Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 12 z 18]

276Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:09 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Dokładnie. - odpowiedział na słowa Toshi'ego. To co planowała reszta wojowników było głupim posunięciem, jednak to nie sprawa Yoh'a. Niech robią co chcą.
- Maximus, rozumiem. Ale kiedy bezmyślnie ruszą na przeciwnika, nie wiadomo co może się stać. Warto ryzykować? - zapytał Maximusa.
- A pieprzyć to.. Niech robią co chcą. - dodał.

Widząc co się dzieje na arenie lekko się wkurzył.
- Cholera.. Nie spodziewałem się że tak szybko ten koleś zrobi coś Tendou. - powiedział, zaciskając pięść. Widać było że się wkurza całym tym Gidayu, ale starał się zachować spokój.

277Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:11 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Po fasolkę senzu ? Do Ciebie ? Nie potrzebuję senzu... - powiedział oburzony Ketsu
Ketsu popatrzył na Cinega, odwrócił się do Tendou i krzyknął:
POŚPIESZ SIĘ ! - nie zwracając uwagi na to, że ma złamaną rękę

278Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:20 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ketsu leć, zabij ich wszystkich, będziemy mieć to z głowy. Przecież każdy na pewno chciałby żyć w spokoju.-mówiąc to popatrzył na wszystkich stojących z dala od areny.

Podrapał się po głowie poczym znowu zamilkł w bezruchu.

279Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:23 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Nie przypominam sobie chłopczyku, żebym Ci się przedstawiał - skąd znasz moje imię ? - powiedział do Ykma
Ketsu czekał na odpowiedź Cinega

280Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:25 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak uniósł się w powietrze, po czym podleciał do Silvii i Ayano.
- Nic tu po mnie i po Was. - rzekł, lekko wkurzony tym co powiedział Ketsu.
- Nie mam zamiaru im pomagać kiedy będą leżeć ledwo żywi. - dodał. Czekał na dalszy rozwój wydarzeń.
Postanowił nie mieszać się w walkę. Krzyknął jedynie:
- HEJ! GEMMEI! NIE WALCZĘ Z TOBĄ! REZYGNUJĘ Z TEGO CAŁEGO TURNIEJU!

281Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:28 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu popatrzył na Yoha i uśmiechnął się..
[Uhuh, pan się zdenerwował..] - szydził Ketsu z Yoha w myślach
[Myśli, że tylko On ma wystarczającą moc żeby ją rozwalic..A to gówno prawda..Hmm..zostawic ją Cinegowi czy nie ? Muszę pomyślec z kim bym mógł walczyc..]

282Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:30 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Po pierwsze nie jestem chłopczykiem a więc nie próbuj mnie wyprowadzić z równowagi. Po drugie wiele osób się tak do ciebie zwraca, a więc pomyślałem że to twoje imie.-powiedział to w pełni poważnym głosem.

Potem z ogromną szybkością odleciał z areny.

283Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:34 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Hm, wszyscy rezygnują, tak ? Trudno - powiedział Ketsu

284Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:37 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta nie przejęła się Yoh'em. Miała go za śmiecia, jak każdego w tym miejscu. Biorąc pod uwagę jeszcze jego moc, Gemmei mogła śmiało stwierdzić że skopałaby go w kilka sekund.
- Pani Gemmei, może za nim polecę i go zabiję? Niech nie sprawia problemów. - zapytała się kobieta anioł, Haniko.
- Nie potrzeba. Myślę że z tymi możemy też się fajnie zabawić. - powiedziała Gemmei. Na jej twarzy pojawił się uśmiech.

Kiedy Gonisato walczył, ona zamiast przyglądać się arenie, przyglądała się wojownikom.

Kiedy Ykmo oddalał się z areny, Gemmei zniknęła i pojawiła się przed nim.
- Kiedy oni walczą, ja się z Wami zabawię, gnojki. - powiedziała, a następnie uderzając Ykma pstryczkiem palca, sprawiła że ten zleciał z ogromną szybkością na ziemię, przebijając przy tym kilka skał.
- Który teraz? Kara za ucieczkę. - powiedziała, śmiejąc się szyderczo z wojowników.

285Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:40 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Wy się z nami zabawiacie? To czemu trzech pod rząd od was zginęło?
Maximus przyglądał się walce na arenie.

286Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:43 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh nie miał zamiaru się wtrącać w walkę. Zwłaszcza kiedy Gemmei została po prostu sprowokowana do ataku.
- Ja sobie daruję. Dziewczyny, co powiecie na kaczkę na kolację? Przyrządzę ją. - powiedział, uśmiechając się głupkowato jak to miał w zwyczaju.
- Ale.. - powiedziała Silvia, kiedy Yoh jej przerwał.
- Żadnych "ale".. Stwierdziłem, że skoro Ketsu jest taki porywczy, na 100% poradzi sobie sam. - dodał, uśmiechając się.

287Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:47 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Nie... ochodzicie mnie, ale mam już was dosyć...-mówiąc to wygrzebał się ze skał.

-No to koniec, Gemmei tak ?- powiedział to wznosząc się w powietrze.

Błyskawicznie zaczął na nią lecieć, poczym pojawił się za nią i sprzedał jej potężnego kopniaka z pół obrotu. Kiedy ona leciała w powietrzu pojawił się przed nią i zaczął okładać ją pięśćmi. Dla zmyłki przeteleportował się za nią żeby ją zmylić a potem nad nią udeżając ją w głowę.

288Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:47 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Dotarł na miejsce w stanie Clock Up, podleciał do Tendou i wcisnął mu kartkę w dłoń, potem podleciał do Yoha i dał mu taką samą, po czym odbił się od ziemi i poleciał wysoko w niebo.

//Kartka Tendou jest pusta, kartka Yoha ma narysowane słońce//

289Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:06 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta bez najmniejszego problemu uniknęła uderzeń Toshi'ego. Kiedy on ją okładał, ona złapała go za prawą rękę, a następnie ją wyrwała, używając mniej niż 2% siły do tego.
- Nie bądź taki narwany. - powiedziała i rzuciła go w Yoh'a.
Toshi spadał z niewyobrażalną szybkością.
Dziewczyna przez chwilę trzymała rękę chłopaka, ale po minucie, dwóch gdzieś ją wyrzuciła.
- Następny? - zapytała.

290Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:10 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi wykorzystał swoją szybkość i łagodnie wylądował na ziemi tuż obok Yoha i dziewczyn.
Z jego ręki lała się krew.

-To...Je...jeszcze nie koniec!-powiedział z bólem wyrysowanym na twarzy

291Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:11 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Chyba zaraz wkroczę...AAAAAAAAAAAAAA!-krzyknął Shane po czym zamienił się w swoją normalną postać

-Lepiej z tobą nie próbować-powiedział do osoby na arenie

292Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:13 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Daj mu jedną Senzu i niech odpocznie. - powiedział Yoh, patrząc się to na Gemmei, a to na arenę.

Silvia dała Toshi'emu jedną Senzu, a że rana była świeża, ręka szybko wróciła na swoje pierwotne miejsce.
Senzu Yoh'a były jeszcze dodatkowo przez niego zmodyfikowane.

293Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:20 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Poruszał swoją ręką, i wstał.
-Dziękuję.-mówiąc to ukłonił się Silvi

-Yoh pomóż mi z nią walczyć, sam nie dam rady a we dwóch to co innego, dziewczyny dadzą sobie radę. Zresztą ci pyszałkowie zamiast pomóc stoją i gapią się nie wiadomo na co.-powiedział ze zdenerwowaniem.

294Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:29 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou got up, he didn't seem to care about his broken arm, looking at piece of paper in his hand.
-Alright guys, back away, back away, don't leave them from you sight, and back. The fuck. Away. Yoh, mind helping?
He then slowly backed away, still looking at Gidayu.

295Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:34 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Cóż.. Spróbować mogę. - powiedział i wzbił się w powietrze. Gemmei trzeba było przetrzymać jak najbliżej areny, jak najdłuższy czas.
- Silvia, wracaj do domu. Ayano, Ty też. Teraz tu będzie gorąco.. Dosłownie. - popatrzył w niebo z uśmiechem. To co odczytał z karteczki, tylko potwierdziło jego teorię. Viego właśnie zbiera energię.

- Zgoda, ale uważaj na siebie. - powiedziała Silvia i wzbiła się w powietrze.
- Właśnie.. - dodała Ayano, robiąc to samo.
- Postaramy się ją zatrzymać, by umożliwić Wam ucieczkę. Tymczasem.. - powiedział i dostrzegł wołającego o pomoc Tendou.

- Kur.. Dziewczyny, jeszcze moment. - powiedział i ruszył z niewyobrażalną szybkością w stronę areny i przeciwnika Tendou. Miał na celu jedynie zadanie mu mocnego kopnięcia żeby uratować jakoś chłopaka. Żeby nie było że żartuje, aktywował od razu 50% swojej mocy, co odczuli wszyscy zebrani. Moc chłopaka drastycznie podskoczyła.
[Przyrzekam sobie że kiedy wrócę do domu, dupy następnym razem do nich nie ruszę.]

296Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:37 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus posłuchał Tendou i jeszcze bardziej odsuną się od areny. Przeczuwał, że miszczu coś szykuje.

297Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:40 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Dziewczyny ja pomogę Yohowi wy uciekajcie jak najdalej z tąd.
Szybko podleciał do Gemmei.
-Skoro jestes taka silna dopadnij mnie !-krzyknął.

Z wielką prędkością leciał w stronę areny.

298Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:43 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Gonisato nie spodziewał się że ktoś przeszkodzi mu w walce, więc dostał mocnego kopniaka w zęby i poleciał w najbliższą skałę.
Obie kobiety przy arenie tak samo nie zauważyły że coś takiego będzie mogło mieć miejsce.

Gemmei w powietrzu przyglądała się wszystkiemu. Chwilę później dołączyły do niej dwie pozostałe kobiety. Zignorowały Ykmo.
- Co robimy? - zapytały obie, swojej "szefowej".
- Atakujemy. Wygląda na to że ten gnojek jedynie ukrył swoją energię. Jest tu kilku silnych, ale nic nie robią więc bez powodu nie będziemy atakować, co? - powiedziała i we trzy ruszyły na Yoh'a i Tendou będących na arenie.

Gonisato powoli wygrzebywał się ze skały. Był mocno wkur****y na Yoh'a więc tak samo na niego ruszył.

Cała czwórka leciała na arenę wprost na Yoh'a i Tendou.

299Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:45 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się przed Tendou i Yohem i wystrzelił w Gidayu Super Final Flash.

300Arena Dokuohtei Gidayu - Page 12 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 9:47 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Przetelportował siezaraz przed Yoha i Tendou następnie wyciągnął rękę w górę i naładował atak poczym strzelił w prost na lecące "dziewczyny".
Chłopaki a może byśmy się tak odsuneli co ?!-potym przesunął się na drugo koniec areny

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 12 z 18]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum: