Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 13 z 36]

301Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:07 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
-Eey, nie - pomogę Wam, co? Wkońcu, to mogą być jakieś silne patałachy, więc im jest Nas więcej, tym mamy większe szanse ich rozwalić! Czekamy na nich.
W tym momencie wskoczył na gałąź drzewa za nim, rozglądając się, wypatrując tych przeciwników.

302Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:10 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
- Liczyłem, że to wszystko odbędzie się na pustyni, po to mi ta peleryna. Ale oni atakują ze wszystkich stron, więc mogę ją zdjąć ale teraz nie ma na to czasu. Teraz jest czas na relaks.
Nakatoni siedział nadal.

303Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:13 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się obok Nakatoniego.
-Bardzo ją zraniłeś, wiesz ?
Powiedział to i usiadł obok Shigeru przy tym gromadząc energię na walkę.

304Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:17 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuuzaki pociągając nosem, przeciera usta ręką - zeskakuje na trawę, obok Shigeru - przewraca się, rozkładając na trawie.
-Huh, jesteście z jakiejś konkretnej rasy?Czy jesteście Ziemianami?

305Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:22 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
(Gdybyś Maxiu wiedział, ze to nie pierwszy raz...)
- Wynagrodzę jej to potem, jak już dziś wspominałem. Do niedawna myślałem, ze jestem Ziemianinem, mimo że mój nauczyciel opowiadał, ze znalazł mnie w jakimś statku kosmicznym. Max wszystko mi opowiedział. Jestem Iesterem. Max został adoptowany przez naszego króla. Czyli jak się domyślasz on nie jest Iesterem. Nosi nasz strój, ale nie jest nim. tak wiem ten ciuch jest bardzo podobny do tej rasy z ogonami ale tylko dlatego, że oni nas podobno zaopatrywali. Nasza rasa charakteryzuje się tym, ze włada nad żywiołami. Jest jeszcze jeden znak szczególny, który zatrzymam dla siebie.

306Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:31 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Ehh... ciekawe ile jeszcze będziemy nich czekać. Nudzę się trochę.

307Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sro Wrz 01, 2010 4:32 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
-Huh, Iester?Nie słyszałem o tym - ja jestem Protei'em, istotą z rasy, która zawsze miała wojnę z Saiyanami. Pierw rozwalili nam planetę w drobny mak, następnie zabili wielu żołnierzy - jeden z nich..Ta, nazywał się chyba Pradda - on zabił syna króla naszej rasy. Od pory, kiedy Saiyanie z Protei zaczęli walkę, ginie wiele osób - z Protei, zostałem tylko Ja, no i mój przyjaciel Raffie. Jego także długo nie widziałem..
Po tej 'opowiastce', Ryuuzaki rozłożył się na trawie, wdychając świeże powietrze.

@Edytowano
Po krótkiej chwili Ryuuzaki znika, teleport.
@Edytowano
Po dłuższej chwili Ryuu się pojawia na równinie, teleport.
@Edytowano
Po kilku chwilach, zniknął - teleport.

308Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Czw Wrz 02, 2010 12:53 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak cały czas leżał na trawie z rekami pod głowa. (To nawet lepiej, ze nie przychodzą.)
/Nss - Wiesz, że możesz pisać dp?//

309Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Czw Wrz 02, 2010 4:55 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Nad Shigeru przeleciał z dużą szybkością Ryuuzaki - był nad nim około 150 metrów, mimo to, chłopak mógł poczuć wielką energię Ryuu.

310Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Czw Wrz 02, 2010 5:13 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max teleportuje się do miasta.

311Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 4:22 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle nad głową Shigeru otworzył się Door of the World, a z niego wprost na głowę chłopaka wyleciała insekto-podobna istota.
//Yeah, Cell (uloza)! //

Chłopakowi udało się w ostatniej chwili uskoczyć.

// http://www.dragonballonline.pl/wp-content/uploads/2009/01/cell-06.jpg //

312Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 4:27 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Cell? -_-//

Chłopak stał w pelerynie patrząc na androida.
- I co teraz? Kolej na mnie? - Powiedział ściągając pelerynę.
Chłopak stał w gotowości na unik lub teleport.

313Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 4:27 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ryuuzaki z ogromną prędkością przelatując nad Shigeru, zauważył robala - skrzywił się, następnie zleciał niżej, ustał na trawie obok chłopaka, dodając.
-Shigeru, kto to?Jakiś Twój nowy kumpel?
Po tych słowach, Ryuuzaki zaśmiał się ironicznie, drapiąc się po potylicy.

314Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 4:47 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Propozycja kolejności: Npc, ja, niss//

Chłopak spojrzał na Ryuu.
- Tak, od tak sobie znajduje nowego kumpla.
Nadal był gotowy na zatrzymanie ataku lub teleport.

315Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 4:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
I słusznie. Cell momentalnie ruszył w stronę Shigeru, zaczynając go niewyobrażalnie mocno okładać. Kiedy zdał sobie sprawę z tego że to nie ma sensu, przeteleportował się za Ryuuzaki'ego i zadał mu mocne kopnięcie w plecy, a kiedy ten odleciał jakiś kawałek dalej, przeniósł się nad niego i zadał potężne uderzenie w głowę które sprawiło że chłopak spadł na ziemię z hukiem.
- Jestem Cell.. - powiedział będąc w powietrzu, w miarę wysoko nad wami.

Minusy dla Ryuu:
* Rozwalona głowa i lekki ból pleców. Co jakiś czas przez głowę będziesz tracił równowagę.

316Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 5:07 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
//zmieniam kolejność: NPC, Ja, Bercik//.
Gdy Ryuu został wgnieciony w ziemię, wstał z niej leniwie - zdał sobie sprawę z tego, że przeciwnik to nie byle kto, jak Mikidius. Przetarł krew z potylicy, następnie uśmiechnął się cwaniacko, wypowiedział coś cicho pod nosem - nagle przeteleportował się za Cell'a, i oddał uderzenie łokciem w jego plecy, grzbiet, czy co on tam ma. No więc, kiedy już to zrobił, a Cell spadał w dół, w szybkim tępie zaczął za nim lecieć - wypowiedział formułkę pod nosem, nagle krzyknął.
-VIIOOOLENCE WAAAAVEEE!
Po tych słowach, energia Ryuu powiększyła się o drugie tyle - jest ona odczuwalna teraz na całym kontynencie, zaś chłopak po zdobyciu 'koxa', zaczął okładać Cell'a dziko pięściami i kopami po całym ciele //coś musiało go boleśnie trafić//.

317Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 5:40 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru stał i przyglądał się walce.
(Nie mam zamiaru się mieszać)
- Ryuu, jak będziesz miał dosyć to powiedz. - Powiedział przygotowany na teleport w odległości kilka metrów w razie wypadku.
(Ryuu daje se rade, ale wątpię by ten robak dawał z siebie wszystko.)

318Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 6:10 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Plan Ryuuzaki'ego całkowicie się nie powiódł.
Kiedy pojawiłeś się za nim i chciałeś zadać uderzenie łokciem, od Cię złapał za rękę i rzucił przed siebie. Kiedy już to zrobił, zaczął Cię szaleńczo nakopywać, a kiedy skończył złapał Cię za włosy i potężnym uderzeniem z kolanka sprawił że spadłeś na ziemię.
Zakręciło Ci się w głowie i upadłeś na kolana..
Tak, to przez wcześniejszą ranę, a teraz jeszcze potężne kolanko w głowę. Uważaj.

Minusy dla Ryuu'a:
* Z równowagą coraz gorzej, choć możesz walczyć.
* Złamany nos.

//Dzięki, poprawiłem xd//

Ostatnio zmieniony przez NPC dnia Pią Wrz 03, 2010 7:15 pm, w całości zmieniany 1 raz

319Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 7:13 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//NPC -Rayema? hmm.. Chyba Ryuu//

- Może serio odpoczniesz?
Shigeru starał się zbierać energię z otoczenia tak aby żaden z nich tego nie zauważył.
(Nie zaatakuje kiedy Ryuu z nim walczy ale energie zbierać mogę.)
Cały czas bacznie obserwuje i jest przygotowany na efektowny unik.

320Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 9:31 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak nieustannie wyczuwał energię Arrancara i nowej formy Yoha.
(Widzę, że mamy jednego z słabszych przeciwników. Energii z pustyni już nie wyczuwam, najwidoczniej został ten robak i tamto coś co wydziela tyle energii. Gdyby nie Ryuu już bym wkroczył.)

321Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 10:06 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się obok Shigeru.
-Hejka, co się dzieje ?
(uu kupcio zjebo dziwny przeciwnik)

322Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 10:20 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak spojrzał na Maxa.
- Hmm... Nic. Ryuu obrywa, ja czekam na swoją kolei. A jak tam nasz domek?
(Rety, to za długo trwa, im dłużnej tym większe szanse, ze mocniej oberwę od Sandry. Nie złamie swojej zasady i nie wkroczę do walki.)
- Co ci szkodzi? To są cholernie głupie zasady i większość wyklucza się wzajemnie. - Powiedział głos w głowie Shigeru.
- Max, mam do ciebie prośbę. Zabierz stamtąd Ryuu, nawet jeżeli masz to zrobić siłą. Nie obchodzi mnie on. Nie lubię walczyć, ale sytuacja tego wymaga.
Chłopak uwolnił swoją energię - cały czas zaniżał ją do poziomu niewiele większego od zwykłego człowieka. Jego oczy zrobiły się przez chwile błękitne a powietrze wokół niego mroźne.
- Ruszajmy!
Chłopak nadal stał i czekał na reakcje Maxa.

323Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 10:23 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max szybko przeteleprotowal się do Ryuu kopnął w brzuch, złapał go i zniknął.

324Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 03, 2010 10:32 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Tak dla info Ryuu i NPC bo Max chyba zapomniał dopisać ale on chyba teleportował się na kosmiczne miasto//

Shigeru teleportował się przed Komurczaka. //Spolszczenie owni, a tak to ten gdzie stoimy? Na ziemi czy w powietrzu?//
Chłopak powiedział coś bardzo cicho, tylko przeciwnik go usłyszał.
- Naprawdę... nie lubię walczyć... ale sam rozumiesz.
(Nie ma co się zbytnio wysilać. Jakiś lepszy Ki blast i po nim.)
- Uważaj!
Chłopak nagle pojawił się przed przeciwnikiem z zamiarem potężnego walnięcia go w brzuch po czym jeżeli poprzedni atak się udał podskoczyć i walnąć go z buta //Tak od tyłu, no niby z pięty// po czym znalazł zatrzymał się nad nim.
- Double Blue Arrow.
Pocisk poleciał wprost na Komurczaka.
Jeżeli coś mu się jednak nie udało to zaraz po tym przyjął pozę obronną.

//Hmm.. Niech NPC napisze co się udało a co nie i czy po którymś moim nie udanym ataku obroniłem się..//

325Równiny - temat ogólny - Page 13 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 04, 2010 3:25 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Cały plan można by powiedzieć że poszedł się pieprzyć. Cell już na początku, kiedy chciałeś walnąć go w brzuch, złapał twoją pięść i dosłownie złamał w niej kości. Kiedy to zrobił, złapał Cię za włosy i rozkręcając Cię, rzucił niewyobrażalnie mocno tobą o ziemię.
//Byliście w powietrzu, teraz tylko Cell tam jest.//

Minusy dla Shigeru:
* Połamane kości w prawej dłoni.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 13 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: