Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 4 z 36]

76Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 2:52 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-So..Sorry ,że nie pomagałem-powiedział zawstydzony Shane

[Co to było?Przestał się kontrolować tak jak ja kiedyś]

77Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 3:12 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Równiny - temat ogólny - Page 4 08791692881943110589
//Nie mam sprita Akagiego, więc napisze jak wyglądał na niego atak//
Smoku uderzył Souji kilka razy z pięści, a potem wykopał go w powietrze.
//Btw. Użyłem waszych spritów żeby walka była realna, mam nadzieję że nie polieci warniacz, a jak będziecie mieć na to ochotę to po prostu usuńcie tego gifa.//

Powiedział Do Yoha
-Widzisz nic nie potrafisz zrobić, chyba że uwolnisz swojego laboratojnego demona, HAHAHAHAhAhAHAAH

78Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 3:26 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Emm... A czemu gif przedstawia coś zupełnie innego niż opisuje reszta posta?... W dodatku zrobiłeś tego gifa tak, że super dużo z niego wiadomo... 🤦 //
Viego zwalnia w powietrzu, podnosi głowę - tęczówki jego oczu wydają się zawierać rzędy informacji, które zebrało Worldwide Reading.
- Dane zebrane. Denkō Sekka!
Viego przemieścił się nad zdemoniałego Smoka z rozłożonymi rękami.
- Enkai. Daijitsuhō!
Wystrzelił Daijitsuhō prosto w dół, prosto w Smoka.

//Btw, Smoku, jak już chce ci się cenzurować kurwy w postach, myśl, jak to robisz, bo to, co zaprezentowałeś chwilę temu podchodzi pod żałosność.//

79Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 3:34 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
//Just tell me over Chatbox what kinda poses you require (IE hits), and I will preparate them for next use//
Supprised, Tendou let go of the sword, and didn't try to bring it back with the rope, leaving the sword for later use //it would get stabbed in the ground later, with such a force of falling//, Tendou couldn't fly, nor did he have any "Ki" at all.
-Very well, that, indeed supprised me, take the power of Shinka Kishin Ken.
He said, roundhouse kicking the air, however, a shockwave has been sent forward Dark Smoku

80Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 3:44 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
// Cholera, racja przepraszam nie przeczytałem wszystkich postów, mój błąd. Najwyżej bd robił bardziej dokładniejsze gify, a co do cenzury, jej nie miało być ''@" zastąpiło "a", ponieważ nie wyświetliło by się nic, chyba wiesz o co mi chodzi Viego.//
Smok pod wpływem ataków osłabł i zaczął się śmiać...
- Wy naprawdę nic nie rozumiecie, prawda ? Gdy zapadnie całkowity zmrok, całkowicie się zregeneruję ale szkoda mi tylko jednej osoby, bo zamiast jej pomóc możecie ją zabić... HAHAHAHA!

81Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 3:49 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Well, that's cool, thanks for telling us he said, in a rather lound tone so that everyone would hear.
He then, turned his face to Viego, still falling.
-I have seen you generater rather high level fire, do you think you could generate a sun so that the sunset wouldn't fall?
Once the sword touched the ground, Tendou pulled the rope, to speed up his fall to the ground, and then land.

82Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:07 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Rozwścieczony Smok wystrzelił czarny pocisk w kierunku Souji'a

83Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:11 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Looking briefly at Smoku, Tendou widened his eyes as the blast was about to hit him, and it did, sending him to the ground, knocked out.

84Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:14 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Stworzyć słońce? Nie żartuj.
Viego oderwał się od ziemi.
- Ja jestem słońcem. Daienkai.
Viego uwolnił własną energię i zaczął gromadzić energię od zachodzącego Słońca.
- Shinkō Taiyōfū! Rensen!
//Prawdziwe Światło: Wiatr Słoneczny! Ciągły Rozbłysk!//
Viego wytworzył wokół siebie kulę wysokoenergetycznej plazmy i utrzymując ją, zaczął emitować promieniowanie zbliżone do słonecznego bez rozpraszania Taiyōfū.

85Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:22 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok czuł że zaczął słabnąć, zebrał resztki cienia pozostałe w okolicy i utworzył niezbyt wielką kulę energii. Wystrzelił całą energię wprost Viega i wykrzyknął:
SMOK NALEŻY DO MNIE !!!!

86Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:31 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Nie wiem, czy uformuję teraz tą kulę drugi raz, ale kończy mu się energia. Zaryzykuję.]
Viego zebrał całą plazmę z kuli przed sobą.
- Ikibaku!
Viego zatoczył łuk masą plazmy w celu osłonięcia się przed atakiem.

87Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:35 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Wycieńczony demon próbował znów zebrać energię... ale na próżno
- Tym razem Smok przejmie nademną kontrolę ale...ale pewnego dnia wrócę !! Hahahahaha..
Kolor skóry wrócił do normalnego, a oczy z czerwieni wróciły do starej szarości..
- Dz...Dz..Dziękuję Wam, naprawdę dzzikuję... i znów zemdlał.

88Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:40 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Stood up, looking over at Smoku
-Okay... so that's done.
He then, moved his sight at Yoh
-Looks like you didn't get to fight too much.

89Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 4:43 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego odwrócił się na zachód i patrzył, jak Słońce znika za horyzontem.
- Wiecie? Chyba lepiej, jak ten koleś jest nieprzytomny. Sol nie będzie nas wiecznie pilnować, przynajmniej nie na nocnej zmianie.
Podszedł do Yoha, Shane'a i Maximusa.
- Wstawać.

90Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 5:34 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Auć moja głowa!Dzięki za uratowanie Viego-wstając podziękował Viegowi

91Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 6:30 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Emm.. Ja.. Ja nie spałem, tylko medytowałem. - wyjaśnił trochę żałośnie Yoh. Widać, dużo go ominęło. Jednak miał co najmniej dziwny sen. Wolał o nim nie mówić..

[- Myślisz że dasz nam radę?
Nie. Ja wiem że dam Wam radę.
- Dobre żarty. Może jednemu, może dwóm.. Ale nie tylu..
Siedzicie tylko we mnie, ale to moje ciało. Nie dam Wam się, choćby nie wiem co..
- Hah.. To tylko kwestia czasu, Yoh'u.. Tylko kwestia czasu...
Czas...
]

- Emm.. Co przegapiłem? - zapytał się, głupkowato się uśmiechając.

92Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 6:41 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Nothing much, just, Mr. Sun kicking the shit out of the demon guy.
He sighted, looking over at knocked out Smoku
-He went some seriosu batshit.

93Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 7:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Aha.. Czyli ogólnie nic szczególnego mnie nie ominęło. - odpowiedział do Tendou.
Yoh spojrzał się na Smoka, lekko uśmiechnięty.
- Udało mu się.. A tak w ogóle, co powiedział Demon kiedy Smoku przejmował nad nim kontrolę? - zapytał z ciekawości.

[Odwalcie się ode mnie do cholery!!
- Chciałbyś żebyśmy to zrobili, co? Ale My nie damy Ci spokoju.
K***A!! Dajcie mi spokój!
- Hah.. Nie lubisz Nas?
TO MOJA GŁOWA!!!
]

- Emm.. Przepraszam Was, ale muszę lecieć. - chłopak nagle wstał i odleciał bez słowa w kierunku Evo. Nie leciał do Wioski, ale poleciał w tym kierunku.
- Muszę... Muszę Was nauczyć że ze mną się nie zadziera.. - mówił do siebie w locie co jakiś czas.

94Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 7:20 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
He only got time to open his mouth, and Yoh already flied away,
-Ummm, yeah, okay.
And then he sat on the ground, resting.

95Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 7:40 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Coś czuję, że Pan Pomieszanie z Poplątaniem //tak, Yoh xP// ma problemy z własnym ego. Hmmm... Gdzie to miałem...
Viego sięgnął do kieszeni, po czym wyjął z niej niedużą monetę o srebrnym kolorze, z jednej strony miała wybitego orła, z drugiej dużą cyfrę 1 otoczoną czymś w rodzaju wieńca. Podrzucił nią, złapał i popatrzył, co wypadło.
- No, to chyba polecę obczaić. Przy okazji, ta moneta jest z innego wymiaru. Zachowałem ją, bo ktoś miał naprawdę głupi pomysł na jej nazwę. //teraz ściszając nieco głos, jakby mówił do siebie// Bez sensu, przecież jest srebrna w kolorze... //znów normalnie// No to do zobaczenia.
Viego uniósł się w powietrze, nie za wysoko //Słońce zaszło, teraz głównym źródłem energii jest wnętrze Ziemi// i poleciał za śladem energii, który zostawił Yoh.
[Leci do Evo? Raczej nie, nie ryzykowałby tak, szczególnie że ma domek w Eminie...]

//Btw, zgadliście, ta moneta to jest jeden złoty polski xP//

96Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 8:07 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
He looked over to Viego
-Heey, don't leave me with these two!
He then jumped on his Jet Slinger and tried to follow him.

97Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Cze 26, 2010 8:21 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok nagle się zerwał zauważył że ni było jego mistrza
No i Dupa wiedziałem że tak będzie !
Yoh'u z twoimi demonami mogę Ci pomóc, jak ty pomogłeś mi z moim...
No to ja lece xDD, Będę potem uśmiechnął się i poleciał...

98Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Cze 27, 2010 9:01 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane poderwał się z ziemi i poleciał za energią Yoha

99Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Cze 28, 2010 1:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh leciał nad równinami, rozmyślając nad wieloma rzeczami. Nadrzędnym celem jednak było odnalezienie miejsca, gdzie niema ludzi i gdzie spokojnie będzie mógł się skoncentrować nie powodując zniszczeń w razie nieudanej próby panowania nad swoimi "Ja".

- Hmm.. Wiem! - krzyknął w locie. W okolicach Jezior Rakai postanowił skręcić w stronę pustyni. Ale pierw musiał do tych jezior dolecieć.

100Równiny - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Cze 28, 2010 2:11 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok lecąc na równinami zauważył misto, do którego zmierzał...
- Haha już nie daleko !
I jeszcze bardziej przyspieszył

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 4 z 36]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: