Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 20 z 36]

476Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 3:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Rayem ma stan przedzawałowy przez transformację, silne ataki i chorobę.

Shigen jedynie uśmiechnął się kiedy każdy z Was się przemieniał na mroczne formy lub w przypadku Shigeru, na formę o bardzo przyjemnej energii.
- Jakby Wam to przekazać i tym Waszym cholernym demonom. Nie macie ze mną najmniejszych szans. Stałem się Bogiem, co uświadomię Wam w tej chwili. - powiedział. Nagle rękawice zmieniły kolor na biały i przybrały kształt zwykłej gołej dłoni. Shigen cały zaczął świecić, po czym nastąpił wielki błysk. Kiedy minął, przed Wami stała zwykła postać Shigena jednak bez źrenic i z piorunem na prawej piersi. Miał jedynie spodnie i buty, jego klata była goła, a rękawice zniknęły. Na ich miejscu natomiast były dwie kulki.
- Zaabsorbowałem moc boskich artefaktów. Dzięki temu stałem się jedynym i prawdziwym bogiem. Wiecie co to znaczy? Że właśnie straciliście szanse na przeżycie. - powiedział uśmiechnięty. Nie wyczuwaliście od niego, nawet 1% mocy. Nie miał żadnej energii, a jednak chwalił się wielką mocą.

477Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:05 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Emm... Shigen, spośród wszystkich 600 wymiarów, które do tej pory zwiedziłem, żaden nie miał boga jako takiego. Kilka tam miało kadrę zarządców, którzy się zmieniali co jakiś czas... Jeden nawet wymyślił ciekawą technikę, dzięki której Yoh zatopił miasto... O czym to ja mówiłem? A tak, dostaniesz w mordę tak solidnie, że rękawice ci dupą wystrzelą do innego wymiaru. To jak, napijemy się herbaty? Aizena nie ma, nie ukradnie mi przepisu.

//Hej, NPC, czy połączenie energetyczne z Sol już się nawiązało? Bo jakieś długie te osiem minut xd//

478Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:07 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
//Viego, to samo mi się skojarzyło XDD//
Smok wstał z ziemi.
- Nie mogę w to uwierzyć, kilka ciosów...CHOLERA ! Smok popatrzył na Raya - Nie możesz pobrać mocy od swojej maskotki ? Zyskałbyś na sile, a terasz by się naprawde przydała skoro ten palant stał się jeszcze silniejszy...
- Co mamy zrobić ?! Chłopak zmienił się drugi raz w demona.

479Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:13 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- On nie może... To serce... - odpowiedział dość ogólnie na pytanie Smoka.
Ray leżał z zamkniętymi oczami. Właściwie to już teraz nie był świadomy tego co się dzieje. Można powiedzieć, że pojawił się jakby w innym wymiarze.
"Inny wymiar"... XD
- Gdzie jestem?
- Rayem!
- Horor? Co się ze mną dzieje? Jak wygląda sytuacja?
- Kiepsko. Jakby to ci opisać... Wyobraź sobie, że jesteś w wielkim nocnym mieście. Pod tobą jest WIELKA dziura, a jeśli do niej spadniesz to zginiesz. Natomiast nad tobą jest tak jakby platforma, która cię uratuje. Ale jest taki problem... Stoisz na BARDZO cienkim sznurku i to na 1 nodze. Wszystko zależy od tego, czy uda ci się wskoczyć na tą platformę.
- Mało pocieszające, ale widzę to.

Tymczasem niebo powoli zaczęło się ściemniać, ponieważ zaczęły się pojawiać chmury burzowe. Jednak nie z powodu żadnej z mocy Shigen'a. Po chwili rozpętała się burza, jednak nie było ani kropli deszczu.

- Myślisz, że dam radę?
- Nie wiem, teraz wszystko zależy od ciebie.
- Czy stanę się tym kim będę, czy tym kim powinienem być? No dobra... To skaczę!

Teraz już cały czas w rzeczywistości...
Nagle 1 błyskawica uderzyła w ciało chłopaka. Jej siła nie była zwyczajna, była potężna i odepchnęła każdego kto stał blisko chłopaka na kilka metrów. Jednak nie był to 1 razowy piorun. Po chwili błyskawica zwiększyła swoje rozmiary i stała się czym w rodzaju wielkiego promienia elektrycznego. Po około minucie promień zanikł, a wysoko na niebie unosiła się jakaś postać.
Równiny - temat ogólny - Page 20 09029114067129998708
Był to Ray w formie tzw. Boga Czwartego Elementu, Władcy Nieba. Po chwili Horor zmaterializował się i pojawił obok chłopaka. Od Rayem'a mogliście wyczuć nieznaną, a co gorsza nieprzeliczalną energię. Przez co nie wiedzieliście, jak porównać waszą siłę z jego i czy jest silniejszy, czy też słabszy. Chłopak stał w bezruchu.
- Grałeś w Black & White 2? Tam też były "wojny bogów"... - powiedział do niedawno przemienionego Shigen'a.

480Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:21 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie czuję od niego energii. - powiedział i zastanawiał się co to mogło znaczyć.
- Viego, nie wiem o czym mówisz.. - powiedział z uśmiechem na twarzy co w formie OmegaDestroyer'a wyglądało naprawdę głupio. Kiedy usłyszał słowa Silvii, spojrzał na Shigena.
- Słyszałem anioła, a Wy? Zrozumieliście go? - rzekł, tak by Shigen mało zrozumiał, a jednocześnie by inni wiedzieli o co chodzi.

Nagle kiedy Rayem dostał piorunem, chłopak odleciał kilka metrów dalej.. Kiedy wstał, jego oczom ukazał się całkiem inny Rayem.
- Co jes.. O żesz Ty.. Może jednak nie wszystko stracone. - powiedział. Kiedy chłopak się odezwał, ten stanął bez ruchu.
- Bóg czwartego elementu? Teraz to nic nie rozumiem, ale do cholery! MAMY SZANSĘ JESZCZE TO WYGRAĆ!! - krzyknął wesoły na całe pole walki, zwracając na siebie jednocześnie uwagę.
- Wprawdzie, zawsze myślałem że to OmegaDestroyer dorównuje mocy boskiej, ale czując moc Rayema mogę powiedzieć że się myliłem! Nie wiem czemu, ale nie jestem zły na to że jest silniejszy ode mnie. - powiedział i uśmiechnął się.
[Dalej jednak jestem tym który posiada technikę zdolną zabić nawet cholernych bogów. Yeah!]

- Shigen, a tego się spodziewałeś?! - krzyknął w stronę ex-boga, albo teraz już raczej boga.

481Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:37 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Anioł, mówisz.Chyba już całkiem Ci się w głowie poprzewracało...
Oczywiście Ketsu słyszał głos, chodź cieszył się, że będzie zimno.
[Jiro, daj mi więcej mocy!]
Równiny - temat ogólny - Page 20 Buuub
Też zaszpanuje obrazkiem ! Muszahusza susza.
Hmm..może na chwileczkę zatrzyma to..Hej, zaraz, jak się nazywasz ? - powiedział Ketsu tak, by wszyscy to usłyszeli.
Był gotowy na przyjęcie ciosów lub unik.Był teraz na prawdę silny.

482Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 4:43 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ta, jak anioła głos, usły... czemu cytuję jeden z najgorszych zespołów w całym multiwersum... Już lepiej, żeby rozległ się utwór "Die Mutherfucker Die"...
W tym momencie Ray dostał piorunem, Viego zasłonił oczy. //ktoś, kto kontroluje żywioł pioruna i arche światła zasłania oczy. Wyrazy uznania//
- No, ładnie. Ja i tak wolę mieć pełną kontrolę nad sobą niż niewyobrażalną moc, która może mnie równie dobrze zabić. A PROPOS, SHIGEN...
Tu następuje transformacja Ketsa.
- Czy już nikt na tym świecie nie może żyć bez dodatkowego wewnętrznego bytu? Rany, to multiwersum ma poważne problemy z psychiką...

483Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 5:04 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak "podziwiał" transformację innych. Jednak naprawdę zachwycony a zarazem przerażony był przemiana Shigena.
(Heh, jestem tu najsłabszy //Nie licząc Mikidiusa, który obecnie nic nie robi//. Nie boję się przegrać bo i tak któryś z nich go pokona.)
- Jesteś tego pewien? Czemu sam tego nie zrobisz? Oni potrafią to my też, zrób to co oni. Wyzwól swoją prawdziwą energię. - Powiedział Hollow.
(Tak, ostatnio gdy wyzwoliłem swoją moc skończyło się to fatalnie. Doprowadziło do twojego powstania, straciłem nad sobą kontrolę i sam wiesz co dalej.)
- Teraz będzie inaczej, ten chłopak. Ten, który stracił kontrolę nad sobą i razem z nim pokonaliście robala, będziesz miał podobną moc.
(Z tego co wiem, to chyba trzeba być w stanie półżywym.)
- Niekoniecznie, do uwolnienia Hollowa tak albo do tej przemiany w którą on się przemienił tak, ale nie do teog co ja ci zaoferuję.
Nagle na twarzy Shigeru zaczęły zbierać się białe plamki tworzące maskę, nie była to cała maska tylko jej połowa. Jako iż Shigeru był w tej formie jego źrenice nie stały się żółte, on ich zwyczajnie nie miał. Na ramieniu pozostał symbol a włosy nadal były uniesione.
Równiny - temat ogólny - Page 20 27565340506984144933
Mimo tego iż poprzednia forma emanowała dobrocią to przemiana w pustego zmieniła to wykorzystując tylko jej zasoby energii.

//NPC Kieruj mną, tu powinien być taki ukłon. 🐱 //

484Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 6:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Trochę kijowo. Ja się bawię w najpotężniejszej ze swoich postaci, a tymczasem każdy osiąga formę równą mocy mojej. Cholera.. - powiedział do siebie, głupio się uśmiechając.
- Viego, nie wiem jak w ich przypadku, ale u mnie to wina jedynie cholernych badań genetycznych. - odpowiedział, dalej się ciesząc. Mimo że wszyscy zaraz zapewne zginą to i tak nie przejmował się tym. Jego nastawienie do walki się zmieniło i postanowił walczyć nawet mając małe szanse.

Kiedy Shigen się przemienił, wiedział że nie ma szans. Ale nie przejął się tym zbytnio.
- Chłopaki. Nie ważne czy umrzemy czy nie, dajmy z siebie wszystko. Ochronię Silvię, Ayano i Gemmei bez względu na wszystko, a zwłaszcza tą pierwszą. - rzekł i nie żartował. Nie miał zamiaru przegrać choć było to prawdopodobne.
Chłopak wzleciał kilka metrów wyżej, a następnie dosłownie otworzył klatkę piersiową. W jej wnętrzu znajdowała się czerwona kula.
- ODSUŃCIE SIĘ WSZYSCY!! - krzyknął do osób będących w pobliżu Shigen'a.
[Nie wiele mu to zrobi, ale zyskamy na czasie.]
- Technika Sądu Ostatecznego #6 - Vascudo Crisis!! - po tych słowach z kuli wystrzeliła setka //równo xd// czerwonych promieni, przed którymi nie było ucieczki. Musiały trafić w Shigena choćby nie wiadomo co. Nie koniecznie musiały coś mu zrobić, ale trafić na 100% powinny.

485Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 6:41 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Viego, nawiązałeś połączenie energetyczne z Sol. Nie jesteś wprawdzie po tym silniejszy od Shigena czy Rayem'a, ale spokojnie dorównujesz mocy Smoka, Yoha, Ketsa czy Shigeru.

Kiedy Rayem się przemienił, Shigen pierwszy raz trochę się wystraszył. Nie zdążyliście tego nawet jednak zauważyć, a dalej stał się zuchwały..
- Wzmocniłeś się, ale co z tego. Dalej nie masz szans na wygraną, uwierz mi dzieciaku. - powiedział spokojnie mężczyzna. Po chwili pojawił się za Rayem'em i złapał go za skrzydła. Rozkręcił chłopaka, a następnie rzucił wprost na Ketsa, który się świeżo przemienił.

Zaraz po tym jak go rzucił, za nim pojawił się niepanujący nad sobą Shigeru. Wbił swoją pięść prosto w twarz Shigen'a ku zaskoczeniu wszystkich! Pierwszy raz udało się zaatakować jakoś Shigena, nawet jeżeli przez zaskoczenie, to się udało.
Chwila triumfu nie trwała długo, Shigen złapał zaraz Shigeru za gardło i zaczął okładać drugą ręką po twarzy, rozwalając przy tym ciągle odnawiającą się maskę. Następnie rzucił ledwo przytomnego chłopaka, dalej jednak w formie Hollow i Espíritu de los Glaciares. Nie panując nad sobą, Shigeru wstał i znów ruszył na Shigena, tym razem bez skutku. Ten wkurzony tym że dostał pierwszy raz w ryj od czasów nie pamiętnych, po prostu zmasakrował chłopaka do nieprzytomności. Jednak, żył i pozostawał wciąż w tej samej formie co wcześniej.
Następnie przerzucił się na Tendou i Ketsa. Nie trwało długo, zanim obaj chłopcy leżeli na ziemi, choć przytomni to obici jak cholera i prawie że niezdolni do walki. Obaj straciliście jednak swoje formy.
"Przyjął na klatę" Vascudo Crisis Yoh'a i nic mu się nie stało. Wyleciał z dymu bez szwanku, kierując się w odpowiedzialnego za promienie.

Kolejne cele to Viego i Yoh.
- Chcieliście bym walczył na serio, to macie! - krzyknął wkurzony i pojawił się za Viegiem. Uderzył go z niewyobrażalną siłą w kręgosłup i zaczął pojawiać się przed nim, nad nim, pod nim i w ogóle okładając go z dużą siłą. Kiedy Viego był strasznie obity, stracił swoją aktualną formę i spadł na ziemię ledwo przytomny. Nawet ruch sprawiał mu problemy.
Szybko przerzucił się na Yoh'a i skopał go podobnie jak Viega. Yoh powrócił do normalnej formy i spadł na ziemię obok Vieg'a, także ledwo przytomny.

Shigen wylądował na ziemi i popatrzył na Rayem'a.
- Czas na Ciebie, chłopaczku. Podejdź do mnie. - powiedział uśmiechając się. Atak Shigeru zwyczajnie wytrącił go z równowagi i właśnie wtedy się tak wkurzył. Nie pomogła nawet energia Sol, czy Vascudo Crisis Yoh'a.

486Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:05 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem powoli podszedł do Shigen'a.
- Panie, tylko bądź ostrożny. On wciąż jest na wyższym poziomie nawet od ciebie.
Ray słyszał słowa chowańca, ale raczej je zignorował. Stanął tuż przed Shigen'em.
- Wojna, zaczyna się właśnie... Teraz.
Po tych słowach Ray uderzył z pięści w twarz Shigen'a. Cios był niesamowicie szybki, ale także silny. Dodatkowo podczas uderzenia na ręce pojawiły się wyładowania elektryczne. Po uderzeniu chłopak tak jakby zmienił się w wyładowania elektryczne i rozproszył we wszystkie strony, znikając po sekundzie. Jego nieobecność nie trwała nawet sekundy jak pojawił się za Shigen'em, opierając się o niego plecami. Chwycił za twarz przeciwnika, a następnie wykonując odpowiedni zamach, wbił go mordą w ziemię. Po tym krótkim "pokazie", chłopak się odwrócił i zrobił 2 kroki przed siebie. Przy trzecim z ziemi wystrzeliła błyskawica, nim tamten zdążył wstać i wyniosła go wysoko w górę. Tam zaś poraziło go kilka piorunów.
Chłopak się ponownie odwrócił i spojrzał na Shigen'a. Miny nie miał przyjaznej, ale wściekłej również nie.
- Powiedz, kiedy walczymy na poważnie... - powiedział i nie spuszczając wzroku z przeciwnika, rzucił Yoh'owi woreczek z senzu.
Oni bardziej tego teraz potrzebują. Jak na razie myślę, że dam mu radę, ale lepiej było by mieć pewność, że WSZYSCY go pokonamy.

Jeśli Shigen będzie próbował ataków typu walka wręcz, Ray teleportuje się przed samym uderzeniem i zadaje mocny cios w ramach kontry. Ataki typu energicznego zaś, unika, bądź przyjmuje na siebie, jeśli nie są zbyt silne.

487Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:17 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Udało Ci się zaatakować Shigena, co było co najmniej dziwne. Kiedy wbiłeś go w ziemię i odskoczyłeś, równo z wystrzeleniem pioruna z ziemi, on zniknął i pojawił się za tobą. Odruchowo chciałeś zamienić się w piorun, ale kiedy Shigen Cię złapał nie mogłeś tego zrobić. Mężczyzna odwrócił Cię i z niewyobrażalną siłą zaczął Cię okładać po całym ciele. Kiedy skończył, odkopał Cię kilka metrów dalej i naładował w ręku jakiś atak. Kula niewielkich rozmiarów wystrzeliła prosto w Ciebie. Z początku chciałeś jej uniknąć, ale zauważyłeś że jest samonaprowadzająca, a dodatkowo próba unicestwienia go piorunem zakończyła się niepowodzeniem.
Kulka uderzyła w Ciebie i sprawiła że spadłeś na ziemię. Miałeś siłę wstać i walczyć, ale dostałeś bardziej niż się spodziewałeś. Jedno ze skrzydeł krwawiło.

- Wojna zaczęła się już dawno. Jesteście tylko przeszkodą do tego by ją zakończyć. - powiedział wkurzony Shigen. W dodatku, kiedy rzuciłeś innym fasolki po prostu wystawił rękę i sprawił że woreczek eksplodował niszcząc tym samym zawartość.

488Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:21 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
O jaaa..Długo się nie nacieszyłem tą formą a trochę ja trenowałem ...
Obrażenia Ketsa nie były poważne, oblał się wodą tym samym regenerując wszystkie rany.Obserwował walkę 'tytanów'//XD//..

489Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Senzu! - krzyknął kiedy woreczek eksplodował.
- Cholera.. Ale mamy szczęście że Rayem może go w ogóle dotknąć. - powiedział i choć ledwo, to postarał się wstać. Kiedy chłopak stał na nogach, postarał się wrócić do formy OmegaDestroyer'a. Nie udało mu się to więc zwyczajnie usiadł na ziemi i przyglądał się walce. I tak wiele by nie zdziałał, ale w razie czego był gotowy pomóc.

490Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:32 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Mam nadzieje, ze Npc o mnie nie zapomniał i może za kilka kolejek się ocknę? Chyba, ze maska poszła na spacer...//

491Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:35 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Cholera... - powiedział patrząc na eksplodujące senzu. Ale nie był chyba o to zły.
Chłopak odwrócił głowę w kierunku rannego skrzydła.
- Phiew...
Chłopak chwycił ręką miejsce z którego wychodziły skrzydła i... (uwaga, drastycznie) ...wyrwał sobie całe skrzydło. Następnie rzucił je gdzieś na bok, a gdy upadło na ziemię po prostu się rozpadło i "sproszkowało". Po krótkiej chwili chłopakowi odrosło wyrwane skrzydło.
- Czyli od teraz? - powiedział i nagle po prostu pojawił się za nim. Jednak postać chłopaka wciąż stała i w poprzednim miejscu. Gdy ten próbował się oglądnąć, bądź jakoś zareagować, pojawiła się 3 postać chłopaka tuż przed nim. Wyglądało to nieco przerażająco.
Nim chłopak zdążył unieść rękę, wokół przeciwnika pojawiły się pioruny kuliste. Zaś gdy chłopak uniósł rękę i skierował ją na Shigen'a, przeciwnik został zraniony "falą" błyskawic z dłoni chłopaka. Zaraz po tym wszystkie pioruno-kulki w "wersji samonaprowadzacza" poleciały za niby-bogiem.

Tym razem obok Ray'a pojawił się także Horor. Chowaniec przybrał formę tzw. Błękitnej Błyskawicy", zmieniając się w wyładowanie elektryczne. Tym razem to chowaniec miał wsiąść na siebie ataki z energii, zaś chłopak nie czekając długo, otoczył swoje skrzydła prądem elektrycznym i rzucił się na przeciwnika. Zaczął go okładać serią silnych ciosów. A po wszystkim zniknął w normalny sposób i pojawił się kilka metrów przed Shigen'em, czekając na ruch przeciwnika, szykując się do walki wręcz i mając też chowańca w pogotowiu.

492Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:50 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi pojawił się na równinach, widząc co się dzieje stał sobie i przyglądał się wszystkiemu.

493Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 7:57 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Nie miałem być wcale silniejszy. Potrzebowałem tylko zasobów energii, które zasiliłyby całą Ziemię na kilka tysiącleci, a teraz pierdzielną w jednej chwili w pewnego kolesia... Niemiła perspektywa.//

Viego z trudem wstał, podniósł lewą rękę i popatrzył na Linker.
- Carajo, będzie potrzebna naprawa.
Nagle poczuł impuls.
[Jest połączenie! Wreszcie minął ten cholerny czas i jestem połączony nicią energii z Sol! Teraz potrzebny jest tylko odpowiedni moment...]
- Kanzen Kaihō, Nenshōhane! //macie, zmieniłem "bankai" znaczące "ostateczne uwolnienie" na "kanzen kaihō", znaczące "całkowite uwolnienie". Zadowoleni, wszyscy, którym nie pasowało, że jest nazwa Bankai, a nie ma miecza, chociaż znaczenie absolutnie nic do żadnego miecza nie ma?//
Na plecach Viega pojawiły się skrzydła z energii. Wyciągnął obie ręce w przód i skierował w stronę Shigena tak, jakby miał wystrzelić Final Flash.
- Ray, unieruchom go na tak długo, jak możesz! Zamierzam odpalić Daijitsuhō! Wiem, nie brzmi to zbyt przekonująco, bo co może Daijitsuhō... Ale to będzie dość przyładowane Daijitsuhō! Po prostu mi zaufaj.
W dłoniach Viega pojawiła się niewielka kulka energii wskazująca, że naprawdę ma zamiar odpalić Daijitsuhō w Shigena...

... ale to jest blef. I na polu walki nikt poza nim o tym nie może wiedzieć, bo nikt nie zna techniki, którą ma zamiar użyć.

494Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:02 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Hej Shigen!-krzyknął.
-Jest mozliwość przyłączenia się do ciebie ?

495Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:04 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mam cie dość!Teraz ja wchodze!
Co?!
Wokół Mikidiusa pojawiło sie mnóstwo wyładowań elektrycznych.Najpierw były niebieskie potem stały sie czerwone a na końcu czarne.Było ich tak wiele że całkowicie zakryły Mikidiusa.Po chwili wszystkie wyładowania ustały a Mikidius przybrał forme pieczęci.Starcona moc podczas walki z Madarą odnowiła sie.
//niech NPC napisze czy udało mi sie uzyskać kontrole nad ta formą//

496Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:06 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Kej... - powiedział kiwając lekko głową na tak.
Chłopak pstryknął palcami i błyskawicznie ex-boga otoczyły pioruny, tworząc coś jakby klatkę. Na wysokości w której znajdował się Shigen z "krat" wystrzeliły kolejne wyładowania, które nie dość, że raniły "boga" to dodatkowo go przytrzymywały.
Horor podleciał bliżej tego "więzienia" i wystawił ręce do przodu, by dodatkowo umocnić "klatkę".

Tymczasem Ray na chwilę odwrócił głowę w stronę Toshi'ego.
- Ostatniemu sługusowi oderwał łeb =.=" - powiedział ironicznie, po czym ponownie obserwował przeciwnika.

497Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:24 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Pamiętam o Tobie cały czas Berciku.//

Kiedy pojawiłeś się za nim, okazało się że Shigen zniknął, a to była jego iluzja. Prawdziwy pojawił się nad Tobą i z jakąś kulą w ręku, dosłownie trafił Cię od góry. Za późno się zorientowałeś i nie zdążyłeś nawet zamienić w piorun. Mężczyzna wbił Cię w ziemię, a następnie nastąpiła eksplozja. Odepchnęła wszystkich nieprzytomnych lub ledwo przytomnych, albo nawet stojących wojowników kilkanaście metrów dalej.
Kiedy zniknęła w jej epicentrum znajdował się Rayem z ranną lewą ręką, niezdolną nawet do ruchu i lekko rozwaloną głową. Mocno krwawił, jednak mógł walczyć, tyle że już słabiej.
Shigen znajdował się górze bez żadnych ran. Nawet zadrapania.
Kiedy Rayem wpieprzył go do jakiejś klatki, ten miał zdecydowanie dosyć tego wszystkiego. W dodatku Viego planował dopierdzielić jakiś atak.
- Phew.. - powiedział do siebie. Nagle w klatce nastąpiła potężna eksplozja, która nie dość że zraniła Horora najbardziej to dosięgła jeszcze wszystkich na polu bitwy. Na równinach pojawił się wielki grzyb, jak przy wybuchu atomowym, widzialny na całym kontynencie z każdego miasta.
Nie tylko zranił każdego z wojowników, ale sprawił że każdy z Was leżał nieprzytomny na ziemi. Nie było nikogo martwego, jedynie większość leżała nieprzytomna.
Cudem udało się otworzyć oczy jedynie:
- Yohowi
- Rayemowi
- Mikidiusowi
- Viegowi
- Ketsowi
- Shigeru (Dzięki Hollowowi)

Reszta po prostu straciła przytomność. Mimo że mieliście otwarte oczy, to tylko Rayem był zdolny do poruszania się. Nie walki.

498Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:50 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle przed Wami stanął szwadron dziewczyn.
// O, tych: Równiny - temat ogólny - Page 20 Xddj //

- Mamy dosyć przyglądania się na to jak obrywacie. Jeżeli macie zginąć, My wolimy zginąć z Wami. - powiedziała Gemmei.
Silvia podeszła do Yoh'a w dziwnej formie, niezwykle mocno emanującej światłem i uśmiechnęła się.

Wszystkie ruszyły na Shigena i choć ten nie miał zamiaru nawet walczyć na serio, to kilka razy dostał.
- Rozumiem. Chcecie dołączyć do swoich chłopaków. - powiedział. Nagle w kierunku każdej z nich pomknął czerwony laser. Uniknęła go tylko Silvia, Chisato i Sandra. Reszta padła na ziemię i choć żywa to nieprzytomna.
Shigen złapał Chisato i Sandrę, a następnie uderzył głowami dziewcząt o siebie. Straciły przytomność z czego Chisato powróciła do normalnej formy. Mężczyzna obie rzucił na ziemię.
- Hej, wydajesz się najsilniejsza. Sprawdzimy to. - powiedział po czym pojawił się przed Silvią i uderzył ją z niebywałą siłą w brzuch. Wypluła krew. Następnie zaczął ją szybko okładać, aż straciła normalną formę. Po tym wszystkim, Shigen rzucił ją w Yoh'a.
- Masz, łap swoją zgubę. - rzekł zadowolony z siebie. Każdą przytomną osobę poza Yoh'em, Viegiem i Rayemem tak uderzył że straciła przytomność. Następnie wzbił się w powietrze.
- A teraz oglądajcie koniec świata. - rzekł z uśmiechem.

499Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 8:59 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak patrzył na nieprzytomne dziewczyny. Zaczęły go otaczać wyładowania elektryczne. Jednak największy impuls przeszedł, gdy zobaczył Ayano. Cały teren równin zaczęły niszczyć pioruny. W bardzo krótkim czasie cała okolica stała się teoretycznie pustynią. Gdy pioruny przestały niszczyć okolicę na chłopaka dosłownie spadł grom z jasnego nieba. Grom ten zaczął powoli regenerować siły chłopaka i częściowo leczyć jego obrażenia. W tym "strumieniu" chłopak wyglądał jak święty mimo, że miał demoniczne skrzydła.
- Możesz być z siebie dumny, podróbo... Uwolniłeś właśnie gniew boga! - krzyknął, czekając, aż regeneracja przeniesie jakiś lepszy efekt.
Tymczasem Horor pojawił się przy Ray'u i go zasłonił, by przyjąć na siebie cios Shigen'a, jakby chciał zaatakować Rayem'a. Chociaż grom był na tyle potężny, że mógłby bez problemu ochronić chłopaka, stojącego w jego centrum.

500Równiny - temat ogólny - Page 20 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 9:10 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius w formie pieczęci ignorował wszystko co sie działo.Po chwili zniknąl a wraz z nim jego energia.Wyciszył ją i zaczął z ogromną prędkością teleportować sie wokół Shigena.Robił tak około 20 sekund mając nadzieje że Shigen straci koncentracje.Podczas teleportowania wytrzworzył na ręce ostrze//shadow blade// i po 20 sekundach teleportowania uderzył Shigena z całej siły w plecy i zaraz potem teleportował sie nad niego i wystrzelił Kinotsurugi celując w głowe.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 20 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: