Witam. Tworze gre z waszych spritow. Moze nie tworze jak przerabiam znana gre lf2. Co wy na to? Moge zrobic taka gre dla was. Bedzie opcja grania przez siec waszymi postaciami. Postaram sie wrzucic pare ss=ow z gry.
Idź do strony : 1, 2, 3
2 Re: Gra waszego forum :P Sob Mar 03, 2012 9:01 am
Maximus
Dragon Slayer
Jakbyś pokazał już przerobioną, nawet w niedużej ilości i by mi się spodobała, to mógłbym udostępnić sprite.
Ataki będą takie, jak mają postacie LF2?
Ataki będą takie, jak mają postacie LF2?
3 Re: Gra waszego forum :P Sob Mar 03, 2012 11:42 am
Darkey
Super Saiyan
Nie wiem jak to jest z LF2, ale ja osobiście dotykałem się do tworzenia postaci do Mugena (Co prawda nic z tego nie wyszło, ale ja nie mam serca do takich rzeczy), i według mnie to jest >chyba< łatwiejsze, a w Mugenie jest generalnie większy rozpierdol jeżeli da się dobre efekty.
Ale jak już pisałem, nie znam się na LF2, może da się tam zrobić coś fajnego. Zaskocz mnie, moja klata jest gotowa.
Ale jak już pisałem, nie znam się na LF2, może da się tam zrobić coś fajnego. Zaskocz mnie, moja klata jest gotowa.
4 Re: Gra waszego forum :P Sob Mar 03, 2012 12:32 pm
Tuffle
First Child
LF2 nie za bardzo mi się podoba jak byś zrobił mugena chociaż wiem że to trudniejsze,ale możesz spróbować i pokazać jak by to wyglądało w grze i też mogę dać sprite.
5 Re: Gra waszego forum :P Sob Mar 03, 2012 9:59 pm
Jata
Moderator
Co prawda pracuję nad nowym spritem, ale jakbyś pokazał jakieś ciekawe efekty pracy to być może byś mnie zmotywował do efektywniejszej pracy .
Osobiście przepadam za LF2 i chętnie bym coś takiego zobaczył .
Osobiście przepadam za LF2 i chętnie bym coś takiego zobaczył .
6 Re: Gra waszego forum :P Sob Mar 03, 2012 11:54 pm
ThyEnd
Saiyan
Sorka ale nie moge pokazac ss-ow "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
7 Re: Gra waszego forum :P Nie Mar 04, 2012 4:53 pm
Samey
Badass Fighter
https://www.youtube.com/watch?v=LVqa6jaN8ik
Wrzucam za TheEnd'a, bo prosił by ktoś za niego wrzucił.
Wrzucam za TheEnd'a, bo prosił by ktoś za niego wrzucił.
8 Re: Gra waszego forum :P Nie Mar 04, 2012 5:15 pm
szczepan
Don
na moje zajebioza mi si e podobaa takie coś miło było by pograć swoją postacią jak i innymi świetny pomysł
9 Re: Gra waszego forum :P Pon Mar 05, 2012 9:53 am
Yoh
Site Admin
Idea dobra.
Ciekawe jedynie czy autor rzeczywiście zakończy projekt czy daruje go sobie w połowie jak większość ;d
W każdym razie, powodzenia.
Ciekawe jedynie czy autor rzeczywiście zakończy projekt czy daruje go sobie w połowie jak większość ;d
W każdym razie, powodzenia.
10 Re: Gra waszego forum :P Pon Mar 05, 2012 10:12 am
Tuffle
First Child
Więc ja mogę zrobić i podesłać ci nowego sprita to co zrobiłeś z spritem sameya wyszło bardzo ciekawie,chyba zacznę robić sprita ;d
11 Re: Gra waszego forum :P Pon Mar 05, 2012 7:34 pm
ThyEnd
Saiyan
Tak mam zamiar dokonczyc jak tylko mi sie polepszy.
12 Re: Gra waszego forum :P Wto Mar 06, 2012 6:08 pm
Kanishima
Wizard
Mi też się spodobało jak znajdę chwile to może zmotam jakiegoś spritka
13 Re: Gra waszego forum :P Wto Mar 06, 2012 6:24 pm
Yoh
Site Admin
Dobre zachęcenie użytkowników do tworzenia spritów. Jeżeli chcesz to możesz użyć moich - są w odpowiednim dziale i odpowiednim temacie na forum. Prac nad nową wersją nawet nie rozpocząłem, ale... kto wie? Skoro masz zamiar się za to brać to może i ja skuszę się do rozpoczęcia prac nad spritem, kiedy tylko ukończę dla niego formy.
14 Re: Gra waszego forum :P Sro Mar 07, 2012 2:21 pm
Michass
Lieutenant
Kolejny filmik od ThyEnd'a
https://www.youtube.com/watch?v=PQfUIu439PI
https://www.youtube.com/watch?v=PQfUIu439PI
16 Re: Gra waszego forum :P Sro Mar 07, 2012 2:58 pm
Maximus
Dragon Slayer
Konieczne są pozy chodzenia? Bo nie wiem, czy dawać sprita ^^
17 Re: Gra waszego forum :P Sro Mar 07, 2012 3:15 pm
Tuffle
First Child
Wow stary to ja też zaczynam sprita powiedz mniej wiecej jakie pozy bys potrzebował to się wykona jakiś arkusz dla każdego aby postacie były dobrze zgrane z grą 'd,bo powiedzmy że ja zrobię 100póz a z tego będzie 30 tylko do wzięcia o to mi chodzi napisz albo pokaż jakie pozy.
18 Re: Gra waszego forum :P Sro Mar 07, 2012 3:18 pm
ThyEnd
Saiyan
Pozy moge pokazac wam w piatek lub sobote bo wtedy mija tydzien od rejestracji Ale te pozy co sam... mial sa dobre.
PS: Gre moge wystawic jak bede mial minimum 8 postaci.
PS: Gre moge wystawic jak bede mial minimum 8 postaci.
19 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 4:53 am
Yoh
Site Admin
Przekazuję od ThyEnd'a:
Credits:
Credits:
- Yoh92
- Sameyaro
20 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 8:04 am
Tuffle
First Child
gra zapowiada sie swietnie transy tez beda mysle ?
21 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 12:33 pm
ThyEnd
Saiyan
No mysle ze beda juz yoh wczesniej sie pytal wiec mysle zrobic
22 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 2:05 pm
Aki
Jounin
Wszystko wygląda dobrze, skoro transy też będą to jeszcze lepiej :3. Mam nadzieję, że uda ci się zrealizować ten projekt, bo jest tego godny i jak skończysz, na pewno zagram w twoją grę : >.
23 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 3:19 pm
Tuffle
First Child
ja to już bym jakąś sage obmyślił co do gry,może wszyscy razem coś wymyślimy to jak zrobisz tą grę to będziesz moim mistrzem serio mówię bo ja przerobiłem dbz budokai x na nasze postacie sprity hmm wyszło dosyć ciekawie ale lf2 w modowaniu jest lepszy w tym momencie zaczynam sprita i transy do nie go a i pytanie mam ile tych transow mozna do LF2 bo dbzbudokai x można 9-10
24 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 4:13 pm
ThyEnd
Saiyan
wiesz przemian mogoe zrobic i tysiace ale trzeba potem to zrobic w grze. Dla mnie to glupota robic 10 przemian... Wole zrobic normalna forme + 3 ataki oraz transformacje + 3 ataki. Jak duzo osob bedzie zainteresowanych to bedzie lipa jak z 6 osob bedzie mialo to samo... A co do sagi chce zrobic ale potrzebuje dodatkowych spritow na bandytow i innych takich. Oraz czywiscie potrzebuje sprity na jakies fajne bossy.
PS: Dobrze by bylo dostac tez sprite jakiejs dziewczyny bo taki sami chlopi to troche dziko ;]. Dziewczyna moze miec jakis miecz badz luk odrazu.
PS: Dobrze by bylo dostac tez sprite jakiejs dziewczyny bo taki sami chlopi to troche dziko ;]. Dziewczyna moze miec jakis miecz badz luk odrazu.
25 Re: Gra waszego forum :P Czw Mar 08, 2012 5:52 pm
Tuffle
First Child
1 trans to troche lipa bo np ja mAm normal ssj,ssj2,ssj3,ssj4 itd ;p
Idź do strony : 1, 2, 3
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: