Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 18]

101Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 6:58 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tenga, Enkai.
Viego odrzucił od siebie energię uderzenia.
- Tak... Czym jest wybuch jądrowy przeciw niezmierzonym siłom Wszechświata... Tendou, widzisz gdzieś tam swój miecz?

102Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:00 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-It was stuck though his heart, I supprose I will have to either annihilate him copletly, or somehow tear him apart.

103Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:02 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Seria mocnych Ciosów Yoha, jeszcze bardziej go dobiła. Jednak, obudziła w nim nie jednego powera.
Nagle, jego oczy prawie wyszły z oczodołu. Demon wyciągnął rękę w strone Yoha, złapał go za głowę. I nagle czarna materia przeszła mu po ręce i weszła w Yoha, który rozpadając się na równie podobną materie. Przez rękę został wchłonięty przez Demona!
Demon, nabrał sił w pewien sposób żywiąc się.

//aby Yoh mógł odzyskać życie musicie mu rozciąć brzuch nie uszkadzając Yoha, który nie jest w środku jakby dziecko, tylko po prostu w pewnej materii w brzuchu//

104Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak próbował się wyrwać, jednak nich z tego. Demon go wchłonął.
- Gdzie ja kur.. - zapytał sam siebie, będąc w jakimś czarnym jak dupa miejscu. Jakby próżnia.

105Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:04 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Bestii odrosła noga, po takiej dawce energii, następnie rzucił się na swojego teraz głównego wroga Tendou. Cały wściekły, złapał go za głowę i masakrycznie docisnął do dołu, i prawie rozrywając mu szyje uderzył z kolana w głowę następnie go odrzucił.

106Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:05 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- O Ty cholero zarzygana! - tak na prawdę był przerażony...
- Słuchajcie! Odwróćcie jego uwagę, ja użyję mojej techniki, żeby go poćwiartować! - krzyknął do towarzyszy...

107Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:06 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu teleportował się na arenę i zapytał:
Spóźniłem się..? - spytał smutny..

108Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:07 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Oooo . No cóż... Chyba tu się przydam.
Viego otoczył się światłem (żeby przezwyciężyć jego ciemną materię, która wchłonęła Yoha), załadował piorun w obu dłoniach i pojawił się obok demona (Kōsoku).
- Tenjō, Raikai. Raiken!
Lewą ręką zadał wzmocnione piorunami uderzenie w brzuch demona, po czym prawą zadał piorunujące cięcie (Raigatana), po czym "odsunął się" (duża prędkość) na kilka metrów.

109Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:08 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou tried to get out of the monster grasp, the kick destroyed most of his helmet, releaving his eyes, mouth and some of his hair, both horns got broken.
-Let me go goddamnit!

110Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:11 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Atak Viego trafił Bestie lecz, nie zwalił z nóg. Potwór ma teraz sporo energii. Następnie odbija się swoimi potężnymi nogami nad Tenodu. Spada oraz bierze odpowiednią pozę aby szybciej spaść na Tendou.

//mniej więcej tak wygląda http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/22/128901832166003981.jpg //

111Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:14 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou cought'd up blood, quickly launching himself from the ground, forward the beast with a Rider Kick, this one, however, was not strong enough to cause an explosion like last one.

112Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:14 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Clock Up.
Viego przyspieszył do prędkości światła, poruszając się swobodnie. Wyciągnął z kieszeni złożony Mankaitō, rozłożył go, skierował w demona i utworzył ogniste ostrze (Kasaitachi), na które potwór się nadział //nie miał jak się obronić w tej skali prędkości, używam zaostrzonego światła przeciw ciemności, więc nawet, jeśli to go mocno nie poharata, to nadzianie powinno działać. Nawet płytkie.// i, używając miecza i siebie jako dźwigni, odrzucił demona na kilka metrów i wyłączył Clock Up.

113Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:15 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- Do diaska...
Woogy szybko ruszył w stronę bestii, wokół niego pojawiła się złota aura //w końcu był na SSJ//. Posłał bestii najpotężniejszego kopniaka, jakiego tylko mógł, by dać czas Tendou na ucieczkę.

114Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:21 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Cios Tendou, przyjął na siebie. Nie miał w jaki sposób uniknąć, jednak leciał tak szybko że i Tendou odniósł nie wielkie obrażenia. Następnie spadł i otrzymał potężny cios w brzuch który się rozciął. Dodatkowo kopniak Woogiego powalił bestie na ziemie, z otwartego wręcz brzucha wypłynęła ciemna materia. Nagle zaczęła się kształtować w kształty człowieka a konkretnie Yoha. Gdy już miał swoją postać Yoh był nie przytomny, upadł na ziemie i leżał.
//Yoh poszedł więc niech leży.//
Bestia jest cała poharatana i poobijana, z otwartymi wnętrznościami nie ma siły aby się podnieść.

115Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:22 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Zaczął zbierać energię w dłoniach.
- Tenjō Tenge, Daijitsuhō!
Wystrzelił doładowane Daijitsuhō z 5 metrów w osłabionego demona.

116Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:25 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Leżący potwór, dostał kolejny mocny atak. Który uszkodził potwora i wyrwał go z ziemi.
Następnie Bestia jakby umierała, powoli jej materia zaczęła słabnąć i znowu zaczął kształtować się człowiek który miał wbity miecz w serce i z nim leżał cały osłabiony.
Lecz jeszcze żył.

Ostatnio zmieniony przez NPC dnia Pią Lip 30, 2010 7:28 pm, w całości zmieniany 1 raz

117Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:26 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tendou, twój miecz. Weź go, żebyśmy go przypadkiem nie zniszczyli. Tylko ostrożnie. Yoha już wchłonął.
Powoli zbierał energię na wszelki wypadek.

118Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:28 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou walked up to the beast, taking out a rope, and connecting it to his wrist, and handle of the sword. Quickly pulling it with all his strenght, he would either cause pain to the beast, or pull out his sword. Either worked.

119Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:33 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
- To co? Już koniec... Obawiałem się, szczerze mówiąc, większej rozróby... - lekko się uśmiechnął do towarzyszy...
- Kolego, nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie... Skąd wiedziałeś jak mam na imię?

120Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:35 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Wyciągnięcie miecza dobiło bestie prawie że krytycznie. Jego cała materia zbierała się dookoła niego, tworząc wielką aurę która zabłysła blaskiem i zniszczyła ziemie dookoła niego.
Demon nadal leżał, lecz z aurą.

121Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:45 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Wziął Mankaitō, które odłożył na czas ostatniego ataku.
- Czas to zakończyć. Tenjō Tenge...
Ostrze zmieniło się z typowego ostrza w dynamiczny płomień. //Przypominam - Tenjō Tenge oznacza pobieranie energii i od Ziemi, i od Słońca. Karta postaci desu.// Viego wyskoczył w górę, trzymając miecz nad sobą.
- Ittō Kasō!
Zadał potężne cięcie w dół, prosto w demona, które nie tyle miało go przepołowić, co spopielić.

//Ittō Kasō - "Kremacja Jednym Ostrzem", nazwa i od "Ittō Ryōdan" mówionego przez Sangera Zonvolta w Super Robot Taisen (kolejne yojijukugo, oznacza "przepołowić jednym cięciem") przez czas i miejsce wypowiadania, i od Kidō użytego przez Yamę-jii - Hadō 96 Ittō Kasō przez faktyczną treść. Jednak Taimatsu w żadnym wypadku nie chce użyć swojego ciała jako katalizatora i skończyć jako popękana bryła węgla. To tylko ogniste cięcie z piekła (i z nieba) rodem.//

122Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 7:52 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer wstaje i chwyta się za głowę, i patrzy co się dzieje krzyknął.
- CHOLERA, co to jest !?!?.
- Mam nadzieję że zakończyłeś żywot tego potwora.. Powiedział.

123Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 8:01 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh się ocknął.
- Ajć.. - powiedział i powrócił momentalnie do normalnej formy. Podniósł się i złapał za głowę.
- Czyżby to miało na niego jakiś wpływ..? - powiedział do siebie. Nagle spojrzał na rękę, od dłoni do łokcia, była ciemna, jakby cień.
- Nie używałem cienia, co to jest..? - zapytał sam siebie, nie oczekując odpowiedzi.

Widział jak reszta dobija potwora, ale nie zwracał na to uwagi. W brzuchu bestii było coś dziwnego. Coś co zabierało energię Yoh'owi, jednak dawało ją ApocDestroyer'owi.
Yoh się skupił, jego ręka znów przybrała normalny wygląd.
- Chyba za dużo energii dostał. Nie mam większego wyboru, jak nauczyć się kontrolować ApocDestroyer'a. - powiedział do siebie.

Nagle ktoś zawołał Yoh'a.
- Yoh! Yoh, nic Ci nie jest!? - krzyczała Silvia, lecąc do chłopaka.
[Nie.. Nic mi nie jest, ale to co widziałem w nim i przed chwilą było co najmniej dziwne..]
- Ahh! Cieszę się że jesteś cały! Nie walcz już.. Masz, weź. - powiedziała i dała chłopakowi jedną Senzu.
Yoh zjadł fasolkę. Cała jego energia wróciła.
- W sumie, zaraz sami to zakończą. Nie będę się wtrącał. - powiedział do dziewczyny.

Stali i obserwowali walkę z daleka.

124Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 8:08 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Woogy podszedł do Yoha. Spojrzał na niego.
- Czyli mam rozumieć, że wszystko gra?
Spojrzał na Viega, który właśnie dobił Hachemona...
- To dobrze... - dodał...
- A tak w ogóle to jestem Woogy, miło mi! - powiedział do dziewczyny stojącej z Yohem.

125Arena Dokuohtei Gidayu - Page 5 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Pią Lip 30, 2010 8:42 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg pojawił się obok Woogyego.

-Mhm... Woogy, tak? Jestem Cineg.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 18]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum: