rozmyślać, które to zadanie mógłby wziąć.
-Szukać informacji mi się nie chce... Jak można zabijać kogoś, bo jest archeologiem? Z chęcią bym wziął "Złego wojownika", ale mógłbym nie dać rady. Zostawię to jakiemuś potężniejszemu wojownikowi. Widzę, że Shinigami mają dużo roboty, skoro powierzają walkę z Hollowami innym. Cóż niech będzie. - chłopak zerwał kartkę z zadaniem o wybiciu pustych i włożył ją do kieszeni w spodniach.
-Meigass, Meigass... To chyba gdzieś na równinach, w stronę półwyspu Zyonaf. - chłopak zaczął biec w zachodnią stronę miasta, po chwili biegu odbił się od ziemi i poleciał w wcześniej wyznaczonym kierunku.

65Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Lis 25, 2011 2:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się przy tablicy z ogłoszeniami. Przejrzał wszystkie dostępne zadania i dokładnie zapoznał się z informacjami ich dotyczącymi.
- Wyrwa do zamkniętej przestrzeni może być dosyć ciekawa. Ale jeżeli wyszło z niej coś naprawdę potężnego... Będę potrzebował pomocy.
Nastolatek zerwał kartkę z zadaniem, po czym włączył aurę i używając techniki bukujutsu, wzbił się w powietrze, lecąc w stronę swojego domu.

66Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pon Sty 30, 2012 6:07 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro wylądował przed tablicą z ogłoszeniami.
-Hmm za co by sie teraz wziąć...- Chłopak zastanawiał się nad następnym zadaniem jakie by mógł zrobić.
-"Wyrwa w przestrzeni" może by to? Znowu jaskinia hę? A co tam biorę to!- Doczytał szczegóły zlecenia i poleciał w stronę Gór Dabezhia.

67Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Sob Kwi 28, 2012 11:23 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//inb4 dopiero gdy będę w połowie swoich zadanek pobocznych Yoszu zacznie jakiś event, tylko patrzcie.//
Viego, Kaylin i Alister zatrzymują się gdzieś wysoko nad Eminą.
- I znów Emina odrodziła się ze zgliszczy...
- Nie filozuj, wysiadamy.
Cała trójka oddała kontrolę nad pojazdami Damensayi i wyskoczyli. Lao, Xi i Tetvarin, sterowane przez Damensayę, wróciły same na pokład statku, a V-Team wylądował przy tablicy.
- Co my tu mamy... O, Haniko szuka lokum, a Rei Atsuko modelek. Co ty na to, Kaylin?
- Przedział wieku 15-25... Bo ja wiem, sama nie mam pojęcia, ile właściwie mam.
- Policzyłbym uwzględniając wszystkie twoje podróże, ale cenię sobie jeszcze swojego żywota. Zaginiony kryształ, gościu z Noitulover. Może to wezmę.
- Ciche zabójstwo archeologa. Czy ja wiem, nic mi nie zawinił.
- W sumie, mogłabyś po prostu sprawić, że zniknie bez śladu, czy coś.
- Właściwie, to jest myśl. A ty, Alister?
- Zły wojownik, jaskinia koło Vitteg. Czemu nie.
- Ranga B, wysoko celujesz. Ale co tam, powinieneś dać radę. Nie, Tetro?
Alister się tylko uśmiechnął.
- A ja wiem, zobaczymy. W razie czego, znajdę jakiś sposób. Tryby Equip, dodatkowo Tetvarin... Może nie zmieniam się w plazmę, ale nie myślcie sobie, że jestem słaby.
- Jak będziesz potrzebował, Saya ci podrzuci praktycznie cokolwiek. No, to lecimy.
V-Team rozlatuje się w trzy strony - Kaylin do Rebo, Alister do Vitteg, Viego do Noitulover. Wprawdzie było to w przybliżeniu w tym samym kierunku na początku, ale szybko się rozeszli.

68Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Wto Maj 08, 2012 5:28 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa powolnym krokiem zbliżała się do tablicy z ogłoszeniami. Gdy była już na miejscu zatrzymała się przed nią i zaczęła czytać. Czekała na Maxa, który szedł za nią. Po krótkiej chwili pojawił się także Keiji, który musiał podgrzać jedzenie w domku. On także zaczął czytać ogłoszenia. Gdy przeczytali już wszystkie spojrzeli na siebie znacząco.
- To co wybieramy? - zapytał.
- Ja jestem za "Odnajdź wejście do starożytnych ruin." Nie powinno być czymś szczególnie trudnym.
- Taaa... ja bardziej myślałem o "Bliźniacze ostrza - Iluveos."
- Ale nikt nie karze ci iść ze mną. Możemy zrobić dwa różne zadania. Ten kto wykona swoje jako pierwszy pomoże drugiemu.
- To mi się podoba... A ty Max? Co wybierasz? Idziesz z kimś z nas, czy sam coś wybierzesz?

69Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Wto Maj 08, 2012 5:51 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max podszedł do tablicy i zaczął przeglądać zadania. Po chwili pojawił się Keiji i spytał na jakie zadanie będziemy robić. Iester wysłuchał decyzji przyjaciół po czym przeczytał jeszcze raz wybrane przez nich zadania. Spojrzał na Arisę.
-I tak będzie musiał iść z tobą, oba zadania zaczynają się w Yatras.
Na pytanie Keijiego Max odpowiedział prawie od razu.
-Wiem, że chcesz się sprawdzić więc idąc z tobą bym ci tylko zawadzał. Jest tu zadanie, które mnie zaciekawiło ale bez pomocy Shigeru nie dostanę się na Beralzę. Idę z Arisą.

70Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Wto Maj 08, 2012 5:58 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa lekko się zdenerwowała, gdy Max uświadomił ją o tym, że oba zadania rozpoczynają się w tym samym miejscu. Chciała się w jakiś sposób odegrać na Iesterze.
- A kto powiedział ci, że zgadzam się na to, abyś szedł ze mną?
- Dobra, szkoda czasu na gadanie. - Chłopak wzbił się w powietrze i ruszył w stronę Yatras.
Arisa jeszcze chwilę stała na ziemi. Głośno westchnęła. Otoczyła ją przeźroczysta aura, po czym dziewczyna również wzbiła się w powietrze i dość szybko dogoniła Keijiego.

71Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Wto Maj 08, 2012 6:02 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max lekko się uśmiechnął. Wzbił się w powietrze, ruszył za Arisą i Keijim, których dogonił dość szybko.

72Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Maj 11, 2012 2:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh podszedł z rękoma w kieszeniach do ogromnej tablicy z kilkunastoma kartkami na których spisano różnego rodzaju zadania i nagrody za ich wykonanie.
- Hmm...
Chwycił jedną z kartek i przyjrzał się jej dokładnie. Następnie złożył na dwie części i schował do kieszeni. Spojrzał się w niebo.
- Cóż, Fujinaru. Skoro zlecasz własną śmierć to nie mam żadnych zastrzeżeń.

Następnie, chłopak zerknął nieco niżej na tablicy. Wisiały tam różnego rodzaju pomniejsze ogłoszenia. Tutaj nastolatek zerwał kilka karteczek.

Spoiler:

Nastolatek wzbił się w powietrze i odleciał.

73Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Maj 11, 2012 9:51 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Do tablicy ogłoszeń podeszli Raymond oraz Horor.
- No, to czym się zajmiemy?
- Daj mi spojrzeć... "Pożar lasu!" Chodzi o to, by go ugasić, czy wywołać?
- Hmm... Nie sprecyzowali tego. Moglibyśmy się zająć i jednym, i drugim.
- W sumie, racja. Co my tu jeszcze mamy... Ten "Kamień zniszczenia" brzmi niebezpiecznie.
- "Skała zwana Aldaris!" To może być fajne. Tylko brakowałoby nam masek tlenowych.
- ...

Po chwili zastanawiania się, chłopak w końcu podjął decyzję.
- Zrobimy tak! Zobaczymy, o co chodzi z tym całym pożarem, a potem zajęlibyśmy się kamulcem od destrukcji.
- No dobra. A właśnie! Ja nie potrafię wywołać deszczu, co najwyżej burzę, ale bez opadów. Jeśli nie możesz się przemienić byłbyś w stanie...
- Sądzę, że tak.
- wtrącił - Przecież wywoływania burzy i deszczu uczyłem się z przy tobie, gdy nie przybierałem boskiej postaci, a skoro mogę używać moich technik, z tym także nie powinno być większych problemów.
- Obyś miał rację...

Raymond wzbił się w powietrze, po czym poleciał w stronę lasu. Chowaniec towarzyszył mu w postaci błyskawicy.

74Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Pią Maj 11, 2012 8:46 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Chłopak podszedł do tablicy ogłoszeń; - Hmm, co by tu wybrać...a cóż to? "Proszek odrodzenia". Niech będzie, tylko od czego powinienem zacząć? Chłopak podumał chwilę, zabrał ogłoszenie i odleciał.

75Tablica ogłoszeń - Page 3 Empty Re: Tablica ogłoszeń Czw Wrz 20, 2012 3:38 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Chłopak spojrzał na tablicę i poszedł dalej... Po chwili wrócił i zobaczył jedno z ogłoszeń:

5. Skała zwana Aldaris!
Zleceniodawca: Erin Kaichi
Miejsce w którym rozpoczyna się zadanie: Ocean Legandia, Rów Kuril.
Nagroda: 12 000 PL, +1 reputacja
Ranga: „C”
Krótki opis: Odnajdź skałę Aldaris, która prawdopodobnie mieści się w najgłębszym miejscu na Terrze - gdzieś w Rowie Kuril; szacowana głębokość to 15,4km. Skała będzie widoczna, prawdopodobnie dzięki zielonemu światłu, które emituje.

Zerwał ogłoszenie.
(Może być ciekawie :) )
- Chaos Control

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 4]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum: