Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 17 z 36]

401Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 4:24 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru nie spieszył się, jednak lot nie zajął mu zbyt dużo czasu. Lekko zasapany stanął kilka metrów od pozostałej dwójki "oprychów". Nie odzywał się, cały czas przyglądał się wojownikom.
(Wydaje mi się, że jestem pierwszy. W takim stanie nie pokonam ich obydwu, wątpię abym dał se rade nawet z jednym ale co mi szkodzi spróbować. Wiem, ze nawet jeśli ja polegnę to reszta powinna dać radę.)
//Miałem tu walnąć odmienną wersje tekstu Rysia z odcinka o Grimmjle "Które, które z was jest słabsze?" ale jakoś nie wypada//
- No cóż. Zaczynamy czy będziemy tak stać?
Chłopak chciał jak najdłużej to ciągnąc aby odsapnąć i zregenerować jak najwięcej energii. Co do tego drugiego szło mu to bardzo kiepsko.

402Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 5:20 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nim się zorientowałeś, Shigen stał za Tobą, a Ty straciłeś lewą rękę. Dosłownie, oderwał Ci ją i trzymał w ręku.
- Interesujące, że chcesz ze mną walczyć, nie mając najmniejszej szansy na zaatakowanie mnie. - powiedział i wrócił na pierwotne miejsce, wyrzucając rękę Shigeru gdzieś dalej.
- Różnica sił między nami jest zbyt wielka, żebyś w ogóle wypowiadał słowa - "Walczmy". - dodał.

403Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 5:49 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru chwycił się za miejsce gdzie została oderwana mu ręka. Krew spływała a raczej kapała na ziemię.
- Ku**wa!To bolało!
Chłopak spojrzał na drugiego wojownika.
- To może on? - Zapytał z lekkim uśmiechem ale naprawdę był wściekły.
(Bez reki moje szanse jeszcze bardziej zmalały. Jeżeli czegoś nie zrobię wykrwawię się.)
Chłopak zatamował krew odrobiną zimna powodując iż ta zakrzepła.
- Zadam wam jedno pytanie. Skoro jesteście tacy potężni to czemu w tej chwili, kiedy my wszyscy walczyliśmy nie niszczyliście naszego świata? Stoicie se tak po prostu i czekacie. Rozczaruje was, te wszystkie przydupasy nie mają szans z nami. A wiesz dlaczego? Bo my mamy dla kogo walczyć, troszczymy się o bliskie nam osoby, o wszystkich ludzi. My wiemy co to poświęcenie. A wy? Wy jesteście owładnięci żądzą władzy. Czy to nie zabawne? Nie zdziwię się jeżeli zaraz przybędzie tu któryś z moich towarzyszy i skopie wam dupska. Tak więc odpowiedz mi! - Chłopak chciał sprowokować Shigena. Każdy wie, iż wściekły wojownik ma mniejsze szanse w walce.

404Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 5:54 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Co to za radość ze zniszczenia świata, kiedy nie ma kto go bronić. Mogli byśmy to zrobić z dziką rozkoszą, ale po co? - powiedział osobnik za Shigenem.
- My? - zapytał Shigen i przechylił w jego stronę głowę.
- Wybacz. Ty. Jedynie Ty możesz zniszczyć ten świat z dziką rozkoszą panie. - powiedział i uklęknął przed Shigenem. Ten natomiast się uśmiechnął i oderwał mu głowę jednym ruchem ręki.
- Dalej nie będziesz mi potrzebny. Do jeden z ostatnich wymiarów. - rzekł uśmiechnięty.

405Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 6:01 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru był naprawdę zaskoczony tym co zrobił Shigen ale po chwili przypomniał se słowa Viega. //No i nadal nie wiem co to za koleś jest - ten obecnie bez głowy.//
- Ty... jak mogłeś zabić swojego sprzymierzeńca? Sam potwierdziłeś moją tezę. Nie dbasz o nikogo, walczysz sam dla siebie i właśnie to cie zniszczy.
(Chłopaki ruszcie dupę.)
- Giń sukinsynu!
Krzykną wystawiając w stronę Shigena prawą rękę i wystrzeliwując Ice Beam. Wiedział, ze to nic nie da a ze względu na barak reki i energii atak był naprawdę słaby.

406Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 6:40 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak pojawił się na równiach. Zaczął się rozglądać. Zobaczył jedną postać z urwaną głową, Shigen'a oraz Shigeru bez ręki. Te ostatni widok zmartwił go najbardziej.
- SHIGERU! - krzyknął. Był zarazem przerażony, jak i wściekły.
- Horor!
- Tak?
- Możesz go jakoś uleczyć?
- Niestety... Nie posiadam zdolności leczenia innych, przykro mi. Ale ty wciąż masz w kieszeni 1 senzu. Jednak, jeśli mu je oddasz, możesz być w o wiele gorszej sytuacji od niego.
- Mam to gdzieś, Horor!
- krzyknął do chowańca, po czym wyjął z kieszeni fasolkę i dał Shigeru.
Następnie odwrócił się przodem do Shigen'a. Po jego ciele zaczęły przez chwilę przelatywać wyładowania elektryczne.
- To dobry znak... - powiedział cicho, do siebie Horor.
Natomiast Ray stał i patrzył na "półboga" wyraźnie wściekły.

407Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 6:46 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Nakatoni odebrał Fasolkę po czym zjadł. Ręka odrosła, wszystkie rany zagoiły się a energia powróciła.
- Widzisz? Ponownie miałem rację, jest już nas dwóch. - Powiedział patrząc na Shigena.
- Dzięki Ray. - Dodał po chwili.
(We dwóch i tak dużo nie zdziałamy. Musimy to przeciągać, póki nie przybędzie reszta. O ile przybędzie.)

408Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 8:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Jesteście zabawni. Wiecie? Pokażcie mi coś śmiesznego, a może oszczędzę Wasze marne istnienie. - powiedział uśmiechając się, Shigen.
Był pewny siebie, ale trudno mu się dziwić.

409Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 8:59 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Śmiesznego powiadasz?
Chłopak złożył ręce przy boku i zaczął ładować Kamehameha. Po chwili wystawił ręce do przodu. Nie było to jednak prawdziwe Kamehame, ale ta sztuczka z transparentami.
Całość powinna wyglądać śmiesznie, biorąc pod uwagę powagę sytuacji.
- Masz co chciałeś, a teraz przejdźmy do poważniejszych spraw...

Tymczasem Horor brechtał ze śmiechu, patrząc na Shigen'a w konfetti. //XD//

410Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:02 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się na równinach obok Rayem'a. Miał poważną minę i właściwie nic nie mogło w tym momencie go rozśmieszyć. Wiadomo dlaczego. Stanął wraz z przyjaciółmi do najważniejszej walki w swoim życiu.
- Hej.. To nie będzie łatwa walka. Jeżeli poczujecie że opadacie z sił albo będziecie mocno ranni, natychmiast się wycofajcie. - powiedział do Rayem'a i Shigeru. Z jego twarzy można było wyczytać że nie są to żarty. Mówił całkiem poważnie.

- Dawnośmy się nie widzieli, Shigen. Wiesz że nie jesteśmy już tacy słabi jak wcześniej. Zmieniliśmy się i odkryliśmy nowe moce. - przerwał i spojrzał na Shigeru i Rayem'a uśmiechnięty. Zaraz po tym znowu odwrócił się do Shigen'a.
- Ochronimy ten świat. Nie zniszczysz go póki żyje choćby jedna osoba zdolna do walki z Tobą. - powiedział i wskazał na ex-boga palcem. Zaraz po tym upuścił rękę i uwolnił ogromną moc, którą de facto ukrywał wcześniej.
- Nie będziemy walczyć jeden na jeden. Każdy z Nas chce chronić ten świat i każdy dołoży się jakoś do pokonania Ciebie. - powiedział. Wokół niego pojawiły się wyładowania elektryczne, choć nie był nawet w SSJ.

411Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:07 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Yoszak! - krzyknął, gdy zobaczył nagle przyjaciela.
Mimo wszystko chłopak miał jednak dobry humor. Nie wiadomo czemu.
- Nie wiem czemu spojrzałeś na nas obu. Ja jestem na takim samym poziomie co kiedyś. - powiedział z uśmiechem.
- ŻE CO?!

Chłopak tym razem nie żartował. Był tak silny jak kiedyś, ale w sensie psychicznym, tak naprawdę nie zwracał uwagi na swój poziom energii.

412Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:10 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak spojrzał na Yoha z zadowoleniem. Po czym przeniósł wzrok na Shigena spojrzeniem mówiącym "Wszystko co powiedziałem było prawdą".
Zwyczajnie stał i czekał na decyzję innych.
(Jest cholernie szybki i silny, to nie będzie łatwa walka. Tak szybko straciłem ramię a on nawet nie wykorzystał jednej tysięcznej swojej mocy. Jedyna nadzieja w walce zespołowej, mimo to nie przepadam za takimi sposobami.)

413Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:29 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Choćby jedna osoba zdolna do walki ze mną? - w tej chwili Shigen wybuchł śmiechem.
- Żadna istota nie jest w stanie mnie zranić, a co dopiero stanąć ze mną do walki! Nie rozśmieszaj mnie, proszę. - powiedział Shigen i powstrzymał śmiech.
Wykonał pierwszy ruch. Nagle zniknął. Pojawił się przed Yoh'em i zaczął go szaleńczo okładać. Ciosy były celne, Yoh ich nie uniknął ani nie zablokował bo były zbyt potężne. W końcu został odkopany kilka metrów dalej. Następnie ex-bóg, przeniósł się za Rayem'a i zadał mu mocny cios w kręgosłup z kolanka. Chłopak dosłownie upadł na kolana z bólu, po czym Shigen złapał go za głowę i kilka razy uderzył o swoje kolano. Rayem choć przytomny, to padł na ziemię, przez to że tyle razy otrzymał uderzenia w głowę. Na koniec, Shigen przeniósł się przed Shigeru i zadał potężny cios w brzuch. Shigeru wypluł krew i upadł na ziemię. Nim padł na kolana, otrzymał potężne kopnięcie w głowę i poleciał wprost na Yoh'a.
Wszyscy leżycie, jesteście przytomni i możecie walczyć, ale takich batów się nie spodziewaliście.
Całość czyli powalenie Was trzech zajęło w rzeczywistości Shigenowi około 10 sekund.

414Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:34 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- No nie... A ja chciałem być pierwszy... - powiedział podnosząc się.
- Ładna demonstracja, ale obawiam się, że bawiąc się z nami tylko pogarszasz swoją sytuację.
Chłopak bardzo szybko zaczął obiegać Shigen'a, jednocześnie zasłaniając przy tym Yoh'a i Shigeru. W pewnym momencie uskoczył i walnął we wroga Masenko.

/Tylko przemyślcie dobrze co piszecie, bo żeby wygrać potrzebny jest nam Co-oP XD//

415Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak wstał, otrzepał się i pomasował po głowie.
- Ajć.. - powiedział i pomógł wstać Shigeru. Następnie stanął bliżej i bezzwłocznie wyjął Zanpakutou. Przesunął lewą dłoń po twarzy po czym pojawiła się maska, ale inna niż wcześniej, zmieniły się wzory i moc chłopaka w tej formie. Nagle pojawił się za Shigenem i w plecy uderzył mocnym Cero, tak aby pchnąć chłopaka na Masenko Rayem'a.
Jeżeli plan się powiódł, nie zdejmuje maski, a ładuje naprawdę mocną Getsugę, odlatując kawałek. Jeżeli nie, to jest gotowy na obronę, kontrę lub zablokowanie ataku.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Wrz 17, 2010 9:45 pm, w całości zmieniany 1 raz

416Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:43 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
kilka metrów dalej pojawił się Smok //Fuck yea. !// Nie będę się cackał z tym cieciem malinowym. Od razu zmienił się w Ssj i czekał na kolejny rozwój zdarzeń.

417Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 9:46 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Jak Yoh napisze pierwszy to sorry. Przydałaby się kolejność, może niech NPC zadecyduje.//

Shigeru wstał po czym wyciągną rękę do Yoha podnosząc go. Otarł krew z warg.
(Nie ma sensu go atakować bo wszystkiego uniknie lub zablokuje, muszę to lepiej przemyśleć i uważać na ataki z jego strony. Jedyne co przychodzi mi na myśl to spowolnienie go a potem rozpierdolenie ale to nie będzie takie łatwe.)
Nakatoni nachylił się, przyłożył rękę do ziemi i zrobił to samo co w przypadku Janemby - starał się chwycić Shigena lodem, który wystrzelił z ziemi. Lód nie był gruby. Z powodu, ze Shigen stał nie musiał być tez wysoki, sięgał mu tylko do pasa.

@Edit.
//Wiedziałem, wszystko zostaje prócz tego z podnoszeniem, złapał go lodem po atakach wszystkich jbc.//

418Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 10:03 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się obok Smoka.
-Siema Smoku.
Założył maskę i wyjął zanpaktou.

419Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 10:07 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Witaj Max. Widzę że panowanie nad Hollowem nie jest takie trudne. Smok przyjął postawę bojową, czekał na każdą ewentualność ze strony przeciwnika.

420Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 10:25 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-To jest ten cały Srajgej //Chodzi o Shigena// ?
Nie wygląda groźnie.

421Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 10:30 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Już myślałem, że o mnie ^.^"//

422Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pią Wrz 17, 2010 11:01 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
//Gdyby to było o tobie to bym napisał Srayem//

423Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 2:28 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Na twarzy Shigena wciąż był uśmiech. Kiedy Yoh podleciał i użył Cero, Shigen trochę się przejął. Chłopak po założeniu maski uderzył z tak bliska. Mimo to, nic mu to nie zrobiło. Używając jednej ręki, odbił Cero. Masenko nie było dla niego zagrożeniem. Wystawił rękę i odbił technikę w niebo.
Atak Shigeru zadziałałby gdyby nie energia Shigena. Przez nią, stworzony lód pod nim nawet nie zdążył się zmaterializować. Zniszczył go w początkowej fazie jedynie.. energią.

Shigen stał bez ruchu i się uśmiechał.
- Fajna z Wami zabawa, ale ile macie zamiar to jeszcze ciągnąć. Choćbyście walczyli całą armią, nie dacie mi rady. - powiedział zadowolony.
- Dla czystego przykładu, pokażę Wam ułamek mojej mocy. - rzekł i zniknął. Pojawił się za Maxem i przebił go na wylot ręką. Max nie dość że zaczął naprawdę mocno krwawić to w dodatku nie mógł się ruszyć.
Shigen wyjął rękę z ciała chłopaka i odkopał go na kilkanaście metrów, mniej więcej w miejsce w którym stał Smoku. Całość trwała niecałe.. 5 sekund.
- Kto powiedział że trzeba wyglądać groźnie by takim być? - dodał po ataku, uśmiechając się.

Yoh, twoja Getsuga jest już gotowa do ataku, jednak nie zrani nawet trochę Shigena.

424Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 2:51 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak spojrzał z góry na innych, jednak nie mógł pozwolić sobie na pomoc. Nie w czasie, kiedy może naładować najmocniejszą z możliwych Getsuga Tenshou jakie miał okazję puścić.
Chłopak skoncentrowany, ładował technikę dalej. Jego mina jednak mówiła - "Zabierzcie go stąd na statek czym prędzej, zanim zginie!".

425Równiny - temat ogólny - Page 17 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 9:16 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray nie czekając na to, czy inni zamierzają zareagować, podleciał do Max'a i złapał go za ramię. Po chwili teleportował się z nim na statek.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 17 z 36]

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36  Next

Pozwolenia na tym forum: