Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 36  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 19 z 36]

451Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 10:01 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Nagle chłopak podszedł bliżej i stanął pomiędzy Horor'em, a Shigen'em.
- Panie! Co ty robisz?!
- Walczę, Horor. Nie mogę rozgryźć twojej zagadki, więc chociaż dołączę do walki. Może w jej trakcie zrozumiem twoje słowa.
- To wykluczone! Zaraz... Co... Co ty wyprawiasz?!

Chłopak zacisnął pięści, a następnie uniósł lekko ręce i stanął w w niewielkim rozkroku.
- Idę na całość. Nie zależnie od tego, czy grozi mi atak serca, czy nie. Będę bronić dobro istnienia!
Chłopak mimo zagrożenia spowodowanego sercem uwolnił całość swojej mocy, niszcząc przy tym przestrzeń pomiędzy Horor'em, a Shigen'em. Chłopaka otaczały potężne wyładowania elektryczne.
Równiny - temat ogólny - Page 19 Ciudaddestruida
Ray i Horor, na razie się nie zbliżali do Shigen'a. Chowaniec martwił się dodatkowo o życie chłopaka, które teraz było 100%-towo zagrożone.

452Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 10:34 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego skorzystał z chwili leżenia, gdy nie interesował nikogo, a w szczególności Shigena, by używając dwóch kart ArmouRide zmaterializować dwa przedmioty, które zabrał kiedyś z jego wymiaru-magazynu - Versal Upriser i Genesic Driver. Przypiął Genesic Driver do przedniej części sprzączki pasa i aktywował go na Worldwide Linkerze, wyświetlił się na nim napis: GENESIC DRIVE. Viego był połączony z energią mikrofalowego promieniowania tła - echem Genesis. Następnie otworzył portal w Worldwide Linkerze - ten sam, którym zazwyczaj wychodzą płomienie, wyładowania czy światło, by zmienić jego formę - i umieścił w nim moduł Versal Uprisera. Oba urządzenia się połączyły wewnątrz. Linker dał krótki komunikat:
RISE UP
Viega otoczyła sfera światła, która się uniosła nad ziemię razem z nim. Zaczęła wirować wokół własnej osi i się lekko zapadać, aż w końcu z jej "biegunów" (oś góra-dół) wystrzeliły dwa strumienie energii, a sama sfera się rozproszyła w postaci dysków. //skojarzcie z pierwszym uwolnieniem Tensa Zangetsu// Każdemu, kto w tej chwili spojrzał w tamtą stronę ukazał się Viego w zupełnie nowej formie - zbroja była prawie cała złota.
Równiny - temat ogólny - Page 19 Hypernovaphoenix //C4 Ameyal & Taiko554//
CHANGE HYPERNOVA PHOENIX
Po komunikacie z energii z rozproszonych dysków zmaterializowały się skrzydła, jak przy Bankai Mode: Nenshōhane. //One są domyślne dla tej formy//
- Shigen... Czy wiesz, co to jest hipernowa? Nie powinieneś tego przegapić...

//Tak, to aluzja dla oglądających Discovery Science xd//

453Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 10:59 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok zaraz z yohem poleciał na Shingena - Nie mam zamiaru stać bezczynnie Kolor miecza zmienił się na czarny, zaś rekojesc pozostała taka jaka była. Każdy teafiony cios odbierał siły witalne przeciwnika . - Nie mam pojęcia co powinnismy robić !

454Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 11:01 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Being closer to the battle ground, Tendou was already fast enough, to hit hard enough, probably. He basicaly -rained- down onto the ground, either at where Shigen was, or maybe somewhere near, regardless, a big as hell explosion would happen, causing a big created, and Tendou standing in the middle, breathing heavly.

455Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 11:40 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Myślicie że to wystarczy? - powiedział Shigen w trakcie walki z Yohem. Kiedy skończył zdanie, złapał rękę chłopaka. Kiedy Yoh nie mógł atakować, złapał za jego głowę i zaczął nim uderzać kilka razy o ziemię. Twarz Yoh'a bardzo krwawiła, mimo to mniej niż Rayem'a. Świadczyło to o tym że Yoh jest jednak wytrzymalszy.
Shigen rzucił ledwo przytomnego chłopaka gdzieś na ziemię.

Kiedy Smoku podleciał zaraz za Yoh'em, Shigen jedynie złapał jego ostrze. Miał Boskie Rękawice, dzięki czemu nawet nie czuł jak traci siły witalne. Złamał ostrze chłopaka i zrobił z nim to samo co z Yoh'em.

Zignorował nowego gościa i przemianę Viega.

456Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Sob Wrz 18, 2010 11:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak uderzył kilka razy o ziemię pięścią. Był wściekły. Choć każdy STARAŁ się walczyć ze wszystkich sił, nic z tego nie wychodziło. Możliwe że walka się dopiero zaczynała, ale skoro miała wyglądać tak jak dotychczas, to chłopak wolał nie myśleć o tym co stanie się z tym wymiarem. Po chwili Yoh się uspokoił. Miał pewien pomysł, aczkolwiek nie miał pojęcia czy to zadziała.
[Jak pozbyć się kilka razy silniejszego przeciwnika od siebie wiedząc że ataki fizyczne nic nie dają? Wiem! Mogę go wysłać do nicości. Filar nicości jest za słabą techniką. Będę musiał użyć prawie najlepszej techniki z technik Sądu Ostatecznego.. Jej nie mogę użyć za cholerę.]

Yoh usiadł na ziemi po turecku i przemienił się w OmegaDestroyer'a. Zamknął oczy i zaczął się koncentrować. Złożył ręce jak do modlitwy. Zaczęła unosić się z niego ciemna energia widoczna gołym okiem dla innych.
Coś planował, ale nikomu wolał nie mówić co.

457Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 5:24 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pojawił się na pustyni obok Rayema.Aktywował 100% swojej mocy.Miał poważną minę i nie miał zamiaru się nawet odzywac.Ketsu był gotowy na unik lub obronę.

458Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 9:52 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Ekhm. Czy Zeng czasem nie kopnął w Shigena/koło Shigena swoim nuklearnym kopem?//
- Tendou, dobrze że jesteś.
Viego wyjął jedną kartę i włożył do Jigendrivera.
FINAL FORMRIDE
(obrót Jigendriverem)
KUUGA RISING ULTIMATE
Przed Tendou pojawiła się holograficzna karta Final FormRide, która przesuwając się przez niego zmieniła go w jego formę Rising Ultimate.
- Pomyślałem, że to się może przydać. Masz coś przeciw?
Wyciągnął prawą rękę w bok. Mankaitō wyleciało ze swojego miejsca na pasku i rozłożyło się do gardy i rękojeści, którą to Viego złapał. Uniósł miecz jednym szybkim ruchem i z gardy wystrzelił wielki promień światła, który uformował świetliste ostrze. Jednocześnie część odrzuconej energii pomknęła dalej, jak pewien skutek uboczny - w rzeczywistości to sygnał lecący w kierunku Sol, z prośbą o udostępnienie całej wypromieniowywanej energii. //Dotrze do Sol po 8 minutach//
Viego opuścił miecz, kierując ostrze w Shigena i jednocześnie zniknął w Clock Up. Poruszał się naprawdę z prędkością światła - z jego punktu widzenia wszystko było nieruchome. Na przemian nieznacznie zwalniając i przyspieszając wywoływał wrażenie, że jest go kilku - okrążał tak Shigena zadając mu cięcia z każdego położenia po kolei, cały czas się przemieszczając. Jego energia była rozłożona na cały okrąg, więc nie dało się bezpośrednio go wykryć.

459Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 10:04 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
-Panie...
- Ta... Jednak to zrobię...
- Naprawdę się poświęcisz? Nie żal ci innych?
- Tutaj każdy się poświęca. To nie jest zwykły przeciwnik to jest "półbóg". Zajmij go trochę, a ja tymczasem przekroczę swój limit.

Chłopak odskoczył kilka metrów do tyłu. Ukląkł na lewe kolano i podparł się lewą ręką. Prawą rękę uniósł na wysokość ust i cofnął do tyłu. Zaczął koncentrować całą swoją energię na to uderzenie. Tymczasem Horor stał chwilę, obserwując swego pana.
- Nie wierzę, że chce użyć techniki, która spala całą moc SSJ4... Ale kazał mi się nim zająć, więc to zrobię.
Horor zaczął machać rękami. W tym samym czasie w Shigen'a znikąd uderzały błyskawice, w kierunku zgodnym z ruchami rąk chowańca.

Ray ładował atak, a w razie, gdyby Shigen chciał z bliska zaatakować Horor'a, ten używał techniki podobnej do Chidori Nagashi.

460Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 11:26 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-Thanks, I really didn't want to go into it before arriving here, I wouldn't be much of a help if I sent whole planet into Oblivion with a kick like that.
He then stood up, removing dust from his armor, he looked exicaly like that
Równiny - temat ogólny - Page 19 Kuugaslatestform
He charged at Shigen, he didn't care if he got threw back, or infact, beat up, as soon as he hit him atleast a bit, as that, no matter what, should cause Shigen to bleed atleast a little.

461Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 4:44 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak w formie OmegaDestroyer'a po skoncentrowaniu się wstał. Uniósł powoli ręce w górę. Nagle między jego dłońmi zaczęły pojawiać się fioletowo-czarne wyładowania elektryczne. Nie trwało długo, zanim wszystkie wyładowania zaczęły przybierać powoli wygląd dużego, czarnego ostrza. Niebo nad chłopakiem i właściwie całym polem walki stało się jakby burzowe. Widać było że OmegaDestroyer nie ma ataków typu "O! To walnę i sprawdzę efekt". Techniki sądu ostatecznego zawsze odnosiły efekt i Yoh miał skrytą nadzieję że tym razem nie będzie inaczej.

Ładowanie techniki chwilę trwa, dlatego też chłopaka trzeba osłaniać przez pewien czas.
- Walcie w niego wszystkim co macie! Postaram się to zakończyć jednym atakiem.. - powiedział. Myślał jednak inaczej.
Był prawie pewny że Shigen albo się odpowiednio osłoni albo zablokuje ostrze, Boskimi rękawicami. Jest mały procent na to że ostrze je uszkodzi, ale mimo wszystko Yoh chciał po prostu trafić w nic nie spodziewającego się mężczyznę.

Podczas ładowania ataku chłopak spojrzał na Rayem'a.
- Horor, czemu się tak o niego martwisz? - krzyknął lub powiedział do chowańca w zależności od tego czy był blisko czy daleko.

462Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 4:58 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
- Walic w niego wszystkim co mamy? Mówisz i masz.
(Dałem ciała poprzednio, emocje wzięły nade mną górę. Teraz się zrehabilituje.)
W ręku chłopaka pojawił się miecz.
- Ice Cut. - Powiedział wystrzeliwując serie pocisków w stronę Shigena.
Po wystrzeleniu około 15 pocisków wbił miecz w ziemie i zrobił to samo co poprzednio. Z ziemi w stronę przeciwnika powędrowały tysiące lodowych stożków. Miecz pozostał w ziemi a zasapany chłopak rozłożył ręce po czym załadował energię.
- Ice Beam! - Na Shigena poleciał promień łudząco podobny do Kamehame z tym wyjątkiem, że był kilkukrotnie silniejszy.
(Cała nadzieja w ataku Yoha.)

463Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 5:48 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- To w końcu mój pan. Jestem częścią niego. Ja nie boję się śmierci, ale w taki sposób on może umrzeć na atak serca. Co prawda, stan przed śmiertelny mógłby odblokować jego prawdziwe ja, ale nie śmierć. - odkrzyknął na słowa Yoh'a, cały czas wykonując Disappearing Lightning.
Tymczasem Ray dalej ładował swoją technikę. Jednak mina chłopaka wyraźnie posmutniała, po słowach chowańca.

464Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Nie Wrz 19, 2010 6:12 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Pierdole !!! To ja go chce pokonać, masz dać mi trochę mocy rozumiesz, ma być jej tyle, by przewyższyła transformację Yoh'a ! Słyszy co mówię do ciebie !
- Jak sobie chcesz...
Wokół chłopaka pojawiły się wyładowania elektryczne, były na tyle silne że aż robiły dziury w ziemi. Niebo nad Smokiem robiło krąg, zmieniało kolor na coraz bardziej ciemniejszy. Nagle pojawiła się aura, była na tyle silna że mogła odrzucić silniejszego wojownika.
Nagle, nastąpił błysk i wybuch, w powietrzu unosiła się energia. Wyglądało to jak mgła, tyle że kolor był bardziej ciemniejszy w środku można było dostrzec sylwetkę chłopaka. Kolor skóry był fioletowy, włosy czarne, bardzo czarne, a na głowie wyrosła para rogów, oczy były zasłonięte jakby szmatką. - Cóż, przepraszam za zwłokę...Mam nadzieję że teraz walka będzie dla ciebie bardziej ciekawsza... Powiedział w stronę Shingena.

//Dlaczego Smok jest taki silny, a uwolnił 100% mocy ? A dlatego że nie chodzi o "moc", a zmianę wyglądu. Napisałem tak by też was zmylić XD Energia chłopaka nie przekracza nawet 5% całej mocy, a już jest silniejszy od Yoha w jego kox formie ! Fuck Yea !!! NPC, bądź na tyle miły i pisz za mnie co drugi post. Ponieważ jest bardzo zarozumiały (odbiła mu palma XD ) i proszę niech się nie okaże że dalej nie dorównuje Shingenowi, bo chcesz mi zrobić na złość albo ustaliłeś sobie że walka się skończy tym twoim atakiem... //

465Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:08 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Na równinach pojawił sie Mikidius.Nie odezwał sie ani słowem.Po prostu stał i patrzył na Shigena.Był cały czas przygotowany na teleport i kontratak gdyby ktoś miał zamiar zaatakować go.

466Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:20 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//W sumie obaj nie dorównujecie Shigenowi. Może byłoby bliżej, gdybyście nie panowali nad formami. Nie dość że wtedy jest to 100% Waszej mocy to w dodatku nie walczycie Wy, a ja Waszymi postaciami xd//

Kiedy Viego zaczął okrążać Shigena i chciał mu w Clock Up zadać pierwsze cięcie, ten po prostu złapał ręką jego ostrze.
- Buu.. - powiedział i uderzył z ogromną siłą Viega w brzuch. Nawet w Hypernova Phoenix chłopak poczuł niewyobrażalny ból. Shigen złapał Viega za rękę i rozkręcając się rzucił go w ładującego atak Rayem'a. Obaj uderzyliście o siebie, więc technika Rayem'a poszła się za przeproszeniem pieprzyć. Viego wstał, ale ledwo stał na nogach po takim uderzeniu w brzuch.

Kiedy Tendou chciał zaatakować Shigena, ten po prostu ręką zablokował jego atak, złapał za nogę i rzucił w chowańca Rayem'a. Zderzenie. Nie było to mocne, ale obaj leżeli chwilę na ziemi.

Następnie do walki wszedł Shigeru. Każdego z jego ataków Shigen zwyczajnie uniknął, a kiedy chłopak wyraźnie przerażony wystrzelił potężne Ice Beam, ten po prostu zablokował atak ręką i odbił w niebo. Przeniósł się dosłownie przed Shigeru i z niewyobrażalną mocą zaczął go atakować. Kiedy ten już miał dosyć i padł na ziemię, Shigen przeniósł się do Yoh'a.

Chłopak nie wiedząc co ma zrobić uderzył ostrzem i.. Shigen zatrzymał je dłonią.
- Technika sądu ostatecznego? To ja jestem sądem ostatecznym, idioto. - powiedział i zgniótł ostrze energii w ręku, a następnie złapał Yoh'a za gardło. W tym czasie, Smoku wkurzony że jest słabszy od Yoh'a, osiągnął swoją ostateczną formę, stając się od niego nawet trochę potężniejszym //Tak, ale nie bardzo potężnym, ponieważ nie oszukujmy się, to też jest ostateczna forma Yoh'a. Obaj jesteście prawie tak samo mocni z tą różnicą że Ty jesteś na czas obecny silniejszy//.

Shigen jedynie się uśmiechnął. Nagle Shigen zacisnął rękę na gardle Yoh'a, a ten zaczął wracać do normalnej formy. Nie zdążył do niej wrócić, bo Shigen go puścił, a OmegaDestroyer padł na ziemię ledwo przytomny.

Ex-bóg przeniósł się przed Smoka. Stał przez chwilę naprzeciw niego.
- Tak samo jak Yoh, Ty nie jesteś wart mojej uwagi. - powiedział i zadał demonowi potężne uderzenie w brzuch. Smoka by to zabiło, demon jedynie złapał się za brzuch i po chwili stał normalnie na nogach. Nie trwało to jednak długo, ponieważ kiedy stanął normalnie, Shigen znalazł się nad nim i uderzył tak mocno go w głowę że ten prawie stracił przytomność //Mocna głowa, rox xD//.

Mężczyzna odskoczył kilka metrów dalej.

Viego, Yoh i Smoku, ledwo stoicie na nogach po tych ruchach Shigena. Rayem, twój atak przepadł. Tendou i Horor stoją normalnie.
Ogólnie, Shigen każdemu z Was skopał dupę.

- Jeżeli to wszystko co potraficie, to po prostu Was zabiję. Wtedy zniszczę ten wymiar.. - powiedział przyglądając się na każdego z Was. Szybkością go nie załatwicie o czym przekonał się Viego.

467Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:35 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Rayem, wszystko gra?
- Nie jest za ciekawie... Ta technika pochłania ogromną ilość energii, a nie oddaje jej ani ułamka. Nie wiem już co zrobić. Teraz nie utrzymam SSJ3 nawet przez 5 minut.
- Zajebiście... Wracać, czy walczyć dalej?
- Walcz. Trzeba wykorzystać te rezerwy, które nam zostały. Musi być na niego sposób, musi...

Horor zmieniając się na chwilę w błyskawicę przemieścił się nad Shigen'em.
- A weź i żryj to! - krzyknął, a w jego paszczy pojawił się piorun kulisty. Po chwili Horor cisnął kulą w pseudo-boga, wywołując wielką eksplozję z wyładowań elektrycznych. Po wszystkim chowaniec odskoczył na kilka metrów, czekając na ujrzenie efektu techniki.
W tym samym czasie Rayem pod nieuwagą Shigen'a pojawił się kilka metrów nad przeciwnikiem. Ręka chłopaka pulsowała złotą energią. Nie czekał długo. Rzucił się na dół uderzając z Ryuken w Shiegen'a.
Już podczas, gdy Ray pojawił się nad Shigen'em zaczął nieco ciężej oddychać.

468Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:38 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Nie.. Możliwe.. Ostrze Chaosu zatrzymane od tak jedną ręką?! CO TO MA KUR*A Znaczyć?!]

Chłopak w formie OmegaDestroyera ledwo wstał.
- Nawet Smoku w najpotężniejszej formie, choć silniejszy ode mnie nie daje sobie z nim rady?! - powiedział do siebie i spojrzał na wszystkich. Dawali z siebie wszystko i co z tego? Każdy dostał ostry wpierdziel od Shigen'a.
- Nie użyję tego w życiu, nawet jak mieli byśmy kur*a zginąć.. To gorsze niż śmierć z rąk Shigena. - powiedział do siebie myśląc o technice sądu ostatecznego #0. Nie chciał jej używać. To bardziej niebezpieczna technika niż się może wydawać, a w dodatku zdolna zniszczyć wszechświat jak nie zostanie wypowiedziana doskonale. W przypadku Shigena na 100% nie zostanie, bo ten przerwie mu zapewne atak. Chłopak nie walczył. Odszedł kilka metrów dalej i stał bez ruchu.
- To nie ma sensu.. Nie wygramy z nim. - powiedział dość głośno, jednak nie kierował tych słów do żadnego z wojowników.

469Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:45 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Horor zaatakował Shigena, ten jedynie stał w miejscu. Kiedy kula uderzyła w Shigena, ten po prostu zatrzymał ją w ręku. Trzymając kulę, odrzucił ją w Rayem'a, który leciał na niego z góry z Ryukenem. Technika chłopaka zderzyła się z kulą Horora i nastąpiła wielka eksplozja. Rayem wraz z Hororem odlecieli kilka metrów dalej z czego Rayem wrócił w locie do normalnej formy.
- Jeden skasowany. O.. A Yoh nie ma zamiaru walczyć. Heh.. Rayem w sumie jest niezdolny do walki. - powiedział do siebie i policzył z uśmiechem na twarzy wszystkich wojowników na polu walki.

Horor dalej mógł walczyć.

470Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:49 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Chłopak wstał po czym otarł krew spływającą mu po brodzie.
(Zbyt wiele tu nie zdziałam, ale uciekać tez nie zamierzam. Nie robię tego dla siebie, robię to dla Sandry i Maxa.)
Nagle na reku chłopaka zaczęły pojawiać się dziwne, świecące symbole. Jego włosy powoli unosiły się do góry. Źrenice zniknęły. Nagle znaki przestały się świecić.
Równiny - temat ogólny - Page 19 94669921021189912567
(To i tak nie wystarczy ale daje mi, a raczej nam większe szansę. Na pewno nie jest to forma tak potężna jak Smok czy Yoh ale chwilowo powinna wystarczyć.)
Chłopak stał, emanowała z niego energia, nie była zwykła bo pochodziła z wnętrza jego serca. Biła ciepłem i dobrocią. Z jego rany zaczęły parować tym samym gojąc się. Chłopak stał.

471Równiny - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Równiny - temat ogólny Pon Wrz 20, 2010 2:53 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Horor szybko wstał i w postaci błyskawicy przemieścił się obok leżącego na plecach chłopaka.
- Rayem! Jesteś cały?
- Aha, po ch**u...