Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 11 z 23]

251Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:11 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Sure... I supprose? What EXICALY you want me to do?

252Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Mogę Ci pomóc. Sam chcę się czegoś dowiedzieć. - powiedział do Viega i wyjął z kieszeni mały woreczek.
- Viego, Cineg, łapcie. - powiedział i wyjął z woreczka małą, zieloną fasolkę po czym rzucił w stronę Viega i Cinega po jednej.

Sam także jedną zjadł i rzucił reszcie wojowników.
- Gotowe! - powiedział i podszedł w stronę statku.
- W domu mam kilka takich worków. Pamiątka z jednego ze światów w których trenowałem, hehe.. - powiedział uśmiechnięty.
- Właściwie.. To wziąłem je sobie bez pozwolenia bo fajnie działają, ale co tam.. - dodał.

Włożył woreczek z jeszcze kilkoma fasolkami do kieszeni.

253Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:16 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Fasolka Senzu? Dzięki.
Zjadł ją z wiadomymi efektami.
- Od razu lepiej. Dawno ich nie jadłem. Tendou, wystarczy podczepić linkę z Delcutora do statku. Delcutor podniesie i pociągnie statek w stronę pustyni, ja z Yohem pomożemy podnieść i utrzymać. Dobra?

254Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:19 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Dziękuję. Smok wziął oddech i powrócił do Normalnej postaci - Wiele się dziś nauczyłem... I zniknął.

255Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:21 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Niema sprawy. Dobra, do dzieła. - powiedział i podszedł do statku.
- Do zobaczenia, chłopaki! - krzyknął w stronę reszty.

256Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:25 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Dobra ja lecę ostro trenować na pustynię i możecie mnie długo nie zobaczyć. Narka i dzięki za senzu Maximus poleciał w stronę pustyni.

257Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:27 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Whole ship? Damn, I had no idea this thing was -THAT- strong.
he caught the Senzu, putting it in his pocket
-I will save that for later.
He then, just as Viego said, took the rope from his Hoverboard, waiting for the ship to be lifted up.

258Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:29 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego podczepił linę do statku, dał sygnał Tendou do podnoszenia.

259Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:31 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh ostrożnie złapał statek, po czym zaczął pomagać powoli Tendou.

260Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:32 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou jumped onto the Hoverboard, turning it on full power, flying forward the desert

261Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:33 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Gdy statek się uniósł, Viego znalazł dobre miejsce pod nim i pomagał przemieścić statek na pustynię.

262Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 24, 2010 10:36 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh złapał statek od góry, by w razie czego, nie spadł na dół przez nieuwagę Viega.
//Chwila nieuwagi się zdarza, nie?//
- Gotowy! Lećmy! - powiedział.

263Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Lip 25, 2010 9:39 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg dalej leżał...
-Ah, nikt nie zauważył moich postępów.
Nagle rozpłynął się w powietrzu.

264Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Lip 25, 2010 11:23 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu wleciał do miasta i zobaczył napis
'Biuro nieruchomości'
Zleciał i poszukał wzrokiem hangaru.

265Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Lip 26, 2010 2:25 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Butarata wzbił się w powietrze i powiedział
Czas na trening..

266Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 9:32 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg pojawił się razem z dziewczyną.
-To będzie tam... - wskazał na budynek z tabliczką 'nieruchomości'.

267Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Lip 28, 2010 10:50 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem wylądował w mieście.
- Huh... - wydusił z siebie po długiej podróży.
- Więc to jest miasto Emina? Nigdy tutaj nie byłem, chociaż tyle podróżowałem.
Zaczął się rozglądać i szukać jakiegoś hotelu, czy mieszkania gdzie mógłby się zatrzymać.
Po chwili coś znalazł.
- "Biuro nieruchomości"? Może uda mi się załatwić tutaj, nawet stałe miejsce zamieszkania.
Odkąd wyspa Dante została zniszczona, musiałem spać pod gołym niebem... To było nawet fajne, ale zaczyna mi brakować ciepłego łóżka...

Ray udał się do biura nieruchomości.

268Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 29, 2010 6:27 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Leciał nad Eminą. Do siebie oczywiście.

269Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 29, 2010 1:56 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przyleciał do Eminy i zleciał do restauracji..

270Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 29, 2010 6:10 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem wyszedł z biura nieruchomości i natychmiast wyleciał z miasta kierując się na północny wschód.

271Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 30, 2010 8:08 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przeleciał nad miastem i poleciał dalej.

272Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 30, 2010 1:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh i Silvia szybko przelecieli nad miastem, kierując się w stronę równin.

273Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 4:42 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu poleciał w stronę ulicy Panoramio

274Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 8:49 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu z meblami poleciał do swojego domu na ulicę Panoramio.

275Miasto Emina - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:32 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Gdy Ketsu wyszedł z domu wzbił się w powietrze i poleciał w stronę mrocznej energii.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 11 z 23]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next

Pozwolenia na tym forum: