Na pierwszy rzut oka praca wygląda naprawdę fajnie. Ale tylko na pierwszy rzut oka.
Nie podoba mi się cieniowanie włosów. Ale chodzi mi jedynie o te jaśniejsze kosmyki. Pixele tego ciemnego koloru na niektórych były zbędne, dlatego też praca nie wygląda tak fajnie jak mogłaby wyglądać.
Trochę podobne cieniowanie koszuli do mojego stylu, ale nie mam Ci za złe jak się przyglądałeś. Jak nie to jeszcze lepiej ;d W każdym razie przy rękawie, w górnej jego części wrzuć jeszcze jeden pixel ciemnego odcienia. W przypadku ogólnego cieniowania, nie jest źle choć pojedyncze pixele bym poprawił. No, ale jak kto woli, prawda?
Na prawej ręce brak jakichkolwiek mięśni, zmień to. Dodaj jakieś mięśnie, nawet niekoniecznie super-extra widoczne, ale żeby były. W miejscu gdzie przerwałeś outline'a (kontur) na ręku, zostawiłeś jasny pixel. Zmień go na ciemniejszy żeby nie było efektu "wybitej kości" na ciemniejszym tle.
Na lewej ręce nie używaj najjaśniejszego odcienia, to nie ma sensu. Ręka jest bardziej z tyłu, zamaluj te dwa jasne pixele tym średnim kolorem. Powinno być lepiej.
Cieniowanie spodni fajne. Ogólnie masz ciekawy styl. Moim zdaniem powinieneś tu ograniczyć średni odcień, tak jak wcześniej ograniczyłeś najciemniejszy. Jest go zdecydowanie za dużo, a gdyby był tylko w miejscach w których jest niezbędny, spodnie wyglądały by o wiele lepiej.
Buty ma takie.. normalne. Nie ma co oceniać, cieniowanie dobre.
Ogólnie..
Dość wysoki poziom tworzenia prac, ale dalej te błędy początkującego. Cóż.. Ucz się, jesteś na dobrej drodze żeby być jednym z najlepszych w polskim LSW