Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 10 z 22]

226Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 3:36 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke z dziewczynką na plecach zszedł do kuchni. Po drodze do lodówki dość mocno walną Pyona z pięści w twarz.
- Posprzątaj...
Otworzył lodówkę, wyciągną jakieś dwie puszki napoju. Udał się do salonu. Posadził Hanako na kanapie, po czym sam usiadł obok niej. Otworzył dwie puszki, jedną wziął do reki i zaczął pić.

227Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 3:42 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Pyon posłusznie zaczął sprzątać kuchnię, Hanako natomiast szybko opróżniła puszkę z piciem i włączyła konsolę do gier.
-Gramy jeszcze raz !
Rzuciła pad do Keisuke i wybrała postać.

228Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 3:46 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke odłożył pada po czym wstał. Już praktycznie nie odczuwał bólu. Podszedł do drzwi, otworzył je.
- Ja wychodzę, idziesz ze mną? Ile można siedzieć w domu?

229Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 3:53 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako wyłączyła konsole i podeszła do Keisuke.
-Dobra, chodźmy.

230Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 3:55 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
- Wychodzimy. - poinformował Pyona.
Chwycił dziewczynkę za rękę i wyszedł. Udali się w stronę centrum miasta.

231Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Czw Maj 19, 2011 5:30 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Było już dość późno. Keisuke i Hanako pojawili się w domku.
- Gratuluje, nie sądziłem, że tak ładnie śpiewasz. Teraz czas spać.
Udał się do swojego pokoju.

232Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 6:55 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
//Zakładam, że młoda dama wróciła do pokoju.//
Keisuke wstał. Ubrał się po czym ruszył do pokoju Hanako. Wszedł do środka, usiadł obok niej, na łóżku. Chwilę się jej przyglądał po czym ją obudził.
- Może dziś wybierzemy się do Holographic Creatora? Nie jestem najlepszy, ale zawsze mogę cię czegoś nauczyć. Chyba, że masz lepszy pomysł na spędzenie dzisiejszego dnia. Tylko nie wspominaj o telewizji albo konsoli.
Wstał z jej łóżka, podszedł do drzwi i je otworzył.
- Jak się namyślisz zejdź na dół i daj znać. - powiedział wychodząc z pokoju.
Zszedł do salonu i usiadł w fotelu.

233Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 7:12 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako wstała z łóżka i pobiegła do salonu.
-Zagrajmy w... Holocośtam.
Dziewczynka złapała Keisuke za rękę i pociągnęła w stronę pokoju z Holographic Creatorem.

234Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 7:19 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke ustawił normalne przyciąganie czas przyspieszony, tak jak zazwyczaj. Otoczenie przypominało bardziej magiczną łąkę, w której ciągle panuje noc.
- Pokaż mi co potrafisz. Musze znać twoje możliwości zanim zaczniemy trening.

235Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 7:42 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako wzleciała na niewielką wysokość i zaczęła bombardować Keisuke wodnymi kulkami.

236Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 8:45 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke stojąc wytworzył podmuch energii. Był na tyle silny aby zniszczyć kule i dotrzeć do Hanako. Dziewczyna powinna odczuć to tylko i wyłącznie jako silniejszy wiatr.
- Nie o to mi chodziło. Chciałem abyś tylko zademonstrowała a nie mnie atakowała.
Zbliżył zaciśniętą pięść do ciała. Następnie błyskawicznie ją wysuną w stronę Hanako powodując nieco silniejszy podmuch. Dziewczynkę powinno znacznie odepchnąć.

237Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 8:55 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Dziewczynka odleciała całkiem spory kawałek od Keisuke i padła na ziemię.
-Ałć, ałć, ałć... ja nie umiem za dużo, może jakby tu był jakiś duży zbiornik wodny... na Iesterii nie uczono mnie walczyć ani nic.
Podniosła się i otrzepała ubranie.
-O nie! Jeszcze się zniszczy...
Użyła "Zmieniacza Ubrań pro elo 3000" i zmieniła strój na zbroję w której przybyła na Terrę.
-Powiedz mi coś więcej na temat walki, proszę.

238Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:07 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke podszedł do dziewczynki.
- Umiesz latać. To znaczy, że potrafisz kontrolować energię. Ki też masz nie najgorsze skoro używasz go do ataków. A co do zbiornika wodnego powinno być gdzieś tu jezioro. - powiedział rozglądając się.
- Nie uczono cię walczyć powiadasz? Więc walka wręcz pewnie też ci nie idzie. Zademonstruję ci kilka ruchów, które będziesz powtarzać przez najbliższą godzinę.
//Coś jak gladiatorzy, lub tancerze.//
Staną krok przed nią i zaczął wykonywać podstawowe ruchy, które nie powinny być trudne do powtórzenia. Gdy dziewczynka załapała Keisuke odleciał kilkaset metrów od niej zaczął samodzielny trening. Były to pierw ćwiczenia fizyczne, takie jak brzuszki czy pompki, które potem zmieniły się w trening ataków KI.

239Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:16 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako zapamiętała sekwencję ruchów, którą pokazał jej Keisuke i zaczęła ją powtarzać, trwało to z półtorej godzinki. Wzleciała w powietrze i rozejrzała się za jakimś zbiornikiem wodnym. Zauważyła jezioro. Dziewczynka "wyciągnęła" z niego //tego jeziora//, ogromny słup wodny i skierowała go w Keisuke.

240Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:26 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke był zbyt zajęty treningiem aby zauważyć zasadzkę Hanako. Został oblany przez sporą ilość wody. Był naprawdę cały mokry. Zdjął koszulkę i spodnie, został w samych bokserkach.
- To nie było miłe... Trzeba było powiedzieć, że skończyłaś bym ci pokazał nowe ruchy lub nauczył jakiejś techniki. Co prawda nie znam się na wodzie...
Błyskawicznie ruszył na dziewczynkę z zamiarem zaatakowania jej. Ta powinna swobodnie go zablokować lub uniknąć ataku.

241Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:36 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako zasłoniła się, przy okazji blokując atak Keisuke.
-Nie bij ! Boję się, będzie bolało !

242Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:49 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
- Chyba żartujesz. Przeciwnik ci nie daruje. - Powiedział kucając z zamiarem kopnięcia dziewczynki w brodę. Szansa na unik jest praktycznie żadna a na blok bardzo mała.
(Gdybym nie był taki miły już bym ją okładał pięściami.)
Gdy dziewczynka leciała w górę teleportował się metr wyżej łapiąc ją. Ponownie znalazł się na ziemi. Postawił ją, po czym łapiąc ją za ramiona kucną i spojrzał w oczy.
- Boli? - powiedział całując w czoło.
- Chcesz mi oddać? Jeśli mnie uderzysz sparing się skończy. Nie liczy się atak Ki. Jak dasz radę nauczę cię jakiś technik.
Odskoczył pięć metrów do tyłu. Był gotowy na blok ataków.

243Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 9:53 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Dziewczynka złapała się za brodę.
-Ał, ał, ał... chyba mi coś złamałeś.
Hanako podleciała do Keisuke i najmocniej jak potrafiła uderzyła go pięścią w twarz.

244Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 10:02 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Niestety, Keisuke złapał jej lecącą pięść. Podniósł rękę do góry jednocześnie unosząc Hanako. Była to świetna okazja na kopnięcie jej, jednak on jej nie wykorzystał. Wytwarzając drugą ręką podmuch wyrzucił ją w powietrze, sam został na ziemi gotowy na kolejny unik lub blok.

245Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 10:08 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako stworzyła 5 słupów wody które skierowała w Keisuke tak by go otoczyły i wbiły w ziemię, jeśli się uda dziewczynka podlatuje do Keisuke i wbija się w jego plecy z buta.

246Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Sob Maj 21, 2011 10:15 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Niestety, Keisuke otoczył się niewidzialną barierą stworzoną z KI. Słupy wody zwyczajnie się rozbryzgały. Chłopak stał jak gdyby nigdy nic. Wysłał w stronę Hanako serię małych pocisków KI. Nadal był gotowy na atak ze strony dziewczynki.

247Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Nie Maj 22, 2011 11:23 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako udało się uniknąć pocisków ki, następnie zaczęła szybko lecieć w stronę Keisuke, gdy była już blisko, teleportowała się za niego i kopnęła w głowę.

248Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Nie Maj 22, 2011 11:28 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Ten zwyczajnie kucną więc Hanako kopnęła nad nim. Robiąc przewroty w przód oddalił się od dziewczynki.
- Próbuj dalej.

249Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Nie Maj 22, 2011 11:36 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak podszedł pod dom.
Zapukał. Czekał aż ktoś do niego wyjdzie.

250Panoramio 13 - Page 10 Empty Re: Panoramio 13 Nie Maj 22, 2011 11:56 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Dom:
Pyon spał, a nikogo innego nie było by mógł otworzyć drzwi.

Holographic Creator:
Hanako podleciała do Keisuke i zaczęła atakować go uderzeniami z pięści jak i kopniakami. Jeśli Keisuke odskoczy, Hanako natychmiast do niego podlatuje i dalej atakuje.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 10 z 22]

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next

Pozwolenia na tym forum: