Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 36]

101Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Cze 28, 2010 7:54 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Sory, że tak długo mnie nie było. Aha mam pytanie: Czemu admini mają być najsilniejsi?//
- No w końcu polecieli. Będzie można w spokoju potrenować.
Maximus stworzył dwa Fire Ghost i krzykną Super Creature i duchy połączyły się w jednego stwora:
Równiny - temat ogólny - Page 5 Supercreature
I zaczęli walczyć.
//Zmieniłem mu chociaż kolor, żeby nie wyglądał w 100% jak Majin Buu.//

///Y
Nie jesteśmy najsilniejsi. To zależy od Spritów. Dla przykładu, mój jest istną paczką do trzymania transformacji ORAZ ma masę dosłownie masę technik ;s.
//

102Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Cze 28, 2010 8:18 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Dobra, dobra ja swoje wiem :P//
- Dobra dość trenowania! Lecimy trochę pozwiedzać, bo jeszcze całej okolicy nie znam.
Maximus z potworkiem polecieli w stronę pustyni trochę się ogrzać i nabrać siły.

103Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Cze 29, 2010 9:36 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak leciał spokojnie w stronę Eminy. Nie śpieszył się bo i po co? Na pośpiech przyjdzie jeszcze pora.
Poleciał prosto do miasta.

104Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Cze 29, 2010 12:08 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou crossed the Plains, still directed at Emina.

105Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Cze 30, 2010 7:30 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Lis z pięcioma ogonami poruszał się z niewyobrażalną szybkością w stronę dużej energii.
[Coś jest nie tak.. Nikt by tak nie zwiększał energii nie mając jakiegoś naprawdę poważnego celu.. A skoro wyczułem ją aż na pustyni.. Nie no.. Bez jaj...]

Jeszcze bardziej przyśpieszył biegnąc po równinach.

106Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Lip 26, 2010 2:26 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu szybko przeleciał przez równiny kierując się w stronę gór.

107Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 8:29 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Na równiny spadło kilka kapsuł.
- Rozdzielić się i znaleźć każdą bardziej wyczuwalną energię na tym kontynencie. - jedynie to dało się usłyszeć, następnie można było tylko zobaczyć odlatujących kilka osób na niebie w różne strony.

108Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:04 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle, niedaleko kapsuł pojawił się ogień, który wciąż się rozrastał. Po kilku sekundach, pojawił się Cineg i Kochiyo. Dziewczyna odleciała wyżej w powietrze.
- Tutaj mam lepsze warunki. Nie złość się i walcz! - krzyknęła w stronę Cinega, stoją w powietrzu.

109Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:06 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Fajny trick, ale też bym tak zrobił. Poza tym, nie mogę z tobą walczyć... Mógłbym cię zabić wtedy...

110Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:14 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Walcz, albo naprawdę zginiesz. Poza tym, nie masz już jednej ręki.. Chyba. - powiedziała w powietrzu.
Nagle zaczęła machać skrzydłami, z których wyleciały płonące pióra. Wszystkie skierowała w stronę Cinega.

111Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:16 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Tak, dobrze użyty ogień może mnie zabić. Jak już mówiłem, nie będę walczył.

112Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:21 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kilkanaście piór przebiło twoje ciało. Dosłownie.

- Jak nie będziesz walczył, zginiesz. Nie bierz mnie na litość, jestem w końcu z Gidayu! - krzyknęła w stronę chłopaka.

113Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:25 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Gida-co? Nieważne, tam są wasze statki?

114Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:29 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- To kapsuły, idioto. - powiedziała, lekko zdenerwowana.

Nagle pod Tobą pojawił się ognisty krąg, który po chwili wystrzelił w górę tworząc wielki słup.
Tym razem nie obyło się bez ran.

Nie masz lewej ręki, masz dziurawe ciało i jesteś cholernie poparzony.

115Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:32 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Hmm... Pomyślmy... Viego, Yoh na pewno dadzą sobie radę. Co do reszty nie wiem... Nie mam wyboru, zniszczę te statki.
Cineg wycelował ręką w statki. Zamknął dłoń i statki//nie chcę uprzedzać faktów// powinny się zniszczyć pod hiper-mega-fuckin' wysokim ciśnieniem.

116Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:45 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Co.. COŚ TY ZROBIŁ IDIOTO?! - krzyknęła w stronę chłopaka.
Wkurzona kobieta, wytworzyła wokół siebie ogromną temperaturę. Skrzydła się jeszcze bardziej rozrosły, a ona sama zaczynała przybierać formę płonącego ptaka.

117Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 12:48 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Cóż, gdybym ich nie zniszczył, to zapewne byś uciekła przed randką... No dobra, skoro naprawdę chcesz walczyć...
Wiatr zaczyna wypełniać całe ciało Cinega i przybierać kształt ręki. Po chwili Cineg był cały zregenerowany.
-Lepiej? Zdaje się, że twoi kolesie zaczęli walczyć.

118Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:14 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta przeistoczyła się całkowicie. Wyglądała jak feniks, cała płonęła.
- Pożałujesz.. - powiedziała, po czym wokół Ciebie pojawiło się 6 słupów ognia, które zbliżały się do Ciebie i po chwili dosłownie się paliłeś.

119Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:17 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cinega ciało nagle zniknęło. Pojawił się za kobietą.
-Czy aby na pewno musimy walczyć?

120Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:34 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Poczułeś jak będąc blisko niej, zaczęła wchłaniać powietrze z twojego ciała.
Dostałeś skrzydłem i spadłeś na ziemię.

121Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:37 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg 'rozprysnął się na ziemi'. Po chwili pojawił się.
-Poważnie pytam, musimy walczyć?

122Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Musimy! Co z tobą, dupku?! - zapytała wściekle w formie feniksa. Cinega otoczyły ogniste wstęgi, które dosłownie go zwinęły.

Zostałeś zablokowany na jakiś czas.

//Możesz próbować się uwolnić, ale ostatecznie to Ja powiem czy Ci się udało.//

123Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:50 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Dlaczego muszę walczyć z kobietą... Na dodatek ładną kobietą... Szlag by to...
Cineg nie próbował się nawet uwolnić.

124Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 1:58 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Przestań mydlić mi oczy! - krzyknęła. Naładowała w ręku jakiś atak i wystrzeliła w twoją stronę. Nie miałeś szansy na unik, byłeś zablokowany. Tym razem serio Cię poparzyła i mocno zraniła. Wiatrem tych ran tak szybko nie zregenerujesz.

125Równiny - temat ogólny - Page 5 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 2:03 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
//W sumie, czemu nie?//
Cineg spłonął po tym ataku i pojawił się kilka metrów dalej.
-No dobrze. Skoro tak...
Słychać przez chwilę było głośny krzyk Cinega. Wyrosły mu skrzydła, tylko że z wiatru.

-No co, chciałem się upodobnić. W każdym razie, dobry pomysł ze skrzydłami.

//Ich skrzydła są podobne, tyle, że moje z wiatru ofc.//

-No, to zaczynamy? Będę walczył moim normalnym stylem.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 36]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: