Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 17 z 22]

401Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 2:00 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa leżała na łóżku. Długo nad czymś myślała. W końcu wstała, wyszła z pokoju i korytarzem udała się do sypialni Maxa. Lekko zapukała po czym weszła do pokoju nie czekając na odpowiedź. Stanęła w progu, lekko zarumieniona spojrzała na Maxa. Bez słowa podniosła lekko bluzkę odsłaniając brzuch. Przez pewien czas stała w milczeniu.
- Boli... boli mnie brzuch. Czy mogłabym poleżeć z tobą? Zawsze gdy mnie bolał spałam z bratem.

402Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 2:07 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max spojrzał na Arisę, był bardzo zaskoczony. Chwilę nic nie mówił i po prostu się na nią patrzył.
-Yyy... ta... tak, możesz. - Mówiąc to przesunął się kawałek robiąc miejsce Arisie.

403Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 2:19 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna położyła się obok niego. Była odwrócona plecami. Mimo, że już spała w łóżku z Keijim czuła się jakoś dziwnie. Była zarumieniona, nie mogła zasnąć. Po dwóch godzinach, gdy Max zapewne już spał, dziewczyna nadal miała problemy z zaśnięciem. Odwróciła się w stronę chłopaka. Nachyliła się nad nim odgarniając włosy i pocałowała go. Nie przestaje nawet gdy ten się budzi. Po chwili oboje nie przerywając pocałunku siadają na łóżku. Po kilkuminutowym pocałunku zerka mu prosto w oczy. Chłopak z jej twarzy może wyczytać, że jest trochę zawstydzona. Dziewczyna spuszcza głowę. Zsuwa ubranie zostając w staniku. Popycha Maxa tak, że ten upada na łóżko. Ponownie nachyla się nad nim i zaczyna całować. Zamyka oczy i wtedy widzi ukrzyżowane ciało Hanako. PRzestaje całować chłopaka, wstaje z łóżka, zabiera swoje ciuchy i z płaczem wybiega z pokoju chłopaka. Biegnie do łazienki, zamyka drzwi na zamek. Opierając się o nie zsuwa się na podłogę. Skula nogi obejmując je i nie przestaje płakać.

404Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 2:27 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max ponownie był zaskoczony, kiedy wybiegła z pokoju, on udał się za nią. Zbliżył się do drzwi od łazienki, nacisnął klamkę - zamknięte.
(Ona coraz częściej mnie zaskakuje.)
-Arisa, o co chodzi? Proszę, otwórz. Arisa... - Mówił bardzo łagodnie.

405Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 3:08 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna bardzo długo płakała.
- Przepraszam... nie mogę.
Siedziała pod drzwiami dalej.

406Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Sie 20, 2011 3:13 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max teleportował się do środka. Podszedł do Arisy, usiadł obok niej i ją przytulił.
-Powiedz mi o co chodzi.

407Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 12:44 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna siedziała wtulona w chłopaka.
- Nie.. nie... nie. Przepraszam... nie mogę.

408Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 2:30 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max siedział z Arisą, w końcu uznał, że zabierze ją z łazienki.
-Chodźmy stąd.
Wziął Arisę na ręce i zaniósł ją do niej do pokoju. Gdy byli już na miejscu, posadził ją na łóżku i otarł jej łzy.
-Nie płacz już, proszę. Spróbuj zasnąć, jeśli chcesz, położę się z tobą.
Jeśli Arisa chce żeby Max został, kładzie się obok niej na łóżku, ma zamknięte oczy lecz nie zasypia. Jeśli nie - wychodzi od niej z pokoju i idzie do siebie, tam siada przy biurku i po prostu sobie siedzi.

409Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 2:38 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna naprawdę nie chciała aby Max wychodził ale jeśliby położył się z nią wizja mogłaby powrócić.
- Nie... nie chcę abyś mnie zostawiał ale... nie mogę spać z tobą a nie będę cię męczyć spędzaniem nocy na krześle.

410Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 2:46 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max uśmiechnął się.
-W takim razie... - Zniknął, po czym pojawił się trzymając fotel z salonu, postawił go w rogu pokoju.
-...spędzę noc w fotelu.
Podszedł do dziewczyny, delikatnie ją popchnął tak by położyła się na łóżku, przykrył ją kołdrą. Miał już odejść od łóżka lecz zawahał się, nachylił się nad Arisą i pocałował ją.
-Miłych snów. - Powiedział odchodząc od łózka. Usiadł w fotelu i patrzył w okno.

411Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 10:26 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
HC:
Arisa wstała. Wyszła z pokoju nie budząc Maxa. Zaczęła trenować. Resztę dni spędzonych w Holographic Creatora przeznaczyła na trening z krótkimi przerwami.

Dom:
Max z Arisą stali na macie w pokoju. Dziewczyna wyszła, zeszła na dół i udała się do ogródka. Siadł pod jedynym drzewem jakie się tam znajdywało i zamknęła oczy.

412Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Sie 21, 2011 10:34 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max kręcił się trochę po domu, posprzątał u siebie w pokoju i nakarmił Shigernuiego. Wyszedł na balkon, obserwował chwilę okolicę, po czym wskoczył na dach. Położył się na nim i patrzył w niebo.

413Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sro Sie 24, 2011 1:19 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max leżał na dachu, rozmyślał nad wieloma sprawami. Kiedy skończył rozmyślać, wstał. Zjechał z dachu, lądując w ogródku. Podszedł do drzewa pod, którym siedziała Arisa.
-Hej, masz zamiar tu siedzieć cały dzień?
Usiadł obok niej.
-Tamtego dnia w Holographic Creatorze... Dlaczego mnie całowałaś? Oczywiście nie jestem zły ani nić, pytam po prostu z ciekawości.

414Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Czw Sie 25, 2011 1:02 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna siedziała pod drzewem próbując dostać się jakoś do swojej podświadomości, bez skutku. Mimo to nie poddawała się, próbowała raz za razem. Za którymś razem udało jej się. Niestety, nie było tak jak zwykle. Była to krótka wizyta bo trwająca zaledwie dwie sekundy. Mimo tak krótkiego czasu dziewczyna zdążyła zauważyć, że coś się zmieniło. Miała próbować jeszcze raz, jednak przeszkodził jej Max. Dziewczyna otworzyła jedno oko.
- Aż tak cię to interesuje?
Ponownie zamknęła oko i dalej siedziała.
- Czy potrzeba jakiegoś specjalnego powodu aby okazać komuś uczucia?

415Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Pią Sie 26, 2011 1:40 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max nie odpowiedział na pytanie, zamknął oczy. Chwilę nad czymś myślał.
-Czyli to co mówiłaś w tedy na pustyni nie było prawdą.
Uśmiechnął się po czym wstał i ruszył w stronę domu. Gdy był już w środku, poszedł do kuchni i nalał sobie coli. Wziął szklankę z napojem, poszedł na górę i wyszedł na balkon. Usiadł na krześle i popijając colę, patrzył w niebo.

416Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Pon Sie 29, 2011 3:15 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna poczuła, że Viego i reszta zniknęli z domu Yoha. Nie interesowało ją to zbytnio. Uśmiechnęła się lekko po czym otworzyła oczy. Wstała, otrzepała się po czym powoli wzbiła w powietrze. Podleciała do balkonu, na którym wypoczywał Max. Znajdowała się za barierką. Dziewczyna samym wzrokiem podgrzała mu kolę, tak że ta zaczęła wrzeć.
- Wybierasz się ze mną na miasto? Jeśli tak to ogarnij tu trochę a ja już wyjdę. Spotkamy się gdzieś w centrum, zresztą wyczujesz mnie. - skończywszy wypowiedź wylądowała.
Cały czas była w ogrodzie z tyłu domu. Okrążyła go i wyszła przez furtkę znajdującą się przed domem. Ruszyła w stronę centrum.

417Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Pon Sie 29, 2011 4:45 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pomachał Arisie, wstał z krzesła i wszedł do domu. Przebrał się, przemył twarz po czym wyszedł z powrotem na balkon. Wziął szklankę z colą stojącą na stoliku i szybko wypił jej zawartość. Napój nadal był gorący. Chłopak nie spodziewał się tego lecz nie dał po sobie poznać, że gorąca cola aktualnie parzy jego przełyk. Max przeskoczył przez barierkę balkonu, po czym ruszył w stronę miasta.

418Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Wrz 25, 2011 3:38 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się w domu, szybko zorientował się gdzie jest energia Hanako i energia Shigeru, chciał do nich iść jak najszybciej lecz zdecydował, że poczeka na Arisę. Usiadł w kuchni i czekał.

419Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Wrz 25, 2011 3:42 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna pojawiła się w salonie. Ona również wyczuła, gdzie znajduje się Hanako i Shigeru. Nie miała jednak jakiejś zbytniej chęci aby zobaczyć któreś z nich. Nie mogła przecież spojrzeć dziewczynce w oczy po tym co zrobiła, a Shigeru zdenerwował ją swoim zachowaniem. Dziewczyna weszła do kuchni.
- Wiem, że chcesz tam iść... mi jakoś się nie spieszy, więc możesz to zrobić sam.

//Fuck yea, nowy kolor//

420Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Wrz 25, 2011 3:57 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max spojrzał na Arisę.
-Po części cię rozumiem, ale spotkania z Hanako nie unikniesz.
Chłopak chciał by dziewczyna z nim poszła ale nie mógł znaleźć dobrego argumentu by ją do tego przekonać.
-No cóż, skoro nie chcesz iść to ja pierwszy zobaczę dziecko Shigeru, może nawet uda mi się je potrzymać na rękach.
Wstał z krzesła, wyszedł z domu i ruszył w stronę domu Yoha.

421Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Wrz 25, 2011 4:13 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna spojrzała na chłopaka gdy wspomniał o Hanako.
- Masz rację... - była naprawdę zaskoczona takimi słowami z ust kogoś takiego jak Max.
Gdy jednak ten wspomniał o dziecku Shigeru uśmiechnęła się.
- Ty sam zachowujesz się gorzej niż dziecko. Myślisz, że wyznaję zasadę "kto pierwszy ten lepszy"? To się mylisz. Poza tym to zapewne Yoh i reszta już widzieli dziecko Shigeru wiec pierwszy nie będziesz.
Arisa wyszła z domu za chłopakiem.

422Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sro Paź 19, 2011 5:35 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako wylądowała w ogródku, patrzyła chwilę na miejsce, w którym stał dom Yoha. Zastanawiała się dlaczego ta zła kobieta //ZŁA KOBIETA!!! Muahahaaha...// porwała Mayu i Yuki, i dlaczego wszystkich nie zabiła skoro miała do tego idealną okazję. Podeszła do drzwi i próbowała je otworzyć lecz były zamknięte. Zdziwiło ją to gdyż ich dom zawsze był otwarty. Przeleciała na tył domu i z radością zauważyła, że balkon jest otwarty, gdyż niezbyt chciała niszczyć drzwi wejściowe lub wybijać okna. (Swoją drogą była w tym całkiem niezła.) Gdy weszła do mieszkania postanowiła, że od razu odszuka Shiranuiego, długo jej to nie zajęło - kotek spał na łóżku w pokoju jej brata. Nakarmiła go i chciała już wracać do miasta lecz uznała, że zrobi kanapki. Po krótkiej chwili pakowała kilka zawiniętych w sreberko kanapek do plecaka, który zarzuciła na plecy po czym wyszła z domu. Miała odlatywać gdy poczuła, że Shiranui ociera się o jej nogi. Postanowiła zabrać go ze sobą, posadziła go sobie na głowie, wzbiła w powietrze i poleciała w stronę miasta.

423Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Paź 29, 2011 7:47 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Po tak długim czasie w domu nie zmieniło się praktycznie nic. Arisa pojawiła się w salonie. Usiadła na kanapie czekając na Maxa oraz Hanako, nie zapominając o niedługim powrocie Shigeru i rodziny. Była szczęśliwa z powrotu wszystkich po tak długim treningu. Starała się jakoś pohamować emocje.

424Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Sob Paź 29, 2011 8:44 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max i Hanako pojawili sie w salonie. Dziewczynka pobiegla nakarmic Shiranuiego, a Max usiadl obok Arisy. Chcial z nia o czyms porozmawiac lecz nie wiedzial co powiedziec, liczyl na to ze ona cos wymysli. W koncu o czyms sobie przypomnial.
-Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Troszke spoznione, wiem. Prezent tez ci niedlugo kupie. Mialas w ogole jakas impreze z tej okazji?

425Panoramio 13 - Page 17 Empty Re: Panoramio 13 Nie Paź 30, 2011 9:45 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa spojrzała dość dziwnie na Maxa.
- Dzi... Dzięki. A co do imprezy i prezentów... Zauważyłeś aby ktokolwiek urządził przyjęcie i dostał prezenty? Przez ten czas nie tylko ja obchodziłam urodziny. Sandra, Hanako, Mayu i reszta.
Kiedy miała jeszcze coś dodać w salonie pojawiła się rodzina Nakatonich w komplecie. Shigeru usiadł na kanapie. Sandra natomiast udała się na górę przewinąć Mayu. Wszystkie potrzebne rzeczy były na miejscu gdyż dziewczyna dość często odwiedzała ten dom wraz z córką. Zamiast za każdym razem zabierać pieluszki ze sobą zostawiła spory zapas tutaj. Shigeru spojrzał na Maxa.
- I co, pytałeś? - chłopak wiedział o co chciał zapytać Max gdyż ten często mówił mu o tym w zapieczętowanym wymiarze.
Arisa wstała i wyszła, postanowiła pomóc Sandrze. Shigeru zbliżył się do Maxa, tak na wszelki wypadek aby nikt nie słyszał.
- Na mieście wpadłem na pewien pomysł, może urządzimy grupowe przyjęcie? Najlepiej gdyby była to niespodzianka. Przyjęcie dla dziewczyn. - szepnął.
Wtedy Arisa zeszła po schodach. Spojrzała na knujących coś chłopaków. Shigeru momentalnie wstał i ruszył w stronę schodów.
- To jednak jutro. Dziś mam coś innego w planach.
Arisa siadła obok Maxa, Shigeru natomiast ruszył do małżonki.
- O czym rozmawialiście? - zapytała Arisa.
Gdy Shigeru wszedł do pomieszczenia gdzie znajdowała się Sandra zauważył śpiącą na rękach dziewczyny Mayu. Wziął od małżonki dziewczynkę i położył ją w łóżeczku, które także się tu znajdowało. Chwycił małżonkę za rękę i wyszedł z pokoju.
- Arisa, gdyby mała się obudziła mogę liczyć na ciebie?! - krzyknął.
Sandra tylko na niego spojrzała. Ten najwyraźniej nie zdawał sobie sprawy z własnej głupoty.
- Naprawdę za dużo czasu z nimi spędziłeś. - skomentowała zachowanie chłopaka.
Shigeru trzymając małżonkę za rękę ruszył do ich starego pokoju. Gdy weszli zamkną drzwi. Objął dziewczynę i zaczął ją całować. W pocałunku ruszali powoli w stronę łóżka. Położyli się, Shigeru miał brać się już do dzieła gdy dziewczyna go powstrzymała.
- Nie tak szybko, miałeś mi opowiedzieć co się tam działo.
Dziewczyna położyła głowę na Nakatonim i zaczęła go słuchać. Chłopak opowiedział jej cała historię zaczynając od udania się do tajemniczego wymiaru gdzie znajdywały się dziewczynki, przez trening w zapieczętowanym wymiarze aż po powrót na Terrę. Nie widział żony półtora roku, cały ten czas spędził w jednym wymiarze z samymi facetami. Sandra także była sama przez ten czas. Nie mogło wyniknąć z tego nic innego... Małżeństwo zaczęło "starać się o kolejne dziecko". Starali się to robić cicho aby nikt w domu nie usłyszał. Jednak po tak długim okresie postu trudno było się powstrzymać. Igraszki trwały w miarę długo. Gdy małżeństwo skończyło udało się na spoczynek. Zasnęli. Arisa natomiast cały czas rozmawiała z Maxem, co jakiś czas tylko wchodziła na górę aby ponownie uśpić placzącą Mayu.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 17 z 22]

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

Pozwolenia na tym forum: