Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 6]

26Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:39 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak leżąc w powietrzu przechylił głowę w stronę nowo przybyłego Smoka i się uśmiechnął.
- Ta.. Ale przypomnij mi czy chodzi o Pana Pustaka czy o Pana Mudżina. - powiedział uśmiechając się do chłopaka. Był poważny, ale jednocześnie dość wesoły i.. nie emanował żadną energią. Każda była idealnie wyciszona.
Kiedy pojawił się Rayem, chłopak znowu się uśmiechnął.
- No i nici z moich wakacji. - dodał podnosząc się i jakby siedząc na powietrzu.
- Ty też chcesz pomocy w czymś? - zapytał domyślając się jaka będzie odpowiedź.

Kiedy z kolei przybył Ketsu ten zrobił FacePalm'a.
- Nie wiecie co to odrobina spokoju, prywatności, ciszy..? Nie? - zaśmiał się pod nosem, a następnie czekał co powiedzą przybysze.

27Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:42 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Przyszedłem zapytać co z tym zmywaniem... :ashs: - odpowiedział dość głupkowato. Ale faktycznie nie o to mu tak naprawdę chodziło.

28Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:43 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Myślałem, że 'coś' się dzieje ;D
Chyba chcecie trenowac swoich wewnętrznych bógów, czy tam demonów.. - podrapał się po głowie i głupio uśmiechnął :D
Ja tam nic nie mam, ale trochę mnie znudził już ten ciągły trening, chętnie popatrzę..
//Mówiąc 'nie mam' chodziło mu o boga w sobie, demona w sumie w sobie miał ale go opanował, nie znał tylko 100% mocy Jiro..//

29Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:47 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Właściwie nie mam żadnego wewnętrznego Boga. Ten idiota powiedział mi w pewnym momencie mojego treningu że wejdzie w moje ciało kiedy wypowiem pewne słowa bądź kiedy mu się zachce. Wprawdzie na razie mi to nie przeszkadza, ale .. - powiedział i nie skończył. Zaczął przeklinać na Boga Wojny pod nosem, co tamten słyszał i opierdzielił Yoh'a w jego umyśle. Ten mając dosyć, przestał.
- To na czym skończyliśmy? Naczynia? To gorsze niż Shigen, wierz mi. - powiedział do siebie chłopak jednocześnie kierując słowa do Rayem'a.

30Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:51 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Dobra... Chciałem z tobą powalczyć, ale widzę, że nie masz ochoty się trochę rozerwać. - powiedział i założył ręce za głowę. Zaraz po tym obrócił się do Yoh'a tyłem, żeby go jakoś podpuścić.
Hmm..? ._.

31Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:56 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
O jaaa, o jaaa!
Będą walczyc !
Ketsu odsunął się na bok.
[Hej, Jiro, chcesz zobaczyc ?]
[DAWAJ TO SKURWIELU!!]
Ketsu zamienił się w Cheasera.
Pozwólcie, że Jiro też popatrzy :)

32Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 5:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie mam ostatnio ochoty na walkę. Wzór na mojej masce pustego znów uległ zmianie, moc każdej z moich form jak i moja się zwiększyła i wstąpił we mnie Bóg Wojny który zadeklarował mi że zostanę za kilka lat jego następcą. - powiedział i położył się dosłownie w powietrzu, patrząc w górę.
- Wkurza mnie to że dzieje się tyle rzeczy których nie potrafię nawet zrozumieć. - dodał.

Yoh spojrzał na Ketsa.
- Sorry, ale nie powalczę. Jak chcesz, sam z nim potrenuj, ale ja nie specjalnie mam na to ochotę. - powiedział patrząc się na Ketsa. Zaraz jednak odwrócił wzrok w niebo.

33Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:02 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- No nie! Nie możesz mi teg... - krzyknął odwracając się i grożąc pięścią Yoh'owi. Jednak nie dokończył, bo nagle przywalił mu Horor, który znikąd się pojawił.//XD//
- Nie wygłupiaj się i trenuj boskie moce!
- Ała...
- powiedział, łapiąc się za policzek.
- Nie umiem się ponownie przemienić... Nie wiem jak.
-Grrrrrrrr..!

Czyżby zaraz miała się rozpętać "burda" między Ray'em, a jego chowańcem? XD

34Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:04 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Z nim ? W formie pół-boga ? Jak z Tobą żadnych szans nie mam w formie OmegaDestroyera co dopiero z nim...po prostu jestem za słaby.
[Czyli nic z tego =/]
Ketsu wrócił do normalnej formy.

35Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:05 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Nie przyszedłem tu gadać, chce się dowiedzieć jak tego skurwysyna kontrolowac - w pełni Dodał.

36Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Horor, spokojnie. Najwyraźniej Rayem uaktywnia swoje boskie moce pod wpływem gniewu lub kiedy jest śmiertelnie ranny. Bijąc go, nic z niego nie wygrzebiesz. - powiedział do Horora spokojnie, patrząc w niebo.

Chłopak nagle wstał. Pojawił się przy Smoku, łapiąc go za ramię.
- To się może źle skończyć. Jesteś pewny że chcesz zacząć ten cholerny trening? Chciałem trochę odpocząć, ale skoro tak się sprawy mają to wezwę Boga Wojny. - powiedział i czekał na odpowiedź chłopaka.

37Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:09 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
O ja ! O ja ! A mi też pomożesz ? XD

38Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:12 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Ustaw się w kolejce... Nie mam innego wyboru, tak chcę go kontrolować !

39Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:14 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak z początku stawiał się do chowańca. Jak koguty... XD Ale zaraz się "ogarnął" i krzyknął:
- YEAH! Bitwa! :D

40Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:15 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
O jaaa, czuję, że ten skurwiel nie daje mi 100% swojej mocy pomimo umowy..:|
Taa..przydałby się popcorn ! Albo chipsy.
Ketsu znikł.

41Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:18 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu znów się pojawił i rzucił dwie paczki Rayemowi, jedną dla niego a drugą dla jego chowańca, o ile tam jeszcze jest.Sam otworzył jedną paczkę i przyglądał się Yohowi i Smokowi.

42Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:21 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Bomba! Chipsy! - krzyknął, łapiąc paczki.
- Masz Horor! Popilnuj mojej paczki! - krzyknął i przybliżył się nieco do Yoh'a.
Będzie walka! Będzie walka! Będzie walka! Będzie walka! :awesomeface:

43Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:22 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu podleciał pod Horra.
Yo.
Wziął kilka chipsów do ręki i zjadł

44Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:25 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Horor. Przez 1 "r".//

Horor stał chwilę, jakby ogłuszony. Po chwili wzruszył ramionami i otworzył 1 paczkę, wsypując sobie do gardła całą zawartość. Drugą otworzył później i zaczął powoli jeść garściami.
Ray tymczasem czekał, aż Yoh zmieni się w Boga Wojny, robiąc "oczy kota" XD .

45Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- W sumie, skoro tak Ci zależy.. - powiedział do Smoka w miarę cicho. Następnie odleciał kawałek dalej.
- Ainathor galmo keldil Baiko Okanaya.. - wyszeptał cicho. Na niebie nastąpiła ogromna eksplozja, która zamieniła się w gigantyczną kulę. Kula po chwili zmniejszyła się do rozmiarów piłki pingpongowej ukazując postać Boga Wojny.
Eksplozja była na tyle silna że spokojnie można było dostrzec ją z każdego miasta na kontynencie. Młodzieńców jednak nie odepchnęła. Nie było nawet żadnej fali odpychającej wojowników, co było dość dziwne.
- Czyli jednak zdecydował się mnie wezwać żeby Ci pomóc opanować Carchdila. No cóż.. Dalej, zmień się w niego. - powiedział już na powitaniu Bóg Wojny.

46Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:30 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- YEAH! ;D - krzyknął podnosząc ręce do góry, na widok Boga Wojny.
Horor zrobił głupią minę : O,o i dalej obserwował wydarzenia.

47Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:30 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu obserwuje walkę i ciągle je czypsy.
//Zaraz schodzę więc Ketsu będzie to robic ciągle, pamiętajcie, że ma dużo przy sobie paczek więc gdy skończy się jedna, otwiera drugą.//

48Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nagle niedaleko Boga Wojny pojawiły się Silvia, Ayano i Gemmei. Silvia była przerażona tym co zobaczyła, ale domyśliła się że Bóg Wojny nie ma wobec nikogo złych zamiarów. Mimo to, nie ufała mu zbytnio.
Ayano i Gemmei przyglądały się chwilę chłopakowi, ale nie odczuwały tak tego jak Silvia.
- Cześć Wam! - powiedziała Ayano, a Gemmei jedynie powtórzyła. Jedynie Silvia usiadła dalej w powietrzu przyglądając się całemu zajściu.

49Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:42 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Siemano.Chcę ktoś chipsy ? ;D - mówił Ketsu drapiąc się po głowie.

50Niebo wysoko nad kontynentem - Page 2 Empty Re: Niebo wysoko nad kontynentem Sro Wrz 22, 2010 6:43 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Ayano, Silvia, Gemmei! Cześć! :)
- No dalej przytul ją...
- MORDA!
- krzyknął uderzając Horor'a w twarz, że aż mu chipsy spadły.
- Ja chcę nową paczkę... :(

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 6]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum: