Ketsu usiadł i zaczął medytowac
Już czas.. - raczej nikt nie wiedział o co mu chodzi poza nim samym.
[Dobrze.]
Nagle przed Ketsem pojawił się...Ketsu.WTF? Nie powiem, chyba, że Bercikowi lub Maxiowi X<
Zaczęła się brutalna walka, drzewo powoli gniło.Ketsu uderzył samego siebie w brzuch a ten zawył z bólu, w odwecie uderzył Ketsa1` w twarz.Ketsu2` użył Ice Clawa lecz Ketsu1` uniknął ataku i skontrował go Super Energy Wave.Ketsu2` dostał.Ketsu1` nie miał czasu na walkę więc szybko podleciał i wykończył Ketsa2` Ice Clawem, drzewo zgniło i zaraz potem po prostu zniknęło.
[Dzięki, za wszystko Jiro..Wiem, że mi jeszcze nie ufasz, ale czuję, że będę musiał skorzystac z Twojej mocy.]
Pamiętaj:nie wykorzystuj 100% mojej mocy lub formy Super Saiyan 3.Jest 50% szans, że Ci się uda i 50%, że zginiesz.Noblesse oblige, obyś stał się zbawcą tego świata//CICHO! XDDD MUSIAŁEM TEGO UŻYC XDDDDDDDDDDDDDD Ostatniego zdania nie brac pod uwagę, tylko wtajemniczeni w Higashi no Eden//
Po tych słowach Ketsu zniknął.Teleportował się na Terre.