Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 11 z 14]

251[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Sie 10, 2011 12:19 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Widzę, że masz zastój w ocenach, więc ci ocenię :P
Twarz SSJ3 powinna mieć coś takiego by było widać że on nie ma brwi kilka czarnych pikseli czy cóś, mógłbyś dodać.
Mógłby mieć (SSJ3) jaśniejszą cerę i ubranie.
LSSJ ma prawą rękę(od naszej strony) jak klucha.
Podobają mi się u nich mięśnie ładnie są zrobione.
Przy LSSJ3 również tak jak SSJ3 powinien mieć jakoś oznaczone że nie ma brwi.
LSSJ4 mi się podoba najbardziej poza jest fajna, ręka prawa lepiej tu wygląda i ogólnie jest cacy XD .

Zapraszam do Akcji "Oceniam Kreatywnie".
/Feli

KP: 1
/Feli

252[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pią Sie 19, 2011 2:27 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Zrobiłem formę Saiyanina:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuouj
Łatwo się domyślić na kim się wzorowałem.

Nazwałem ją Ultimate Saiyan.
Zapraszam do oceniania :)

253[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sie 20, 2011 9:54 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
No odświeżam, choć nie wiem po co:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuuxi

Jeszcze nie wiem jak ich nazwać, ale się zastanawiam dla tego żółtego nad nazwą - Perfect Super Saiyan. Oczywiście przewyższający zwykły SSJ4.

254[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sie 20, 2011 10:05 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Perfekt SSJ to jest zwykly SSJ jedynie opanowany w mistrzowskim stopniu i nie zużywający żadnej energii. Ocenie ci to potem bo teraz gram.

255[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sie 20, 2011 10:10 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
To zmienię nazwę i po krzyku :P

256[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sie 20, 2011 10:36 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Zacznę może od tego Ultimate Saiyana...
Czekaj, mamy kogoś na linii, przekierowuję połączenie do ciebie...
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Gokug
C4: Kurin Kobushi za Goku SSJ9

Emm... Tak... Wracamy do oceny.
Wygląda ciekawie i wykazuje dużo podobieństwa do Goku SSj9, głównie przez kolorystykę włosów. Ogólnie wykonany nieźle, ten prawy bark dziwnie kanciasty, pocieniowany dobrze, fryzjer Raditza byłby dumny.

Czas na "złoty medal".
Ykmo napisał:Perfekt SSJ to jest zwykly SSJ jedynie opanowany w mistrzowskim stopniu i nie zużywający żadnej energii. Ocenie ci to potem bo teraz gram.
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Bullstampsmall
Forma, o której myślisz (Cthulhu dopomóż, chociaż mogłeś słowo "Perfect" dobrze napisać), nigdy nie nosiła nazwy Perfect Super Saiyan. Jej oficjalna nazwa to Full-Power Super Saiyan, w kręgach fanów częstą nieoficjalną jest Mastered Super Saiyan.
Perfekcyjnego Super Saiyana jako nazwę wymyślił praktycznie Yoszu do swojej karty postaci.
Chyba to "Perfect" wam się wzięło od Cella.

Włosy złotego wyglądają ciekawie, ale psują je dwie rzeczy. Po pierwsze, dwa skierowane w górę kosmyki wewnątrz. Dziwnie wyglądają będąc jedynymi takimi. Po drugie, zauważ miejsce gdzieś w połowie wysokości bicepsa. Tutaj włosy na szerokość niemalże znikają, a niżej są dużo szerzej. Ta przerwa na wysokości barku sprawia, że te włosy poniżej tej przerwy wydają się nie być przedłużeniem tych z głowy, ale wydają się wyrastać albo z ramienia, albo z pleców.
Nie dałeś tu dal porównania form Normal, FPSSj i SSj2, więc muszę zaufać, że wziąłeś do serca to, co mówiłem o podświetleniu i kontraście, chociaż jak na to patrzę, to nie jestem o tym do końca przekonany.

Kształt włosów na zewnątrz odzwierciedla wszystkie stereotypowe żarty o DB - chcesz być koxem, musisz taszczyć kubiki włosów. Są strasznie duże xd Jakby mu nagle spadły przez jakiś wiatr na twarz, to jest spokojnie bezradny xd

Btw, nie wiem, czy to widziałeś kiedyś. Obrazek, który dawno temu znalazłem, a był opatrzony nazwą SSJ50.
https://2img.net/r/ihimizer/img97/6781/ssj50.jpg

Teraz murzynek. Włosy wyglądają naprawdę super, szczególnie z tymi dwoma długimi kosmykami spadającymi na twarz. Tak w stylu Future Trunksa. Cieniowanie ciała cały czas takie samo, więc co tu dużo gadać. Włosy naprawdę fajne, ale myślę, że ta część po naszej prawej nie musi być aż tak uniesiona. A jeśli już, to skrócona o piksel na szerokość, żeby było widać te chociaż zaczątki perspektywy.

Btw, jak ci już mówiłem, jeśli nikt ci nie podłączał czegoś do mózgu, nie ma formy SSj, która miałaby zielone włosy. I jeszcze coś. Ten środkowy kosmyk we włosach LSSj3, ten krótki, szeroki i skierowany w górę, zaraz nad oczami... Jest do dupy.

KP: 3
/Yoh

257[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sob Sie 20, 2011 12:41 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Z tą peruką było świetne :D

Poprawiłem włoski w mudżynku i zrobiłem next:
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuugl

258[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Sie 21, 2011 12:05 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Ocenię ci tego 2 ziomka ^^
Zaczynając od góry.
Włosy są całkiem dobre. Kształtem są ładne , a cieniowanie też nie jest złe. Choć mi osobiście nie podobają się te 2 dolne kosmyki po naszej lewej stronie. Twarz jest pocieniowana zjadliwie, mogłaby być lepiej. Klatka piersiowa jest pocieniowana bardzo fajnie, podoba mi się , choć mógłbyś przyciemnić trochę najciemniejszy odcień. Jego prawa ręka jest wykonana średnio, mięsień wykonany całkiem ładnie. Ale za to dłoń mi się nie podoba, jest taka płaska i zbyt długa, spróbuj to poprawić. Pasek fajny. Cieniowanie spodni całkiem ładne, złe nie jest. Butki jak butki, kolorki fajne.
Ogółem fajny trans jest kilka błędów ale nie jest źle.

KP: 1
/Feli

259[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Sie 22, 2011 7:51 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Chciałem go dać razem z gifem (taka pokazówka mocy, ale ciężko to pokazać), ale dam samego opara:
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuqhc

Takie długie włosy nie jest wcale tak łatwo zrobić :P.

260[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Sie 22, 2011 9:37 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nie przesadzaj z tą mocą Super Saiya'jin. Do SSJ4 wszystko jeszcze podchodzi pod autorstwo Toriyamy, reszta, a zwłaszcza TO odbiega stanowczo od tematu Dragon Ball'a.

Przyznam, wykonanie włosów w stu procentach nie mogło należeć to prostego zadania - jestem przekonany że tu zwyczajnie przesadziłeś z ich ilością, ale mniejsza o to - całość jest dosyć dobrze i w miarę ładnie wykonana. Cieniowanie może być, choć kosmyki z tyłu powinny zawierać już tylko ciemny i średni odcień, a nie wszystkie trzy.
Mówią że długość włosów w anime odpowiada temu z jakim koxem mamy do czynienia - tu się to nie sprawdzi ^^' Wykonanie i cieniowanie twarzy wymaga poprawy. Za bardzo podkreśliłeś brak brwi. Pod kosmykami włosów natomiast bardziej pasowałby ciemny odcień, niźli średni. Nie baw się w pillowing, bo widzę w okolicach czoła że miałeś taki zamiar. Prawa ręka, a przynajmniej ten bar wygląda całkiem, całkiem. Co innego, klatka piersiowa - zmień ją. Postaraj się wykombinować coś nowego, lepszego. Cieniowanie lewej nogi OPAR'a wyszło Ci w miarę fajnie, ale prawa nadaje się koniecznie do poprawy. Ta kreska jest zdecydowanie zbędna - w dodatku na nogawce znajduje się za mało średniego odcienia - trzeba to zmienić, nie sądzisz?
Nic więcej nie mogę ocenić... W każdym razie, nie baw się w takie formy Super Sayia'jin - postaraj się ograniczać do tych w miarę normalnych, a nie, nie wiadomo jakich mutantów jak to „coś”.

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Traini

To akurat moja wina, przecież ja mu w swoim poście dałem ten obrazek z SSj50, a on poczuł tylko inspirację xD

/Feli

261[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Sie 22, 2011 10:01 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Yoh92 napisał:Nie przesadzaj z tą mocą Super Saiya'jin...
W każdym razie, nie baw się w takie formy Super Sayia'jin - postaraj się ograniczać do tych w miarę normalnych, a nie, nie wiadomo jakich mutantów jak to „coś”.

I kto to pisze?

Dobra przechodzę do ocenki. Chciałem dać tego SSJ na którym się wzorowałeś ale czytam i patrze, że Viego był pierwszy... znowu. A niech cię Vieszak!
Powiem ci, że praca oryginalna jak na LSW i mnie się podoba. Zdaję sobie sprawę co do trudności zrobienia włosów i dlatego tak mi się podobają. Może gdzieniegdzie przydałyby się znaczące poprawki... Cieniowanie dobre. Takie prawdziwo SSJ-oskie xd.
W twarzy nie podobają mi się te kontury brwi O_o A może raczej ich brak, wiesz o co mi chodzi. Cieniowania ciała można by lekko poprawić. Spodnie są w miarę dobrze zrobione. Jak już wspomniałem praca mi się podoba.

KP: 2
Ja nie tworzę zupełnie nowych form Super Saiya'jin - jedyną taką formą jest Super Saiya'jin 5 co także było raczej błędem - ale nie ma sensu go usuwać. Reszta form normalnie wystąpiła w DBZ oraz DBGT.
/Yoh

262[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Sie 22, 2011 10:42 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki za oceny!
Yoh, czemu miałbym nie robić wyższych form Saiyan? Te co zrobiłem powyżej SSJ4 są moim wymysłem (chociaż nie do końca, bo wzorowałem się na obrazkach) i nadałem im własne nazwy. Te które Ty masz na przykład w pbf'ie, to też ich nie ma. A te, jak to określiłeś, mutanty wyglądają fajniej niż zwykli Super Saiyanowie. Jak na razie chyba już nie wymyślę lepszych tych Saiyan, chyba, że coś jak Potara czy Fusion Dance.

263[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Wto Sie 30, 2011 9:17 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Noo... Więc jakoś mnie naszło i ten... Zrobiłem Fallen Saiyan Stadium 2:
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuigt

@Edit

Emm... "... Saiyan"

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuumbv

@Edit

Next Saiyan, tym razem "Shenlong Saiyan". Saiyan połączony z Shenlongiem:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuuewd

264[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Wrz 01, 2011 10:32 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Fallen Saiyan Stadium 2
Włosy ciekawie wykonane - dosyć długie kosmyki, jednak nie są one wykonane byle jak. Cienie kosmyków znajdujących się za głową bym zmienił - zamiast trzech odcieni proponowałbym użyć ciemnego i średniego. Zbyt słabe przejście między poszczególnymi odcieniami w przypadku cieniowania skóry - czytaj, klatki piersiowej czy ręki. Klatkę piersiową bym również jeszcze trochę zmodyfikował - idziesz w dobrym kierunku, ale to jeszcze nie jest „to”. Lewa ręka wykonana tragicznie, zazwyczaj nie zwracam na nią uwagi, jednak Ty po prostu olałeś tą łapę - pocieniowana byle jak, a żeby tylko była. Zbyt wielka w miejscu dłoni. Spodnie ujdą, nie są źle wykonane. Cieniowanie lewej nogawki jest dobre, ale przy stopie nie podoba mi się użycie jasnego odcienia - skasuj go - i tyle. Buty są w miarę oryginalnie wykonane - nieco poprawiłbym ich cieniowanie, ale poza tym nie mam jakichś większych zastrzeżeń.
Ogółem... Postać nie jest źle wykonana, sam pomysł jest dosyć ciekawy, jednak cieniowanie jak widać mogłoby być w wielu miejscach zdecydowanie lepsze.

Super Saiya'jin ???
Wykonanie włosów w porównaniu do poprzedniej formy jest dosyć słabe, zwłaszcza kosmyki opadające mu na ramiona. W przypadku takich włosów cieniowanie za głową rzeczywiście powinno inne - ciemny i średni odcień. Prawa ręka w pewnym momencie staje się zbyt sztywna, postaraj się to zmienić, bo zapewne to wina base'a z którego korzystasz. Wykonanie klatki piersiowej przydałoby się poprawić - mięśnie ręki są w miarę dobrze wykonane. Spodnie i buty jak w powyższym przypadku - nic dodać, nic ująć.
Ogółem... Nie jest źle, ale praca wymaga poprawek.

Shenlong Saiya'jin
W samej idei formy popełniłeś jeden zasadniczy błąd. W przypadku formy SSJ5, wojownik musi zaabsorbować smocze kule, a następnie rozpocząć trening w świecie smoków. To nie jest SSJ5, a zasada jest podobna. Już poprzez samo pochłonięcie kul następuje fuzja smoka ze śmiertelnikiem-saiya'jinem.
Włosy wykonane zdecydowanie od niechcenia - w porównaniu do dwóch poprzednich prac, tu jest już tragedia. Sama idea „kucyków” jest w miarę dobra, ale cieniowanie fryzury, brak wewnątrz jakichkolwiek kosmyków - pomyłka. Klatka piersiowa jak w dwóch powyższych pracach, z naciskiem na opis przy pierwszej. Spodnie i buty jak powyżej.
Ogółem... Praca ciekawa, ale wykonanie włosów to tragedia - prawdziwa tragedia. Popraw to i pobaw się jeszcze trochę z tą formą.

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Traini

/Feli

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Czw Wrz 01, 2011 3:56 pm, w całości zmieniany 1 raz

265[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Wrz 01, 2011 12:19 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki za ocenę, ale to nie miał być w ogóle SSJ5. Wcale nie wzorowałem się tym poziomem.

266[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Czw Wrz 01, 2011 3:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wiem.
Już poprawiłem posta - miałem na myśli coś nieco innego.
Mimo że to nie jest postać Super Saiya'jina 5, to zasada przemiany byłaby bardzo podobna.

267[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Wrz 19, 2011 4:50 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Noo... Trzeba by coś wrzucić, żeby nie było:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuutaq

Dark Power Saiyan & Dark Power Saiyan Stadium 2

Oczywiście, że myślę nad nowymi...

268[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Pon Wrz 19, 2011 9:37 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Bardziej mi się podobają włosy Dark Power Saiyan Stadium 2. W pierwszej mnie jakoś odepchnął ten jeden jedyny kosmyk wewnątrz włosów, może lepiej by wyglądało gdyby było ich więcej. Na końcu końcówek kosmyków mogłeś pododawać kilka pixeli w średnim i najciemniejszym odcieniu. W drugim stadium również by się to przydało, ale jest też dużo w innych miejscach średniego odcienia więc tam to już nie wygląda tak źle. Mówiąc jeszcze o drugim to tak jakoś jego fryzura trochę płasko wygląda, ale może tylko tak mi się wydaje. Co do ciała to mógłbyś jakoś oddzielić dłoń od reszty ręki. Znamię przy oku jak znamię, jednak ja bym je wykonał je dwu tonowo skoro takie rzeczy jak pasek przy butach wykonałeś dwu tonowo to znamię też tak mogłeś. Mięśnie i klatka piersiowa wygląda spoko, nie będę się o nich rozpisywał, bo już dużo osób to oceniało...

/Yoh

269[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Wrz 21, 2011 5:15 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
No to czas na SSJ5:
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuulst

1. SSJ5
2. Evil SSJ5

270[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Wrz 21, 2011 6:35 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Aham... mam rozumieć, że to ciągle ma być Maximus? Dawno nie byłem na forum i nie ogarniam...
Co do pracy... wyobrażasz sobie walczyć z takimi kudłami? Nie żeby mi jakoś przeszkadzały, ale wyobraź sobie , że podczas walki zawieje wiatr z nieodpowiedniej strony i wszystkie włosy zasłonią ci oczy, a przeciwnik zrobi z ciebie przecier. Btw. chyba wziąłeś sobie do serca słowa pewnej piosenki. Dobra mniejsza z tym, wykonanie tych włosów mogło być ciekawsze, nie jest jakieś takie tragiczne. Cieniowanie przy takich włosach... tylne kosmyki powinny chyba być typowo ciemniejsze ze względu że te kosmyki z przodu powinny(?) rzucać więcej cienia na nie? No dobra pomijając to cieniowanie każdego kosmyka prawie takie same, na koniec co do tych włosów, to ten banan na twarzy... słabo wygląda. Z tego co widać(twarzy) to wygląda w miarę normalnie, tylko kolor oczy w "czarnuchowej" wersji jest do dupy, chodzi o ten podstawowy czerwony... najwidoczniej nie chciało ci się nawet dobrać innego odcienia? No cóż, każdy jest leniem więc jakoś ujdzie.
Dobra teraz tułów, klata jako tako może być. Ręka wygląda nieciekawie, dziwny biceps no i nieco sztywne przedramię. Ogólnie cieniowanie ręki mogło być lepsze.
Teraz pasek, na początku spoglądając na wersję białasa myślałem że to element futra, ale wersja czarnucha mnie wyprowadziła z błędu, ogólnie pasek wygląda zwyczajnie, szału nie ma.
Nogi... jego prawa noga mogła by być nieco lepiej ustawiona, ale jakoś ujdzie, cienie nie powalają, ale tragedii raczej nie ma.
Buty słabe.

Ogólnie praca wygląda lepiej z daleka niż z bliska.

/Yoh

271[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Wrz 21, 2011 7:03 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Mi się taki podoba i tak zostawię :P.
LSSJ5:
[O-S-W] By Maximus - Page 11 Beztytuufjt
Dwójka to Evil.

272[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Sro Wrz 28, 2011 8:02 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
LSSJ5...? Nie wiem co Ci jeszcze wpadnie do tej główki, ale cóż... Jeżeli tak chętnie wykonujesz prace, oby było tego jak najwięcej. W każdym razie, włosy wyglądają całkiem fajnie. Zdecydowanie poprawiłbym cieniowanie niektórych; te z tyłu natomiast wyglądają jak wepchnięte na siłę, popraw je. Nad klatką piersiową nieco bym jeszcze popracował, zwłaszcza że wychodzi Ci ona coraz lepiej; ale to co widzę, jest niestety dosyć słabym przykładem. Mięśnie prawej ręki wyglądają ekstra, nieco mniej ekstra wygląda natomiast zwężenie przy dłoni; nagle ta masywna łapa zmniejsza się przy dłoni; jakby to powiedział Sameyaro - Twoja ręka przypomina mi udko kurczaka. Lewa dłoń jest zbyt masywna, za bardzo, porównując ją do prawej ręki; zrób coś z tym jakże ciekawym fantem. Pasek bym poprawił, spodnie natomiast nie wyglądają tak źle jak może się wydawać. Przy takiej wysokości, ich wygląd jest w miarę normalny. Nad butami bym również nieco popracował, ale to już właściwie Twoja sprawa.
Praca jak na Ciebie nie wygląda źle, jednak może być zdecydowanie ciekawiej i lepiej wykonana niźli jest teraz.

Evil LSSJ5 nie oceniam, imho to zwyczajny recolor oryginalnej LSSJ5.

/Yoh

273[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Lis 20, 2011 1:21 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Widzę, że temat nisko spadł, więc go odświeżymy:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 98176866835014864645

Zamierzam zrobić sprity do wszystkich form, robię już sprit do "normala" ale ma on mieć około 233 pozy (o ile nie machnąłem się przy liczeniu), więc tak szybko wszystkie nie wyjdą.
Postanowiłem zrobić do nich sprity, bo:
1 - Jest zastój w spritach na tym forum, pewnie nie tylko na tym...
2 - Robię go do swojego gifa "The Teleporter", chociaż nie wiem czy go tam umieszczę, bo chciałbym także z innymi spritami ale "nowymi" z tego forum.

Więc, uważacie, że powinienem się pomęczyć z tymi spritami? Czy raczej sobie odpuścić?

274[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Lis 20, 2011 2:05 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dobra, oceniam.

Ogólnie:

Nie przepadam za tym base, ale tego chyba nie wliczę do oceny. Zwłaszcza dlatego, że jest pocieniowane. Z tego co zauważyłem to ty cieni nie zmieniałeś a strój ma tylko kilka naprawdę niewielkich poprawek... Więc do oceny mam naprawdę nie dużo - właściwie tylko włosy.

Normal:
Nie przepadam za takim stylem włosów no ale cóż. To tylko ja. Ten pierwszy kosmyk opadający w lewo - ten, który łączy się z tym stojącym - jest taki pusty. Brakuje tam czegoś pomiędzy nimi. Jakiś kilku pixeli. Cieniowanie ujdzie, nie mam większych zastrzeżeń poza tą wielką plamą ciemnego odcienia. Nie przemawia to do mnie. Jeszcze jedno... co on sobie wygolił tak przy uchu? Brakuje mi tam kilku pixeli włosków.

SSJ:
W porównaniu z poprzednimi, te włosy są lepsze. Nie ma takich pustych przestrzeni. Może jedynie ten kosmyk z tyłu, na samym dole wymagałby lekkiej modyfikacji. Ta plama najciemniejszego odcienia, tak samo jak wyżej. Tu ucho se chyba bardziej wygolił :/
A co do oczu - nie uważasz, że są zbyt jaskrawe?

SSJ2:

Włosy ulegają zamianom ale nie wszystkie wyszły na dobre. Po pierwsze ja podniósłbym kosmyki, albo przynajmniej jeden. Ogarnąłbym drugi i trzeci kosmyk od lewej - czegoś naprawdę mi tam brakuje. No i oczywiście ta plama i jeszcze bardziej wygolone ucho.

SSJ3:
Tu o dziwo nie podoba mi się tylko lekko spłaszczony przód.

SSJ4:

Te są totalnie nieogarnięte i nieproporcjonalne. Przód nie trzyma się tyłu. Kosmyki spadające na twarz - jeden znacznie większy od drugiego. Popraw to.

SSJ5:

Tu natomiast nie podoba mi się tylko ta duża luka z tyłu.

Ogólnie wszystko to, czego nie wymieniłem jest dobrze. Popraw jedynie kilka błędów. Praca dobra.

/Feli

275[O-S-W] By Maximus - Page 11 Empty Re: [O-S-W] By Maximus Nie Lis 20, 2011 5:02 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dzięki Bercik za komentarz. Oto poprawki wzorowane na twoich uwagach:

[O-S-W] By Maximus - Page 11 25764244635845112618

Mam nadzieję, że lepiej :)

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 11 z 14]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Pozwolenia na tym forum: