Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 36]

176Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:43 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
IDIOTA ! - powiedział Ketsu
Od razu zleciał na dół i stanął w bezpiecznej odległości od dziewczyny.

177Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:46 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Co za głupek.. - powiedział do siebie cicho i podleciał do dziewczyny, którą Smoku szturchał.
- Nie czujesz tej energii którą ona emanuje? Jest niezwykle mroczna, a Ty od tak sobie podlatujesz i Ją szturchasz.. Ehh.. - powiedział do chłopaka. Sam schylił się nad dziewczyną i sprawdził czy nic jej nie jest. Może jest ranna? Wolał się upewnić.

178Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:47 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu podszedł i zobaczył rany od igieł na ręce.
Kto ci to zrobił ?! - zapytał zdenerwowany Ketsu

179Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:50 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Dziewczyna powoli otworzyła oczy, czując że ktoś ją dotyka. Zauważając Ketsa, który sprawdza jej ręce, Smoka który ją szturcha i Yoh'a który się nad nią schyla mogło jej przyjść tylko jedno sensowne wyjaśnienie do głowy.
- WYY!!! ZBOCZEŃCY!! - krzyknęła niebywale głośno i wszystkich trzech odrzuciła na kilka metrów wyzwalając ogromne pokłady mrocznej energii. Mimo to, nic sobie z tego nie robiła, czuła się normalnie.
- Co.. CO WY SOBIE WYOBRAŻACIE?! - krzyknęła zaczerwieniona.

180Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:53 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Prze..przepr...PRZEPRASZAM ! - krzyknął Ketsu i od razu puścił rękę dziewczyny.Lecz za chwilę zrobił poważną minę
Kto ci to zrobił ? - zapytał

181Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:54 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Yyeyyyeyy. Ja tylko niosłem pomocy, chciałem zobaczyć czy wszystko z tobą w porządku... To ten, który do ciebie podleciał macał cię za rękę. Ja cię tylko szturchałem ! Mówił zaczerwieniony Smok

182Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- HELL YEA!! - krzyknął w locie chłopak i przypieprzył o ziemie głową.
- Au.. Au.. - powtarzał i wstając, masował się po głowie.

Chłopak po chwili popatrzył na dziewczynę trochę poważniej.
- Kim jesteś i skąd się tu wzięłaś? - zapytał, mając jak najbardziej poważną minę. Dziewczyna wyzwalała ogromne pokłady mrocznej energii, nie męcząc się tym. Było to co najmniej dziwne i niezrozumiałe dla chłopaka. Chciał wiedzieć jak najwięcej.

183Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:01 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Kobiety nie powinno się o tyle pytać.. - powiedziała, już mniej się czerwieniąc.

Mimo wszystko, była dziewczyną. Za duży natłok pytań był tutaj głupim posunięciem ze strony trzech młodzieńców.
Ayano postarała się jednak odpowiedzieć im na pytania.
- Nazywam się.. Ayano Morioka.. Ja.. Skąd.. Nieważne. To nieważne. Tak samo jak to, kto mi to zrobił. Zresztą, to nie wasza sprawa. - powiedziała lekko się rumieniąc.

184Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:03 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Przepraszam, że o to zapytałem - powiedział Ketsu
Masz gdzie przenocowac ? - zapytał Ketsu jak najbardziej poważniej

185Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:07 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Ta chciałbyś Ketsu zboczeńcu jeden ! Jeżeli nie masz gdzie mieszkać możesz zatrzymać się u mnie. Powiedział uśmiechając się.

186Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:09 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Zboczeńcu ? Będę spał na dworze żeby jej nie zawstydzac. - powiedział
A poza tym, skąd znasz moje imię? Czy ja się przedstawiałem ?
Ketsu zwrócił się teraz do Ayano:
Jeżeli chcesz, możesz przenocowac.Tak jak mówiłem, będę spał na dworze.

187Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:10 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh chwilę popatrzył na dziewczynę.
- Ayano.. - powiedział do siebie chłopak. To imię raczej nic mu nie mówiło, ale wolał je zapamiętać.
- Uciekłaś z domu? A masz gdzie pójść? - zapytał poważnie chłopak.
- Ketsu z chęcią odstąpi Ci całe swoje mieszkanie i pójdzie spać w ogrodzie! - powiedział i wybuchł śmiechem. W sumie, może w tej chwili śmiech był wskazany.. Po prostu, zamiast zmuszać dziewczynę do odpowiedzi, wolał pierw się z nią zaprzyjaźnić.

Po chwili jednak już spoważniał i przestał się śmiać.
- A tak na serio.. Masz gdzie się podziać? Widzę że nie uciekłaś z domu, bo masz ślady po igłach. - powiedział.
- Nie proponuję Ci pójścia do mnie, ale ze mną już mieszka jedna dziewczyna. W każdym razie, nie narzekała byś na brak jedzenia. Silvia potrafi przyrządzić świetne obiady.. - powiedział i puścił wodze fantazji. Za chwilę jednak wrócił do rzeczywistości.

- Możesz też iść do nich lub tu zostać. Naprawdę, to zależy wyłącznie od Ciebie. - powiedział do dziewczyny. Mało obchodziło go z kim pójdzie. Mimo wszystko, miał już jedną kobietę w domu. Druga sprawiłaby jedynie że byłoby zabawniej.

188Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:14 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Nie potrzebuję Waszej pomocy, zboczeńcy. - powiedziała do trzech chłopaków i wzbiła się w powietrze.
- Znajdę sobie jakieś miejsce.. Ciekawe miejsce.. - dodała i poleciała w stronę Jezior.

189Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:16 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Hmm..Jakbyś czegoś potrzebowała będę nie daleko. - powiedział Ketsu
Lecz za chwilę dodał
Nie jestem zboczeńcem - i uśmiechnął się do Ayano

190Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:17 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Lecimy za nią? Nie wiem jak Wy, ale mi się coś zdaje że zostawienie jej byłoby złym pomysłem. - powiedział do Smoka i Ketsa, Yoh.
- Poza tym.. Mogę być zboczeńcem.. Silvia też tak mówi jak śpię w domu na podłodze. Fuck Yea... - dodał i zaczął się śmiać.

Chłopak wzbił się w powietrze i czekał na reakcję pozostałej dwójki.

191Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:19 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
W sumie - to dobry pomysł - powiedział Ketsu
ALE!Nie możemy zdradzic swojej pozycji ! Musimy ukryc KI i gdzieś się schowac.
Ketsu zamienił się w lodowego ptaka i poleciał za Ayano.Utrzymywał się w takiej odległości, że nie było widac, że jest z lodu.

192Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:22 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Hmm.. Dlaczego mamy się ukrywać. Na Silvię działa ciągłe uprzykrzanie się. Może i tu podziała. - powiedział lekko się uśmiechając. Bez wyciszenia energii poleciał za dziewczyną nad jeziora.

193Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:23 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- ... Te ślady po igłach mnie martwią, nie wyglądała na jakąś narkomankę... Poza tym ta energia.. Nie wiem co o tym myśleć. Smok spojrzał na Yoha. - To jak idziemy trenować, jeżeli chcesz zobaczyć 100 % mocy musi być ciemno.

- Albo olewamy trening lecimy za nią ! - Dodał.

194Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:46 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray przeleciał nad równinami i kierował się w stronę jezior.
Hej. Tam jest ktoś jeszcze. Ale to są bardziej znane mi aury...
Ta energia... Troszkę zmalała... Ciekawe kto ma taką moc...

195Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 8:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak zleciał jako ApocDestroyer z góry.
- Hmm.. Mogę skasować kilka silniejszych przeszkód.. Ale po co? - powiedział i stanął na ziemi która zaczęła się pod nim kruszyć. Wybił się i momentalnie poleciał w stronę Eminy.

196Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 8:35 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus podążał za Yohem, a raczej za czymś mhocznym.

197Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 8:36 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray w formie SSJ2 przyleciał na równiny. Jednak trochę się spóźnił. Pozostały tylko resztki energii po przybyszu.
- Cholera... Spóźniłem się...
Nagle poczuł, że że mroczna energia, zaczyna się zwiększać po stronie z której przybył.
- MIASTO!
Krzyknął i jak najszybciej leciał w stronę Eminy.

198Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:45 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray wyleciał na równiny trzymając Ayano za rękę. Oglądnął się za siebie i zauważył, że wybuch był nie groźny, lekko poniszczył budynki i prawdopodobnie nie zabił nikogo.
Chłopak wylądował na ziemi i puścił dziewczynę.
- Eh... Chyba nie potrzebnie zrobiłem tą całą akcję. - powiedział lekko się uśmiechając.

199Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:55 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak pojawił się na równinach.
- Dobrze mi się zdawało.. Widziałem kotecka. - powiedział w żarcie, jednak po chwili znalazł się za Rayemem. Cały czas trzymał Silvię za rękę, więc trochę nią rzucało. Złapał chłopaka za głowę i wbił mu ją w ziemię, okładając go chwilę.
- Zabieram ją. Sayonara.. - powiedział i złapał za chwilę Ayano, po czym dosłownie rozpłynął się w powietrzu.

200Równiny - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:01 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray stracił poziom Hiper Wojownika. Nie stracił przytomności, po prostu z bólu nie mógł się szybko podnieść. Gdy już wstał, zaczął się rozglądać. Słyszał, co mówił Yoh.
Niech go szlag...
Miał łzy w oczach, choć nie zwrócił na to uwagi.
- Cholera niech to!!! - krzyknął na całe gardło. //A to już jest zdeka głośno xD//
Przemienił się z powrotem w SSJ2. Był dosłownie tak wnerwiony, jak przy śmierci rodziców.
- Dorwę cię Yoh!!! Tym razem ostro przesadziłeś!!!
Moc drastycznie wzrosła, a ziemia się zapadła na całym polu widzenia. Chłopak odleciał zostawiając za sobą ostre pole zniszczeń.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: