Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 18]

151Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 3:55 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Gówno obchodzą mnie twoje pytania.. - powiedział do Tendou, jeden z mężczyzn. Gidayu starało się ich ignorować, ale było to trudne, zważając na zaczepki.
- Czyż oni nie są zabawnym gatunkiem? Są tacy.. Zarozumiali.. - powiedziała kobieta-anioł, uśmiechając się.

Smoka zignorowali wszyscy. Zupełnie się nim nie przejęli.

152Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:05 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Says the person that runs away leaving a member of thier group behind just-because.

153Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:14 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Hah...Tendou masz racje. Cholera ! Aż mnie ręce świerzbią, żeby nakopać im do dupy. Przy okazji, Tendou czuję że się wzmocniłeś Powiedział uśmiechnięty.

154Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:42 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Przed i po tych wydarzeniach dzieje się to, co jest wyrażone w tym poście//

//Arena nie powinna być dalej niż 300 kilosów od miejsca, gdzie jest statek (w końcu to mała część kontynentu), więc podróż w jedną stronę między tymi punktami z prędkością światła zajmuje 1 milisekundę (1/1000 sekundy)//

Viego pojawia się po milisekundzie obok Tendou (będąc w stanie Clock Up), równie szybko wkłada mu do ręki zwiniętą kartkę i znika, lecąc w stronę statku. Całość trwała najwyżej 3 milisekundy.

//Na kartce pisze: "Jeśli zniszczą tą kartkę zanim przeczytasz, ta sama wiadomość jest w systemie Delcutora. Gdy poczujesz, że włożyłem ci do ręki kolejną kartkę, nie otwieraj jej i nie czytaj. Powiedz wszystkim, żeby się oddalili na kilkanaście metrów albo dalej, nie tracąc z oczu przeciwników i utrzymując ich w jednym miejscu koło areny. Jak chcesz to dobrze zgrać w czasie, obserwuj słońce. Po przeczytaniu pozbądź się jakoś tego papieru, żeby się nie skapnęli.//

155Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:46 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Wylądował nieopodal areny.
- Siema Smoku, siema Tendou i siema Ketsu! - krzyknął machając chłopakom...
- No i witam Was... Znowu planujecie turniej? Mam nadzieję, że tym razem nie zwiejecie... - powiedział z szyderczym uśmiechem.
Zdjął plecak, rozpiął największą kieszeń i wyjął starą koszulkę i bluzę. Zdejmując nową i zakładając znów stare rzeczy powiedział:
- Ale nie mam zamiaru zniszczyć nowej koszulki... Zwłaszcza, że dostałem ją w prezencie... - i schował ją do plecaka, zapinając kieszeń.
- Hej, chłopaki! Mam prośbę. Mogę walczyć pierwszy? Trochę się śpieszę... A myślę, że później poradzicie sobie sami. - skierował pytanie do wszystkich trzech towarzyszy.

156Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Niedaleko areny otworzył się ciemny portal z którego wyłoniły się sylwetki dwóch kobiet. A dokładniej Silvii i Ayano. Mimo wszystko przybyły tutaj by wspomóc wszystkich w walce.
- Jakby coś.. Mam woreczek Senzu. - szepnęła do Ayano, Silvia przyglądając się zebranym Gidayu.
- Chłopaki! Cześć Wam! Mamy pewne zielone smakołyki, jakbyście chcieli! - krzyknęła Silvia i machały wraz z Ayano wszystkim.
-- Liczymy na Was. - krzyknęły obie, kibicując obrońcom ziemi.

157Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 4:56 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Hah. Witamy, dziewczęta! - krzyknął, odwracając się do nich.
- Oby zielone smakołyki nie musiały się przydawać! - ponownie powiedział, uśmiechając się. Najwidoczniej znał fasolki Senzu...
- To jak? - rzekł do reszty...

158Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:02 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou noticed that he is holding a piece of paper in his hand, opening it, and reading.
-Mmmhmm, sure.
He then closed it, and threw it into air, making a thunderbolt strike it, burning it.
-All evidence deleted.

159Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:13 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nagle za Gidayu pojawiła się znajoma sylwetka. To był Yoh.
Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 112o
Mimo to, nie emanowała od niego żadna energia. Całkowita pustka.
- Siemacie! - powiedział i uśmiechnął się do wszystkich. Po chwili jego twarz spoważniała.
- Znowu Wy? Uwierzcie mi że tym razem nie wyjdziecie z walki z nimi w całości. - powiedział wskazując całą 6 Gidayu.

- Yo.. YOH?! - krzyknęła Silvia.
- Mówiłam że wróci.. Heh.. - powiedziała zadowolona Ayano.

Cały czas jego energia była całkowicie wyzerowana.
- A Ty cwaniaro, będziesz walczyła ze mną jako ostatnia. - powiedział i wskazał dziewczynę która wcześniej tryskała najpotężniejszą energią.

Zszedł z areny i poszedł trochę dalej. Nie chciał gadać i odpowiadać na zbędne pytania. Stanął i przyglądał się arenie oraz Gidayu.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Wto Sie 03, 2010 5:23 pm, w całości zmieniany 1 raz

160Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:23 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Mnie.. Niech Ci będzie. - powiedziała zadowolona.
- Na razie czas na mnie, gnojki! - krzyknął jakiś mężczyzna. Wchodząc na arenę wyglądał normalnie. Od człowieka różniły go tylko krwawo, czerwone oczy i szyderczy uśmiech.
- TY! Ty będziesz moim przeciwnikiem! - krzyknął wskazując na Woogy'ego.

- Zasady są Wam dobrze znane z wcześniejszego razu, prawda? Myślę że je pamiętacie więc nie będę ich przypominała. - powiedziała kobieta anioł, Haniko.

161Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:27 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- YEAH! Na to czekałem! - krzyknął zadowolony.
(O cholera... Przecież nie mogę zaufać Jokerowi... KOMPLETNIE ZAPOMNIAŁEM! Dobra, trzeba będzie w razie potrzeby użyć FMF...)
Wszedł na arenę.
- To co? Zaczynaj! - krzyknął stając w pozycji bojowej i uwalniając złotą aurę - od razu przybrał formę SSJ.

162Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:36 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Goemon Yoemi. - powiedział i dosłownie bez zastanowienia ruszył w twoją stronę z niewyobrażalną szybkością. Będąc przed Tobą, zniknął i pojawił się za tobą, zadając Ci mocne kopnięcie w kręgosłup. Upadłeś.
- Zmyłka.. Hah. - powiedział stojąc na arenie. Zadowolony z tego co zrobił.

163Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:41 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Phew! - wstał i odwrócił się.
- Bijesz jak baba! - krzyknął uśmiechnięty, mimo kopniaka.
- A pokazać Ci sztuczkę? Tak? To patrz i się ucz! - stanął w gotowości, chwilę się koncentrował, aż w końcu na plecach wyrosła mu dodatkowa para ramion.
- Fajne, nie? - powiedział do mężczyzny. Ruszył szybko w jego stronę i zaczął okładać go z niesamowitą szybkością obiema parami rąk.

164Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:45 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Goemon nie przewidział takiego posunięcia. Ba! Nie wiedział że ktoś będzie potrafił coś podobnego. Przyjął więc wszystkie ciosy, jak na mężczyznę przystało i odleciał w powietrze, gdzie się zatrzymał.
- Dobre gnojku.. Ale patrz na to. - powiedział i zaczął chwilę się koncentrować. Nagle z jego pleców wyrosła para skrzydeł, a z głowy rogi.
- Jestem demonem.. Hah! - powiedział i ruszył z niebywałą szybkością w twoją stronę.

165Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:51 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou facepalmed, continuing to watch the fight
-Does EVERYONE have that nowdays? I mean, really? Are you guys from the same family?

166Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 5:53 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Ile tych demonów na tym świecie?! Jedno jest pewne - zaraz będzie jednego mniej! - krzyknął, gdy tamten na niego leciał. Część ciosów zablokował, dzięki dodatkowej parze ramion, lecz szybkość z jaką zaatakował go Goemon była wystarczająca, by trafić parę razy Woogy'ego. Jednak ustał na nogach i skontrował atak ciosem trzema rękami na raz. Jedną pozostawił w gotowości w razie ataku przeciwnika. Zaczął tworzyć kulę energii w jednej parze rąk - nie miał na razie zamiaru tracić energii na łączone techniki... W końcu uniósł nad siebie czarno-czerwoną kulę stworzoną z negatywnej energii.
- Eclipse Driver! - krzyknął i wyrzucił pocisk w stronę oponenta. On sam ruszył w pewnej odległości za nim, by wybuch go nie dosięgnął, lecz żeby mógł pójść za ciosem i zaatakować Goeamon dwiema parami ramion.

167Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 6:17 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Yvou Lassti, Wing Barrier!
Złożył skrzydła przed sobą, pokryły się warstwą energii. Eclipse Driver trafił w nie, ale przepołowił się między skrzydłami i odleciał w dwie strony, gdy demon rozłożył skrzydła. Sprawiał wtedy wrażenie zaskoczonego, gdy zobaczył nacierającego Woogyego, ale miał już energię zebraną w ręce.
- Yvou Lassti, Hell Blitz!
Wystrzelił szybki, czerwono-czarny strumień energii, odrzucający Woogyego.

//Yvou Lassti to taka formułka przyzywająca demoniczne moce do tego świata, konkretnie - do jego ciała.

Przeczytajcie sobie ją i zastanówcie się chwilę nad nią, to taki lekki żarcik.//

168Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 6:22 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Phi...ale ciota z tego demonka... Ja nie musze mówić żadnych regułek... Mówił do siebie...
- WOOGYY DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO...albo nawet nie musisz pewnie masz go na strzała. Smok szydził z przeciwnika Woogyiego.

169Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 6:24 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
//Hah xD. Po chwili się dopiero skapnąłem xD.//

- Dziadu! - zrobił salto i wylądował na ziemi podpierając się dwiema, pierwotnymi rękami.
Teleportował się za Goemona, lecz jednocześnie pojawił się przed nim, lecz tak jakby w negatywie.
- Negative Energy... CLONE! - krzyknął Woogy będący za przeciwnikiem, a ten przed nim zyskał normalne kolory. Obaj zaczęli okładać 4 rękami Goemona z obydwu stron, obracając się jednocześnie wokół jego osi to w jedną, to w drugą stronę, by temu ciężej było się zorientować co i jak.
- DAMY RADĘ! - krzyknęli obaj do Smoka...

170Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 7:23 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Właściwie, on też nie musi żadnych mówić. Ale dzięki temu jego moc wzrasta kilkukrotnie.//

Nagle, po (jego) lewej stronie pogrążonej w ciemności klatki piersiowej otworzyło się pionowe oko ("powieki" rozeszły się na boki, nie góra-dół), na skrzydłach po dwa. Z czworga oczu na skrzydłach, obróconych chwilowo tyłem, wystrzeliły czerwone promienie. Demon zarzucił skrzydła przed siebie, cały czas emitując promienie, przez co strzelały on po łuku. Nie trafił bezpośrednio, ale przypalił nieco i ciebie, i klona.

171Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 7:25 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Heeej, Ty ! - krzyknął do Woogy'iego
Pośpiesz się i wykończ go ! My też chcemy powalczyc ! - krzyczał do chłopca który walczył

172Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 8:11 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Auć! - krzyknęli obaj, teleportowali się nieco dalej od klona. Spojrzeli się na Ketsa.
- Spokojnie, to już długo nie potrwa... - powiedział "oryginał". Spojrzeli z powrotem na Goemona i obaj wyjęli piersiówki z wewnętrznej kieszeni bluzy. Napili się, schowali piersiówki i zaczęli się chwiać. Po paru takich ruchach razem wykrzyknęli:
- DRUNKER DEVASTATION WAVE!!! - i, początkowo cztery //każdy z jednej pary ramion//, lecz później połączone w jeden, promienie z ogromną mocą wystrzeliły prosto w przeciwnika.

//Przypominam, że jest w SSJ, jakby co :P.//

173Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 8:47 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-So he gets drunk to fire -that-? That's wrongness on a whole new level. But it does seem it is over.
Tendou then, layed onto his Hoverboard, lifting up a bit into the air.

174Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 8:58 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus, Akinari i dwa klony pojawili się niedaleko areny.
-- Cześć wszystkim :D Krzyknęli i usiedli na trawie.
- Patrz! To ta lala ze skrzydłami! Piękna :D

175Arena Dokuohtei Gidayu - Page 7 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Wto Sie 03, 2010 9:01 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Oh god. It's the idiot again, are you going to teleport back, again?
Tendou got up for a second.
-With Yoh here, and the other three of us, I am pretty sure we can handle it.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 18]

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum: