Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 10 z 36]

226Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 30, 2010 2:22 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Nie obchodzi mnie żadna Ayami. Nie jest w stanie mi niczego zrobić. - powiedział i wyjął Kyoka Suigetsu.
- Zacznij, chłopcze.. - rzekł.

227Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 30, 2010 2:28 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Poddaje się ! - zrobił głupi uśmiech drapiąc się po głowie, tak jak Goku xd
Przeleciał obok Aizena i poleciał w stronę Ayami.

228Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 30, 2010 2:30 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Nędzny insekt. Nie spodziewałem się tego.. Muszę zapisać że w tym wymiarze jak w prawie każdym innym dużą wagę przywiązują do ochrony przyjaciół.. Żałosne. Następna energia pochodzi z pustyni.. Cóż. - powiedział i momentalnie zniknął.

229Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Sie 30, 2010 10:05 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray znalazł się na równinach gdzieś na wschodzie kontynentu, niedaleko brzegu, za pomocą Instant Transmission. Chłopak wrócił po treningu w kosmosie. W brew pozorom minęło nie wiele czasu, jednak pod wpływem podróży kosmicznych czas mijał szybciej.
Chłopak stanął normalnie. Jego poziom mocy był wciąż równy 0. Wygląd Rayem'a kompletnie się zmienił...
//Teraz można mu się dokładnie przyjrzeć xD//
Równiny - temat ogólny - Page 10 45542836295973460786
Wyraz twarzy miał zwyczajny. Włosy chłopaka były dłuższe, jednak wiek i wzrost ten sam. Urosły mu tylko włosy. Na uszach miał Kolczyki Potara. Nie był z nikim sfuzjowany, miał je po prostu jako ozdoba. Strój zupełnie nie przypominał jego starego ubioru. Nowe rękawice, krótsze z wolnymi palcami. Obcisłą bluzkę z wytrzymałego Saiyanskiego materiału. Dodatkowo Gi i spodnie wykonane z drobnych, smoczych łusek. Ogon miał owinięty wokół pasa, ale nie było go widać po materiałem. Nowe buty oraz pas. Do pasa przypiętą miał małą czerwoną kapsułę (nie z tej strony, z tej niepokazanej...). Co w niej było? To wiedział tylko on. Na czerwonej części pasa widoczny był symbol Saiyanskiej Elity. Na plecach również znajdował się ten symbol, tyle że był czerwony.
//Strój wyglądał taki jak u Vegetto na tym obrazku : http://fc01.deviantart.com/fs25/f/2008/167/6/0/Vegetto_AF_by_Gothax.jpg //

Chłopak stał tak chwilę i po kilku minutach podszedł do brzegu i spoglądał w ocean. Po paru minutach w niewiadomy sposób zniżył swoją energię do -1J. Taki poziom mocy oznacza śmierć. Na całym kontynencie, TYLKO bliskie mu osoby z którymi wiązały go jakieś więzi poczuły pustkę. Jednak mimo, że uczucie to oznaczać mogło śmierć Ray'a, coś nietypowego kierowało te osoby w miejsce w którym się obecnie znajdował.
Ray zamknął oczy i nasłuchiwał oceanu. Po chwili usiadł na brzegu, podpierając się z tyłu rękami i prostując nogi. Na jego twarzy pojawił się uśmiech i siedział tak z zamkniętymi oczami wsłuchując się w szum fal.

230Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 9:43 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak na chwilę otworzył oczy i podniósł głowę spoglądając w niebo. Jego poziom mocy wciąż wynosił niemożliwe -1J.
- Hmm... Gdzieś tam źle się dzieje... - powiedział do siebie.
Mimo to jego mina wciąż była spokojna i pogodna.
- Pojawił się ktoś silny i przemieszcza się niewiarygodnie szybko. Mam nadzieję, że wszyscy są cali...
Po tych słowach opuścił głowę i spoglądał w ocean, myśląc gdzie się podział Yoh i dziewczyny, których nie zastał, gdy skończył medytować...

231Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 9:45 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle przed tobą pojawił się jakiś mężczyzna, nie wyglądał jakby miał dobre zamiary. Wyciągnął miecz i rzekł:
- Kudakero, Kyōka Suigetsu..
- Walczmy, Ray Uruka.. - dodał z uśmiechem na twarzy.

//Pamiętaj że o działaniu Kyoka Suigetsu nie masz pojęcia.//

232Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 9:50 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray zaskoczony nagłym pojawieniem się przybysza wstał.
- Hmm? Znasz moje imię, więc pewnie jesteś posłańcem Shigen'a. Myślę, że cię skądś znam... Nie ważne.
Chłopak stanął bokiem do przybysza. On również się uśmiechnął.
- Nie wiem, jak mnie znalazłeś, ale rozczaruję cię.
- Nie będę z tobą walczyć. - dodał po chwili.
Chłopak patrzył na przybysza, zmieniając swój poziom mocy z -1J na 0J i myślał skąd może go znać.

233Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 9:59 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Wyglądasz na dość silnego. Niestety, muszę z Tobą walczyć.. - powiedział, jednak dalej trzymał Zanpakutou wyciągnięty.
- Wiesz że pochodzę od Shigen'a? Brawo. - rzekł i zaczął powoli klaskać w ręce na znak tego że jesteś bystrzejszy niż myślał.

Mężczyzna stał w powietrzu na znak tego że nie może odejść bez walki, bez sprawdzenia tego jaką moc posiadasz.

234Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 10:03 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Cóż... Więc trochę sobie poczekasz, bo ja nie będę walczył.
JUŻ WIEM SKĄD GO ZNAM!
- A no tak! Wiem, kim jesteś!
Chłopak wyciągnął komórkę chwilę coś na niej przeglądał i pokazał przybyszowi obrazek, który wyglądał tak.
Po chwili schował telefon i stał w bezruchu patrząc na przybysza.

235Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 10:32 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Hmm.. - powiedział uśmiechając się, po czym pojawił się za chłopakiem i zwinnym ruchem odciął mu ogon, następnie odskoczył w powietrze kilkanaście metrów.

236Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 10:40 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- AAAAAAAAAAAAAA!!! Mój ogonek... T.T - chłopak zaczął rozpaczać po utracie ogona.
Gdy się uspokoił stanął normalnie spojrzał na niego. Wystawił rękę w kierunku przybysza. Miało to oznaczać, że uwolnił jedynie 5% energii, ale nawet najbystrzejsza osoba by się nie skapła, bo po 2 sekundach pojawiła się kula energii. Jego obecna moc była równa jego dawnej sile na SSJ4. Tej po treningu z Yoh'em.
- Big Bang Attack! - krzyknął, jednocześnie wystrzeliwując kulę w kierunku Aizen'a.

//Idę do miasta, będę gdzieś po 16:00 jak nie później. Taka informacja, jakby coś... xD//

237Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 10:45 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Mężczyzna po prostu uniknął ataku, kula poleciała w niebo.
I nie trafiła w księżyc, przeleciała niedaleko obok niego.

- Interesujące.. - powiedział i stał dalej w powietrzu.

238Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 12:30 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Jednak to, co miałem zrobić zajęło mi mniej czasu, niż myślałem xD//

- Więcej ci nie pokażę. - powiedział i jego mina stała się poważniejsza.
Po uniku przybysza, Ray stanął normalnie na wprost niego.
- Zagrajmy w chowanego... - na jego twarzy pojawił się szyderczy uśmiech.
Chłopak błyskawicznie zaniżył swoją moc do zera i zniknął. Pojawił się jakiś kilometr za nim. Szybko przyłożył palce do czoła i błyskawicznie użył Instant Transmission.

Ray zniknął nim ten, zdążył zareagować. Ciekawe, gdzie się postanowił ukryć..?

239Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 12:42 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Heh.. Przykro mi, ale nie szukam tchórzy.. - powiedział i się uśmiechnął. Przed nim otworzył się portal do innego wymiaru.
[Jego moc jest większa niż się spodziewałem.. Ale z taką mocą nie pokonają Shigen'a.]

Mężczyzna wszedł do niego i zniknął.

240Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 7:13 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak niebywale szybko przeleciał nad równinami kierując się do Lasu Selvas.

241Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Wto Sie 31, 2010 7:45 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh niczym męczennik leciał nad równinami z 25 pniami drzew na plecach, spiętymi łańcuchem i podtrzymywanymi od spodu lodem.

242Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:11 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Sandra pojawiła się na pięknej polance, usiadła na ziemi. Zaraz za nią pojawił się Shigeru, który położył się w wysokiej trawie.

243Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:18 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się w powietrzu. Puścił pelerynę, która spadła na głowę Shigeru.
-Co ty byś be zemnie zrobił ?
Wylądował obok Sandry, która robiła wianek ze stokrotek. Usiadł na trawie i zastanawiał się co można by tu porobić.
-Co by tu porobić, ehh?
Siedział tak długo, Sandra zrobiła około 15 wianków. Shigeru chyba już dawno zasnął.
-Może polecimy do jakiegoś miasta, tutaj nie daleko? Kupimy coś.

244Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:23 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Jak ty mną sterujesz? -_- //
- A co z nim? - Zapytała zerkając na chłopaka.
- Lećcie, ja se poleżę.
- Ty się nigdy nie zmienisz. Całe życie będziesz leżał.
Dziewczyna podeszła do Maxa.
- To gdzie lecimy?

245Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:27 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pomyślał chwilę.
-Może do Evo ?

//Tak jakoś wyszło, że sterowałem :P//

246Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:29 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Sandra teleportowała się do tego miasta bez namysłu. Chłopak dalej leżał w trawie.

247Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:30 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max teleportował się do Evo.

248Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 10:35 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
- Mam chwilę na zebranie jeszcze trochę energii.
Leżąc zaczął zbierać energię. Był czujny aby przerwać w chwili gdyby ktoś się pojawił.
(Musze zebrać jak najwięcej, nie wiem kiedy to wszystko się zacznie)

249Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:26 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuuzaki pojawił się na równinach - wkoło pewnie można wyczuć jego energię, nie ukrywał jej, ale także nie chciał być znaleziony. Spojrzał w niebo, następnie odwrócił wzrok na drzewo obok - skrzywił się, poczym wskoczył na nie zręcznie, i rozsiadł się na gałęzi, dodając coś sobie pod nosem:
-Jak tu pusto..-
Po chwili Ryuu oparł głowę o drzewo, rozsiadając się wygodnie, przymknął oczy.

250Równiny - temat ogólny - Page 10 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:35 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu leciał nad równinami w stronę miasta Emina gdy zobaczył siedzącego na drzewie chłopaka.
[Czyżby kolejny sługus Shigena ? Lepiej zapytam.]
Hej, chyba nie masz złych zamiarów, co nie ?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 10 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: