Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 12 z 19]

276Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 4:53 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia chwilę się zastanawiała, jednak nic nie przychodziło jej do głowy. Po jakimś czasie przypomniała sobie o pewnej szczepionce o której coś wspominał Yoh.
- Hm.. Mówił coś o pewnej szczepionce, ale czy to jest to..? Sama już nie wiem. - powiedziała lekko załamana.

Yoh pozostawał nieprzytomny i coraz ciężej oddychał.
- Może w tej jego szafie bym ją znalazła, ale nie ma tu jej.. Kurcze.. - dodała, ale zaraz po tym znowu się załamała.

//To Silvia najpierw weszła do Ciebie xD//

277Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 4:57 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zobaczył że Gemmei i reszta przybyły na pustynie.
Hej dziewczyny ! - powiedział Ketsu
My się już chyba znamy - powiedział i uśmiechnął się Ketsu
Następnie zauważył, że dużo osób zniknęło.
Heej, co z resztą ? - zapytał

278Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 4:59 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Znalazłabyś, powiadasz? Jak szybko umiesz latać?
Viego zamknął oczy i próbował sobie przypomnieć jakąś szafę, jaką mógł widzieć, będąc raz w domu Yoha. W pewnej chwili...
- Zaraz, przecież ta szafa jest tutaj, za statkiem! Yoh z niej wyciągnął 3 kapsuły ze statkami, które mi dał. Czy nie tam powinna być ta szczepionka?
[Szczęście w nieszczęściu... Byłem ciekawy, jak prędkość zbliżona do prędkości światła wpłynie na materialną istotę... Nie no, bez przesady... Chyba aż taki szalony nie jestem...]

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Pią Sie 27, 2010 5:04 pm, w całości zmieniany 1 raz

279Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:02 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ayano spojrzała na chłopaka.
- Witaj.. Reszta w statku. Nie wiem czemu tak tam poszli.. - powiedziała, rozmawiając z dziewczynami.
Mimo wszystko, czuła że coś jest nie tak. Nie dała po sobie tego poznać, ale zdawało się że coś jest nie tak jak powinno.

Kiedy Viego zapytał Silvii o szybkość lotu, ta się lekko zawahała.
- Niestety.. Jeżeli chodzi o latanie, jestem dość wolna. - powiedziała ze spuszczoną głową.
- Ma ją ze sobą? Gdzie? - zapytała zaskoczona.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Sie 27, 2010 5:05 pm, w całości zmieniany 2 razy

280Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:03 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou removed the cigarette from his mouth, releasing smoke.
-V and the other one went inside with Yoh, conisdering that he fell asleep, I have no idea where others went.
And then continued to smoke his cigarette.

281Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:03 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Trochę to dziwne.. - powiedział po czym podszedł pod wejście statku i zapukał.
Idziecie ze mną..? - spytał dziewczyn chłopak

282Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- W sumie, nie mam nic do roboty. Chodźcie dziewczyny.. - powiedziała Ayano i poszła za Ketsem.

283Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:10 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Dziewczęta wstały i poszły za Ayano i Ketsem.
- Ciekawe co się dzieje. - zapytała Haniko.
- Nie wiem.. - odpowiedziała Chisato.

284Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:10 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- No mówię, że za statkiem. Chodź za mną.
Wybiegł ze statku i podbiegł do szafy, którą Yoh wypakował z kapsuły.

Gdy Silvia przyszła zapytał:
- To ta, nie?

285Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:12 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu popatrzył jak wszyscy wybiegają ze statku
Co tu się dzieje ? - zapytał nie oczekując na odpowiedź
Wszedł do statku
Halooo..! Jest tu ktoś ?
Popatrzył do tyłu czy dziewczyny idą za nim i wszedł w głąb statku

286Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Tak.. - spojrzała i powiedziała Silvia. Obok szafy leżała kapsułka, pewnie Yoh zapomniał ją zamknąć jak już otworzył.
Dziewczyna poszperała chwilę w szafie i znalazła jedną szczepionkę.
- To musi być to. - powiedziała i schowała szafę do kapsułki, a kapsułkę do kieszeni.

U Yoh'a natomiast powoli zatrzymywała się akcja serca.

287Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:16 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Ja jestem tu //w sali treningowe// a Yoh leży na górze.powiedział Mikidius do Ketsa.
Po chwili Mikidius zamienił sie w ssj.
Teraz musi sie udac...-po chwili Mikidius skupił w sobie energie następnie jego włosy lekko urosły i jeden ze zwisających kosmyków poszedł w góre.
Wkońcu...ssj2!
Po tych słowach dalej trenował.

288Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Leży? Czyżby odpoczywał? - zastanawiała się Ayano, kiedy obok przebiegła Silvia i pokierowała się na górę.

289Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:23 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pobiegł za Silvią
Chodźcie - zwrócił się do dziewczyn nawet na nie nie patrząc.

290Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:24 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Przybiegł za Sylvią na górę.
- Jak nasz pacjent? Nie potrzebna żadna amputacja?

291Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia wstrzyknęła Yoh'owi substancję która była w szczepionce. Po chwili jego stan się poprawił, ale był nieprzytomny.
- Chyba.. Się udało. - powiedziała wystraszona Silvia, jednocześnie zadowolona jeżeli wszystko poszło jak trzeba.

292Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:28 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zobaczył leżącego i ciężko oddychającego Yoha.
[Hmm..Ja tu raczej nic nie poradzę..nawet go nie znam.]
Wątpię, ale mogę jakoś pomóc ? - spytał Ketsu
[Pewnie i tak nie odpowiedzą..]

293Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:30 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Jedyną waszą pomocą będzie to jeśli wyjdziecie i dacie mu odpocząć.
Powiedział z ulgą.

294Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:31 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu nie oczekiwał odpowiedzi więc nie zwrócił uwagi na Ykma, nawet go nie zauważył.

295Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:41 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
//Jak narazie mnie nie bedzie NPC steruj mną.

296Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 5:45 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- No. Niech sobie śpi, ja się idę położyć na słońcu. Spokojnie, nie dosłownie. To w końcu nie czas na wakacje w jakimś przyjaznym dla życia miejscu. Jakby co, pukajcie w dach.
Wyleciał ze statku drogą: piętro mieszkalne -> piętro kontrolne -> drugi moduł -> wyjście
Położył się na dachu większego modułu, zamknął oczy i zastanawiał się, jak połączyć te dwa moduły z 2 statkami od Yoha.

//Jasne, że nie zrobię z wehikułu czasu jakiejś tam stacji kosmicznej...//

297Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 6:23 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou looked over at the roof, or infact, moved his head to face north, still smoking.
-Sup V.

298Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 6:35 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Jak już wszystko ok, to ja.. - Ketsu nie skończył i wyszedł ze statku, usiadł na piachu i napił się wody z butelki//zawsze przy sobie ma butelkę wody xd//

299Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 7:47 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- O, hej Tendou. Powiedziałbym, że to cię zabija, ale nawet gdyby miało jakiekolwiek szanse, chyba cię to mało obchodzi... Mamy dwa dodatkowe statki i myślę, jak je połączymy... Jeden jest dość sporym dyskiem, drugi... Sam nie wiem... A właśnie, z energii, którą dałeś do pierwszej karty powinno już powstać kilka kart z formami, do których już masz dostęp. Ale może powstała też karta dla Pegasus... Na pewno ci coś mówi ta nazwa, nie?

300Południowa część pustyni - Page 12 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Sie 27, 2010 8:04 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray długo nie mrugał oczami. Tak, był wciąż w SSJ4. Nagle mrugnął. Okazało się, że zasnął z otwartymi oczami. Nie wiedział, co się wydarzyło, ale widział, że już prawie nikogo nie ma przed statkiem.
Gdzie oni poszli..?
Jego myśli jak i on sam wciąż nie odczuwały emocji. Ray wyczuł wibracje innych ze statku i od razu teleportował się na górny pokład.
- Co się dzieje? Przysnąłem... - zapytał kogokolwiek z osób zgromadzonych przy Yoh'u.
Jego słowa wciąż brzmiały obojętnie.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 12 z 19]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Pozwolenia na tym forum: