Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 6]

1Niebo wysoko nad kontynentem Empty Niebo wysoko nad kontynentem Czw Lip 29, 2010 7:20 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Niebo wysoko nad kontynentem 180px-Podzia%C5%82_atmosfery.svg
Viego leciał w górę, aż dotarł gdzieś do termosfery, ale pod umowną granicę kosmosu. Rozejrzał się po przestrzeni.
- Nie widzę żadnego statku, musieli zaparkować gdzieś dalej. To dobrze.
Odwrócił się w stronę planety.
- Ładna, niebieska jagódka... Worldwide Reading.
Viego objął swoim wzrokiem całą powierzchnię planety - zużycie energii rekompensowane było przez wysokoenergetyczne cząstki i jony, których było pod dostatkiem, a także przez dużą temperaturę termosfery.
- Zachód... południe... Tu jest głęboko. Nawet bardzo. 15 tys. km... Starczy. Daienkai. Hisuisei.
Naładował się energią z termosfery i zaczął pikować z potężną prędkością w stronę znalezionego przez siebie miejsca.

2Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pią Lip 30, 2010 11:24 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Wraca na planetę po ok. 8-minutowej podróży z Sol i zatrzymuje się gdzieś w niskiej stratosferze.
- Hmmm... Teraz czuć jakąś dość mocną energię. Do tej pory nie byłem w stanie, bo byłem za daleko i energia Sol tłumiła wszystko. Ta energia... trochę niespokojna i dzika. Jakby ktoś był pół-bestią. Jednak jest stonowana i ten ktoś ma nad nią pełną kontrolę. To nie anielica z Gidayu. To może być tylko... No to super. Worldwide Reading.
Zbiera wszelkie dane...
- To ta wyspa, na którą w Eminie mówili "Waroyra". Tam jest ten Super Saiyan 4. I jest tylko jedna znana mi w tym wymiarze osoba zdolna osiągnąć ten poziom. Dobrze, że przeszedłem Jinka Ittai. Bez tego nie byłbym w stanie jakoś dorównać tej energii. Hmmm... Zwiększę na sekundę swój poziom mocy do mniej więcej jego poziomu. Tenjō Tenga, Shunenkai!
//Shunenkai - Błyskawiczne Uwolnienie Ognia//
Zwiększył swój poziom mocy na tyle, by mógł go odczuć ten Super Saiyan 4, po czym momentalnie go zmniejszył do ledwo wykrywalnej wartości i poleciał w stronę Eminy.

3Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pią Lip 30, 2010 12:18 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się wysoko nad kontynentem, jednak nie zauważył Viega.
- A ten gdzie.. - powiedział i zobaczył znikający w oddali punkcik, kierujący się w stronę Eminy. Chłopak poleciał za nim, jednakże niemalże całkowicie wyciszył wszystkie swoje energie.

4Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 2:37 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak w formie Super ApocDestroyer'a pojawił się wysoko nad kontynentem, po czym zamknął oczy.
- Hah! Pustynia, koleś słoneczko i pan z fajnym mieczem..
- Wyspa Waroyra.. Jakaś idiotka piromanka i koleś wiaterek.. Whoa..
- Jeziora Rakai, pan cień.. Las Selvas, jakiś inny idiota..
- No, i kilka innych osób między innymi w miastach. HAHA! Duży mam wybór, a noc jeszcze młoda! HAH!

5Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 5:36 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Joker doleciał na tą samą wysokość, co źródło tej mrocznej energii... Zauważył już kto to jest...
- Ooo, to Yoh! Nasz kumpel z areny! Tylko mam wrażenie, że trochę się zmienił... - zażartował.
Podleciał nieco bliżej.
- Hej, psycholu! Czym Ty w ogóle jesteś?! - krzyknął do Yoha.
Od samego Jokera wyczuwalna była aura spokojnie dorównująca SSJ4. Ale czy to wszystko, na co go stać?

6Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 7:46 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Znam Cię klaunie? Zaraz.. TO TY BYŁEŚ W SETRIPS! HAHA!! Odwal się.. Nie mam czasu na robaki, muszę znaleźć coś innego. - powiedział i dalej miał zamknięte oczy. Cały czas był na czymś skupiony i w przeciwieństwie do Yoha, był w stanie lekko ukryć moc ApocDestroyer'a.

Chłopak zaczął formować nad sobą gigantycznych rozmiarów chmury z czerwonymi wyładowaniami elektrycznymi.
- Naprawdę chcesz ze mną walczyć..? ZE MNĄ?! - krzyknął do Jokera.

7Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 8:23 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus z Akinarim pojawili się niedaleko Yoha.
- Yoh to ty!? Spytał zdziwiony Maximus.
//Maximus jest w USSJ3//

Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Pon Sie 02, 2010 8:31 pm, w całości zmieniany 1 raz

8Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 8:29 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Yoh? Nie rozśmieszaj mnie! Yoh jest dla mnie tylko pieprzonym pojemnikiem! HAHA! Popełnił jeden błąd i mnie uwolnił.. A MOŻE ZROBIŁ TO CELOWO? LEPIEJ!!! AAHAHAHAHAHA!! - krzyczał jak opętany. To już nie był Yoh, to pewne. Energia chłopaka całkowicie zniknęła, było czuć jedynie mroczną i potężną energię pochodzącą od niego.

- W każdym razie.. Jedna część jest gdzieś w Eminie.. Resztę wyczuwam na innych kontynentach. Ciekawe. - powiedział patrząc w dół. Istota zaczęła zlatywać powoli na dół, ignorując Woogy'ego w formie Jokera i Maximusa.
- Nara.. Frajerzy.. Haha! - krzyknął na pożegnanie.

9Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 9:07 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Trzymają się Ciebie żarty, co?! No to wiedz, że to JA jestem w tym mistrzem! - czuł potężną aurę, lecz lekceważył to. Jokera nie przejmowało co się stanie...
Poleciał za Yohem.

10Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 10:19 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem wleciał na bardzo dużą wysokość. Miał zapłakane oczy i był cały rozgniewany.
Nagle zaczął krzyczeć na całe gardło.
- YOOOOOOOOOOH!!!
Przy tym zwiększył swoją moc tak, że SSJ2 nie mogło jej utrzymać w ciele chłopaka. Energia zaczęła wystrzeliwać z jego ciała.

11Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 02, 2010 10:25 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Gdy Ray wyrzucił z siebie część bólu (dosłownie), zaczął powoli odzyskiwać kontrolę.
- To nic nie da...
Z pochyloną głową poleciał w stronę swojego domu.

12Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Wto Sie 03, 2010 3:37 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray wzbił się wysoko. Obecnie znajdował się nad miastem Emina.
Niebo wysoko nad kontynentem Scena
Zaczął się rozglądać po okolicy. Mimo, że się rozpadało był uśmiechnięty.
W tym świecie najważniejsza jest moc i bliscy. Jednak by móc ochronić bliskich trzeba mieć moc...
Po tym wypowiedzeniu tego zdania w swojej głowie wykonał ten sam znak co Son Goku pod koniec serii DBZ.
- See you later!
Krzyknął i odleciał na zachód w kierunku sąsiedniego kontynentu.

//Jako iż jutro z rana wyjeżdżam, nie będę grał na pbfie. Nie wiem nawet, czy w ogóle będę miał dostęp do internetu. Dlatego proszę was, żeście nie pisali, że mnie zatrzymujecie nim odleciałem itp., bo to i tak nie ma sensu. Nie atakujcie mnie i nie włączajcie do fabuły itp. ;) Po prostu odleciałem trenować. Kiedy wrócę, zaktualizuję kartę postaci, zmodyfikuję i dodam transformy i ataki.
To tyle. Na razie! :D//

13Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Wto Sie 03, 2010 4:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak zlatywał z niewyobrażalną prędkością na dół.

14Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Nie Sie 08, 2010 8:54 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Doleciał gdzieś do jonosfery i wyłączył Clock Up.
- Trochę zeszło energii, ale nieco mniej niż zwykle. Czas zacząć. Tenjō Tenga, Zetsukyū.
Zaczął pobierać energię od Ziemi i Słońca i formować ją przed sobą w postaci kuli. Obrócił się i spojrzał na Słońce.
- Jestem dokładnie między Sol a areną. Nic nie zauważą dopóki zachowam podobną wielkość kątową. Czas na ostatni akt. Tenjō Tenga, Kintaiyōkage.
Uniósł kulę, obniżył nieco swoją wysokość i zaczął ją powiększać używając gromadzonej energii.

//Chwilkę to zajmie.//

15Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Nie Sie 08, 2010 10:22 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Kula zaczynała się robić ciężka jak diabli i mieć taką samą wielkość kątową jak Słońce.
//nie wielkość rzeczywistą, wielkość kątową. Czyli obserwowana z ziemi była tak samo duża, jak Słońce i Księżyc (które mają zbliżoną wielkość kątową). Można powiedzieć, że gdy patrzyli na Słońce, widzieli teraz nie gwiazdę, ale Kintaiyōkage//
- O tak, to jest to. Nieco mocniejsze od ostatniej Genki Damy Yoha. Czas ruszać.
Wskoczył do kuli, którą trzymał nad głową i po chwili wynurzył się na szczycie. Ustawił się do góry nogami, z dłońmi na kuli.
- Tenjō Tenga, Hisuisei!
Zostawiając falę uderzeniową rozpędził się, popychając przed sobą kulę. Osiągnął wystarczającą prędkość, by dotrzeć do powierzchni w 6 sekund.

16Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sob Sie 28, 2010 5:57 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Pikuje w dół w stronę pustyni.

17Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Pon Sie 30, 2010 6:24 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Leci w górę, zmierzając za atmosferę Terry. W locie przyciska pierwszy od lewej przycisk na Linkerze i aktywuje system.
LINK UP. CHANGE PHOENIX
- Hmmm... Spieszy mi się, czy nie? Chyba tak.
Naciska przycisk po prawej na Linkerze, rozświetla się on na żółto.
MODE THIRD
- Link Up.
Aktywuje system, na co Linker odpowiada:
LINK UP
Z portalu w Linkerze wydobywają się strumienie światła, które zakręcają wokół Viega i zbliżają się do niego. W końcu pokrywają całe ciało Viega, tworząc białą zbroję na poprzednim stroju i zmieniając kolor całej reszty na złoty. Na całej powierzchni białej zbroi widać linie, jakby rozdzielające fragmenty. Poprzedni hełm również zostaje pokryty białą zbroją, a kształt wizjera zmienia się na węższy.
Niebo wysoko nad kontynentem Beztytuukn
CHANGE LIGHTKNIGHT
//przypominam z karty postaci: Mode 1, 2 i 3 dysponują tylko jednym żywiołem/arche: ogniem, piorunem lub światłem. Dlatego potrzebne było przybranie tej formy (lub Mode 0), żeby móc przyspieszyć do prędkości zbliżonej do prędkości światła//
- Nie aż takie wygodne, jak pozostałe formy, ale da się znieść. Przynajmniej do dotarcia na miejsce, które nastąpi...
Przyspieszył jeszcze bardziej - leciał w stronę nowego księżyca.

18Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Wto Sie 31, 2010 8:57 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Nowa baza kosmiczna - Latające Miasto Damensaya - wchodzi w atmosferę Terry. Początkowo pikuje na szerokościach równikowych, ale odbija bardziej do poziomu i leci w stronę pustyni.
- Damensaya, przygotuj wielkie wejście. Otwórz śluzę, wychodzę na zewnątrz.
Wielkie wejście gotowe. Śluza otwarta. Na powierzchni pokładu czeka panel komunikacyjno-sterujący.
Viego wyszedł przez śluzę i stanął przy podeście na szczycie pokładu w chwili, gdy Damensaya ustabilizowała lot. Jednocześnie wyłączył Mode Solar Phoenix, który utrzymywał przez cały czas.

19Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 08, 2010 12:41 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Napisałbym to jeszcze wczoraj, ale mi net padł X<//

Chłopak spadał na ziemię stojąc na okrągłym podeście.
Ciekawe, co miał na myśli z tym wszechpotężnym... =.="
Zastanawiał się w między czasie, gdy spadał. Kiedy był już w atmosferze Terry, chłopak zeskoczył z podestu.
- Ale to wolne... - powiedział do siebie zeskakując.
Dziwne... W mojej głowie gra Skillet - Rebirthing. Ciekawe czemu? To nawet nieważne, czuję się jak w AMV'ie...
Chłopak ponownie się uśmiechnął i dosłownie obijając się od powietrza, poleciał w stronę gór, gdzie był do niedawna lasek. Jego szybkość o wiele się zwiększyła, co było widać po jego "szybkim" locie.
Cholera... Ale jak ja mam w ogóle walczyć, jak pierwszy raz używam reiatsu..?

20Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 15, 2010 3:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nagle, wysoko nad kontynentem otworzył się portal Door of the World. Wyszedł z niego chłopak inaczej wyglądający niż Yoh. W sumie, zmienił się on po kilku godzinach nie do poznania. Zanim jednak wyszedł z Door of the World, zmniejszył swoją energię do minimum.
- Heh.. To tylko kilka godzin, a jednak mam wrażenie jakby nie było mnie tu szmat czasu. Dobra, ciekawe czy mnie poznają bez energii i z takim wyglądem. - powiedział sobie pod nosem i usiadł po turecku na ziemi i chwilę się zastanawiał.
Następnie się uśmiechnął i zniknął, jakby użył Instant Transmission.

21Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sob Wrz 18, 2010 10:54 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Dropping down faster, Tendou actually got way ahead of the capsule itself, shortly after, he, himself turned into something that could be seen as an Meteor from the above.

22Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 1:15 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się niezwykle wysoko nad kontynentem. Wyczuwał stąd prawie każdą przemieszczającą się energię.
- Heh.. Po tym wszystkim wrócę z Silvią i dziewczynami do domu. Coś mi się wydaje że muszę znaleźć pracę albo ratować dupska ludzi żeby mi płaciły władze miast. Tak czy siak na jedno wyjdzie. Praca. - powiedział do siebie i usiadł w powietrzu po turecku. Zamknął oczy i skupił się. Musiał dokonać tak zwanego, całkowitego wyciszenia. Wprawdzie nie przeszkadzałoby mu teraz towarzystwo, ale skoro nikt znajomy nic od chłopaka nie chce to ten po prostu wycisza energię na tyle by przestała być dla kogokolwiek wyczuwalna.

Po tym jakże ciekawym "ruchu", siedział w powietrzu i rozmyślał o wielu rzeczach.

23Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 2:47 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- YEA ! Znalazłem Cię ! Choć było to cholernie trudne... Smok podleciał do Yoha. - Bóg wojny powiedział że mam prosić ciebie o pomoc...zresztą chyba wiesz o co chodzi.

24Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:32 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak pojawił się dosłownie przed Smokiem.
- Ups... Zła transmisja... :ashs:
W kolejnej sekundzie zniknął i pojawił się (już nie tak dosłownie) przed Yoh'em.
- Siema!
Chwilę się uśmiechał, ale po niespełna 4 sekundach odwrócił głowę w stronę Smoka. Mina mówiła sama za siebie: ._. Patrzył tak parę sekund na Smoka i ponownie odwrócił głowę w kierunku Yoh'a.
- Czyli się nie pomyliłem... :dub:
- Przepraszam... -.-

25Niebo wysoko nad kontynentem Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:37 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
A to wy.. ._.
[No nic, skoro już tu jestem to zobaczę co tu robią ._.]
Siema.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 6]

Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum: