Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 11 z 18]

251Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 10:17 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
(Widzę że dużo się tu nie dowiem, no cóż muszę poczekać aż skończą)
Toshi usiadł sobie na ziemi i z zaciekawieniem przyglądał sie walce oraz ludziom zgromadzonym tam.

252Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 10:36 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się za Silvią i Ayano które z daleka obserwowały walkę.
- Sorry, musiałem coś załatwić. Widzę że wciąż przybywają nowi.. - powiedział do Silvii.
- No cóż.. Nikt im tego nie zabrania. - odpowiedziała.
- Viego ma pewien plan, który może zadziałać, ale im więcej będzie tych przygłupów tym trudniej będzie mu go zrealizować. - powiedział do dziewczyn, mając poważną twarz.
- Coś mi jednak mówi że jego plan na nic się zda wobec takiego przeciwnika.. Zostańcie tu. - dodał.
Jego rozmowy z dziewczynami nikt nie słyszał. Bądź co bądź, są one daleko od areny i zebranych wojowników. Yoh wolałby były one bezpieczne.

Chłopak wzbił się w powietrze i wylądował niedaleko Gemmei.
[Muszę ją poobserwować..]

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Sie 07, 2010 12:45 pm, w całości zmieniany 3 razy

253Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 10:42 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Eh.. - Ketsu wstał widząc, że Yoh w dupie ma czekanie na swoją kolejkę..
Butarata Kyuketsuki - powiedział zwracając się do jednego członka Giadyu//niech NóPieC wybierze do którego ;) //
Czas to zakończyc

254Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 11:35 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou stoped flying around, sitting onto his Hoverboard.
-I'm sorry, but I will continue to fight. Unless either A, you guys will lisen to me, or B, Yoh will help me move your asses. I already know how you guys do wtih backing off.
He then, looked over to his opponent.
-Hey, Coward, what's up?

255Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 12:03 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Zderzenie Un'you no Tachi //Zeng, apostrophe there is necessary, I'll explain later if needed// z barierą spowodowało jej pęknięcie i wydzielenie się dużej ilości energii i światła, co przerodziło się w wybuch z towarzyszącym mu dymem. Tendou odsunął się po tym i aż do teraz miejsce, gdzie stał jego przeciwnik było spowite dymem. Gdy w końcu w dymie pojawiały się prześwity, wylatywały nimi spore ilości światła i energii. W końcu już dość rozproszony dym został rozwiany przez podmuch energii, który wszyscy odczuwali jak wiatr o prędkości 60 km/h //nie, on nie kontroluje wiatru. Ale czy to załapiecie?//.
- Trzeba było nie rozbijać bariery... Są takie, co blokują z jednej strony... i takie, które działają w obie... Zgadnijcie, którym typem była ta!!
Zaczął się głośno śmiać, wydzielając kolejne podmuchy energii, również odczuwane przez was podobnie.

W tym samym czasie obserwujący walkę członkowie Gidayu:
- Wygląda na to, że złapał wreszcie wiatr w żagle.
- Ta... Idziemy gdzieś dalej?
- Nie. Zostańmy tutaj i oglądajmy z bliska. Rzadko się zdarza, żeby Goni-kun stracił barierę. Nie możemy tego przegapić.

256Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 12:07 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-I don't care, for I, am the man that walks the Path of Heaven. Atleast now without your shitty-witty barrier, I can fight propertly.
He landed onto the ground, waiting for his opponent's move.

257Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 12:11 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-No, no zapowiada się coś ciekawszego.-mówiąc to lekko się uśmiechnął i wstał, następnie uwolnił małą cząstke energi aby stworzyć barierę chroniącą go przed wiatrem.

258Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 12:11 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-He..?Rozwalił jego bariere?Ale przedtem nawet nic nie mógł zrobić-powiedział Shane

W takim momencie musiałeś przejąć nade mną kontrolę?

-Tak.Nie mogłem przegapić takiego widowiska

-I znów przez ciebie dostanę w dupę...]

259Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 12:49 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak nie przejął się zbytnio mocnym podmuchem. Stworzył wokół siebie barierę, dzięki której nic mu się nie stało.
- No, no.. Zaczyna się robić ciekawie. - powiedział z uśmiechem na twarzy, wciąż przyglądając się kobietom obok areny.

Chłopak miał niewyczuwalny, bo równy zeru poziom mocy. Wolał pokazać że niby 10% mocy której wcześniej użył, to cała jego moc.
Po co mieli ją wyczuwać inni? Nawet Silvia nie miała pojęcia o tym co tak naprawdę chłopak teraz potrafi.

260Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 1:10 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Powoli podleciał do Yoha.

-Wiem że się nie znamy, ale widzę że martwisz się o te dwie kobiety tam na dole. Chciałbym ci tylko powiedzieć że jeśli chcesz to kiedy walka naprawdę się zacznie moge zabrać je gdzieś w bezpieczne miejsce, a ty nie bedziesz musiał przerywać walki.-powiedział poważnie Toshi

-A tak nawiasem mówiąc jestem Toshi Akamura.

//Yoh nie to że chciałbym zrobić coś głupiego, poprostu myślę że ty bardziej przydasz się w walce niż ja.

261Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 1:38 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu popatrzył na Tendou i odwrócił się z powrotem do Gidayu.

262Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 1:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie znasz ich.. Poradzą sobie. W walce z takim przeciwnikiem przyda się każdy, uwierz mi. - powiedział patrząc się z powagą w stronę areny.
- Poza tym, wyczuwasz u mnie jakąś energię? Jestem słabszy niż Ci się wydaje, nie przeceniaj mnie. - dodał z uśmiechem na twarzy.
- Hmm.. Yoh Atsuko, miło mi. - rzekł do młodzieńca.

[Kiedy będę walczyć, chyba rzeczywiście ktoś będzie je musiał zabrać.. I nie tylko je. No, ale na mnie jeszcze nie czas. Nie będę wzbudzał podejrzeń.]

263Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 1:45 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu podleciał do Cinega i powiedział mu na ucho :
Hej..nie chce mi się dłużej czekac..rozwalmy ich i chodźmy stąd..Co Ty na to ? - powiedział Cinegowi..

264Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 2:30 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-A więc dobrze. Chociaż nie jestem zbyt silny to może chociaż moja szybkość i inteligencja wam się tu przydadzą.-powiedział do Yoha

Ze spokojem spoglądał na walkę.

265Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 3:37 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane uważnie się przyglądał walce

266Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 6:57 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg popatrzył na Ketsa.
-Żartujesz? Przecież nie możemy pozwolić, żeby taka zabawa nas ominęła. Powiem ci, że coś czuję... Czuję... że muszę się wylać.

267Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 7:22 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Biegnij, gdy wrócisz zaczynamy zabawę.. - powiedział Ketsu i uśmiechnął się//xD//

268Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 8:18 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
O! Mam pomysł!

Cineg stanął w miejscu skupiony jak nigdy.

-Aah... Nie ma to jak przenieść kawałek ciała gdzie indziej.

269Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 8:52 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Ta walka powoli mnie nudzi...może by do niej dołączyć?-powiedział do siebie Shane

270Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sob Sie 07, 2010 10:02 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Odsuńmy się trochę, bo niezła energia od nich leci.
- Yhy
Maximus i Akinari odsunęli się kilka metrów od areny. Maximus wiedział, że kox Yoh i kox Viego dadzą radę całemu Gidayu, więc był spokojny o los planety.

271Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 6:58 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu odwrócił się w stronę Gidayu i powiedział:
Ruszajmy !

272Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 7:54 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Ja na Waszym miejscu bym tego nie robił, ale jak chcecie. - powiedział do Ketsa i innych napalonych na walkę osobników.
Yoh był spokojny, dotychczas wszystko szło po jego myśli. Każdy pokonywał swojego przeciwnika bez większego wysiłku. O co więc się tu martwić? Kiedyś nie mogli ich nawet dotknąć.

- Jak chcecie to ruszajcie, ale gdy Gemmei coś Wam zrobi, nie przychodźcie z płaczem po fasolki Senzu. - dodał do wcześniejszej wypowiedzi. Zachowywał spokój, a jednocześnie powagę.

Walka się dłużyła, więc każdy się niecierpliwił. Mimo to, najgłupszym posunięciem byłoby startować do o wiele potężniejszego przeciwnika.

273Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 7:58 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- A co się przejmujesz? Nudzi się to niech leci.
Maximus dalej oglądał walkę na arenie.

274Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:02 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Gonisato bez najmniejszego zastanowienia, ruszył na swojego przeciwnika. Po wybiciu się z pierwotnego miejsca, zostawił za sobą wgniecenie w podłożu. Już teraz można było stwierdzić że jest potężnym przeciwnikiem.
Podczas biegu, w skoncentrował niebywale potężną energię. Podbiegł do Tendou i zaczął go szaleńczo okładać, niczym worek treningowy.
Na koniec złapał Tenou za głowę i wbił w ziemię, po czym złapał za prawą rękę i dosłownie ją złamał.
- AHAHAAHAHAHAHAHA!!! - śmiał się jak opętany, stojąc nad leżącym chłopakiem.

Haniko, zauważając przymierzających się do ataku niektórych wojowników, tylko się uśmiechnęła.
- Pani Gemmei.. - powiedziała, ale nie skończyła.
- Wiem. Niech spróbują. - wtrąciła się młoda Gemmei.

Ostatnio zmieniony przez NPC dnia Nie Sie 08, 2010 8:12 am, w całości zmieniany 1 raz

275Arena Dokuohtei Gidayu - Page 11 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Nie Sie 08, 2010 8:03 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Zgodzę się z Yohem, nie powinniście tak bezmyślnie postępować. Przeczuwam że oni mają w zanadrzu coś więcej.-powiedział to przyglądając się członkom Gidayu.

(Lepiej żeby ci głupcy nie szarżowali na nich, wtedy czeka nas zguba, najlepszym rozwiązaniem jest osłabienie ich w walce, a potem walenie czym się da.)
//Przepraszam za wyrażenie głupcy. Niechciałem nikogo urazić.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 11 z 18]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum: