Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 11 z 36]

251Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:37 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuuzaki w tej chwili otworzył oczy - spojrzał na Ketsu, następnie dodał leniwie:
-Jeżeli złym zamiarem jest wysikanie się w krzakach za kilka minut, to ta..
[Cholera, co ten gość ode mnie chce, huh?Kolejny, szukający wpierdolu?]

252Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:38 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Gdy chłopak mu odpowiedział Ketsu popatrzył w niebo a następnie na chłopca.Ketsu poleciał dalej w stronę miasta Eminy.

253Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:49 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru wcześniej wyczuwając energie Ryu przestał pobierać swoją. Leżał dalej w trawie. W ustach miał jakieś źdźbło trawy.

254Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:56 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuuzaki pociągając nosem, spogląda w dół - na Shigeru. Po chwili mrużąc oczy, zeskakuje z drzewa, szybkim ruchem - ostał pod nim, a właściwie to się pod nim położył, oczekując reakcji Shigeru, co jakiś czas puszczając energię na trawę - takie małe fale, które dochodzą do Shigeru.

255Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 11:58 am

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak nie reagował. Spokojnie leżał i "żuł" swoją trawę.
- Przeszkadzam ci? - zapytał poważnym głosem dalej leżąc.

256Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 12:02 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuu spojrzał na chłopaka poważnym wzrokiem, następnie uśmiechnął się pod nosem cwaniacko, i dodał.
-Taa, nie wiadomo kto szczał na tą trawę, a Ty ją wcinasz..
Po tych słowach Ryuu wstał, otrzepał spodnie z 'kurzu', i wzbił się w powietrze, następnie odleciał w stronę miasta Emina, jednak sam nie wiedział gdzie leci.
[Muszę znaleźć jakieś miasto, cholera - jestem głodny..]

257Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 12:05 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak leżał dalej "wcinając" trawę.
(Dobra zabieram się do ponownego gromadzenia)

//Miałem napisać coś w tym stylu "- O ile pamiętam to sam ostatni na nią sikałem" ale to by była przesada//

258Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 12:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przeleciał niebywale szybko nad miastem. Nie emanowała od niego żadna energia, a mimo to leciał z zawrotną szybkością.
Zignorował chłopaków na trawie i poleciał do miasta.

//poprawiłem ;s//

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Wrz 01, 2010 1:32 pm, w całości zmieniany 1 raz

259Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 12:45 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Yosz na trawie, siedizmy na trwie//

Kiedy pojawiła się Sandra z Maxem Shigeru natychmiast przestał pobierać energię.
- Już jesteście? - Zapytał ciągle leżąc.
Dziewczyna podeszła do niego.
- Szkoda, ze cie z nami nie było.
- Później ci to wynagrodzę, wiem nawet jak.
Spojrzał na Maxa i coś w jego rękach.
- A to co tu robi?

260Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 12:51 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-To nie "to" tylko Kot, nazywa się Shiranui i będzie z nami mieszkał.
Max usiadł na trawie i zaczął bawić się z kotem.

261Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:25 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Nagle Mikidius pojawił sie na równinach.Tutaj będzie idealnie.
Mikidius wytworzył w ręce kule energi i po chwili rzucił ją w niebo.
Po chwili kulka sie zatrzymała.Kiedy Mikidius na nią spojrzał jego mięśnie sie naprężyły i oczy sie zaczerwieniły.Po chwili z pod jego bluzy wyłonił sie ogon.
Mięśnie Mikidiusa zaczęły rosnąć i zaczął pokrywac sie sierscią.Po chwili wyglądał tak.
Równiny - temat ogólny - Page 11 Ooazaru
Mikidius zamienił sie w Ooazaru.
Zaraz po przemianie małpa ryknęła z całych płuc aż było ją słychać na większą część kontynentu.
Po chwili małpa zobaczyły jakieś nieznane osoby.Podbiegła do nich i oglądała ich z zaciekawieniem.
//Ta kulka to technika Bardocka która użył Vegeta do przemiany w Ooazaru.A ooazaru sie pobawie troche ^.^ A te osoby to Shigeru,Max oraz Sandra.//

Ostatnio zmieniony przez mikidius dnia Sro Wrz 01, 2010 1:36 pm, w całości zmieniany 1 raz

262Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:35 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Bez "ta Sandra" prosze...//

Shigeru zignorował małpę.
- Co to ma być?! - zapytała zdziwiona dziewczyna.
- Nie przejmuj się.
- Że co? Patrzy na nas jakaś ogromna brzydka małpa a ty wyskakujesz z takim tekstem? - Krzyczała w stronę Shigeru.
Dziewczyna odeszła kilka metrów do tyłu.

263Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:38 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Małpa podbiegła do Shigeru i Maxa.
Złapała ich w ręce i zaczęła nimi żonglować.//xD//
Po chwili żonglowania postawiła ich na miejscu i zaczęła klaskać jakby chciała sie bawić.
//Na twoją prośbe edytłem tamtego posta//

264Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:40 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Kiedy Ryuu przelatywał nad Równinami, zauważył wielkiego małpiszona - najpierw zrobił wielkie oczy, zaś następnie skumulował w sobie całą energię, i podleciał bliżej, ciągle będąc w stanie użyć którejś z technik.
-Co to za bydle?! O-o..Oo-o, Oozaru?! Nie sądziłem, że ktoś jest w stanie przemienić się jeszcze w takiego bydlaka!
[Wyczuwam tutaj jeszcze kilka zbiorowisk czystej energii, hmm..Ciekawe, sprawdzę kto to!]
Po tych słowach, Ryuu szybkim ruchem przeleciał obok małpiszona, stanął jakieś 10-15 metrów od tamtych 'zbiorowisk energii' - spojrzał na nich, następnie podszedł bliżej, i powiedział.
-Eey, Wy! Co to za pieprzone bydle, huh?! Wyczuwam od niego nie zadużą energię, ale przecież to Oozaru, musi być Saiyanem!
Ryuuzaki przekrzywił łeb w prawo, oczekując odpowiedzi.

265Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:41 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//To nie była prośba ale skoro tak to odebrałeś to dobrze xd//
Shigeru złapał kota stojącego na ziemi po czym teleportował się na gałąź.
- Chcecie to się nim zajmijcie ja nie mam zamiaru. - Powiedział patrząc na Maxa i Ryu.
- Ja tez raczej nie, to jest paskudne.

//Hmm... może ustalimy kolejność? Pierw małpeczka tj. Mikimause. Potem ja Nissu i Max. Odpowiada wam?//

266Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:43 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max stanął z założonymi rękami czekając na ruch małpy.

//Nie, ja chce być po tobie.//

Ostatnio zmieniony przez Maxpayne1996 dnia Sro Wrz 01, 2010 1:45 pm, w całości zmieniany 2 razy

267Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:44 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Oczy małpy sie zaczerwieniły.
Można było usłyszeć tajemniczy głos.
Wypuść mnie!
Ja chce wyjść!Ja chce wyjść!

Małpa dostała jakby jakiegoś szału.Zaczęła niszczyć wszystko wokoło.Wyrwała drzewo na którym siedział Shigeru i rzucił je na bliską odległość
Zaraz potem małpa rzuciła sie na Sandre i Maxa.

268Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:50 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Kiedy drzewo zostało wyrwane Shigeru teleportował się na ziemię. //Jestem najszybsza postacią w PBF ^^//
- Wkurzający jest. Ale nie mam zamiaru z nim walczyć.
Kota trzymał nadal w rękach. Postawił go na ziemi po czym teleportował się do Sandry wziął ją na ręce i powrócił do kota. Sandrę położył na bark a kota chwycił za grzbiet po czym ponownie teleportował się na dalszą odległość - około 30m.
- Bawcie się z nim. - Powiedział do Ryuu.
- Co ty robisz?!
- Nie widać? Ratuję cię.
- Sama dałabym se radę! - Krzyczała na chłopaka.

269Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:53 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
//Może być taka kolejność//

Ryuu spojrzał na Shigeru - uśmiechnął się szeroko, następnie odwrócił się do małpy - wzbił się w powietrze, następnie użył techniki Violence Wave. Ciemna energia, jak Kuroi Getsuuga Tenshou otoczyła Ryuuzakiego - ten uśmiechnął się cwaniacko, następnie wystrzelił kilka blastów w małpę, po chwili dosłownie wylatując na nią, zaczął z całej siły napieprzać małpisko po brzuchu.

//Przypominam, że VW daje 30% mocy mojej postaci, czyli taki kox powinien niszczyć takie małpisko na luzie.//

Ostatnio zmieniony przez Niss dnia Sro Wrz 01, 2010 1:56 pm, w całości zmieniany 1 raz

270Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:55 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Małpa obijana po brzuchu złapała Ryuu w ręce a potem rzuciła w powietrze.
Małpa zmieniła kolor na złoty po czym wydała okropny ryk.

271Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:55 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max wzbił się w powietrze i nadal czekał.

272Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 1:58 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru postawił Sandrę i kota na ziemi. Teleportował się przed twarz małpy.
- Taioken! Mamy chwile, teraz ty... - popatrzył na Ryuu. - Wiesz jak to pokonać bez zabijana?
Po tych słowach podleciał do chłopaka.

//Miki trzymaj się kolejności. A ten chłopak to Ryu//

273Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 2:01 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuu lecąc w górę, obrócił się o 360 stopni - spojrzał na małpisko, poczym na Shigeru.
-Taa, miałem do czynienia z tymi pieprzonymi Saiyanami! Wystarczy odciąć mu ten ogon, a odmieni się w normalną postać! Nie mamy nic ostrego przy sobie, a wyrwać się nie da!
Ryuuzaki po tych słowach podleciał do małpy, następnie złapał za ogon, wcześniej używając jeszcze raz Violence Wave - teraz to już powinien rzucać tą małpą. No i tak zrobił, obrócił nią dwa razy, następnie wyrzucił daleko za siebie, dysząc ze zmęczenia - VW wykorzystuje dużo energii.

274Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 2:04 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max przeteleportował się do małpy, leżała na brzuchu.
-Kienzan !
Atak odciął małpie ogon. Max wrócił do towarzyszy.

275Równiny - temat ogólny - Page 11 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 2:09 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru wystawił rękę w stronę ogona.
- Blue Arrow.
Ogon "rozpłyną się". Nakatoni teleportował się do Sandry, która trzymała kota na rekach.
- Wiecie co? Ja mogłam użyć Hand Sonica, ale wy się pospieszyliście.
- To chyba na tyle.

Ostatnio zmieniony przez Bercik6c dnia Sro Wrz 01, 2010 2:10 pm, w całości zmieniany 1 raz

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 11 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: