Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 14 z 23]

326Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:55 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane pojawił się jakieś 50 m nad ziemią i spadł na ziemię obok diwana

-Auć!Trzeba jeszcze nad tym popracować-powiedział do siebie

-No to gdzie on jest?-zwrócił się do mikidusa

327Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 11:57 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Był w domu Reizera ale jego KI wyczuwam teraz w małym lasku przy górach.Zostawie tutaj Diwana i sie teleportuje tam.-po chwili Mikidius zniknął.

328Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 12:01 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
-Hej poczekaj!-Krzyknął do mikidusa i teleportował się tam gdzie on

329Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 1:50 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Leci spokojnie nad miastem, nie spieszy mu się, obserwuje po drodze dokładnie, co się dzieje na dole.

330Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 1:54 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu teleportował się w samo centrum miasta które tętniło życiem, ludzie którzy go zobaczyli dziwnie się patrzyli, sam wszedł do sklepu z alkoholem.

331Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:26 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius po wyjśćiu ze sklepu usiadł sobie na ławce,otworzył butelke wódki i powoli wypijał wódke.

332Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:29 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer teleportował się za Mikidiusa.
- Czy to tak ładnie odejść kiedy walczyliśmy ?.
Reizer usiadł kolo Mikidiusa.
- Wyjaśnij mi, kto mi rozwalił dokładnie chatę ?.

333Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:31 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Hyk!...rozszwaliły ję moję Clóny. Mikidius po chwili opamiętał sie i powiedział.
Oooh moja głowa....Ważne to tera?niedługo będzie impra idziesz?

334Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:35 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
- Mogę, tylko nie pije bo mogę coś dziwnego zrobić..
- A tak o której, kiedy i gdzie jest ta impra ?.

335Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:36 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Ho teraz!Im wczesniej tym lepiej.Ho na Ulice Panoramio!-powiedział Mikidius poczym teleportował sie na ulice.

336Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 2:38 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer teleportował się do Mikidiusa.

337Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 3:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia i Ayano przeleciały nad miastem.
Yoh krzycząc coś leciał za nimi.

338Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 3:58 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi przechadzał się ulicami miasta mając nadzieję że kogoś spotka.

339Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 4:29 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Leci na pustynię.

340Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 4:50 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Wybił się w górę i poleciał w stronę oceanu wyczuwając jakąś dziwna energie.

341Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 10, 2010 6:24 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg przyleciał tutaj prosto z gór i udał się w stronę swojego domu.

342Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Sie 13, 2010 5:18 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przyleciał do Eminy...

343Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Sie 14, 2010 10:44 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Jego moc była tak duża, że niektórzy ludzie mdleli.Ketsu wzleciał w górę i udał się w stronę gór.

344Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 18, 2010 5:22 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray wybiegł z domu i stanął na ulicy po środku miasta. Następnie przyłożył 2 palce do czoła i zaczął szukać energii Yoha.
Cholera... Yoh, gdzie jesteś? Tutaj - nic; Na górze - nic; planeta - nic.
Co jest? Nie wyczuwam też innych znanych mi energii. Co się tu kurde dzieje? Nie ma ich na Ziemi? Masz przeszukiwać kosmos, czy jak?

Ray stanął prosto i spojrzał w niebo.
- Cholera... Gdzie wy do cholery jesteście?

345Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 18, 2010 5:32 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray ponownie przyłożył palce do czoła i zaczął przeszukiwać sąsiednie planety.
Niestety na nic.
- Cholera... Nie ma ich nigdzie? Żal...
Ale nie zamierzam tracić czasu. Polecę nad jeziora i jeszcze trochę potrenuję...
Ray wzniósł się ku gorze i odleciał w stronę jezior.

346Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 25, 2010 6:06 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przyleciał do miasta..

347Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 25, 2010 6:31 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu szukał kobiet z pustyni xd

348Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:43 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru pojawił się w centrum miasta. Zaraz za nim pojawiła się Sandra.
- Czekamy na Maxa.
- Ta... Wydaje mi się, ze o czymś zapomniałem
Stali naprzeciw siebie czekając na Maxa

349Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:45 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się w centrum.
-Hej Shigeru, chyba tego zapomniałeś.
Powiedział Max oddając pelerynę Nakatoniemu.
-To co teraz robimy ?

350Miasto Emina - temat ogólny - Page 14 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 2:49 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak odebrał pelerynę i zarzucił ją na szyję.
- Z tego co wiem to chyba trzeba poszukać Biura Nieruchomości
- Tak, to chyba w tamtą stronę. - Wskazała dziewczyna palcem.
Ruszyli, chłopak rozglądał się po mieście. Kiedy byli na miejscu Shigeru i Sandra zostali przed drzwiami.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 14 z 23]

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next

Pozwolenia na tym forum: