Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 6 z 18]

126Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 8:46 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray się obudził. Tak mocno spał, że nie zauważył, co się działo.
- Mmmm... Coś przegapiłem? - powiedział zaspany, nie będąc jeszcze świadomym wydarzeń naokoło.
Przetarł oczy. Nagle zdziwiony zaczął się rozglądać.
- H..Hej! Co, jak gdzie? Um? Stamtąd dobiegają jakieś krzyki...
Szybko wbiegł na pagórek.
- JOŁ! Co się tu działo?! - krzyknął widząc zniszczoną arenę i dobijanego potwora.
Ray podbiegł bliżej i stanął w bezpiecznej odległości. Kiedy trochę się uspokoił zaczął się rozglądać...
Widzę, że przyleciało jeszcze więcej osób. Ale widać, że nie to były walki 1 na 1, bo na pewno tak długo nie spałem, żeby już tak szybko ich poobkładali. Poza tym, tam dalej stoi ich jeszcze szóstka.
Wtedy zauważył Majina z restauracji. Podleciał do niego.
- Hej możesz mi powiedzieć, co się tu do jasnej cholery wydarzyło? A tak w ogóle to jak masz na imię? Ja jestem Rayem.

127Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 11:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Silvia. Miło mi. - powiedziała do Woogy'ego.
- Heh.. I co nam przyszło z tego turnieju? Potworek i wycofanie się reszty. - powiedział w żartach Yoh. Mimo to, coś nie dawało mu spokoju.
- Co się stało, Yoh? - zapytała go Silvia.

Chłopak zamyślony, dopiero po chwili zareagował na słowa dziewczyny.
- Umm.. Nie, nic.. - odpowiedział.

128Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 7:42 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- No po robocie. Nawet nie było to trudne. Maximus wrócił do normalnej formy i wraz z Akinarim podeszli do Woogiego i reszty.
- Cześć jestem Maximus
- A ja Akinari.

129Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 8:56 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Atak trafił bezproblemowo i została tylko zwęglona sylwetka. Jednak w pewnym momencie czarna ręka się podniosła i rozległ się przytłumiony ryk wraz ze słowami "Zginiecie!", po czym ciało Demona rozpadło się do kupki popiołu, który rozwiał wiatr.

O reszcie Dokuohtei Gidayu chwilowo ani widu, ani słychu, ale gdzieś są i nie odpuszczą...

130Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 8:57 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu podszedł do reszty i zapytał smutny
To już koniec...?

131Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 9:06 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Gdy Viego był pewny, że to już koniec, obrócił się od kupy popioły, zarzucił miecz na ramię i powiedział:
- Ware ni... moerenu mono nashi.
po czym uniósł swoją broń, lewą rękę trzymał przy biodrze i udawał, że chowa gigantyczne ostrze do nieistniejącej pochwy na miecz - ostrze znikało, gdy mijało dłoń. Gdy znikło całkiem, Viego podrzucił "obudowę", która złożyła się do znanego już "przedmiotu w kształcie wąskiego Y", który to schował do kieszeni.
- Yoh, jeszcze będzie okazja do walki. Nie będzie nam żadne Domowe Przedszkole Gidayu ciemnotę wciskać. //dosłownie i w przenośni// I widzisz? Fuzja sposobem Metamoran nie była nam potrzebna. Z resztą mówiłem, trudno by było znaleźć drugą taką mieszankę, jak ty.

//Ware ni moerenu mono nashi - "Nie ma niczego, czego bym nie mógł spalić."
Też cytat z długą historią, ale dam sobie spokój xP//

132Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 10:44 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu powiedział :
Nic tu po mnie..
I teleportował się na wyspę Waroyra żeby trenowac..

133Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 11:05 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Wołajcie mnie jak będe potrzebny.

Cineg teleportował się zaraz za Ketsem.

134Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 11:30 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Cóż.. Hehe.. Taką mieszankę jak Ja.. No, w sumie racja. - powiedział uśmiechając się do Viega.

- Yoh, ja lecę do domu. Jak coś, właśnie tam się spotkamy. - powiedziała Silvia, po czym wzbiła się w powietrze i poleciała w stronę Eminy.
- HEJ! - krzyknął Yoh.
- Klucze, zapominalska dziewczynko. Nie włamiesz mi się do domu. - krzyknął do dziewczyny, i rzucił jej klucze, które złapała. Dziewczyna poleciała do domu Yoh'a.

- Emm.. A ja uciekam w góry. Muszę sprawdzić pewną rzecz.. - rzekł uśmiechając się, po czym wzbił się w powietrze i poleciał.

135Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 12:45 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Dobra, my sobie pogadamy kiedy indziej... - rzekł do Viega, jednocześnie unosząc się w powietrze i wracając do bazowej formy.
- Do zobaczenia! - dodał odlatując...

136Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 1:02 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray miał dość czekania. Majin Widocznie go zignorował.
- Pier**l się...
Powiedział odwracając się i odleciał.

137Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 1:03 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tenga, Kōsoku.
Większość już odleciała, więc Viego bez słowa udał się na pustynię. Tam, gdzie zostawili statek zabitych Gidayu.

138Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 4:50 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou stared blankly at the floor for a while, he took out the Senzu, and ate it, reverting from his Kamen Rider Form.
-Oh goddamnit! I knew I forgot something. he jumped onto his Hoverboard, and blasted off forward the Desert.

139Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Lip 31, 2010 6:11 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Rezier stał patrząc bo widać obudził się za późno żeby i pomóc, odwrócił się i zobaczy kolesia którego widział w restauracji.
- CZEKAJ!. Krzyknął do niego, ale chyba go nie słyszał.
- Polecę za Nim.
Po tych słowach Reizer wyleciał w powietrze i zaczął lecieć za tym kolesiem.

140Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 01, 2010 12:15 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Dobra wszyscy polecieli. Teraz będziemy tu trenować.
Maximus i Akinari wrócili do treningu.

141Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 01, 2010 12:54 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Yoh miał ogon. Małpa jedna! Ja też chce poziom wyżej! Maximus staną w pozycji bojowej i wyzwalał z siebie tyle energii ile mógł:
Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Beztytuunf
- Czemu ja zawsze mam poziom Ultra Saiyana? Może i to lepiej? Nieważne, jestem teraz szybki jak SSJ2 i siła porównywalna do SSJ4. Nie jest tak źle :D
- Ja na ciebie już chyba za słaby jestem co?
- Nie czemu? Po prostu ty się bardziej podszkolisz.
Maximus i Akinari wrócili do morderczego treningu.
//Może mnie już nie być przez cały dzień.//

142Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 01, 2010 3:00 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//A jednak jestem :P//
- Od jeziora czuć mhoczną energię
- Sprawdzimy to? Mam już dość treningu.
- Nie ma dość! Nie dziwne, że ze mną przegrałeś jak nie trenujesz tak jak należy. Żeby było ci łatwiej dam ci 3 klony.
Maximus stworzył 3 klony.
- Nie bądź dupa tylko walcz!
Maximus ruszył na ich czterech. Trening toczył się dalej.

143Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 01, 2010 4:21 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Klony nie są teraz takie słabe :D Trzeba się teraz wykąpać po treningu, lecimy nad jezioro.
Maximus i Akinari polecieli nad jezioro. Maximus dalej był w formie USSJ3.

144Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pon Sie 02, 2010 11:26 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle przy arenie pojawiło się 6 osób.
- Tym razem mamy to zakończyć. Rozmawiałam z szefami. Zgodzili się. Wzmocnijcie energię, niech Nas wyczują. - powiedziała jedna z niższych kobiet.

Wszyscy wyzwolili swoje energie, tak aby były odczuwalne. Nie mieli pojęcia o tym co ostatnio ten świat przeszedł. Zresztą nie obchodziło ich to. Kilka osób wzięło się także za odbudowywanie areny.

145Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 6:46 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu teleportował się na arene.
Yo - powiedział do nich z uśmieszkiem
Tym razem się nie spóźniłem
Ketsu miał ze sobą butelkę wody.

146Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 10:42 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou arrived with his Hoverboard, so fast it basicaly could be considered teleporting.
-Can we please make this fast?

147Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 1:16 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Sześciu osobników raczej nie przejęło się przybyciem chłopaków. Dalej czekali, aż przybędzie więcej osób.

148Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 1:20 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou fired a blast at one of them.
-Don't ignore me, I asked a question.

149Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 1:33 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu usiadł i napił się wody.

150Arena Dokuohtei Gidayu - Page 6 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 1:47 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Nagle pojawił się Smok, wyszedł jak zwykle z portalu //xDD//
- Yooo pacany...który pierwszy ? Zapytał.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 6 z 18]

Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum: