Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 16 z 19]

376Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 8:34 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi błyskawicznie zaczął przemiszczać się z miejsca na miejsce, tworząc tak jakby hologramy samego siebie, nagle pojawił się za "przybyszem" zadając mu mocnego kopa w głowę, następnie odskoczył na bok i wystrzelił w niego pieść utworzoną z ki.
-No dalej chłopaki pomóżcie mi !

377Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 8:38 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Nagle Mikidius wyskoczył zza skały i uzył techniki Shadow Blade.Klon zaatakował z kamehameha.Mikidius podbiegł pod przybysza i zadał mu szybką serie ciosów z ostrzy po czym na koniec jeden bardzo silny cios.

378Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 8:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Próba Tendou niestety nie powiodła się. Kiedy w ogóle się poruszyłeś, mężczyzna znalazł się za Tobą i zamachnął się, trafiając Cię na szczęście obok kręgosłupa. Mimo to i tak upadłeś.

Kiedy Aizen skończył z Tendou, przeniósł się za Mikidiusa który nagle wyskoczył zza skały i dosłownie go przebił, po czym szybko wyciągnął Zanpakutou. Klon zniknął, a chłopak w formie Demona padł na ziemię.
[Każdy wie o Kyoka Suigetsu że tak go dotykają? Niemożliwe..]

Następnie pojawił się przed Toshi'm. Mimo że chłopak miał sprytny plan, to okazało się że nie wypalił. Powód? Aizen okazał się zbyt szybki.
- Dalej myślicie że macie szanse. Zostawiam Was przy życiu, bo nie ma sensu zabijać robactwa. Mimo to, Shigen Was nie oszczędzi. - powiedział i zamachnął się mieczem w powietrzu by zmazać z niego krew.

379Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 8:48 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius zaczał sie regenerować.Jednak rana była tak poważna że udało mu sie tylko troche ją zregenerować.Zregenerowal ją na tyle że mógł sie poruszać i teleportować oraz walczyć jednak odczuwał ból i lekko krwawił.
Mikidius teleportował sie do Tendou i pomógł mu wstać.Zaraz potym podszedł do Toshiego i patrzył na przybysza trzymając ręce przy ranie żeby nie krwawił za mocno.

380Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 8:55 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi odsunał się na bok wrazie gdyby koleś chciał go uderzyć z miecza.
-Dajesz demonku oddaj mi swoje ciało i całą moc !
Toshi przyjął pozycję bojową, nagle zaczał zmieniać sie w demona 5% następnie 50% jego ciało ciągle się zmieniało poczym przejał ciało demona w raz z jego całą mocą.//Wyglądał jak demon 100% w karcie postaci.//
Toshi był w ogóle nie do poznania, a jego moc pomnożyła się 400 razy.
Teraz Tendou i Mikiudus mieli cięzko oddychać ponieważ od Toshiego emanowała tak ogromna energia.

381Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:00 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
With the help of Mikidius, he slowly got up.
-Thanks, now if you could take care of my arm.
He wasn't affected by Toshi as he, was, infact used to such large amout of energies, even if, nobody could see it would be caused by this, but rather himself being tired due to the bloodloss.

382Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:05 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Ciekawe.. - powiedział, jednak nie szczególnie przejął się nową formą chłopaka.
- Mimo że jesteś demonem o czym muszę powiadomić Pana Shigen'a to spodziewałem się.. - rzekł, ale nie skończył. Schował miecz.
- .. że będziesz potężniejszy. - po tych słowach pojawił się dosłownie przy demonie i łapiąc go za szyję, przejechał z nim kilka metrów po piaskach pustyni. Następnie, rzucił gdzieś dalej.
- Nie wyjmując Zanpakutou, sprawię że będziesz błagał o życie. - rzekł z bezpiecznej odległości.

Nagle ze statku wyszły dwie kobiety. Poczuły moc Toshi'ego i Aizen'a. Wolały nawet nie próbować walczyć.

383Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:10 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi jakgdyby nigdy nic oparł rękę o ziemię, ale tak naprawdę to był potężny atak ponieważ pod Aizenem wystrzeliły 4 promienie energi ki, kazdy z innej strony leczy wycelowane w przybysza.
-To jeszcze nie wszystko, myślisz że jestem taki słaby ? To grubo się mylisz.
Wstał poczym z prędkością światła podleciał do przybysza.
Złapał go zagłowę poczym kopnął go w twarz z kolanka. Nastepnie podniósł jego głowę do góry i strzelił w nią energia mając na celu przebicie głowy lub mocne jej zranienie.

384Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:15 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius patrząc na przybysza dosłownie nie wytrzymał.Mikidius posmarował swoje znamie krwią którą miał na rękach.
Po chwili nastąpiły wyładowania elektryczne.Było ich tak wiele że zbliżenie sie do Mikidiusa groziło porażeniem.Zaraz jego energia zaczęła sie powiększać.Kiedy energia powiększyła sie 100 krotnie stał sie cały czarny.Po chwili zaczał sie całkowicie zmieniac.
Kiedy transformacja sie zakończyłą Mikidius był w czarnej szacie z kaptórem.Kaptór zakrywał całą twarz.Widać było tylko usta.
Nagle Mikidius przypomniał sobie o Shigenie i o ranie którą miał przez przybysza.Jego energia zaczęła szybko rosnąć aż wzrosła 400 krotnie i cały czas rosła.
Mam cie już dosyć.-Powiedział Mikidius i po tych słowach rzucił sie w szale z techniką Shadow Blade na przybysza okładając go całymi seriami ciosów.

385Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:18 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
//Nie no bez przesady ja go trzymam za głowe a ty go okładasz pięśćmi ? opanuj się -.-

386Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:19 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Wszystko Ci się udało, ale był jeden haczyk. Ten którego trafiłeś okazał się zwykłą iluzją. Aizen pojawił się nad tobą i wystawił rękę przed siebie, wskazując na Ciebie palcem.
- Hadou #90 - Kurohitsugi.. - powiedział, a następnie pojawiłeś się w ogromnym kwadracie i przebiło Cię kilkanaście "kolcy".
// https://www.youtube.com/watch?v=zo7Bn_Q8T5U //

Padłeś na ziemię w formie Demona.

- Nie zagrażacie ani mi, ani Shigenowi. Nie.. Shigen Was zdepcze. - powiedział wciąż obserwując Toshi'ego.

Kiedy Mikidius ruszył na mężczyznę, zrobił identyczne zagranie jak w przypadku Toshi'ego. Także padłeś na ziemię z tą różnicą że Ty już nie mogłeś się ruszyć. Choć byłeś przytomny i odczuwałeś ogromny ból.

387Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:24 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-No i dupsko, dobrze że jestem pusty w środku.
Toshi wstał poczym dziury w jego pancerzu zagoiły się.
-Tak, taka niespodzianka, w tej formie jestem praktycznie pusty w środku.
Toshi znowu z ogromną prędkością pojawił się przed przeciwnikiem, w czasie lotu zdążył wystrzelić kilka kul energi, zainm te doleciały chłopak znów powtórzył ruch z szybkim przemieszczaniem się i iluzjami tylko że tym razem z prędkością światła.
Pojawił się przed nim poczym uderzył go bardzo mocna w twarz, na wszelki wypadke był gotów na unik gdyby znowu była to iluzja.

388Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:30 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
//Zbijam jak coś to niech NPC mną steruje//

389Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:34 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
To znowu była iluzja, ale tym razem mężczyzna nic nie robił, a był wysoko i daleko w powietrzu.
- Hmm.. Tyle informacji mi o Was wystarczy. Jeżeli jesteś pusty w środku to tym bardziej nie mam się czego obawiać. - powiedział i momentalnie znalazł się za tobą z wystawionym mieczem we krwi.
Toshi jedynie poczuł w miejscu pasa lekkie szczypanie, a zaraz po tym górna część jego ciała upadła na ziemię. Dolna część zaraz po tym.
Dwie części demona padły na ziemię.
- Myślę że zabicie reszty nie będzie miało sensu. - powiedział i obserwował całą piątkę, łącznie z kobietami, które wiedział że są słabe.

390Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Sie 30, 2010 9:51 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Na...Następnym razem... c...ci dojebię.
Toshi wrócił do swojego ciała, jego energia dreastycznie spadła.
Był on w jednym kawałku, lecz leżał ledwo żywy.
//To dlatego że przeciete zostało ciało demona nie moje.

391Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 9:04 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Zoba...czysz....to je..szcze..nie kon...ko..koniec!-wykrzyczał Mikidius.
Po chwili próbował sie podnieść lecz bez skótku.
Po chwili odmienił sie w normalną forme ponieważ w niej nie jest tak ranny.
Mikidius wstał i przez chwile popatrzył na przybysza.Zraz potem podbiegł do Toshiego.
Cholera...niewiem jak mu pomóc...może jak oddam troche energi to go wzmocnie.
Mikidius skupił sie i oddał 2/4 swojej energi Toshiemu.

392Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 9:30 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-To przez jego Kyoka Suigetsu...
Powiedział poczym położył głowę na piasku.
Wiedział że to już jego koniec.

393Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 9:38 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Jak mówiłem, insekty nie są warte tego by zginąć od Kyoka Suigetsu. Oszczędzę Wasze życia, ale nie spodziewajcie się tego ze strony pana Shigen'a. - rzekł i schował miecz, a następnie.. zniknął.

394Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 10:24 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou couldn't even stand, or atleast, it was hard for him.
-Goddamn cheater.
He would pretty much die from the bloodloss sooner or later.

395Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 3:23 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius poszedł pod statek i usiadł.
Widzisz jesteś za słaby!
Ty chcesz bronić Terre?!

Słyszał głosy w swojej głowie.
Był rozwcieczony lecz nie było tego widac na zewnątrz.
Demony chciały wyjść z niego lecz Mikidius trzymał je w sobie.

396Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 4:35 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Shortly after, Tendou collapsed from the bloodloss, still holding the place where his arm was, before being cut off.

397Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 5:39 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius usiadł po turecku i zaczał medytować.

398Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 5:47 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi przewrócił się na plecy, jego ciało bardzo powoli się regenerowało, ale wiedział ze nie nadaje się do walki, miał ochotę odpuścić sobie walkę z Shigenem i oddać los Terry w ręce innych.

399Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 9:02 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Statek błyskawicznie pokonał ocean i znalazł się na pustyni. Wylądował jakieś pół kilometra od "bazy". Ze statku wyszedł Ray.
Na razie, lepiej nie oddawać go Viego'wi do "przeróbki". Chciałbym pokazać go Ayano...
Chłopak na chwilę się odwrócił.
- ALE NIE W TAKIM STANIE!!! O.O - krzyknął, gdy zobaczył, że statek jest brudny.

Po wielu godzinach udało mu się go oczyścić. Zamknął drzwi na klucz, bez którego wejście do środka jest niemożliwe i schował klucz do kieszeni. Następnie wyjął kartkę i długopis.
Zostawił taką wiadomość : "Viego, narazie nie ruszaj statku mojego ojca. Klucz do niego wziąłem dla bezpieczeństwa. Chcę go najpierw pokazać Ayano, nim włączysz go do naszej bazy. P.S. Dane techniczne są na tej karce wsuniętej do drzwi."

Po wszystkim teleportował się do miasta Emina.

400Południowa część pustyni - Page 16 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Sie 31, 2010 9:11 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przeniósł się z dziewczynami obok statku. Każdą puścił i zauważając ledwo żywych Mikidiusa, Tendou i Toshi'ego dał im szybko Senzu.
- Kurcze. Nie wiedziałem że tak z Wami źle.. Później wszystko mi wyjaśnicie. - powiedział i kiedy już każdemu dał Senzu, poszedł sprawdzić co u dziewczyn. Na szczęście u nich wszystko w porządku.
- Uff.. - powiedział.

Czekał teraz tylko na Viega.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 16 z 19]

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Pozwolenia na tym forum: