Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 7]

26Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Sro Wrz 01, 2010 5:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia spojrzała na kota.
- Słodki.. - powiedziała, choć widać było że martwiła się o Yoh'a. Mimo to, chciała jakoś złagodzić to uczucie.

27Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Sro Wrz 01, 2010 5:23 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok przykucnął nabrał trochę eniergii z otoczenia i znikł, rozpłyną się.

28Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Sro Wrz 01, 2010 5:24 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Miaaał !
(To teraz mnie pogłaszcz)

//To do Silvii//

29Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Sro Wrz 01, 2010 7:08 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray skończył swój "trening". Niestety, tak się wciągnął, że nie zauważył nikogo, dopóki nie skończył. Zauważył Silvię i kilka nowych postaci.
- Um? A co wy tu..? - nie dokończył, bo poczuł 2 ogromne źródła wibracji.
//3 nie mógł, bo C17 jest androidem.//
- Co za energia... Cholera...
Chłopak spojrzał poważnie w kierunku gór.
- Tam walczy tylko 1 osoba. Mam nadzieję, że reszta wytrzyma nim go nie zlikwiduję...
Ray specjalnie użył słowa "likwidować". Między innymi po to tyle trenował i podróżował po obcych planetach.
Chłopak odwrócił się w stronę Silvi.
- Silvia... Przygotuj tyle senzu ile dasz radę, najlepiej nie opuszczając statku. Będzie nam potrzebne jak cholera...
Po tych słowach chłopak sięgnął do kieszeni.
- 4 senzu... Muszą wystarczyć... - po czym wyjął rękę z kieszeni i przyłożył 2 palce do czoła.
- Trzymajcie kciuki... Mecz się zaczął... - powiedział, po czym teleportował się do gór dzięki Instant Transmission.

30Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 12:51 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Słysząc słowa Raya dziewczyna zaczęła się jeszcze bardziej martwic o Shigeru i Maxa.

31Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 3:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziewczyna miała w kieszeni kapsułkę z szafą Yoh'a. Było tam multum Senzu, ale nie to ją teraz martwiło.
Wszędzie rozpozna energię Yoh'a, dlatego zdziwiła się i jeszcze bardziej zaczęła martwić gdy uwolnił jej dość dużo by to poczuć.
- Głupek.. - powiedziała do siebie.
- Yoh, ty głupku.. - dodała ponownie, dość cicho, martwiąc się o chłopaka.

32Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 3:57 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak wszedł na pokład, rozejrzał się poczym usiadł pod ścianą i rozmyślał.

33Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 4:28 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziewczyna poczuła moc Yammy'ego i po prostu podbiegła do okna w którym można było zobaczyć potwora i.. wyczuć energię Yoh'a.
Upadła na kolana, a w jej oczach pojawiły się łzy. Kiedy wyczuła energię Viega lecącego w tamtą stronę, trochę poprawił się jej humor.
- Nie umierajcie.. Proszę.. - powiedziała do siebie, siedząc na podłodze.

34Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 4:42 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Żałoba, wszyscy siadają pod ścianą//
Dziewczyna wyczuwała energię Yoha i Yammy'ego. Mimo iż były ogromne nie zwracała na nie uwagi, martwiła się o przyjaciół. Siedziała cicho od czasu kiedy odpyskowała Smokowi.

35Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Czw Wrz 02, 2010 9:42 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle całe miasto się zatrzęsło.
To przez energię arrancara, Yammy'ego który uwolnił jej niezwykle dużo.

36Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 12:29 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia przestraszyła się nagłego przechylenia całego statku, co nie było do niej podobne. Naprawdę musiało boleć ją to że Yoh i Viego ruszyli na misję samobójczą. Jak inaczej to nazwać, skoro przeciwnik jest 20x większy od nich i emanuje energią zdolną przechylić statek...
Kiedy Ayano wbiegła na główny pokład, rozejrzała się. Nie zauważyła Rayem'a, ale widziała Silvię.
- Hej, nic Ci nie jest? - zapytała Silvii.
- Nie.. Tylko martwię się o tego głupka.. - odpowiedziała smutnie na pytanie dziewczyny.

Wprawdzie obie nie były zadowolone z tego że Yoh takim głupim sposobem ruszył do walki z Arrancar'em. Ale ktoś musiał je chronić. Była masa innych silnych wojowników, mimo to one pamiętały słowa Yoh'a. Mówił że nie da ich skrzywdzić i tak też było.

37Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 12:48 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi powiedział cichym głosem
I tak nic mu nie będzie.
Za to przypuszczam że Ketsu i Rayem mają mały problem. Zwiększyli swoją moc do 100% a wiec to oznacza że sobie nie radzą.
Powiedział z miną jakby chciał lecieć im pomóc ale coś by go powstrzymywało.

38Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 1:39 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle wszyscy na statku/w mieście poczuli 70% mocy Yoh'a, ogromną moc Yammy'ego, ogromną moc piątej formy Freezy, prawie 100% mocy Rayem'a i 100% mocy Ketsa. W Lesie Selvas pojawiła się także jakaś mroczna, aczkolwiek nie nastawiona źle do wszystkich energia..

Cały scenariusz nie był zbyt ciekawy.

39Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 4:13 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Dziewczyna spojrzała na przybyłą postać.
(A to co? Czuję ogromną moc wszystkich walczących na ziemi ale nie Shigeru i Maxa. Nie wiem czy to dobrze czy wręcz przeciwnie.)

40Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 4:31 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia siedziała na podłodze, martwiąc się o Yoh'a.
Kiedy poczuła że jego energia wzrasta zaczęła się jeszcze bardziej martwić. Miał naprawdę ważny powód ku temu by zwiększać moc prawie do maksimum na normalu. A mimo to, nie mógł pokonać swojego przeciwnika nawet z pomocą.
[Mam nadzieję że nic mu nie jest..]

- Hej.. Czy.. Was też zostawili tutaj by nic się Wam nie stało? - zapytała wszystkich w pomieszczeniu. Wprawdzie odpowiedź była oczywista, mimo to dziewczynie zależało na tym by ją usłyszeć. Może przestałaby się mniej martwić.
- Toshi? Co Ty tu robisz? Nie walczysz..? - zapytała zdziwiona, chłopaka który siedział jako jedyny pod ścianą.

Ayano wiedziała że Silvia wie co ona powie. Wolała więc siedzieć cicho.

41Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 4:39 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Sandra spojrzała na Silvię.
- Ta... ale to, że jestem tu i martwię się o nich jest gorsze niż walka z nie wiadomo czym. Przynajmniej Shiranui jest ze mną.

42Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 4:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle wszyscy poczuli jeszcze jedną energię, gdzieś na równinach. Walczyli z nim Shigeru i Ryuuzaki.

43Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 5:09 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
W głównym pokładzie pojawił się wyczerpany Smok - Posiada może ktoś Senzu ? Proszę... i upadł na dupsko //XD//

44Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 5:43 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Sandra wyczuła energię Ryuu i Cella. Oczywiście moc Shigeru zrosła odrobinę.
(Shigeru nie ma zamiaru najwidoczniej walczyć, jak to on. Ale czyja jest ta trzecia energia? I gdzie jest Max?)

45Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 7:14 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle statek dosłownie się przechylił. Była to wina energii Yammy'ego, którego bez problemu można było zobaczyć wyglądając przez okno.
Energia Yoh'a zniknęła.

46Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 7:56 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak wleciał na główny pokład. Był zaje**ście poharatany i miał porozrywane ubranie. A dokładniej tą część z kombinezonu. Chłopak stanął na podłożu i zaczął iść w stronę Sylvii.
- Hej, Silvia. Zebrałaś kilka senzu? - zapytał dość spokojną miną.
Jednak co parę sekund zerkał w stronę gór. Martwił się, co z Yoh'em.

47Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 7:58 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu wleciał na statek za Rayemem.Także miał poszarpane ubranie i blizny po ranach.
Uff..- sapnął.

48Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 8:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kiedy energia Yoh'a całkowicie zniknęła, dziewczyna zaczęła płakać. Nie tylko ona, bo i Ayano także.. Nie wiedziały czy Yoh zginął czy wyciszył energię.
Gdy Rayem się pojawił wraz z Ketsem, Silvia wstała i dała im po jednym Senzu.
- A co z Yoh'em?! - zapytała Silvia. Ayano także wyglądała tak jakby chciała znać odpowiedź na to pytanie.

49Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 8:07 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ja ? Ja nie zostałem tu aby być chronionym, w sumie i tak nie mam nikogo kogo obchodziła by moja śmierć, jestem samotnikiem, może to dlatego że zabiłem swoją rodzinę, może nie. A zostałem tu ponieważ jak zapewne zauważyłaś jestem słaby moja moc to kilka marnych jednostek.-powiedział patrząc na Sylvię.
Popatrzył na Rayema i Kestu poczym złapał się za głowę i rozmyślał.

Ostatnio zmieniony przez Ykmo dnia Pią Wrz 03, 2010 8:08 pm, w całości zmieniany 1 raz

50Główny pokład - Page 2 Empty Re: Główny pokład Pią Wrz 03, 2010 8:08 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Podczas Clock Up przybywa do Latającego Miasta, jest pod modułem grawitomaszynowym //czyt. dawnym statkiem Friezy, w którym przypomnę: znajdują się mechanizmy pozwalające statkowi swobodnie poruszać się i zawisać w bezruchu także w polu grawitacyjnym//.
- Clock Over. Nsaya-chan, otwórz. Kod czerwony, pilne leczenie.
Już się robi.
Otwiera się wejście, przez które Viego wlatuje z Yohem. Na miejscu hologram Damensayi czeka z lewitującymi noszami.
- Weź go do kapsuły medycznej. Przy okazji, odpal silniki. Dla bezpieczeństwa Latające Miasto musi na jakiś czas opuścić atmosferę. I zostań tutaj, to nie koniec.
Tak jest.
Nosze pognały w stronę sektora medycznego.
- Podczep do kapsuły medycznej Yoha generator HF. Kiedy zarejestrujesz choćby minimalną ilość energii czy jakiś ruch, katapultuj kapsułę do atmosfery, tylko wyceluj w miejsce, gdzie jest Yammy Riyalgo. I sprowadź Silvię Sawako do sektora medycznego na czas leczenia Yoha. Pamiętaj - najdrobniejszy ruch czy choćby kwant energii odczuwalny lub - oby nie na pokładzie - początek metamorfozy i katapultujesz kapsułę. Zero wahania się. Ja muszę już lecieć.
Powodzenia.
Viego wyleciał dolnym włazem, a Latające Miasto zaczęło zwiększać wysokość.
//to też będzie nadawanie na cały statek, tym razem przez Damensayę//
Uwaga wszyscy na pokładzie Latającego Miasta! Mówi Damensaya. Ze względów bezpieczeństwa opuszczamy atmosferę Terry. Jeśli ktoś chce opuścić statek, niech przyjdzie na mostek. Silvię Sawako proszę o jak najszybsze przybycie do sektora medycznego. To naprawdę pilne.

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Pią Wrz 03, 2010 8:13 pm, w całości zmieniany 1 raz

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 7]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum: