Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 23]

176Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:05 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Tendou, udało odciąć się "mackę" która trzymała Viega, przez co też mógł się on uwolnić. Viego'wi udało się spalić "mackę" z głowy Majinki, ale po chwili zauważyliście że ta się zregenerowała.
- Gidayu nie przyjmuje do swoich progów byle kogo. Myślisz że podziała na mnie wysoka temperatura? Musiałbyś uwolnić moc tak żeby uzyskać przynajmniej 25.000 kelwinów! Temperatura nie działa na moje ciało, a jedynie na oderwane części! - powiedziała i ruszyła w stronę Tendou, zadając mu potężne ciosy. Po jakimś czasie wykopała go w górę i pojawiła się nad nim, uderzając go w powietrzu z ogromną siłą. Tendou spadł na ziemię.
//Możesz się ruszać, ale nie będziesz na razie, tak szybki etc..//

Widząc to jak jej towarzysz obrywa, nie zbyt się nim przejęła. Co innego Saiya'jin. Przebijając się przez ścianę budynku, zatrzymał się w nim.
- Auć.. Cholera, nie spodziewałem się.. ILE?! Ponad 1 mld jednostek?! Cóż.. Mnie może i zabijesz, ale jeżeli przybędzie tu nasz szef, nie będziecie mieli szans. On sam ma ponad 5 mld jednostek w normalnej formie! HAHA! - krzyknął i bez zastanowienia ruszył w stronę Yoh'a.

Smoku wstał i tak samo bez zastanowienia ruszył w stronę Saiya'jin'a.

177Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:10 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Super Saiyan Two? No to Yoh zaraz do nas dołączy. 25 tysięcy powiadasz? Daj mi 100 sekund spokoju, a uzyskam atak i o wyższej temperaturze. Ja, który kontroluję energię cieplną, nie mam z tym absolutnie żadnych problemów.
[Wolę nie używać Linkera tak długo, jak tylko mogę. Szczególnie przez "to"... Mankaitou... Niby miecz, ale nie z metalu. Mógłbym go użyć do spalania bez żadnych problemów... Daijitsuhou to będzie na nią za mało, chyba będzie mi potrzebne Kasaisenpuu... A może tak poszatkować na mnóstwo fragmentów i spalić każdy? Na pewno się zregeneruje, ale to musi zużywać energię. W końcu będzie coraz mniej i coraz mniej... Może i się udać.]

//"to" to niewielka blokada założona na Worldwide Linker. Żeby aktywować silniejsze formy od Mode Phoenix i Mode Garuda trzeba chwilę walczyć, żeby załadowała się wystarczająca ilość energii. Zwykle zbiera się ją raz, ale jako że Linker praktycznie nie był używany przez Viega, teraz byłaby jakby pierwsza walka z jego użyciem i trzeba zwykle kilku walk, żeby odblokować Mode Thunderphoenix, Mode Lightknight i Mode Solar Phoenix. A wzmocnienie tylko ognia lub tylko pioruna w danym czasie to dość poważna przeszkoda.
Chociaż z drugiej strony, gdyby teraz Viego zaczął korzystać z Linkera, kilka walk i byłoby wystarczająco, by używać nawet Mode Solar Phoenix.

Takie ograniczenie wymyśliłem, żebyście mnie nie posądzali o godmodding.//

178Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:13 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Jeden z potworów złapał Majinke i rzucił ją w stronę drugiego, a ten wystrzelił potężny pocisk, który rozerwał Majinkę na strzępy. Maximus zauważył i krzyczy do Viega:
- Viego! Globalne ocieplenie, a będzie jednego mniej!

179Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh widząc lecącego w swoją stronę Saiya'jin'a, a w jego z kolei Smoka, starał się szybko coś wymyślić.
- Phew.. - mruknął pod nosem.
Chłopak pojawił się nagle pod lecącym w jego stronę Saiya'jin'em i zadał mocne kopnięcie w dół szczęki. Kopnięcie było na tyle mocne, że wojownik odleciał w górę.
Yoh wybił się od ziemi w stronę lecącego Saiya'jin'a i z dużą szybkością zadał mu potężne uderzenie w brzuch. Następnie zaczął go okładać, a po wszystkim złapał za nogę, zaczął kręcić w kółko i rzucił nim w stronę najbliższego budynku.
Siła rzutu była tak mocna, że przebicie się przez budowlę, nie stanowiłaby problemu.

180Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:34 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Nie dam Wam tej szansy, gnojki! - powiedziała Majinka. Potworek Maximusa ją złapał, ale nagle się rozpłynęła, a pocisk trafił w drugiego potworka, powodując nie małe zniszczenia w centrum miasta.
Nagle Majinka zregenerowała się za Viegiem.
- Ognisty temperament? - powiedziała mu szeptem do ucha i uderzyła w kręgosłup z dużą siłą.
//Nie uszkodziła go, ALE upadłeś na ziemię.//
- Ten też ognisty? Ciekawe! - powiedziała i ruszyła w stronę Maximusa z dużą szybkością.

Plan Yoh'a nie do końca się powiódł.
Złapał go za nogę i zaczął kręcić w kółko, ale kiedy Yoh go wypuścił, Wojownik zatrzymał się w powietrzu.
- Kadonomaro Akaike Ko! - Saiya'jin zaczął ładować jakiś atak, a po chwili wystrzelił go w stronę Yoh'a. Pocisk leciał w stronę Yoh'a.
- To go zajmie. - powiedział i ruszył walczyć ze Smokiem.

Obaj zderzyli się pięściami i zaczęli na równi okładać. Poziom mocy Smoka wynosi ok. 500.000.000j, czyli o 20.000.000j więcej niż Saiya'jin.

181Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:40 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Oni byli w powietrzu więc kula wybuchła nad miastem. Ale jak chcesz inaczej.//
- Kurde! Zapłacisz mi za to! Kosztował mnie nie mało energii! Maximus wraz z potworkiem ruszyli na Majinke i w locie zrobili wspólną kulkę i wystrzelili w Majinke, ale nie był on tak silny jak tamten. Nagle znikli i pojawili się dwa metry za nią i wystrzelili w nią drugi pocisk.

182Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:41 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego zaczął się palić, częściowo przechodził w swoją formę Entei //przypominam - ta plazmowa postać używana jest tylko do odtwarzania uszkodzeń ciała// unosząc się dzięki prądom konwekcyjnym do pozycji stojącej. Powiedział tylko Au, strzelił stawami w karku przechylając go na lewo i na prawo i ruszył za Majinką.
//Pamiętacie gościa z filmu Smoking? xP Tego, co dostał power-garniaka tak pod koniec filmu//
W locie wziął głęboki wdech i wystrzelił 6 pocisków (Tatsubana) prosto w Majinkę.

183Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 4:47 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou got up from the ground, looking over at the Majin, he tried ignoring the pain, but it still did make movement harder for him, he started running forward the Majin, though, it was more of walking-running than normal running. His blade at ready. Once he got to her, he kicked her up into the air, slaming the blade into the ground to make sort of a ramp, to power his jump, however. Just as he was about to jump, his pain called again, it would seem he wouldn't jump high enough, but, ever part of his armor quickly changed to that of Azure. allowing him to jump high enough, as he charged at her, he screamed.
-Riderrrrr PUNCH! the Punch wouldn't be as strong as usual, no, not due to his condition, but due to his form(or mode, whichever you pefer).

//Dragon Form makes Tendou/Kuuga more agile, but he loses on psychical strenght and defense.
https://2img.net/h/i380.photobucket.com/albums/oo247/guyverunit05/Kamen%20Rider%20Kuuga/008282-1.jpg //

184Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 5:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh używając Zanzoken przeniósł się na najbliższy budynek. Kiedy pocisk uderzył w ziemię, poleciał włączyć się do walki Smoka i Saiya'jin'a.

185Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 5:42 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Majinka zdezorientowana wspólnym atakiem, nie wiedziała co zrobić. Nie udało jej się uniknąć żadnej z technik, a Rider Punch, który wykonał Tendou zyskał niesamowicie dobry efekt. Części Majnki spadły na ziemię. Zaczęły się jednak łączyć, tworząc szybko postać kobiety Majin.
- Wiecie że to bolało? - powiedziała.
Potajemnie uwolniła swoje dwie części kierując je w stronę Yoh'a i Smoka walczących z Saiya'jin'em.
Następnie by nie wzbudzać podejrzeń, uniosła rękę w górę i skumulowała w niej energię. Dużo energii. Nagle całą ją pokryła różowa aura.
- To miasto zniknie z tej pieprzonej planety. - powiedziała, aura jeszcze bardziej się powiększyła.

Saiya'jin widząc co wyprawia jego towarzyszka, przestał walczyć przez co otrzymał mocny cios w mordę. Po ocknięciu się, jedynie krzyknął:
- OSZALAŁAŚ! CHCESZ MNIE TEŻ ZABIĆ WARIATKO!? WYSTRZEL TEN GENOCIDE ATTACK W ICH STRONĘ!!

- Niech Ci będzie, idioto. Ale przestań się wydzierać. - powiedziała i wystrzeliła w górę kilkaset pocisków, trzymających się jej aury. Wszystkie kierowały się w stronę Viega, Maximusa i Tendou.

Saiya'jin dalej walczył ze Smokiem.
Yohowi nie udało się uniknąć pocisku. Po przeniesieniu na blok zdezorientował się że jest to pocisk samonaprowadzający. Unikasz go przypadkiem, chcąc lecieć do dwóch walczących wojowników. Widać jak pocisk wbił się w budynek, zostawiając w nim dziurę swojej wielkości. Tak jakby ją wyżarł. Leci w twoją stronę.

186Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 5:51 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tendou, znajdźcie sposób żeby je wykosić, ja jej przeszkodzę w wystrzeliwaniu kolejnych! Kōsoku!
Viego przeniósł się tuż przed Majinkę, mając dłoń wyciągniętą w tył i zgromadzoną w niej energię.
- Enken!
Viego zadaje wzmacniany ognistą aurą cios prosto w Majinkę z zamiarem przełamania jej aury i wytrącenia jej z koncentracji //w końcu pociski są połączone z jej aurą, nie NPC? twoje słowa//.

187Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 6:00 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus szybko stworzył barierę wokół siebie i potworka, żeby pociski w nich nie trafiły.

188Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 7:11 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Co do..? - powiedział Yoh, kiedy pocisk zaczął go gonić.
[Wyżera wszystko i jest samonaprowadzający. Niema sensu go unikać, może zneutralizować, ale nie unikać. Mogę wprowadzić pocisk w niego, w końcu leci za mną, On tym nie steruje. Hmm.. Możliwe że poprzez zabicie Saiya'jin'a pocisk po prostu zniknie, ale jeżeli tak się nie stanie będę musiał odlecieć dalej i użyć jakiejś techniki by go zneutralizować.]

Chłopak będąc w formie SSJ2 był nadzwyczaj szybki, więc unikanie pocisku nie było dla niego wyzwaniem. Trudniejsze mogło jednak okazać się skierowanie pocisku w stronę Saiya'jin'a by go zabić własną techniką.

[Tak czy siak, muszę spróbować. Nie mam wyjścia.]

Yoh poleciał w stronę Saiya'jin'a, a kiedy już był przy nim szybko się odbił i poleciał w górę z nadzieją że pocisk nie zdąży wzlecieć i trafi swojego właściciela, a nie cel.

189Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 7:15 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Very well. he said, his armor changed once again, this time, to purple, with his torso being more "knight-like", followed by his sword, which still kept it's shape and size, he didn't notice his change ealier, nor did he care. Tendou quickly took his sword throwing it at the blasts, using his own version of Ki Blast on others.

//Titan mode, more defense, less speed//
http://www.showwallpaper.com/wallpaper/0907/032912.jpg //

Ostatnio zmieniony przez Akagi Shigeru dnia Czw Lip 22, 2010 7:23 pm, w całości zmieniany 1 raz

190Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 7:20 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Majinka straciła koncentrację, dzięki czemu pociski nie zabiły dużej ilości osób. Może kilka by się znalazło, ale to się zdarza.
Jednak, utrata koncentracji doprowadziła do zniszczenia całego centrum miasta i kawałka na zachodzie. Pociski po prostu poleciały gdziekolwiek.

Maximus uniknął uderzenia, dzięki interwencji Viega dlatego też tworzenie bariery nie miało na chwilę obecną większego sensu. Choć, to niezła osłona przed kamieniami itd., lecącymi po zburzeniu i zniszczeniu kilkunastu budynków.

To samo w przypadku Tendou. Dzięki temu że Viego zainterweniował, ruch ten był zbędny. Pociski po prostu nie trafiły.

Kiedy Yoh leciał w stronę Saiya'jin'a pocisk podążał z dużą szybkością za nim. Gdy Yoh się wybił, jego plan się nie powiódł. Pocisk tak samo jak Yoh poleciał w tym samym czasie w górę. Kieruje się w stronę złotowłosego chłopaka.

191Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 7:28 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- No nie! Tego już za wiele, trzeba z nią skończyć! Maximus szykował się do potężnego ataku, 'Big Fire Bomb' potworek miał za zadanie wybawić ją w górę, żeby nie zniszczyć całego miasta.
- Mam nadzieję, że to zadziała i nie da rady się już poskładać. Potworek zaczął strzelać ki blastami, żeby zwabić do siebie Majinke.

192Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 7:52 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ty, władca bestii, zajmij ją na chwilę, ja zbiorę nieco energii. O imię cię zapytam po walce.
Uleciał w niebo, rozłożył ręce do góry i zaczął zbierać coraz więcej energii - wystarczająco na potężne Daijitsuhō o temperaturze znacznie wyższej od 25 tysięcy kelwinów podanych przez Majinkę.

193Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 8:18 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Czytasz posty? Przygotowuje atak, a ty mi mówisz, że mam ją jakoś zająć?//
- Też mam plan! Nie tylko ty możesz sobie robić nie wiadomo jak zajebiste ataki! Mój potworek na razie strzela w nią ki blastami. Maximus Dalej przygotowywał atak.

194Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 8:21 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- A więc tak.. - powiedział.

Yoh poleciał z zawrotną szybkością przed siebie, później zawracając i lecąc w stronę Saiya'jin'a. Kiedy znalazł się już przy nim, zadał cios Smokowi by ten spadł na ziemię i używając Zanzoken, znalazł się szybko za Saiya'jin'em i złapał go za gardło trzymając mocno.

Skoro pocisk leci za Yoh'em, żeby go trafić będzie musiał trafić i właściciela.

195Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 8:24 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Jasne, że czytam. Coś ostatnio słabo rozumiesz słowo pisane.//
- Mój plan twojego nie wyklucza.
Widzi sytuację na dole, ale nie przejmuje się zbytnio - zbieranie wystarczającej ilości energii to priorytet.

196Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 22, 2010 9:32 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Mr. Fox should be good with the Saiyan, and 'hence I got nothing better to do, I can try my strenght with the Majin.
Tendou's armor, at that time was back to it's Redness, he charged at the Majin, his feet having some sort of a fire, or just something red on it, same with the marks of his steps, he jumped at the Majin, standing on her shoulder with one feet, and kicking her with the "firey" one upwards, he then got ready to jump, his armor changing to Azure again, and right after the jump, back to red.
-Take some of this too. RideRRRRRR Punch!
Tendou punched the Majin, with no intention of shattering her or anything, just weakening her for Maxi's attack. He had no idea he changed to Dragon Form again, nor, did he know it existed, his form changed just as if it was controlled by his mind, or desire.

197Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 23, 2010 12:46 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- O rzesz, co się stało ? Nagle chłopakowi wszystko się przypomniało, aż do chwili jego transformacji. Czuł że jest silniejszy ale gdy udało mu się kontrolować następną transformacje, mógł podwoić swoją siłę.
- To teraz się zabawimy ! Smok się skoncentrował i otworzył czarny portal tuż przed pociskiem, który jak szybko wleciał, tak szybko zniknął z portalem. Chłopak mocno wybił się z ziemi i uderzył z całej siły w podbródek Kosmicznego wojownika. //Yoh 'chyba' w tym samym momencie puścił przeciwnika.//

198Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 23, 2010 2:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Maximus i Viego ładowali jakieś mocniejsze techniki, Tendou odwrócił uwagę Majinki wykonując Rider Punch. Podziałało nadzwyczaj dobrze.
Majinka poczuła uderzenie i odleciała trochę dalej, zatrzymując się jednak równie szybko.
- Ty.. TY! Kobiety się nie bije!! - krzyknęła i podnosząc "mackę" na głowie, wystrzeliła z niej dziwny promień.

W tym czasie, Yoh uciekając za pociskiem, zrobił to co planował przeleciał za Saiya'jin'a. Kiedy pocisk był już blisko, Smoku się obudził i stworzył coś niczym "ciemny portal" w który pocisk wpadł i zniknął, następnie wyskakując zadał wojownikowi potężnego kopniaka w podbródek. Yoh odruchowo widząc Smoka, go puścił dlatego też nic się nie stało.

199Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 23, 2010 3:33 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Zaraz, ten promień to...]
- Tendou! Ten promień nie może cię dotknąć, za wszelką cenę!
[Cholera, może nie zdążyć...]
Viego wystrzelił średni ognisty pocisk, żeby na tyle uszkodzić podłoże między promieniem a Tendou, żeby ten promień trafił w odłamki nawierzchni.

//Wiem, Henka Beam. Zmienia w słodycze cokolwiek, w co trafi. Nie licząc jednej sytuacji, gdy Super Buu zrobił sobie ze skały Toi-Toia. To chyba gorsze niż bycie kawałkiem czekolady...//

200Miasto Emina - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 23, 2010 3:37 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- CO TY ROBISZ?! - krzyknął w stronę Smoka.
W końcu, mało brakowało, a Saiya'jin gryzłby ziemię. Oczywiście, ktoś musiał mu przeszkodzić.
- Nie wkurzaj mnie. Sam go załatwię. - powiedział patrząc w stronę osłabionego wojownika. Przejście na poziom Super Saiya'jin 2 spowodowała że stał się nie tylko silniejszy, ale bardziej zarozumiały i zuchwały. Wiedział że teraz pokona kolesia bez najmniejszego problemu, a mimo to wciąż się z nim bawił.

Widząc sytuację niżej z Tendou i Majinką, mało się tym przejął.
- Dobra, koniec. Pierw Ty, później Ona. - powiedział i ruszył na Saiya'jin'a. Zaczął go szaleńczo okładać, jednak tym razem nie przestawał.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 23]

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next

Pozwolenia na tym forum: