Nie ocenię Base bo sama ta ocena byłaby na połowę strony. Ocenię jednak tego OPAR'ka, który ma podobne włosy do Rizuke.
Oke!
Zaczynając od góry, czyli włoski.
Na twoim miejscu pobawiłbym się z ich kształtem. Kilka kosmyków nienaturalnie ucieka do tyłu albo do przodu.
Nad kosmykami z przodu OPAR'ka musisz jeszcze trochę popracować.
Jeżeli chodzi o cieniowanie włosów, to nie jest ono zachwycające. Myślałem że stać Cię na coś więcej po tym jak pokazałeś tego Saiya'jin'a.
Koniecznie musisz zmodyfikować włoski. Jak? Nie cieniuj wszystkich kosmyków tak, aby były ciemne, a włosy w środku jasne. Staraj się cieniować tak jakbyś sobie wyobrażał padające na niego słońce. Pokazałbym Ci jak to zrobić i o co mi chodzi, ale w takim wypadku Ty nie nauczysz się tego sam. A właśnie o to chodzi byś poznał samodzielnie tajniki cieniowania
Podoba mi się cieniowanie skóry na głowie. Wydaje mi się że tutaj zastosowałeś własny styl.
Czy on ma złoty kolczyk na uchu? Good idea. Ciekawy dodatek, choć wygląda jak złote ucho xD
Szalik mnie nie zachwycił. Zbyt mocno przylega że się tak wyrażę do jego ciała. Powinien bardziej odstawać od samych barków.
Kamizelka spoko, podoba mi się. Wygląda całkiem nieźle i pod względem proporcji i cieniowania.
Cienie klaty zlewają się ze złotym kolorem na kamizelce. Mógłbyś coś z tym zrobić? Proponuję zastąpił złoto innym kolorem
Bandy są ciekawie wykonane. Ciekawa budowa.
Nie wiem czemu, ale spodnie mi się podobają. Cieniowanie trochę ssie, ale nie jest tak tragiczne jakby mogło się wydawać. Dodaj klika px gdzie, nie gdzie i myślę że efekt będzie ciekawszy.
Buty dziwnie wykonałeś, ale trzymają jako taki styl. Całkiem przyjemnie patrzy się na nie z bliska, z daleka trochę gorzej.
Ogółem.
Jak widzisz są błędy w cieniowaniu, największe można zauważyć na włosach. Postaraj się poprawić błędy które wymieniłem tworząc kolejnego bądź poprawiając tego OPAR'a.
7/10/f
KP: 3